Academia Spațială Dr. Leahu – clinica stomatologică unde copiii îmbină distracția și sănătatea dentară

 

Clinica de copii - Academia Spatiala Dr. Leahu
La prima vizită în Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei staționăm pe „Planeta Periuțelor”, unde copiii învăța cum să se spele corect pe dinți.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 22 iunie 2020

Vizualizat de 842 utilizator/i

Sănătatea dentară a copiilor reprezintă un aspect foarte important pentru părinții care își doresc să prevină apariția diverselor afecțiuni orale și durerile provocate de acestea. Primele vizite la medicul pedodont și experiențele pe care copiii le trăiesc în cabinetele stomatologice le pot influența întreaga viață. Astfel, cu cât cei mici sunt obișnuiți mai devreme cu mediul și înțeleg importanța sănătății dentare, cu atât vor fi mai dornici să se reîntoarcă la clinica stomatologică fără teamă .

Academia Spațială Dr. Leahu este o clinică destinată copiilor, o lume magică în care cei mici se pot împrieteni cu personaje de poveste, se pot juca în spațiile special amenajate și, în același timp, pot beneficia de tratamente stomatologice moderne, realizate de către o echipă de medici pedodonți. Întâlnirea cu medicul stomatolog pentru copii face parte din etapele importante pe care cei mici le au de parcurs la început de drum, punându-și amprenta asupra creșterii și dezvoltării ca viitori adulți cu o dantură sănătoasă.

Vanesa Negrea, unul dintre cadeții curajoși ai Academiei Spațiale Dr. Leahu a beneficiat de un tratament stomatologic complex și a uitat de durerea de dinți. „Locuim în Drobeta-Turnu Severin și am ales să venim la Academia Spațială Dr. Leahu din București după mai multe încercări de a găsi locul potrivit pentru tratarea problemelor dentare ale fetiței mele. Aici ne-am simțit extraordinar încă din prima clipă, atât echipa de medici profesioniști, cât și dotările clinicii ne-au făcut să avem încredere și să ne simțim în siguranță”, ne povestește mama Vanesei Negrea.

Dr. Asma Battah in stanga pe canapea explica cum se face periajul dentar pacientei din dreapta

Dr. Asma Battah împreună cu Vanesa Negrea în timp ce explică cum se realizează corect periajul dentar.

În cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu, copiii se distrează în spațiile special amenajate, învăță despre sănătatea dinților și beneficiază de tratamente stomatologice realizate de către personalul medical profesionist, cu experiență în interacțiunea cu copiii. Este un loc magic unde joaca se întâlnește cu tehnicile de ultimă generație de îngrijire dentară.

,,În urmă cu 4 ani și jumătate am decis să vin cu fetițele mele la Clinicile Dentare Dr. Leahu, după ce am avut mai multe încercări și în altă parte. Cu toții suntem foarte mulțumiți de alegerea noastră și cu siguranță vom rămâne pacienții clinicii pentru copii până când ambele fete vor ajunge adolescente cu o dantură sănătoasă și frumoasă. De fiecare dată când urmează să venim la Academia Spațială fiicele mele sunt entuziasmate, ele simt că vin la un loc de joacă și se reîntâlnesc cu prietenii cei mai buni. De multe ori, tristețea și lacrimile apar atunci când ședința se încheie, iar noi trebuie să plecăm acasă și să ne despărțim de personajele prezente pretutindeni în clinică”, povestește Simona Călin, mama celor două paciente ale Academiei Spațiale Dr. Leahu.

Copiii vin la medicul stomatolog ca la un prieten, iar acest lucru se poate întâmpla deoarece echipa de medici pedodonți ai Clinicilor Dentare Dr. Leahu reușește să îi facă pe cei mici să se aproprie printr-o abordare veselă, cu răbdare și dorința de a-i face să înțeleagă că nimic rău nu se poate întâmpla deoarece ei au tot controlul atunci când sunt pe scaunul stomatologic, iar printr-o simplă ridicare a mâinii ei pot spune medicului că au nevoie de o pauză.

Este necesar ca relația dintre medic și pacient să fie bazată pe încredere, astfel, de multe ori, primele vizite ale copiilor la medicul pedodont reprezintă vizitele de împrietenire. În aceste ședințe copiii fac cunoștință cu medicul pedodont și cu asistenta, înțeleg ce reprezintă instrumentarul din cabinet și pot încerca să se așeze pe scaunul stomatologic. Este foarte important ca primul contact al celui mic cu cabinetul stomatologic să reprezinte o experiență plăcută, astfel încât următoarele vizite necesare tratamentului să se poată desfășura într-o atmosferă calmă, iar copilului să îi facă plăcere să revină în clinică.

,,Am venit la stomatolog cu ambele fetițe încă de mici, astfel ele s-au obișnuit foarte repede. De fiecare dată când venim la Academia Spațială Dr. Leahu ele sunt foarte fericite, se înțeleg de minune cu doamna Dr. Asma Battah și abia așteaptă să îi povestească ce progrese au făcut cu dințișorii și cum au avut grijă de ei. Am foarte mare încredere în această clinică și, de aceea, recomand tuturor părinților locul unde cei mici primesc tratamentul potrivit și toată atenția de care au nevoie”, completează mama celor două paciente ale clinicii destinate copiilor.

Pacienți în Aademia Spațială Dr. Leahu

Familia Călin la finalul controlului stomatologic.

În cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu, echipa de medici pedodonți este pregătită să rezolve orice afecțiune orală a celor mici. Clinica nu este doar un loc de poveste, cu personaje colorate și jocuri digitale, ci este și o clinică dotată cu aparatură de ultimă generație, astfel încât cei mici să poată beneficia de cele mai moderne tratamente stomatologice, în deplină siguranță.

,,Îi mulțumim doamnei Dr. Asma Battah pentru tot ajutorul și suportul pe care ni le-a acordat. Ne-am bucurat când, după ce am explicat de ce are nevoie Vanesa, ni s-a spus că tratamentul se poate realiza în deplină siguranță. Înainte ne-am confruntat și cu refuzuri pentru că în orașul nostru cabinetele stomatologie nu dispuneau de aparatura necesară. Acum Vanesa se simte foarte bine, iar eu sunt liniștită să știu că totul a decurs atât de bine și am reușit să rezolvăm toate problemele. Recomand tuturor Clinicile Dentare Dr. Leahu”, completează mama Vanesei Negrea.

Academia Spațială Dr. Leahu oferă o experiență specială tuturor copiilor și adolescenților. Pacienții sunt bucuroși la fiecare vizită, iar potrivit părinților, atmosfera creată le oferă sentimentul de acasă. În cadrul clinicii este asigurată atât o gamă variată de servicii stomatologice pentru copii, cât și servicii de consiliere cu privire la sănătatea orală, ținând în permanență cont de nevoile micuților pacienți și părinților acestora.

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici pedodonți, profesioniști și dedicați, dar și a unui mediu potrivit pentru copilul tău, atunci suntem aici pentru tine! Pentru programări ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777