Aparate dentare

Îmbunătăţeşte-ți vizibil aspectul zâmbetului, pentru un rezultat cât mai aproape de perfecţiune, cu ajutorul tehnologiilor moderne pe care le folosim în Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Progresul tehnicii dentare ne permite să corectăm, fără durere, orice problemă de ortodonție care poate afecta în timp sănătatea dinților, a gingiilor, a articulației temporo-mandibulare şi integritatea tubului digestiv.

Recomandări în perioada de purtare a unui aparat dentar:

 • Este necesară rezolvarea oricăror probleme dentare existente (carii, tartru, igienă necorespunzătoare);
 • Se impune realizarea detartrajului dentar şi a periajului profesional;
 • La fiecare 3-4 luni este necesară o şedinţă de profilaxie – igienizare profesională (air-flow, detartraj, periaj profesional).

Beneficii:

 • Rezolvi problema estetică și de sănătate, rapid și fără durere – datorită aparatelor dentare moderne vei obține un zâmbet frumos și sănătos în cel mai scurt timp;
 • Câștigi un zâmbet frumos care îți redă încrederea de sine;
 • Obții cel mai bun preț, pe care îl cunoști chiar de la început;
 • Medici specializați

VREAU O PROGRAMARE!

Ai intrebări, nelămuriri sau dorești mai multe informații?
Contactează-ne la: 0753 938 938

Luni-vineri09.00 - 21.00
Sâmbătă 09.00 - 17.00
DuminicăÎnchis

Tipuri de aparate dentare

Pentru că punem accentul pe confort şi rezolvarea eficientă a oricăror probleme dentare, îţi oferim o gamă variată de aparate dentare în care şi factorul estetic, dar şi funcţionalitatea sunt constant îmbunătăţite.

Aparat dentar invizibil Incognito

Incognito este aparatul dentar de ultimă generaţie, care asigură rezultate rapide şi durabile în rezolvarea oricărui tip de malocluzii.

Aparat dentar invizibil incognito

Aparat dentar transparent Safir

Purtarea unui aparat dentar îţi redă un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil te poate determina să tot amâni momentul.

Aparat dentar transparent safir

Aparat dentar invizibil Invisalign

Aparatul dentar Invisalign este o metodă modernă şi invizibilă de rezolvare a malpoziţiilor (dinţi strâmbi, înghesuiri sau breşe dentare), o alternativă la aparatele dentare clasice cu brackets şi sârme.

Aparat dentar invizibil invisalign

Aparat dentar Damon

Sistemul autoligaturant Damon, apărut acum 20 de ani în Statele Unite, fiind permanent dezvoltat și îmbunătățit, le oferă pacienților avantaje deosebite față de sistemele clasice de aparate dentare.

Aparat dentar transparent damon

Tratamentul ortodontic nu are limită de vârstă.  Însă, cu cât acesta are loc mai devreme, cu atât problemele pot fi tratate mai rapid.

Dr. Mădălina Trofin

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

Dr. Anca Gheorghe

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

Dr. Anca Mănucu

Medic Dentist, Medic Specialist Ortodonție Dentară

Dr. Delia Ciocan

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

ETAPE

 • Vizita de consultație – medicul specialist în ortodonție va analiza modificările de la poziţia normală a dinţilor, precum şi muşcătura (ocluzia dentară) pentru a stabili dacă şi ce tratament ortodontic cu aparat dentar este necesar;
 • Plan de tratament personalizat în funcţie de pacient – pentru întocmirea acestuia, ortodontului îi sunt necesare o serie de informaţii, precum: amprentele dentare pentru obţinerea unui model de studiu din gips al arcadelor, fotografii intra şi extra-orale, radiografii dentare panoramice şi teleradiografii;
 • Ședința de montare – se montează un depărtător (pentru mucoasă şi buze) care va fi menţinut pe toată perioada montării aparatului dentar fix, care poate dura aproximativ o oră;

 • Controale – activarea aparatului dentar fix se face la un interval de 4-6 săptămâni, însă diferă în funcţie de tipul de aparat ales;
 • Îndepărtarea bracket-urilor – ședința de îndepărtare durează aproximativ o oră. Bracket-urile se îndepărtează cu instrumente speciale și se completează cu o ședință de profilaxie și fluorizare;
 • Purtarea aparatului de contenţie, care poate fi de 2 tipuri: mobil (compus dintr-o bază de acrilat şi croşete) și fix (format dintr-un retainer care rămâne lipit permanent în spatele dinților) şi care rolul de a păstra dinţii în poziţia corectă.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0374 475 555

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link