Sky fast &fixed de la Bredent înseamnă ca tu să nu îți mai faci griji pe viitor

 


De: | Etichete: , , , , , , , | Comentarii: 0 | 16 februarie 2018

Vizualizat de 711 utilizator/i

Pierderea dinților este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane, cu implicații atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Un pacient care suferă din cauza unei astfel de probleme tinde să aibă o alimentație nesănătoasă   și ajunge chiar să se izoleze complet.

Fără doar și poate, implantul dentar realizat prin tehnica fast&fixed reprezintă cea mai bună opțiune disponibilă pentru înlocuirea dinților lipsă în timp record. Când vorbim de rezistența, stabilitatea și estetica unei astfel de proceduri, nu există altă alternativă care să concureze cu aceasta.

Cu ajutorul tehnicii pentru implant dentar fast&fixed vei reuși să ai, în doar 24 de ore, un zâmbet sănătos, frumos și perfect funcțional.

Cum se desfasoara totul? În cadrul primei vizite în cadrul clinicii stomatologice, medicul specialist în implantologie îi explică pacientului în ce constă procedura pentru implant dentar fast&fixed și care sunt beneficiile acesteia. Intervenția propriu-zisă, adică anestezierea, pregătirea gingiei și a grefei de os, introducerea implantului, amprentarea, inserarea și adaptarea lucrării provizorii se efectuează în cadrul celei de-a doua vizite.

Pe lângă această procedură, mai există o etapă care se realiză odată cu implantul dentar, numită PRGF Endoret. Este o tehnica extrem de simpla prin care se recolteaza o cantitate minima de sange de la pacient din care dupa centrifugare se extrage plasma bogata in factori de crestere. Această tehnică ajută la vindecarea de 7 ori mai rapidă și fără dureri a pacientului.

Recomand aceasta procedura din mai multe motive. In primul rand nu există costuri ascunse. Pacientul știe de la bun început cât va costa   și își poate planifica în detaliu cheltuielile aferente. De asemenea   timpul de execuție este unul foarte scurt, de doar 24 de ore. Refacerea este una mult mai rapidă iar  pacientul își poate relua rapid activitățile zilnice și poate avea din nou o dietă fără restricții. In plus  rata de succes a implantului dentar este de 100%.

Pe lângă beneficiile enumerate, tehnica pentru implant dentar fast&fixed te ajută să îți recapeți încrederea în forțele proprii și să zâmbești din toată inima, fără să mai ai complexe legate de dantură.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134