Academia Spațială Dr. Leahu – un univers în care micii cadeți se simt ca acasă

 

cabinet stomatologic cu personaje de poveste si echipamente pentru copii
La Academia Spațială Dr. Leahu, copiii pornesc în explorarea regulilor igienei orale, se distrează și învață despre sănătatea dințișorilor.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 13 august 2021

Vizualizat de 121 utilizator/i

Academia Spațială Dr. Leahu este un spațiu special creat pentru copii, unde joaca se îmbină perfect cu personajele de poveste, dar și cu tehnologia modernă din zilele noastre. Acest loc este conceput ca un univers magic, unde Tuti, Dințișorul Zurliu, pleacă într-o aventură spectaculoasă împreună cu micii pacienți. Alături de el se află și camarazii de nădejde: Zâna Măseluță, Lăptușorii și Dulciurica. Cu toții pornesc în explorarea regulilor igienei orale, se distrează și învață despre sănătatea dințișorilor. Dar ce se întâmplă atunci când micii pacienți ajung în cabinet? Aici, cadeții împreună cu Tuti și camarazii lui se opresc să-și îngrijească dințișorii și învață de la medici stomatologi cu experiență în lucrul cu copiii importanța igienei orale.

Spațiul de poveste amenajat cu tablete din cadrul Academiei Spațiale

Pentru a oferi mult mai multă încredere micilor pacienți, clinica Dr. Leahu destinată copiilor dispune și de spații amenajate cu tablete, unde cadeții se pot juca diferite joculețe online, și anume: Super Tuti, Color Pop, Combonele, Zurlică Rătăcică, Meteorix și Ricobon. Astfel, fiecare copil va învăța mult mai ușor și va explora prin joc tehnicile igienei orale. De asemenea, copiii pot călători virtual chiar și în univers. Cadeții pot descoperi împreună cu Tuti și camarazii lui o lume a planetelor, unde se vor întâlni cu zâna cea bună, Zâna Măseluță.

Importanța primei vizite a copilului

Atât pentru medicii stomatologi, cât și pentru părinți, prima vizită la cabinetul de medicină dentară reprezintă un pas foarte important. Deși copiii pot avea sentimentul de frică, nesiguranță sau neîncredere, există, totuși, numeroase metode cu ajutorul cărora un medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție îi poate ajuta pe micuți să uite că se află la stomatolog. Medicii din cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu explică faptul că prima întâlnire cu copilul este necesară încă de la o vârstă fragedă, atunci când apar primii dințișori. Totodată, această întâlnire este recomandată și părinților, deoarece ei afla de la medicul stomatolog cum să le perieze gingiile și dințișorii de lapte micuților lor. Totodată, ei află sfaturi despre felul în care îi pot învăța pe copii să își perieze dantura atunci când cresc.

micuta pacienta in timp ce se joaca pe tableta

Micuța noastră pacientă în timp ce se joacă pe tabletă jocul ei preferat.

La prima întâlnire, medicii stomatologi din cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu se joacă cu copiii în cabinet, le arată instrumentarul folosit și le explică cât de importantă este îngrijirea dințisorilor. Printr-un limbaj cât mai apropiat celor mici, medicii îi ajută pe micuții pacienți să uite că sunt la stomatolog. Iată ce ne povestește doamna Tebeică, mama micuței exploratoare Maria, despre vizitele în clinică:

,,Sunt foarte încântată că am găsit o clinică în care fetița mea este tratată cu respect. Cu multă răbdare, atenție și un limbaj adaptat vârstei celei mici, doamna doctor a reușit să o cucerească pe Maria. La fiecare programare a dat dovadă de răbdare infinită cu ajutorul căreia a reușit de fiecare dată s-o facă să uite de frica de stomatolog. Vom veni cu drag în continuare la doamna Dr. Laura Călin și vom recomanda această clinică ori de câte ori va fi nevoie”, mama Mariei Tebeică.

medic stomatolog in stanga, micuta pacienta pe scaunul stomatologic

Dr. Laura Călin împreună cu micuța exploratoare Maria Tebeică

Atunci când copiii se simt ascultați și tratați cu respect, apare și dorința lor de a reveni în clinică. Doamna Cojocaru ne-a povestit cât de bine se simte băiețelul său atunci când vine la clinică:

,,La Academia Spațială Dr. Leahu băiețelul meu vine foarte fericit, se înțelege de minune cu doamna Dr. Teona Lupu și este mulțumit de faptul că se poate uita la desene animate atunci când este pe scaunul stomatologic. Tocmai pentru că lui îi place aici atât de mult, am continuat să venim ori de câte ori întâmpină vreo problemă la dințișori. Recomand cu căldură această clinică tuturor părinților”, mama lui Matei Cojocaru.

pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Teona Lupu împreună cu Matei Cojocaru

Stilul de abordare al medicilor, comunicarea deschisă și respectul oferit micilor pacienți atunci când vin pentru prima dată la clinică, îi ajută  pe cadeți să uite de teama de stomatolog. Iată ce ne mărturisește doamna Parlagi despre vizitele copilului dumneai:

,,Vin cu băiețelul meu de un an de zile la Academia Spațială Dr. Leahu și sunt foarte mulțumită de felul cum i s-au rezolvat micile probleme dentare. La început i-a fost teamă de necunoscut, însă cu ajutorul doamnei Dr. Laura Călin a uitat complet. Pentru mine, ca mamă, a contat foarte mult stilul de abordare al doamnei doctor și felul cum a știut să comunice cu el. Voi recomanda cu încredere această clinică tuturor părinților”, mama lui Aron Parlagi.

micutul pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Laura Călin împreună cu Aron Parlagi

La fel de importantă a fost comunicarea și pentru doamna Ion, mama micuțelor noastre paciente, Sofia și Diana. Iată cât de mult a contat locul de poveste din clinică și stilul de abordare al medicului atât pentru fetițe, cât și pentru mămică:

,,De fiecare dată când vin cu fetițele mele la Academia Spațială Dr. Leahu ne simțim foarte bine. Pentru noi, această clinică, este locul unde ne simțim ca acasă și venim cu zâmbetul pe buze la fiecare programare. Sunt extrem de mulțumită de felul cum se comportă doamna Dr. Laura Călin cu Sofia și Diana. De la început a știut cum să le facă să uite de frica de stomatolog și le-a învățat cum să aibă grijă de dințișorii lor. Recomand cu drag tuturor părinților”, mama Sofiei și Dianei Ion.

medicul stomatolog impreuna cu micutele paciente in cabinet

Dr. Laura Călin împreună cu  Sofia și Diana Ion

Mediul plăcut din clinică, special creat pentru copii, cu tablete și jucării reprezintă elemente cheie pentru micii cadeți. Faptul că ei se simt ca acasă îi ajută foarte mult pe medicii stomatologi să construiască o relație de prietenie înr-un timp mult mai scurt. Iată ce ne-a mărturit mama cadetului Robin Manole, micuțul nostru pacient:

,,Ne bucurăm că am găsit o clinică stomatologică unde Robin să vină cu plăcere. Se înțelege de minune cu doamna Dr. Alexandra Lumină și se simte în largul lui atunci când intră în cabinet. Mediul plăcut încă de la intrare, spațiul special amenajat cu tablete și jucării îl ajută să uite de teama de stomatolog și să se simtă ca acasă când vine la Academia Spațială. Recomandăm cu încredere această clinică”, mama lui Robin Manole.

micutul pacient in stanga, medic stomatolog in dreapta

Dr. Alexandra Lumină împreună cu micuțul nostru pacient Robin Manole

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice special amenajată pentru nevoile copilului tău, dacă îți dorești ca acesta să învețe de la o vârstă cât mai fragedă importanța sănătății orale și dacă cauți un medic profesionist care să-l ajute pe micuț să uite de „frica de stomatolog”, te așteptăm cu drag la Academia Spațială Dr. Leahu.

Pentru programări și informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134