Academia Spațială Dr. Leahu – o nouă abordare în serviciile stomatologice pentru copii

 


De: | Etichete: | Comentarii: 0 | 14 octombrie 2019

Vizualizat de 1.032 utilizator/i

Clinicile Dentare Dr. Leahu anunță deschiderea unui nou centru stomatologic dedicat tuturor copiilor și adolescenților – Academia Spațială Dr. Leahu. Clinca este locul magic unde joaca și distracția se întâlnesc cu tehnologiile de ultimă generație folosite pentru sănătatea dentară și oferă o experiență interactivă pentru toți pacienții.

Clinica dispune de 8 cabinete dotate cu aparatură medicală de ultimă generație, 4 rezerve de recuperare pentru intervențiile cu anestezie generală și un centru de radiologie dentară digitală. Academia Spațială Dr. Leahu este dedicată tuturor copiilor, de aceea, aici se vor putea trata și aceia care suferă de autism și anxietate, ori cei care au nevoie de tratamente complexe ce necesită intervenția unui medic anestezist pediatru.

Experiența excepțională și sănătatea reală oferite pacienților sunt conturate de către o echipă complexă, formată din 30 de medici specialiști pedodonți, asistenți și personal de suport, gata pentru abordarea integrată a problemelor pentru copii și adolescenți. Studiul Millward Brown, realizat la începutul acestui an, în România, atestă faptul că 30% dintre familiile care au în îngrijire copii, nu i-au dus niciodată pe cei mici la dentist. De asemena, același studiu confirmă ideea că prima vizită la medicul stomatolog are loc între 3 și 5 ani, incidența cariilor dentare fiind de 75% la copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.

„Copiii sunt viitorul nostru și avem șansa, odată cu ei, să construim o bază solidă de sănătate, pornind corect la drum prin educație, prevenție și o abordare diferită, bazată pe tehnologie și poveste. Am dezvoltat acest concept fiind inspirat de copiii mei și crezând puternic că sănătatea reală se poate obține prin înțelegerea pacienților și a resorturilor la care ei răspund, pentru a privi cu deschidere vizitele la stomatolog și importanța sănătății. Acesta este standardul pentru noi, iar modelul va fi implementat în toate clinicile din celelalte oraşe”, declară dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Academia Spațială Dr. Leahu este un spațiu insipirat de copii, un univers nou în care încrederea, profesionalismul și grija sunt mai mult decât niște concepte. Clinica a dezvoltat în premieră un concept de poveste, bazat pe tehnologie, ce reunește personaje inedite, precum TUTI, Dințisorul Zurliu,  Dulciurica sau Lăpturoșii. Pentru a putea oferi încredere copiilor, clinica oferă soluții de gamification, proiecții digitale, un simulator în care copii pot controla jocul cu tot corpul imitând zborul prin spațiu, jocuri online pe tabletă pentru a amuza și pentru a educa despre îngrijirea corectă a dinților și un sistem de reward bazat pe colecționarea insignelor. Fiecare copil este purtat într-o călătorie în lumea planetelor, pentru a descoperi, prin joc și interacțiune, noțiuni și informații utile despre importanța sănătății orale și a vizitelor periodice la medicul stomatolog.

,,Ideea pe care o avem în minte în interacțiunea cu fiecare pacient este că ne dorim ca din copilul de astăzi să iasă adultul responsabil de mâine. Prioritizăm educația pentru deprinderea unor obiceiuri care să îi permită să fie sănătos fizic și psihic, prevenția și tratamentele minim invazive, utilizând materiale care ajută la vindecare. Dorința noastră este ca orice copil să aibă o experiență cu adevărat excepțională, de la modul în care se simte, în care comunică, interacționează, învață“, completează Dr. Asma Battah, coordonator Pedodonție în cadrul Clinicilor Dentare Dr.Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu deține, de astăzi, 9 clinici – șase centre în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda. Cu o echipă de 250 de angajați si colaboratori, rețeaua are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei nouă ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777