Anul 2016 pentru Clinicile dentare Dr. Leahu

 


De: | Etichete: | Comentarii: 0 | 29 decembrie 2016

Vizualizat de 282 utilizator/i

Ne pregătim să încheiem acest an, care pentru Clinicile dentare Dr. Leahu, a fost unul plin de realizări. Dorim să vă mulțumim pe această cale mai ales vouă. Am decis astfel să vă prezentăm pe scurt cum s-a desfășurat această perioadă, dar și activitățile pe care le-am întreprins.

În 2016 ne-au trecut pragul cu 50% mai mulți pacienți unici față de anul trecut, iar 140 de pacienți străini au ales să se trateze în clinicile noastre, semn că pacienții încep să aprecieze calitatea serviciilor stomatologice pe care le oferim ca țară. Suntem Nr. 1 în danturi fixe în 24 h și, per total, încheiem anul cu 15 000 de pacienți și o echipă de două ori mai mare. Cea mai bună echipă!

Campaniile de prevenție dentară  ocupă un loc extrem de important în Clinicile Dr. Leahu. Tocmai de aceea suntem prezenți periodic  în școli și grădinițe și îi învățăm pe copii cum să aibă grijă de dinții lor. Si nu numai atât! Ne luptăm să oferim celor mici tratamente stomatologice gratuite decontate prin CASMB. Și vom reuși! Copiii au nevoie de tratamente stomatologice pentru a obține o dantură permanentă sănătoasă.

În 2016 am contribuit și la formarea viitorilor asistenți stomatologici printr-un acord cu Școala Sanitară Postliceală Carol Davila, întrucât ne dorim să îmbunătățim domeniul stomatologiei și personalul care îl reprezintă. Clinicile Dr. Leahu susțin valorile românești, iar parteneriatul cu Federația Română de Rugby este mărturie în acest sens, alăturându-se celui deja existent cu Dinamo.

Mulțumită vouă, pacienților noștri,  în 2016  am deschis a treia clinică, iar anul viitor vom oferi mult mai multe zâmbete în cea de-a patra Clinică Dr. Leahu. Totul a fost posibil cu multă muncă și dedicare, iar echipa a fost cuvântul cheie în tot ce am desfășurat. Suntem siguri că 2017 va fi un an și mai bun, vom trata și mai mulți pacienți și vom oferi aceleași servicii de top!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777