Află totul despre tehnica pentru implant dentar fast&fixed

 


De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 15 august 2017

Vizualizat de 1.759 utilizator/i

Pierderea dinților este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane, cu implicații atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Un pacient care suferă din cauza unei astfel de probleme tinde să aibă o alimentație nesănătoasă (deoarece nu poate mânca fructe, legume sau alte alimente tari) și ajunge chiar să se izoleze complet.

Fără doar și poate, implantul dentar realizat prin tehnica fast&fixed reprezintă cea mai bună opțiune disponibilă pentru înlocuirea dinților lipsă în timp record. Când vorbim de rezistența, stabilitatea și estetica unei astfel de proceduri, nu există altă alternativă care să concureze cu aceasta.

Cu ajutorul tehnicii pentru implant dentar fast&fixed vei reuși să ai, în doar 24 de ore, un zâmbet sănătos, frumos și perfect funcțional.

Cine poate beneficia de tehnica pentru implant dentar fast&fixed?

De această tehnică revoluționară pot beneficia toate persoanele care:

– suferă de anodonție (lipsa congenitală a anumitor dinți);

– au dinți complet afectați, care nu mai pot susține o lucrare fixă;

– au pierdut o mare parte din dantură și își doresc o lucrare fixă;

– au resorbții osoase foarte mari și nu mai pot beneficia de un implant dentar clasic;

– poartă proteze dentare și își doresc dinți ficși.

Care sunt pașii necesari procedurii pentru implant dentar fast&fixed?

  1. În cadrul primei vizite în cadrul clinicii stomatologice, medicul specialist în implantologie îi explică pacientului în ce constă procedura pentru implant dentar fast&fixed și care sunt beneficiile acesteia.
  2. Intervenția propriu-zisă, adică anestezierea, pregătirea gingiei și a grefei de os, introducerea implantului, amprentarea, inserarea și adaptarea lucrării provizorii se efectuează în cadrul celei de-a doua vizite.

3. Dupa 6 luni să se insereze lucrarea protetică finală.

  1. Pe lângă această procedură, mai există o etapă care se realiză odată cu implantului dentar, numită PRGF Endoret. Această tehnică ajută la vindecarea de 7 ori mai rapidă și fără dureri a pacientului.

Specialiști din întreaga lume recomandă tehnica pentru implant dentar fast&fixed, deoarece:

– nu există costuri ascunse. Pacientul știe de la bun început cât va costa întreaga procedură și își poate planifica în detaliu cheltuielile aferente;

–  timpul de execuție este unul foarte scurt, de doar 24 de ore. Astfel pacientul economisește timp prețios;

– încă din prima zi post procedură, implantul dentar realizat prin tehnica fast&fixed stimulează vascularizarea țesuturilor, contribuind astfel la creșterea rezistenței oaselor în zona afectată;

– refacerea este una mult mai rapidă,

– riscurile apariției vreunei infecții sau a altor complicații post operatorii este diminuat semnificativ;

– pacientul își poate relua rapid activitățile zilnice și poate avea din nou o dietă fără restricții;

– rata de succes a implantului dentar este de 100%.

Pe lângă beneficiile enumerate, tehnica pentru implant dentar fast&fixed te ajută să îți recapeți încrederea în forțele proprii și să zâmbești din toată inima, fără să mai ai complexe legate de dantură. Gata cu vremurile în care te izolai din cauza lipsei dinților! Alege zâmbetul perfect pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.

Tot ceea ce trebuie faci este să vii la una din clinicile stomatologice Dr. Leahu pentru o consultație preliminară, în care unul dintre medicii noștri specialiști, cu vastă experiență în acest domeniu și cu zeci de cazuri la activ, să îți ofere cele mai bune soluții pentru problema ta.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777