search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • Engleză
 • Română
it fr

Aparate dentare

Îmbunătăţeşte-ți vizibil aspectul zâmbetului, pentru un rezultat cât mai aproape de perfecţiune, cu ajutorul tehnologiilor moderne pe care le folosim în Clinicile Dentare Dr. Leahu, printre care și aparatul dentar.

Recomandări în perioada de purtare a unui aparat dentar:

 • Este necesară rezolvarea oricăror probleme dentare existente (carii, tartru, igienă necorespunzătoare);
 • Se impune realizarea detartrajului dentar şi a periajului profesional;
 • La fiecare 3-4 luni este necesară o şedinţă de profilaxie – igienizare profesională (air-flow, detartraj, periaj profesional).

Oferă-i copilului tău un zâmbet frumos și încrezător cu care să reușească în viață.

Oferă-i sănătate pentru toată viața și asigură-te că are toate șansele să devină un adult de succes!

Aparate dentare – beneficii și preț:

 • Rezolvi problema estetică și de sănătate, rapid și fără durere – datorită aparatelor dentare moderne vei obține un zâmbet frumos și sănătos în cel mai scurt timp;
 • Câștigi un zâmbet frumos care îți redă încrederea de sine;
 • Obții cel mai bun preț pentru aparatul dentar, pe care îl cunoști chiar de la început;
 • Medici specializați în ortodonție.

Tipuri de aparate dentare

Pentru că punem accentul pe confort şi rezolvarea eficientă a oricăror probleme dentare, îţi oferim o gamă variată de aparate dentare în care şi factorul estetic, dar şi funcţionalitatea sunt constant îmbunătăţite. Îți oferim mai multe tipuri de aparate dentare: Safir, Incognito, Invisalign și Damon.

Aparat dentar invizibil Incognito

Incognito este aparatul dentar de ultimă generaţie, care asigură rezultate rapide şi durabile în rezolvarea oricărui tip de malocluzii.

Aparat dentar invizibil incognito

Aparat dentar transparent Safir

Purtarea unui aparat dentar îţi redă un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil te poate determina să tot amâni momentul.

Aparat dentar transparent safir

Aparat dentar invizibil Invisalign

Aparatul dentar Invisalign este o metodă modernă şi invizibilă de rezolvare a malpoziţiilor (dinţi strâmbi, înghesuiri sau breşe dentare), o alternativă la aparatele dentare clasice cu brackets şi sârme.

Aparat dentar invizibil invisalign

Aparat dentar Damon

Sistemul autoligaturant Damon, apărut acum 20 de ani în Statele Unite, fiind permanent dezvoltat și îmbunătățit, le oferă pacienților avantaje deosebite față de sistemele clasice de aparate dentare.

Aparat dentar transparent damon

Aparate dentare, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Medici ortodonți de la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu

Tratamentul ortodontic nu are limită de vârstă.  Însă, cu cât acesta are loc mai devreme, cu atât problemele pot fi tratate mai rapid.

Programează-te la un medic ortodont.

Dr. Mădălina Trofin - medic ortodont, portret

Dr. Mădălina Trofin

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

Dr. Anca Gheorghe, Medic Ortodont

Dr. Anca Gheorghe

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. Anca Mănucu

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

APARATUL DENTAR ȘI ETAPELE TRATAMENTULUI ORTODONTIC

 • Vizita de consultație

  – medicul specialist în ortodonție va analiza modificările de la poziţia normală a dinţilor, precum şi muşcătura (ocluzia dentară) pentru a stabili dacă şi ce tratament ortodontic cu aparat dentar este necesar;

 • Plan de tratament personalizat în funcţie de pacient

  – pentru întocmirea acestuia, ortodontului îi sunt necesare o serie de informaţii, precum: amprentele dentare pentru obţinerea unui model de studiu din gips al arcadelor, fotografii intra şi extra-orale, radiografii dentare panoramice şi teleradiografii;

 • Ședința de montare

  – se montează un depărtător (pentru mucoasă şi buze) care va fi menţinut pe toată perioada montării aparatului dentar fix, care poate dura aproximativ o oră;

 • Controale

  – activarea aparatului dentar fix se face la un interval de 4-6 săptămâni, însă diferă în funcţie de tipul de aparat ales;

 • Îndepărtarea bracket-urilor

  – ședința de îndepărtare durează aproximativ o oră. Bracket-urile se îndepărtează cu instrumente speciale și se completează cu o ședință de profilaxie și fluorizare;

 • Purtarea aparatului de contenţie

  , care poate fi de 2 tipuri: mobil (compus dintr-o bază de acrilat şi croşete) și fix (format dintr-un retainer care rămâne lipit permanent în spatele dinților) şi care rolul de a păstra dinţii în poziţia corectă.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente ortodontice într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Aparatele dentare moderne rezolvă atât problemele estetice, cât și de sănătate, rapid și fără durere. Pacientul obține în cel mai scurt timp un zâmbet frumos și sănătos.

SOLUȚII DIVERSE

Pentru că punem accentul pe confort şi rezolvarea eficientă a problemelor dentare, îţi oferim o gamă variată de aparate dentare în care şi factorul estetic, dar şi cel funcţional sunt constant îmbunătăţite.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134