search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Engleză
  • Română
it fr

Albire profesională a dinților cu ZOOM

Cu toţii ne naştem cu dinţi albi aproape de perfecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum, în decursul anilor, dinţii lor devin galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutăm soluţia în tratamente profesionale de albire a dinților.

De aceea, în cabinetele stomatologice Dr. Leahu am ales pentru tine ultima tehnologie în materie de albire dentară – Lampa ZOOM, prin care obţii cele mai  bune, rapide şi durabile rezultate.

Lampa Zoom reprezintă o tehnologie de ultimă oră, folosită în întreaga lume de mii de dentiști, care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate net superioare, care se păstrează un timp îndelungat, în doar 60 de minute.

Medic si asistenta realizand o albire dinti profesionala cu lampa Zoom

Albirea dinților se face rapid, eficient și fără durere, cu ajutorul lămpii Zoom. Zâmbet de Hollywood în doar 60 de minute

Acum poti avea un zambet cu pana la 6 nuante mai alb în numai 60 de minute. Albirea dentara profesionala cu Lampa ZOOM este 100% sigura, nu are efecte adverse iar rezultatele sunt imediate si de lunga durata.

Albire dentara profesionala cu Lampa ZOOM

Albire dinți – beneficii:

  • Dinţii tăi vor fi semnificativ mai albi
  • Tratamentul (incluzând pregătirea) durează în jur de o oră şi jumătate
  • Este sigură şi lipsită de durere
  • Are un efect de lungă durată
  • Poate fi repetat anual

Cât durează un tratament de albire a dinților?

Cât de albi vor fi dinţii mei după tratament ?

Albirea la stomatolog doare?

Îmi afectează dinţii?

Cât timp vor fi albi?

Află tariful unei albiri dentare profesionale.

Dr. Ionuț Leahu despre albirea profesională:

”Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum în decursul anilor, dinții lor își schimbă culoarea și devin din ce în ce mai galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutam soluția în tratamentele profesionale de albire a dinților. Albirea profesională este o procedură ce se realizează doar în cabinetele stomatologice, rezultatele fiind imediate și spectaculoase”, spune Dr. Ionuț Leahu.

În ce constă albirea dinților la stomatolog:

În zilele noastre există pe piață o multitudine de sisteme destinate albirii dinților, printre ele se numără pastele de dinți speciale, gelurile sau benzile. Pentru albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic este însă cea mai eficientă rapidă și sigură metodă de curățare a petelor nedorite. În cazul acestei proceduri, produsul de albire se aplică direct pe dinți.

”Albirea dentară este un procedeu la care apelează din ce în ce mai mulți pacienți care doresc un zâmbet mai alb și mai strălucitor. Aceasta este o manoperă simplă, constă în aplicarea unui gel pe suprafața externă a dintelui, adică pe smalț și activarea acestuia la o sursă de lumină: o lampă Zoom sau un laser.

În tot acest timp, gingia a adică țesutul moale, este protejată de un material care face priză la lumină. În urma unei albiri, dinții poți să devină sensibili timp de câteva zile. Este de reținut că este doar o sensibilitate tranzitorie. În 3-4 zile aceșteia vor reveni la normal”, spune Dr Cristina Bîrsan.

Cum se realizeaza albirea dinților, pas cu pas - VIDEO

În acest video poți vedea cum se realizează albirea profesională a dinților cu ajutorul lămpii Zoom. Dinții vor fi mai albi cu 6 nuanțe, în doar 60 de minute. Rezultatele sunt imediate, iar efectul este de lungă durată.

Albirea dinților este recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, care nu au fost deci supuși multor tratamente și gingii fără probleme. Ea nu este recomandată nici pacienților cu explozii carioase. ”Candidații” ideali sunt cei care vor să scape de petele galbene de pe dantură. Cu toate acestea, procedura nu este indicată tuturor.

”Este bine de știut faptul că, în urma albirii, se deschid la culoare dor dinții naturali. Nu se deschid acele plombe gri din amalgam. De asemenea, dacă avem multe obturații, adică multe plombițe pe dinții din față, trebuie să ne gândim de două ori înainte să facem o albire. Dacă ne albim dinții trebuie să fim conștienți că va trebui să schimbăm și plombițele de pe dinții din față, deoarece compozitul, materialul cu care au aceștia au fost obturați, rămânere de aceeași culoare”, a mai precizat medicul stomatolog.

Cât timp durează efectele albirii? ”Rezultatul unei albiri personale poate fi menținut o perioadă destul de lungă de timp, undeva până la 2-3 ani. Totuși, asta depinde foarte tare de stilul de viață al pacientului. Dacă acesta este un fumător convins, dacă bea foarte mult vin roșu, dacă ia multe medicamente, cum ar fi antibioticele, acestea vor avea un efect de colorare asupra dintelui și trebuie să o facă mai repede”.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENŢII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINŢI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANŢIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134