Aparate dentare

Îmbunătăţeşte-ți vizibil aspectul zâmbetului cu ajutorul tehnologiilor moderne pe care le folosim în Clinicile Dentare Dr. Leahu, printre care și aparatul dentar.

Recomandări în perioada de purtare a unui aparat dentar:

  • Este necesară rezolvarea oricăror probleme dentare existente (carii, tartru, igienă necorespunzătoare), înainte de montarea aparatului dentar;
  • Se impune realizarea detartrajului dentar şi a periajului profesional;
  • La fiecare 3-4 luni de purtare a aparatului este necesară o şedinţă de profilaxie – igienizare profesională (air-flow, detartraj, periaj profesional).

Oferă-i copilului tău un zâmbet frumos și încrezător cu care să reușească în viață.

Oferă-i sănătate pentru toată viața și asigură-te că are toate șansele să devină un adult de succes!

Aparate dentare – beneficii și preț:

  • Rezolvi problema estetică și de sănătate, rapid și fără durere – datorită aparatelor dentare moderne vei obține un zâmbet frumos și sănătos;
  • Câștigi un zâmbet frumos care îți redă încrederea de sine;
  • Cunoști prețul tratamentului cu aparat dentar chiar de la început;
  • Medici specializați în ortodonție.

eBook - Aparate dentare pentru toate vârstele

Descoperă aparatul ortodontic ideal pentru tine și bucură-te de un zâmbet perfect drept

Femeie zambind, cu aparat dentar
Aparatul dentar îți poate reda zâmbetul, corectând poziția dinților, înghesuirile sau breșele dentare

Tipuri de aparate dentare

Pentru că punem accentul pe confort şi rezolvarea eficientă a oricăror probleme dentare, îţi oferim o gamă variată de aparate dentare în care şi factorul estetic, dar şi funcţionalitatea sunt constant îmbunătăţite. Îți oferim mai multe tipuri de aparate dentare: Safir, Incognito, Invisalign și Damon.

Aparat dentar invizibil Incognito

Incognito este aparatul dentar modern, care asigură rezultate rapide şi durabile în rezolvarea oricărui tip de malocluzii.

Aparat dentar invizibil incognito

Aparat dentar transparent Safir

Purtarea unui aparat dentar îţi redă un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil te poate determina să tot amâni momentul începerii tratamentului.

Aparat dentar transparent safir

Aparat dentar invizibil Invisalign

Aparatul dentar Invisalign este o metodă modernă şi invizibilă de rezolvare a malpoziţiilor (dinţi strâmbi, înghesuiri sau breşe dentare), o alternativă pentru aparatele dentare clasice cu brackeți şi sârme.

Aparat dentar invizibil invisalign

Aparat dentar Damon

Sistemul autoligaturant Damon este permanent dezvoltat și îmbunătățit și îți oferă multiple avantaje față de sistemele clasice de aparate dentare.

Aparat dentar transparent damon

Aparat aparat dentar Spark

Spark este ultima inovație în materie de gutiere de aliniere, acestea fiind create de experți în ortodonție pentru a-ți oferi siguranță maximă și un zâmbet perfect.

Aparat dentar invizibil incognito

Preț pentru aparate dentare

Prețul unui aparat dentar diferă în funcție de fiecare model în parte. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu poți alege dintr-o gamă largă de aparate dentare, iar prețurile acestora le poți vedea în tabelul de mai jos, dar și în pagina special destinată costurilor. Însă, este important de precizat faptul că prețul unui aparat dentar fix este diferit față de un aparat dentar invizibil, astfel că un aparat dentar fix costă 3300 lei, iar prețul unui aparat dentar realizat din gutiere transparente, cum ar fi Spark, este de 25200 lei. Ce trebuie să ai în vedere este faptul că aparatul dentar este o investiție pe termen lung pentru sănătatea orală, dar și generală.

Cât costă un aparat dentar: Incognito, Invisalign, Damon, Spark, Safir

Serviciu Preț
Aparat dentar combinat ceramică CX + metalic/ arcadă 3500 lei
Aparat fix bracketi metalici/arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi fizionomici/arcadă (ceramică, safir) 4800 lei
Aparat mobil/arcadă 1100 lei
Aparat dentar Incognito 15840 lei
Aparat dentar lingual 11500 lei
Aparat Invisalign 24000 lei
Aparat Invisalign cu dental morning 28000 lei
Aparat fix Damon metalic/arcada 6600 lei
Aparat dentar Spark 12000 lei

Cum se face planul de tratament si stabilirea tarifelor pentru ortodonție

Stabilirea planului de tratament și alegerea tipului de aparat dentar potrivit pentru tine se face doar împreună cu medicul ortodont. Primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când îți dorești să-ți îndrepți dinții este să mergi la o consultație de specialitate la un medic ortodont. În cadrul acestui consult, vei primi toate informațiile cu privire la costul total al întregului plan de tratament ortodontic.

De asemenea, specialistul în ortodonție te va îndruma să faci și câteva investigații radiologice și un dosar ortodontic. Acesta constă în realizarea unei radiografii panoramice, a unei teleradiografii de profil, poze intra și extra orale și scanarea intra orală a dinților.

Prețul unui tratament cu aparat dentar diferă pentru fiecare pacient, deoarece planul de tratament este personalizat. Costul tratamentului ortodontic este comunicat pacientului încă de la prima consultație, atunci când se face un plan de tratament complet, iar pacientul știe de la bun început la ce să se aștepte din punct de vedere financiar. Costul unei consultații la un medic specialist în ortodonție este de 200 lei.

Aparate dentare, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Medici ortodonți de la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu

Tratamentul ortodontic nu are limită de vârstă.  Însă, cu cât acesta are loc mai devreme, cu atât problemele pot fi tratate mai rapid.

Programează-te la un medic ortodont.

Dr. Mădălina Trofin - medic ortodont, portret

Dr. Mădălina Trofin

Medic Dentist Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-facială

Dr. Anca Gheorghe

Medic Dentist Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-facială

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. Anca Mănucu

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

APARATUL DENTAR ȘI ETAPELE TRATAMENTULUI ORTODONTIC

  • Vizita de consultație

    – medicul specialist în ortodonție va analiza modificările de la poziţia normală a dinţilor, precum şi muşcătura (ocluzia dentară) pentru a stabili dacă şi ce tratament ortodontic cu aparat dentar este necesar;

  • Plan de tratament personalizat în funcţie de pacient

    – pentru întocmirea acestuia, ortodontului îi sunt necesare o serie de informaţii, precum: amprentele dentare pentru obţinerea unui model de studiu din gips al arcadelor, fotografii intra şi extra-orale, radiografii dentare panoramice şi teleradiografii;

  • Ședința de montare

    – se montează un depărtător (pentru mucoasă şi buze) care va fi menţinut pe toată perioada montării aparatului dentar fix, care poate dura aproximativ o oră;

  • Controale

    – activarea aparatului dentar fix se face la un interval de 4-6 săptămâni, însă diferă în funcţie de tipul de aparat ales;

  • Îndepărtarea bracket-urilor

    – ședința de îndepărtare durează aproximativ o oră. Bracket-urile se îndepărtează cu instrumente speciale și se completează cu o ședință de profilaxie și fluorizare;

Purtarea aparatului de contenţie

poate fi de 2 tipuri: mobil (compus dintr-o bază de acrilat şi croşete) și fix (format dintr-un retainer care rămâne lipit permanent în spatele dinților) şi care rolul de a păstra dinţii în poziţia corectă.

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134