search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Aparate dentare

Îmbunătăţeşte-ți vizibil aspectul zâmbetului cu ajutorul tehnologiilor moderne pe care le folosim în Clinicile Dentare Dr. Leahu, printre care și aparatul dentar.

Recomandări în perioada de purtare a unui aparat dentar:

 • Este necesară rezolvarea oricăror probleme dentare existente (carii, tartru, igienă necorespunzătoare), înainte de montarea aparatului dentar;
 • Se impune realizarea detartrajului dentar şi a periajului profesional;
 • La fiecare 3-4 luni de purtare a aparatului este necesară o şedinţă de profilaxie – igienizare profesională (air-flow, detartraj, periaj profesional).

Oferă-i copilului tău un zâmbet frumos și încrezător cu care să reușească în viață.

Oferă-i sănătate pentru toată viața și asigură-te că are toate șansele să devină un adult de succes!

Aparate dentare – beneficii și preț:

 • Rezolvi problema estetică și de sănătate, rapid și fără durere – datorită aparatelor dentare moderne vei obține un zâmbet frumos și sănătos;
 • Câștigi un zâmbet frumos care îți redă încrederea de sine;
 • Cunoști prețul tratamentului cu aparat dentar chiar de la început;
 • Medici specializați în ortodonție.

Femeie zambind, cu aparat dentar
Aparatul dentar îți poate reda zâmbetul, corectând poziția dinților, înghesuirile sau breșele dentare

Tipuri de aparate dentare

Pentru că punem accentul pe confort şi rezolvarea eficientă a oricăror probleme dentare, îţi oferim o gamă variată de aparate dentare în care şi factorul estetic, dar şi funcţionalitatea sunt constant îmbunătăţite. Îți oferim mai multe tipuri de aparate dentare: Safir, Incognito, Invisalign și Damon.

Aparat dentar invizibil Incognito

Incognito este aparatul dentar modern, care asigură rezultate rapide şi durabile în rezolvarea oricărui tip de malocluzii.

Aparat dentar invizibil incognito

Aparat dentar transparent Safir

Purtarea unui aparat dentar îţi redă un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil te poate determina să tot amâni momentul începerii tratamentului.

Aparat dentar transparent safir

Aparat dentar invizibil Invisalign

Aparatul dentar Invisalign este o metodă modernă şi invizibilă de rezolvare a malpoziţiilor (dinţi strâmbi, înghesuiri sau breşe dentare), o alternativă pentru aparatele dentare clasice cu brackeți şi sârme.

Aparat dentar invizibil invisalign

Aparat dentar Damon

Sistemul autoligaturant Damon este permanent dezvoltat și îmbunătățit și îți oferă multiple avantaje față de sistemele clasice de aparate dentare.

Aparat dentar transparent damon

Aparate dentare, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Medici ortodonți de la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu

Tratamentul ortodontic nu are limită de vârstă.  Însă, cu cât acesta are loc mai devreme, cu atât problemele pot fi tratate mai rapid.

Programează-te la un medic ortodont.

Dr. Mădălina Trofin - medic ortodont, portret

Dr. Mădălina Trofin

Medic Dentist Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-facială

Dr. Anca Gheorghe, Medic Ortodont

Dr. Anca Gheorghe

Medic Dentist Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-facială

Dr. Anca Mănucu - medic ortodont, portret

Dr. Anca Mănucu

Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

APARATUL DENTAR ȘI ETAPELE TRATAMENTULUI ORTODONTIC

 • Vizita de consultație

  – medicul specialist în ortodonție va analiza modificările de la poziţia normală a dinţilor, precum şi muşcătura (ocluzia dentară) pentru a stabili dacă şi ce tratament ortodontic cu aparat dentar este necesar;

 • Plan de tratament personalizat în funcţie de pacient

  – pentru întocmirea acestuia, ortodontului îi sunt necesare o serie de informaţii, precum: amprentele dentare pentru obţinerea unui model de studiu din gips al arcadelor, fotografii intra şi extra-orale, radiografii dentare panoramice şi teleradiografii;

 • Ședința de montare

  – se montează un depărtător (pentru mucoasă şi buze) care va fi menţinut pe toată perioada montării aparatului dentar fix, care poate dura aproximativ o oră;

 • Controale

  – activarea aparatului dentar fix se face la un interval de 4-6 săptămâni, însă diferă în funcţie de tipul de aparat ales;

 • Îndepărtarea bracket-urilor

  – ședința de îndepărtare durează aproximativ o oră. Bracket-urile se îndepărtează cu instrumente speciale și se completează cu o ședință de profilaxie și fluorizare;

Purtarea aparatului de contenţie

poate fi de 2 tipuri: mobil (compus dintr-o bază de acrilat şi croşete) și fix (format dintr-un retainer care rămâne lipit permanent în spatele dinților) şi care rolul de a păstra dinţii în poziţia corectă.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente ortodontice într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Aparatele dentare moderne rezolvă atât problemele estetice, cât și pe cele de sănătate, rapid și fără durere. Pacientul obține astfel un zâmbet frumos și sănătos.

SOLUȚII DIVERSE

Pentru că punem accentul pe confort şi rezolvarea eficientă a problemelor dentare, îţi oferim o gamă variată de aparate dentare.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă tratamentul potrivit pentru rezolvarea problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noile tehnici şi proceduri stomatologice, pentru a-ți putea oferi servicii stomatologice sigure și confortabile.

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134