Affidea România & Clinicile Dentare Dr. Leahu, campanie de prevenție pentru sănătate

 

pacienta pe scaun, medic stomatolog in dreapta
Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, demarează o campanie de prevenție pentru sănătate cu Clinicile Dentare Dr. Leahu în vederea oferirii de servicii medicale complete pentru pacienții români.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 1 aprilie 2022

Vizualizat de 266 utilizator/i

Pacienții celor doi importanți furnizori de servicii medicale vor beneficia atât de portofoliul extins de consultații de specialitate și imagistică ultraperformantă oferit de Affidea România, cât și de serviciile stomatologice de top ale Clinicilor Dr. Leahu.

În cadrul  campaniei de prevenție pacienții beneficiază de :

  • 1 consult stomatologic generalist și o radiografie dentară în Clinicile Dr. Leahu (pentru pacienții Affidea România)
  • Set de 4 analize: Colesterol Seric, Colesterol LDL, Colesterol HLD, Glicemie (pentru pacienții Clinicilor Dr. Leahu)

,,Acest nou parteneriat a fost realizat din dorința de a oferi pacienților noștri toată gama de servicii medicale, inclusiv stomatologice, pentru a le crea o experiență complexă și completă. Punem accent pe prevenție, pe toate specialitățile medicale, iar împreună cu noul partener dorim să îmbunătățim statusul medical general al românilor. Rețeaua de Clinici Dr. Leahu reprezintă partenerul ideal pentru noi atât din punct de vedere al excelenței în medicina dentară, cât și ca număr al locațiilor la nivel național,” precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea România.

Affidea România deține 36 de centre medicale ultraperformante în 22 de orașe, iar partenerul de medicină dentară Clinicile dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea de clinici stomatologice din România, cu 18  centre în 13 orașe.

„Misiunea noastră pleacă de la sănătate reală. Dantura este o parte fundamentală a organismului nostru și îl influențează într-o mare măsură. De aceea, sănătatea dentară este cel puțin la fel de importantă precum sănătatea organismului. Stomatologia este medicină. Corpul este ca un mecanism ale cărui rotițe trebuie să funcționeze împreună pentru ca totul să se desfășoare corect. În cadrul primei consultații colegii mei medici stomatologi verifică istoricul medical al pacientului, pentru a vedea dacă procedura de chirurgie dentară poate fi efectuată în condiții normale. Susțin campaniile de prevenție pentru sănătate și mă bucură să lucrăm alături de Affidea pentru ca pacientul să beneficieze o experiență excepțională,”  declară Lucian Ionescu, Director Corporate & Dezvoltare Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Affidea România face parte din Grupul Affidea, cel mai mare furnizor european de servicii de diagnosticare imagistică, ambulatoriu și de îngrijire a cancerului, care operează în 319 centre din 15 țări din Europa. Grupul Affidea lucrează cu peste 9.000 de profesioniști care deservesc peste 10 milioane de pacienți în fiecare an. Anual, cei peste 1.300 de specialiști ai Affidea România tratează aproximativ 1,5 milioane de pacienți.

Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România are 157 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, și o echipă de peste 550 de angajați, Rețeaua dispune de propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București. www.cliniciledrleahu.ro

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777