Află totul despre coroane dentare gata într-o singură oră

 

medic in dreapta in timp ce lucreaza o coroana dentara la tehnologia cerec
Coroanele dentare realizate cu ajutorul tehnologiei CEREC CAD/CAM sunt gata în doar o oră.

De: | Etichete: , , , , , , , , , | Comentarii: 0 | 9 mai 2017

Vizualizat de 1.763 utilizator/i

Deși mulți dintre noi avem nevoie să ne rezolvăm cât mai curând problemele dentare, de cele mai multe ori,  principala problemă cu care ne confruntăm este lipsa timpului. Unele tratamente, cum sunt coroanele dentare, necesită vizite repetate la medicul dentist și o perioadă lungă de așteptare până când sunt finalizate. Din fericire, tehnologia a evoluat foarte mult, iar astăzi poți avea un zâmbet perfect în doar o oră,  grație  coroanelor dentare realizate prin intermediul procedeului CEREC!

Deși pare greu de crezut, acum poți vedea cu ochii tăi cum este realizată o coroană dentară integral ceramică. Iată cât de simplu este să obții o astfel de coroană:

În primul rând, tot procesul  este computerizat. CEREC Cad/Cam reprezintă un sistem inovator, care utilizează o cameră intraorală pentru a obține amprenta exactă a dintelui ce urmează să fie tratat. În acest fel, pacientul scapă de disconfortul provocat de amprentarea tradițională și poate fi sigur că dintele său va avea un aspect desăvârșit.

Designul este apoi transmis aparatului de frezare, care realizează dintr-un cub de ceramică coroana dentară.  Dacă dorești, poți observa cum, într-un timp foarte scurt, coroana este realizată chiar sub ochii tăi  sau  te poți relaxa în sala de așteptare.

În funcție de materialul utilizat, medicul coace și glazurează coroana pentru a-i ajusta transparența, asigurându-se că dintele restaurat se va potrivi perfect cu restul danturii tale. Apoi, urmează aplicarea coroanei dentare în cavitatea orală a pacientului, utilizând aceeași metodă folosită în cazul montării coroanelor tradiționale. Această tehnică reduce considerabil timpul petrecut în cabinetul stomatologic și permite realizarea acestui tip de tratament in cadrul unei singure vizite la medicul dentist.

De ce să alegi o coroană dentară realizată folosind sistemul CEREC?

Principalul beneficiu al alegerii unor coroane dentare realizate cu ajutorul acestei tehnologii este timpul redus pe care îl necesită. În decursul unei singure zile, poți beneficia de zâmbetul perfect pe care ți l-ai dorit dintotdeauna și îți poți relua imediat activitățile zilnice. Vei economisi foarte mult timp, pe care altfel l-ai fi petrecut în sala de așteptare sau pe scaunul medicului dentist, dacă ai fi optat pentru coroanele dentare tradiționale.

Datorită faptului că întreaga procedură se realizează computerizat, eroarea umană dispare. Astfel, coroana dentară se va potrivi perfect cu restul danturii, iar pacientul va fi scutit de vizitele repetate la dentist pentru a face diferite ajustări.

Materialul ceramic de cea mai înaltă calitate din care este realizată coroana dentară face ca lucrarea finală să fie una extrem de estetică și imposibil de deosebit de dintele natural. De asemenea, ceramica este un material biocompatibil, ceea ce asigură succesul garantat al procedurii, fără a exista riscul apariției vreunei potențiale reactii alergice.

Nu în ultimul rând, coroanele dentare realizate cu ajutorul sistemului CEREC au un preț comparativ cu coroanele dentare tradiționale. Așadar, de ce să nu alegi  o variantă mult mai avantajoasă din toate punctele de vedere pentru tine și pentru sănătatea ta?

Nu mai sta pe gânduri și optează și tu pentru un zâmbet perfect, gata în timp record, doar cu ajutorul coroanelor dentare realizate prin sistemul CEREC.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777