Albire dentară profesională cu Zoom

Dinți sănătoși de albi cu lampa ZOOM

În timp, majoritatea oamenilor observă cum, dinţii lor devin galbeni, din cauza alimentației, a consumului de cafea sau a fumatului. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutăm soluţia în tratamente profesionale de albire a dinților.

De aceea, în Clinicile Dentare Dr. Leahu îți oferim un sistem profesional de albire a dinților – Lampa ZOOM, prin care obţii rezultate bune, rapide și durabile.

Lampa Zoom reprezintă o tehnică noninvazivă care albește dinții rapid și fără efecte secundare. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate vizibile, în doar 60 de minute, care se păstrează un timp îndelungat.

Medic si asistenta realizand o albire dinti profesionala cu lampa Zoom

Albirea dinților se face rapid, eficient și fără durere, cu ajutorul lămpii Zoom.

Programează-te

Beneficii albire dentară:

  • Dinţii tăi vor fi semnificativ mai albi
  • Tratamentul durează doar o oră
  • Este sigur şi lipsit de durere
  • Are un efect de lungă durată
  • Poate fi repetat anual

De ce să alegi dinți sănătoși de albi cu lampa ZOOM?

  • Obții dinți mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute.
  • Datorită tehnologiei avansate LED (lumină 100% mai intensă decât oricare altă lampă de pe piaţă), lampa Zoom înregistrează rezultate cu 50% mai bune decât alte tratamente convenţionale.
  • Când PH booster-ul din gelul de albire acţionează sub lumina albastră a lămpii ZOOM, se accelerează procesul de albire.


Cât durează un tratament de albire a dinților?

Cu Lampa Zoom obţii dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, gelul de albire se aplică între 2 şi 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute.

Cât de albi vor fi dinţii mei după tratament ?

Depinde de stadiul de îngălbenire, însă îţi garantăm că dinţii vor fi semnificativ mai albi, iar tu vei fi impresionat de rezultate.

Albirea la stomatolog doare?

Procedura în sine nu provoacă durere deoarece se realizează sub anestezie locală. În primele 24 de ore, poţi simţi o uşoară presiune la schimbările de temperatură (cald, rece). Pentru a obţine cele mai bune rezultate de albire a dinților, recomandăm evitarea consumului de băuturi și alimente care pătează, cel puţin 3 zile după realizarea procedurii.

Îmi afectează dinţii?

Albirea dinților profesională realizată cu Lampa ZOOM este sigură: nu are efecte adverse, nu distruge şi nu afectează smalţul dinţilor.

Cât timp vor fi albi?

Timpul de menţinere a rezultatelor variază în funcţie de alimentaţia adoptată şi a tabieturilor personale (fumatul, consumul excesiv de cafea). Recomandăm repetarea tratamentului de albire a dinților o dată pe an, pentru a păstra un efect optim dorit.

Află care este prețul unei albiri dentare profesionale.

Albire dentară profesională, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din:

Dr. Ionuț Leahu despre albirea profesională:

”Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum în decursul anilor, dinții lor își schimbă culoarea și devin din ce în ce mai galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutam soluția în tratamentele profesionale de albire a dinților. Albirea profesională este o procedură ce se realizează doar în cabinetele stomatologice, rezultatele fiind imediate și spectaculoase. Rezultatul unei albiri personale poate fi menținut o perioadă destul de lungă de timp, undeva până la 2-3 ani. Totuși, asta depinde foarte tare de stilul de viață al pacientului. Dacă acesta este un fumător convins, dacă bea foarte mult vin roșu, dacă ia multe medicamente, cum ar fi antibioticele, acestea vor avea un efect de colorare asupra dintelui și trebuie să o facă mai repede”, spune Dr. Ionuț Leahu.

În ce constă albirea dinților la stomatolog:

În zilele noastre, există pe piață o multitudine de sisteme destinate albirii dinților, printre ele se numără pastele de dinți speciale, gelurile sau benzile. Pentru albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic este însă cea mai eficientă, rapidă și sigură metodă de curățare a petelor nedorite. În cazul acestei proceduri, produsul de albire se aplică direct pe dinți.

Cine poate beneficia de o albire dentară profesională?

Albirea dinților este recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, care nu au fost supuși multor tratamente și celor care nu au gingiile inflamate. Ea nu este recomandată nici persoanelor care au carii dentare. ”Candidații” ideali sunt cei care vor să scape de petele galbene de pe dantură. Cu toate acestea, procedura nu este indicată tuturor.

”Este bine de știut faptul că, în urma albirii, se deschid la culoare doar dinții naturali, nu și plombe gri din amalgam. De asemenea, dacă avem multe obturații, adică multe plombițe pe dinții din față, trebuie să ne gândim de două ori înainte să facem o albire. Dacă ne albim dinții trebuie să fim conștienți că va trebui să schimbăm și plombițele de pe dinții din față, deoarece compozitul, materialul cu care au aceștia au fost obturați, rămânere de aceeași culoare”, a mai precizat Dr. Ionuț Leahu.

Cât timp durează efectele albirii? ”Rezultatul unei albiri personale poate fi menținut o perioadă destul de lungă de timp, undeva până la 2-3 ani. Totuși, asta depinde foarte tare de stilul de viață al pacientului. Dacă acesta este un fumător convins, dacă bea foarte mult vin roșu, dacă ia multe medicamente, cum ar fi antibioticele, acestea vor avea un efect de colorare asupra dintelui și trebuie să o facă mai repede”.

Preț albire dentară

În ceea ce privește tratamentul profesional de albire al dinților, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, albirea se realizează cu Lampa Zoom, o tehnologie de ultimă generație care ajută pacienții să aibă un zâmbet sănătos de alb, în doar 60 de minute, fără durere.
Prețul unei albiri dentare cu Lampa Zoom este de 1800 lei.

Serviciu Preț
Albire dentară gutiere (pentru acasă) 830 lei
Albire profesională Zoom 1800 lei
Fațetă Ceramică EMAX 2500 lei

Cum iei decizia de a-ți face o albire dentară și cum se face planul de tratament?

Stabilirea planului de tratament pentru albirea profesională se face doar împreună cu un medic stomatolog. Chiar dacă albirea dinților este un tratament estetic, decizia de a beneficia sau nu de un astfel de tratament trebuie luată informat. Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru obținerea unor dinți sănătoși de albi este să mergi la o consultație de specialitate. În cadrul acestui consult, vei primi toate informațiile cu privire la costul total al tratamentului. De asemenea, medicul stomatolog te va îndruma să faci și o radiografie dentară panoramică, pentru a se asigura că nu există alte probleme dentare.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777