Adevarat sau fals despre implantul dentar

 

De: | Etichete: , , , , , , , , , | Comentarii: 2 | 16 mai 2016

Vizualizat de 3.697 utilizator/i

De cum a intrat în clinică, Nicolae Cristea ne-a spus – „Am venit la voi să îmi faceţi nouă implanturi. Cât de repede scap?”.  Dl. Cristea practică taximetria în Anglia şi ne-a ales pe noi pentru a-i rezolva problemele cu dantura, după ce a studiat foarte bine piaţa de servicii stomatologice din Anglia şi din România.  Avea 10 zile la dispoziţie şi  a aflat, în urma controalelor pe care le-a făcut, că are nevoie de 9 implanturi . Noi am reuşit să îi salvăm trei dinţi, astfel incat el pleacă astăzi din clinică cu doar 6 implanturi.

În general, oamenii au idei preconcepute în ceea ce priveşte implantul dentar.  Iată câteva  aspecte importante pe care trebuie sa le clarificam:

Implanturile dentare nu sunt pentru orice pacient- FALS

Orice persoană căreia îi lipseşte unul sau mai mulţi dinţi poate apela la implant dentar. Ca şi dintele natural, implantul este inserat în osul maxilarului. Un os sănătos poate susţine un implant dentar. Este adevărat că vedem cazuri dificile tot timpul, dar în Clinicile Dr. Leahu dispunem de specialiştii şi tehnologia de care avem nevoie pentru a duce la bun sfârşit un tratament complicat.

Nu am vârsta necesară pentru un implant dentar – FALS

Vârsta nu este un impediment pentru a beneficia de un implant, ci sănătatea generală a pacientului este cea care contează. Tratamentul cu implanturi poate fi contraindicate doar în cazul anumitor boli cronice.

Înainte de a lua o decizie în ceea ce priveşte sănătatea sa orală, dl. Cristea s-a informat cu atenţie. Ne spune că a vizitat multe clinici  înainte să ia o decizie. Ne-a ales pentru că i-am dat încredere.  „Am mers să vizitez clinici în Anglia şi în România,dar  la primul consult îmi pierdeam încrederea. Plecam din clinici fără să fiu lămurit. Ce mi-a plăcut cel mai mult la Clinicile Dr Leahu a fost că am primit răspuns la toate întrebările mele, iar medicii mi-au explicat totul foarte clar.

Procedura implantului dentar va fi dureroasa  – FALS

Sedarea conştientă pe care o folosim în Clinicile Dr. Leahu contribuie la o stare generală bună a pacientului:  acesta nu resimte durerea şi poate coopera cu medicul pe timpul intervenţiei chirurgicale.

Acum cateva luni, dlui. Cristea  îi era greu să si mănânce. „Mi-am cârpit o măsea – cum  se spune- am mers în Anglia la un medic şi mi-a pus un pansament provizoriu până când am ajuns la voi.   Am venit cu cea mai mare teamă de dentist, dar acum am ajuns să iubesc medicii dentist din clinica Dr Leahu. Sunt mai destins  acum pentru că m-am convins –  nu mă doare nimic . „

Durează mult până îmi pun un implant şi voi sta fara dinți o perioada – FALS

” În 3 ore am plecat din clinică cu 6 implanturi  puse. Nu m-am umflat, nu le simt, este că şi cum aş avea dinții mei naturali. „ spune  încântat  Nicolae Cristea .

După efectuarea de radiografii, tomografii computerizate  şi teste de sânge, se începe intervenţia de plasare a implantului, sub anestezie. După ce acesta este inserat în os, se acoperă cu gingie, iar pacientul nu simte nimic. Avem o tehnologie revoluţionara numita PRGF, prin care specialistul stomatolog foloseşte chiar sângele pacientului, pentru a stimula creşterea osului şi a facilita osteointegrarea. Cum facem mai exact? Sângele se centrifughează cu scopul de a obţine o membrană, care se va lipi se suprafaţă implantului şi nu va face altceva decât să ajute la eliberarea de factori de creştere şi să îmbunătăţească osteointegrarea. Utilizarea acestei tehnologii grăbeşte recuperarea postoperatorie a pacientului.

Dacă ai nevoie de implanturi pe dinții din faţă, îţi facem o lucrare provizorie, nu te lăsăm să pleci fără dinții din faţă.

Costurile sunt ridicate – FALS

Am venit în țară pe 20 martie şi plec pe 30 martie, totul a fost foarte rapid si convenabil.  Mi-am făcut calculul şi  în UK  aş fi dat 12.000 de lire, iar aici am dat doar echivalentul a 7000 de lire. În două ore, în aceeaşi zi, medicii mi-au pus şi trei coroniţe. Am fost uimit. Până nu de mult aş fi avut nevoie de şedinţe repetate la stomatolog, iar eu nu îmi permit să pierd timpul. ” sunt cuvintele pacientului care a venit special din Anglia.

Pe piaţă există mulţi producători de implanturi,  dar există o mare diferenţa între un implant dentar de calitate şi un implant de proastă calitate.  Pentru că ne dorim doar ce este mai bun pentru sănătatea pacientului nostru pe termen lung , la clinicile Dr. Leahu lucrăm numai cu implanturi de bună calitate și  suntem referent Bredent . Legat de costuri,  îţi este prezentat imediat devizul, astfel încât să ai de la inceput o imagine a cheltuielilor.   Fiecare caz de implant este unic şi depinde de nevoia pacientului ,de aceea va sfătuim să solicitaţi medicului sau clinicii stomatologice  informaţii de preţ  privind finalizarea tratamentul cu implanturi, înainte de a va gândi că este prea scump.

 

 

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Adevarat sau fals despre implantul dentar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134