Albirea dinților, recomandată de către dentiști

 


De: | Etichete: , , , , , , , , , , , , , , | Comentarii: 0 | 8 iulie 2016

Vizualizat de 1.843 utilizator/i

O dantură strălucitoare, cu dinți foarte albi, este visul oricui. Albirea dinţilor este un subiect pe care îl discutăm deseori în cabinetele clinicilor Dr. Leahu.

Dinții se îngălbenesc în timp, de la produsele pe care le consumăm: cafea, țigări, băuturi colorate. Cu cât dinții sunt mai închiși la culoare, cu atât vor fi mai spectaculoase rezultatele albirii.

Este bine să ne albim dinţii? Cum s-a schimbat această tehnologie de-a lungul timpului? – sunt câteva dintre întrebările la care o să vă răspundem.

Observăm o percepție general greșită, cum că, dacă vrei să îți albești dinții, o să  îți strici smalțul și o să apară sensibilitatea dentară.

Trebuie să facem o diferență clară între modul în care fiecare pacient poate să își facă o albire singur, acasă,  și o albire profesionistă, executată de un medic stomatolog. Albirea în cabinetul stomatologic  are efect de îndepartare a petelor colarate de pe dinți, fără să afecteze smalțul dinților.

Produsele de albire dentara care pot fi aplicate la domiciliu (pasta de dinți cu efect de albire, benzile pentru albire) fac tot mai accesibile aceste tratamente, DAR, in momentul în care vrei să apelezi la albirea dinților acasă,  fără supravegherea atentă a unui specialist, există riscul să iți faci mai mult rău.

De aceea, este recomandat ca albirea dentară să se facă într-un cabinet stomatologic unde există lampa Zoom, prin care se obţin cele mai  bune, rapide şi durabile rezultate. Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, lampa Zoom oferă , în doar 60 de minute, rezultate net superioare, care se păstrează timp îndelungat.

Produsele folosite  în clinicile dentare Dr. Leahu  sunt aprobate în UE și nu există riscuri pentru pacient.

Recomandăm albirea dentară pacienților care nu au probleme dentare nerezolvate.

În perioada 1 iulie- 31 august 2016, pentru a te ajuta să îți pregătești zâmbetul de vacanță, venim cu o reducere de 40 % la albirea dentară. Profită acum de promoție!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777