021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Albire profesională a dinților cu ZOOM

Cu toţii ne naştem cu dinţi albi aproape de perfecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum, în decursul anilor, dinţii lor devin galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutăm soluţia în tratamente profesionale de albire a dinților.

De aceea, în cabinetele stomatologice Dr. Leahu am ales pentru tine ultima tehnologie în materie de albire dentară – Lampa ZOOM, prin care obţii cele mai  bune, rapide şi durabile rezultate.

Lampa Zoom reprezintă o tehnologie de ultimă oră, folosită în întreaga lume de mii de dentiști, care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate net superioare, care se păstrează un timp îndelungat, în doar 60 de minute.

albire-profesionala-cu-lampa-zoom

Beneficii:

  • Dinţii tăi vor fi semnificativ mai albi
  • Tratamentul (incluzând pregătirea) durează în jur de o oră şi jumătate
  • Este sigură şi lipsită de durere
  • Are un efect de lungă durată
  • Poate fi repetat anual

Cât durează un tratament de albire a dinților?

Cu Lampa Zoom obţii dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, gelul de albire se aplică între 2 şi 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute.

Cât de albi vor fi dinţii mei după tratament?

Depinde de stadiul de îngălbenire, însă îţi garantăm că dinţii vor fi semnificativ mai albi, iar tu vei fi impresionat de rezultate.

Doare?

Procedura în sine nu provoacă durere deoarece se realizează sub anestezie locală.

În primele 24 de ore, poţi simţi o uşoară presiune la schimbările de temperatură (cald, rece). Pentru a obţine cele mai bune rezultate de albire a dinților, recomandăm ca, cel puţin 3 zile post-procedură, să se evite consumul de băuturi şi alimente „albe” (iaurt, lapte etc.)

Îmi afectează dinţii?

Albirea dinților profesională realizată cu Lampa ZOOM este 100% sigură: nu are efecte adverse, nu distruge şi nu afectează smalţul dinţilor.

Cât timp vor fi albi?

Timpul de menţinere a rezultatelor variază în funcţie de alimentaţia adoptată şi a tabieturilor personale (fumatul, consumul excesiv de cafea).

Recomandăm repetarea tratamentului o dată pe an, pentru a păstra un efect optim dorit.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENŢII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINŢI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANŢIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreclinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.