Primul zambet pe care il intalnesti, cand ajungi in clinica – vine de la receptie

 


De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 26 iunie 2017

Vizualizat de 1.278 utilizator/i

Anca este una dintre receptionistele noastre, fiind la primul ei job, considera ca isi poate cladi in Clinicile dr.Leahu o cariera si ca o sa ajunga unde si-a propus. Mai multe despre ce inseamna sa lucrezi la noi aici:

  1. Cum este sa lucrezi in Clinicile Dr.Leahu? Ce iti place cel mai mult aici si de ce?

Pentru mine, Clinicile dr.Leahu inseamna mai mult  decat un loc de munca, si anume, o mare familie. Imi place sa lucrez inconjurata de oameni frumosi, de tehnologie, in clinica cu cea mai rapida expansiune de pe piata.

  1. Prima persoana pe care pacientul o intalneste intr-o clinica este receptionistul. Relational, receptionista este puntea dintre pacient si clinica. De atitudinea si priceperea acesteia poate sa depinda prima impresie a pacientului. Ce presupune relatia cu pacientii?

Primul contact pe care il are pacientul cu clinica este receptia, atat telefonic cat si fata in fata. Daca avem o atitudine de nepasare, s-ar putea sa pierdem acel pacient. O receptionista trebuie sa fie calda, primitoare, sa puna pacientul pe primul loc (lucru care pentru mine este de baza), sa il faca sa se simta cel mai important pacient al clinicii. Trebuie sa intelegem nevoile pacientilor, sa comunicam cu ei, sa incercam sa le rezolvam problemele cand si daca acestea apar. Un pacient multumit inseamna alti 10 multumiti.

  1. Zambetul profesional este absolut obligatoriu? Ce faci daca nu te simti bine, daca ai probleme personale?

Odata ajunsa in clinica, problemele persoanele le las la usa. Orice om are problemele lui, insa acestea nu trebuie sa te impiedice sa fii eficient. Daca te lasi coplesit de probleme, nu poti ajunge un om de cariera.

  1. Ce sfaturi aveti pentru cei interesati sa aplice pentru un loc de munca in domeniul relatiilor cu clientii?

Daca esti o persoana comunicativa, iti place sa ajuti si ii pui pe ceilalti pe primul loc, aplica pentru postul de front desk officer in Clinicile dr.Leahu, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu diferite caractere si vei avea satisfactia pe care ti-o ofera un pacient multumit.

    5. Cum isi incarca Anca bateriile pentru o noua zi de munca?

In timpul liber, sunt pasionata de make-up. Vizionez tutoriale, le pun in practica si ma gandesc, de asemenea, sa incep o scoala de specialitate pentru a-mi intari cunostiintele. Imi place foarte mult sa calatoresc, facultatea pe care am terminat-o fiind Management Turistic si Comerical, cu licenta in domeniul turismului, mai exact  “Potentialul turistic al judetului Prahova”. Turismul pentru mine este o pasiune, insa mi-am dat seama ca nu mi s-ar potrivi un job in domeniu, eu fiind o persoana careia ii place stabilitatea si sa detina controlul.

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777