Albire profesională a dinților cu ZOOM

Cu toţii ne naştem cu dinţi albi aproape de perfecţiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum, în decursul anilor, dinţii lor devin galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutăm soluţia în tratamente profesionale de albire a dinților.

De aceea, în cabinetele stomatologice Dr. Leahu am ales pentru tine un sistem profesional de albire a dinților – Lampa ZOOM, prin care obţii rezultate bune, rapide și durabile.

Lampa Zoom reprezintă o tehnică non-invazivă care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate net superioare, care se păstrează un timp îndelungat, în doar 60 de minute.

Medic si asistenta realizand o albire dinti profesionala cu lampa Zoom

Albirea dinților se face rapid, eficient și fără durere, cu ajutorul lămpii Zoom. Zâmbet de Hollywood în doar 60 de minute

Albire dinți – beneficii:

 • Dinţii tăi vor fi semnificativ mai albi
 • Tratamentul (incluzând pregătirea) durează în jur de o oră şi jumătate
 • Este sigură şi lipsită de durere
 • Are un efect de lungă durată
 • Poate fi repetat anual


Rezultatele şi eficienţa Lămpii ZOOM eclipsează orice alt tratament de albire profesională – 6 nuanţe în doar 60 de minute.

Datorită tehnologiei LED avansate (lumină cu 100% mai intensă decât oricare altă lampă de pe piaţă), Zoom înregistrează rezultate cu 50% mai bune decât alte tratamente convenţionale.

Când PH booster-ul din gelul de albire acţionează sub lumina albastră a Lămpii ZOOM, se accelerează procesul de albire.

Cât durează un tratament de albire a dinților?

Cu Lampa Zoom obţii dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, gelul de albire se aplică între 2 şi 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute.

Cât de albi vor fi dinţii mei după tratament ?

Depinde de stadiul de îngălbenire, însă îţi garantăm că dinţii vor fi semnificativ mai albi, iar tu vei fi impresionat de rezultate.

Albirea la stomatolog doare?

Procedura în sine nu provoacă durere deoarece se realizează sub anestezie locală.În primele 24 de ore, poţi simţi o uşoară presiune la schimbările de temperatură (cald, rece). Pentru a obţine cele mai bune rezultate de albire a dinților, recomandăm evitarea consumului de băuturi și alimente care pătează, cel puţin 3 zile post-procedură.

Îmi afectează dinţii?

Albirea dinților profesională realizată cu Lampa ZOOM este sigură: nu are efecte adverse, nu distruge şi nu afectează smalţul dinţilor.

Cât timp vor fi albi?

Timpul de menţinere a rezultatelor variază în funcţie de alimentaţia adoptată şi a tabieturilor personale (fumatul, consumul excesiv de cafea). Recomandăm repetarea tratamentului de albire a dinților o dată pe an, pentru a păstra un efect optim dorit.

Află tariful unei albiri dentare profesionale.

Albire dentara profesionala, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Dr. Ionuț Leahu despre albirea profesională:

”Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum în decursul anilor, dinții lor își schimbă culoarea și devin din ce în ce mai galbeni. Atunci când periajul nu mai poate opri acest proces, căutam soluția în tratamentele profesionale de albire a dinților. Albirea profesională este o procedură ce se realizează doar în cabinetele stomatologice, rezultatele fiind imediate și spectaculoase”, spune Dr. Ionuț Leahu.

În ce constă albirea dinților la stomatolog:

În zilele noastre există pe piață o multitudine de sisteme destinate albirii dinților, printre ele se numără pastele de dinți speciale, gelurile sau benzile. Pentru albirea danturii realizată în cabinetul stomatologic este însă cea mai eficientă rapidă și sigură metodă de curățare a petelor nedorite. În cazul acestei proceduri, produsul de albire se aplică direct pe dinți.

Cum se realizeaza albirea dinților, pas cu pas

Albirea dinților este recomandată persoanelor care au dinți sănătoși, care nu au fost deci supuși multor tratamente și gingii fără probleme. Ea nu este recomandată nici pacienților cu explozii carioase. ”Candidații” ideali sunt cei care vor să scape de petele galbene de pe dantură. Cu toate acestea, procedura nu este indicată tuturor.

”Este bine de știut faptul că, în urma albirii, se deschid la culoare dor dinții naturali. Nu se deschid acele plombe gri din amalgam. De asemenea, dacă avem multe obturații, adică multe plombițe pe dinții din față, trebuie să ne gândim de două ori înainte să facem o albire. Dacă ne albim dinții trebuie să fim conștienți că va trebui să schimbăm și plombițele de pe dinții din față, deoarece compozitul, materialul cu care au aceștia au fost obturați, rămânere de aceeași culoare”, a mai precizat medicul stomatolog.

Cât timp durează efectele albirii? ”Rezultatul unei albiri personale poate fi menținut o perioadă destul de lungă de timp, undeva până la 2-3 ani. Totuși, asta depinde foarte tare de stilul de viață al pacientului. Dacă acesta este un fumător convins, dacă bea foarte mult vin roșu, dacă ia multe medicamente, cum ar fi antibioticele, acestea vor avea un efect de colorare asupra dintelui și trebuie să o facă mai repede”.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENŢII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINŢI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă pregătire.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă o bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noutățile apărute în domeniul stomatologiei, pentru ca tu să ai parte doar de servicii bune.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134