Albirea și fațetele dentare – secretele unui zâmbet perfect!

 


De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 22 august 2017

Vizualizat de 581 utilizator/i

Vara înseamnă seri petrecute la terase, mare sau chiar munte, petreceri și multe poze care să imortalizeze clipele minunate din viața ta. Acestea sunt numai o parte dintre elementele specifice acestui anotimp, elemente care ne fac să ne dorim să arătăm cât mai bine. Piele bronzată, aspect fizic plăcut, păr aranjat, haine noi și bineînțeles, accesoriul cel mai de preț: un zâmbet de milioane – toate aceste calități ne fac să ne simțim bine și să avem mai multă încredere în forțele proprii.

Un zâmbet fără cusur poate fi obținut rapid și ușor, cu ajutorul a două proceduri moderne: albirea și fațetele dentare.

În primii ani de viață, cu toții avem dinți albi, aproape de perfecţiune. Din păcate, din cauza viciilor sau a alimentației necorespunzătoare, dinţii își pierd din strălucire și se îngălbenesc. Atunci când periajul nu este suficient, tratamentele profesionale de albire a dinților sunt soluția perfectă. De aceea, în clinicile stomatologice Dr. Leahu am dus pentru tine o tehnologie de ultimă oră în materie de albire dentară – Lampa ZOOM, prin care obţii cele mai  bune, mai rapide şi mai durabile rezultate.

Un tratament cu Lampa Zoom se realizează în doar 60 minute, în urma căreia vei obține dinți mai albi cu până la 8 nuanțe. Procedura nu implică durere, deoarece se realizează sub efectul anesteziei locale. Este o metodă 100% sigură, care nu are efecte adverse.

O altă alternativă pentru a obține rapid un zâmbet de invidiat sunt fațetele dentare. În cadrul clinicilor dentare Dr. Leahu sunt folosite doar materiale de cea mai bună calitate, care reproduc cu precizie culoarea naturală a dinților, obținând astfel o transformare rapidă și spectaculoasă a zâmbetului tău într-unul perfect. De asemenea, toate materialele folosite sunt biocompatibile, fiind tolerate de țesuturile moi și, datorită faptului că fațetele dentare realizate sunt netede și lucioase, placa bacteriană nu aderă pe ele, deci nu există riscul inflamării gingiilor sau al apariției vreunui efect secundar.

Fațetele dentare realizate de către specialiștii noștri în cadrul oricărei clinici stomatologice Dr Leahu au o durată de viață de aproximativ 10-15 ani, în funcție de grija pe care o acorzi danturii tale și dacă te prezinți la controale regulate la medicul dentist. Mai mult decât atât, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație CEREC CAD/ CAM, poți avea acum zâmbetul perfect pe care ți l-ai dori în doar 1 oră!

Calitatea vieții tale se va îmbunătăți considerabil, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al sănătății. Pe lângă faptul că vei arăta extraordinar, te vei simți minunat și vei avea mult mai multă încredere în tine! Viața ta socială va avea un ritm mai dinamic și vei putea să îți atingi toate obiectivele propuse!

Gratie tehnologiei avansate de care dispunem și a experienței vaste a specialistilor noștri, nu a fost nicicand mai ușor sa ai zâmbetul perfect pe care ți l-ai dorit dintotdeauna! Te așteptăm cu brațele deschise în orice clinică stomatologică Dr. Leahu pentru a vedea care este soluția cea mai bună pentru tine!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777