Albire profesională a dinților cu ZOOM

Cu toţii ne naştem cu dinţi albi aproape de perfecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum, în decursul anilor, dinţii lor devin galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutăm soluţia în tratamente profesionale de albire a dinților.

De aceea, în cabinetele stomatologice Dr. Leahu am ales pentru tine un sistem profesional de albire a dinților – Lampa ZOOM, prin care obţii rezultate bune, rapide și durabile.

Lampa Zoom reprezintă o tehnică non-invazivă care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate net superioare, care se păstrează un timp îndelungat, în doar 60 de minute.

Medic si asistenta realizand o albire dinti profesionala cu lampa Zoom

Albirea dinților se face rapid, eficient și fără durere, cu ajutorul lămpii Zoom. Zâmbet de Hollywood în doar 60 de minute

Albire dinți – beneficii:

  • Dinţii tăi vor fi semnificativ mai albi
  • Tratamentul (incluzând pregătirea) durează în jur de o oră şi jumătate
  • Este sigură şi lipsită de durere
  • Are un efect de lungă durată
  • Poate fi repetat anual


Rezultatele şi eficienţa Lămpii ZOOM eclipsează orice alt tratament de albire profesională – 6 nuanţe în doar 60 de minute.

Datorită tehnologiei LED avansate (lumină cu 100% mai intensă decât oricare altă lampă de pe piaţă), Zoom înregistrează rezultate cu 50% mai bune decât alte tratamente convenţionale.

Când PH booster-ul din gelul de albire acţionează sub lumina albastră a Lămpii ZOOM, se accelerează procesul de albire.

Cât durează un tratament de albire a dinților?

Cu Lampa Zoom obţii dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, gelul de albire se aplică între 2 şi 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute.

Cât de albi vor fi dinţii mei după tratament ?

Depinde de stadiul de îngălbenire, însă îţi garantăm că dinţii vor fi semnificativ mai albi, iar tu vei fi impresionat de rezultate.

Albirea la stomatolog doare?

Procedura în sine nu provoacă durere deoarece se realizează sub anestezie locală.În primele 24 de ore, poţi simţi o uşoară presiune la schimbările de temperatură (cald, rece). Pentru a obţine cele mai bune rezultate de albire a dinților, recomandăm evitarea consumului de băuturi și alimente care pătează, cel puţin 3 zile post-procedură.

Îmi afectează dinţii?

Albirea dinților profesională realizată cu Lampa ZOOM este sigură: nu are efecte adverse, nu distruge şi nu afectează smalţul dinţilor.

Cât timp vor fi albi?

Timpul de menţinere a rezultatelor variază în funcţie de alimentaţia adoptată şi a tabieturilor personale (fumatul, consumul excesiv de cafea). Recomandăm repetarea tratamentului de albire a dinților o dată pe an, pentru a păstra un efect optim dorit.

Află tariful unei albiri dentare profesionale.

Albire dentara profesionala, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Dr. Ionuț Leahu despre albirea profesională:

”Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum în decursul anilor, dinții lor își schimbă culoarea și devin din ce în ce mai galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutam soluția în tratamentele profesionale de albire a dinților. Albirea profesională este o procedură ce se realizează doar în cabinetele stomatologice, rezultatele fiind imediate și spectaculoase”, spune Dr. Ionuț Leahu.

În ce constă albirea dinților la stomatolog:

În zilele noastre există pe piață o multitudine de sisteme destinate albirii dinților, printre ele se numără pastele de dinți speciale, gelurile sau benzile. Pentru albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic este însă cea mai eficientă rapidă și sigură metodă de curățare a petelor nedorite. În cazul acestei proceduri, produsul de albire se aplică direct pe dinți.

Cum se realizeaza albirea dinților, pas cu pas

Albirea dinților este recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, care nu au fost deci supuși multor tratamente și gingii fără probleme. Ea nu este recomandată nici pacienților cu explozii carioase. ”Candidații” ideali sunt cei care vor să scape de petele galbene de pe dantură. Cu toate acestea, procedura nu este indicată tuturor.

”Este bine de știut faptul că, în urma albirii, se deschid la culoare dor dinții naturali. Nu se deschid acele plombe gri din amalgam. De asemenea, dacă avem multe obturații, adică multe plombițe pe dinții din față, trebuie să ne gândim de două ori înainte să facem o albire. Dacă ne albim dinții trebuie să fim conștienți că va trebui să schimbăm și plombițele de pe dinții din față, deoarece compozitul, materialul cu care au aceștia au fost obturați, rămânere de aceeași culoare”, a mai precizat medicul stomatolog.

Cât timp durează efectele albirii? ”Rezultatul unei albiri personale poate fi menținut o perioadă destul de lungă de timp, undeva până la 2-3 ani. Totuși, asta depinde foarte tare de stilul de viață al pacientului. Dacă acesta este un fumător convins, dacă bea foarte mult vin roșu, dacă ia multe medicamente, cum ar fi antibioticele, acestea vor avea un efect de colorare asupra dintelui și trebuie să o facă mai repede”.

Preț albire dinți

În ceea ce privește tratamentul profesional de albire al dinților, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, albirea se realizează cu Lampa Zoom, o tehnologie de ultimă generație care ajută pacienții să aibă un zâmbet cu până la 6 nuanțe mai alb, în doar 60 de minute, fără durere.

În timpul unei ședințe de albire, medicul stomatolog aplică gelul de albire de 3 sau 4 ori, la fiecare 15 minute, în funcție de nuanța pe care pacientul și-o dorește. Prețul unei albiri dentare cu Lampa Zoom este de 1800 lei.

La prima consultație în clinica dentară, fiecare pacient primește un plan de tratament personalizat, astfel încât să poată beneficia de cele mai potrivite servicii și tratamente. Chiar dacă albirea dinților este un tratament estetic, decizia de a beneficia sau nu de un astfel de tratament trebuie luată informat! În urma unui consult stomatologic, pacientul discută cu medicul dentist și, împreună, decid care este cea mai bună soluție.

Cât costă o albire dentară – în detaliu

Serviciu Preț
Albire dentară gutiere (pentru acasă) 830 lei
Albire profesională Zoom 1800 lei
Fațetă Ceramică EMAX 2500 lei

Cum se face planul de tratament si stabilirea tarifelor pentru albirea profesională

Stabilirea planului de tratament pentru albirea profesională se face doar împreună cu un medic stomatolog. Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru obținerea danturii strălucitoare este să mergi la o consultație de specialitate la un medic stomatolog. În cadrul acestui consult, vei primi toate informațiile cu privire la costul total al tratamentului. De asemenea, stomatologul te va îndruma să faci și o radiografie dentară panoramică, pentru a vedea dacă nu există probleme dentare. În cazul în care există anumite afecțiuni, precum cariile, stomatologul mai întâi le va trata și apoi va realiza procedura albirii profesionale.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134