Alături de tine, pentru o viață mai bună!

 

Harta României cu locatiile Clinicilor Dentare Dr Leahu
Cea mai extinsă rețea de clinici stomatologice din România

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 2 | 31 mai 2023

Vizualizat de 227 utilizator/i

Ne bucurăm să fim cât mai aproape de tine, atunci când ai nevoie de noi. Timp de 12 ani ne-am continuat misiunea de a oferi servicii stomatologice la un standard ridicat, de la primul dinte, pe tot parcursul vieții, în toate locațiile noastre. Am construit echipe de medici pregătiți să răspundă tuturor nevoilor tale și am îmbunătățit constant procedurile și tehnicile folosite, cu ajutorul aparaturii moderne, astfel încât să te bucuri de siguranță, confort și timp câștigat când mergi la medicul stomatolog.   

În urma studiului realizat în primăvara anului 2023, privind distribuția rețelelor private de clinici stomatologice la nivel național, Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt cea mai extinsă rețea de clinici stomatologice din România.  

Aproape de tine, oriunde 

Cu 19 clinici stomatologice și prezență în 13 orașe din România, suntem tot mai aproape de tine. Ne găsești în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Ploiești, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. În total, 169 de cabinete dentare, un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, centru de radiologie dentară în fiecare clinică și echipă de peste 200 de medici cu diferite specializări stomatologice. Suntem pregătiți, oriunde te-ai afla, să-ți oferim atât ție cât și familiei tale servicii stomatologice personalizate, într-un număr minim de ședințe. 

În urma studiului realizat în ianuarie 2023 la nivel național împreună cu KANTAR, numărul cabinetelor dentare din sistemul de sănătate din România a înregistrat creșteri anuale cu 2,5% în ultimii 10 ani, ajungând la aproximativ 16 000 de cabinete și clinici stomatologice. Acestea sunt distribuite inegal la nivelul regiunilor istorice, cu un număr crescut în zona București-Ilfov și în nord-vestul țării și cu cea mai scăzută prezență de unități stomatologice în sud-vest (regiunea Olteniei). 

Prin realizarea acestui studiu de 5 ani și datorită datelor concrete despre comportamentul de consum al românilor, rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a dezvoltat o extindere uniformă la nivelul regiunilor țării, cu precădere în orașele cu centre universitare, astfel încât să susțină dezolvarea echipelor medicale și să ofere accesibilitate la servicii stomatologice cât mai multor oameni.  

Același standard de calitate în toate locațiile 

Ne respectăm misiunea de a trata fiecare pacient, ca cel mai important pacient al nostru. Tocmai de aceea, în toate Clinicile Dentare Dr. Leahu din țară beneficiezi de expertiza tuturor medicilor specialiști, care lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament. Totodată, apatura medicală modernă întâlnită în toate locațiile noastre, îți oferă siguranță și confort, într-un număr restrâns de ședințe.  

Indiferent de clinica Dr. Leahu la care alegi să mergi și probleme dentare cu care te confrunți, găsești toate specializările și tehologia medicală necesară sub același acoperiș. În acest fel câștigi timp în plus pe care să-l petreci cu cei dragi și șansa la o viață mai bună pentru că ai grijă de sănătatea ta. 

Te-ai gândit până acum cum ar fi dacă fiecare vizită cu cel mic la dentist ar fi precum un joc către un zâmbet sănătos și frumos? Pe acest lucru se bazează Academia Spațială Dr. Leahu, concept unic în România dedicat copiilor, în tratarea și prevenirea afecțiunilor dentare. Și aici, experiența digitală se îmbină perfect cu distracția și sănătatea dentară, iar concepul poate fi regăsit în toate Clinicile Dentare Dr. Leahu din țară. 

La Academia Spațială Dr. Leahu, toți cadeții revin cu drag la fiecare vizită periodică și sunt dornici să devină membri ai echipajului spațial ce pornește în fiecare zi în aventura ce are drept scop descoperirea Planetei Dulciurilor și a Planetei Periuțelor. 

Experiență de peste 12 ani 

Indiferent de etapa vieții în care ne aflăm, trebuie să știm că atunci când vorbim de medicina stomatologică, suntem pacienți de la apariția primului dinte de lapte, pe tot parcursul vieții.  

Ați fost și sunteți principală noastră sursă de motivație pentru care am evoluat în cei 12 ani de experiență. Astfel, cu ajutorul unui protocol propriu, am tratat cele mai complexe cazuri de reabilitare dentară și am oferit oamenilor șansa la o viață mai bună.  

Sistemul „Dinti ficși în 24 de ore” este una dintre cele mai moderne și mai sigure metode de reconstrucție totală a danturii. Oricine poate obține o dantură perfectă într-o singură zi, indiferent de afecțiunile dentare cu care se confruntă. Această soluție se adresează persoanelor fără dinți, celor cu dinți care nu mai pot fi salvați prin intermediul altor tratamente stomatologice sau oamenilor care poartă lucrări protetice mobile și își doresc să aibă din nou dinți ficși. 

De-a lungul celor 12 ani am inserat peste 43.000 de implanturi dentare. Am realizat peste 52.000 de coroane și fațete. Toate cu succes, toate cu o promisiune prezentă în fiecare moment – aceea de a trata fiecare pacient cu aceeași grijă și profesionalism, oferindu-i o experiență stomatologică completă.  

Continuăm cu aceeași determinare și entuziasm. Alături de cei peste 200 de medici actuali. Dar și alături de viitorii colegi. Pentru că nu ne oprim la a fi cea mai extinsă rețea stomatologică din România, până ce nu vom fi aproape de fiecare dintre voi. 

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Alături de tine, pentru o viață mai bună!

  1. wikis.ro

    Sunt recunoscator Clinicilor Dentare Dr. Leahu pentru eforturile de a face serviciile stomatologice cat mai convenabile si pentru acoperirea atat de extinsa in tara. Cu ajutorul lor, bebelusii, copiii si adolescentii devin mai curajosi cu privire la vizitele la medicul stomatolog si invata sa-si ingrijeasca din vreme dintii. Sunt incantat sa aflu ca misiunea Clinicilor Dentare Dr. Leahu este aceea de a ne ajuta sa avem un zambet sanatos si frumos, indiferent de locatie sau varsta!

    Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134