search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Engleză
  • Română
it

Albire profesională a dinților cu ZOOM

Cu toţii ne naştem cu dinţi albi aproape de perfecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum, în decursul anilor, dinţii lor devin galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutăm soluţia în tratamente profesionale de albire a dinților.

De aceea, în cabinetele stomatologice Dr. Leahu am ales pentru tine ultima tehnologie în materie de albire dentară – Lampa ZOOM, prin care obţii cele mai  bune, rapide şi durabile rezultate.

Lampa Zoom reprezintă o tehnologie de ultimă oră, folosită în întreaga lume de mii de dentiști, care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate net superioare, care se păstrează un timp îndelungat, în doar 60 de minute.

Medic si asistenta realizand o albire dinti profesionala cu lampa Zoom

Albirea dinților se face rapid, eficient și fără durere, cu ajutorul lămpii Zoom. Zâmbet de Hollywood în doar 60 de minute

Acum poti avea un zambet cu pana la 6 nuante mai alb în numai 60 de minute. Albirea dentara profesionala cu Lampa ZOOM este 100% sigura, nu are efecte adverse iar rezultatele sunt imediate si de lunga durata.

Albire dentara profesionala cu Lampa ZOOM

Albire dinți – beneficii:

  • Dinţii tăi vor fi semnificativ mai albi
  • Tratamentul (incluzând pregătirea) durează în jur de o oră şi jumătate
  • Este sigură şi lipsită de durere
  • Are un efect de lungă durată
  • Poate fi repetat anual

Cu Lampa Zoom obţii dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, gelul de albire se aplică între 2 şi 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute.

Depinde de stadiul de îngălbenire, însă îţi garantăm că dinţii vor fi semnificativ mai albi, iar tu vei fi impresionat de rezultate.

Procedura în sine nu provoacă durere deoarece se realizează sub anestezie locală.

În primele 24 de ore, poţi simţi o uşoară presiune la schimbările de temperatură (cald, rece). Pentru a obţine cele mai bune rezultate de albire a dinților, recomandăm evitarea consumului de băuturi și alimente care pătează, cel puţin 3 zile post-procedură.

Albirea dinților profesională realizată cu Lampa ZOOM este 100% sigură: nu are efecte adverse, nu distruge şi nu afectează smalţul dinţilor.

Timpul de menţinere a rezultatelor variază în funcţie de alimentaţia adoptată şi a tabieturilor personale (fumatul, consumul excesiv de cafea).

Recomandăm repetarea tratamentului de albire a dinților o dată pe an, pentru a păstra un efect optim dorit. Află tariful unei albiri dentare profesionale.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENŢII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINŢI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANŢIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134