021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Aparat dentar transparent Safir

Purtarea aparatului dentar îţi redă un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil, te poate determina să amâni momentul.

De aceea, Dr. Leahu – Clinici Dentare îţi aduce o alternativă mai puţin vizibilă de aparat dentar convenţional (la exteriorul dinţilor), care arată exact ca o mică bijuterie – aparatul dentar transparent Safir.

Acesta este o soluţie de tratament rapidă, dar discretă, perfectă dacă ai o viaţă socială activă. În plus, este uşor de purtat, confortabil şi îţi asigură rezultate foarte bune la sfârșitul perioadei de tratament.

Un alt avantaj al aparatului Safir este acela că boala parodontală, dar şi slăbirea dinților crescuți strâmb, nu se colorează și nu acumulează resturi bacteriene, datorită uniformităţii suprafeței din care este confecționat.

Beneficii aparate dentare Safir:

  • Rezultate rapide
  • Aparatul nu creează disconfort
  • Previne apariţia bolii parodontale

Aparatul dentar Safir este folosit, în clinicile stomatologice Dr. Leahu ca soluție modernă de ameliorare a fizionomiei sau de tratament, atunci când dinții nu calcă corect

Mai mult, aparatul dentar Safir este la fel de rezistent ca și cel metalic, având capacitatea de a se fixa puternic pe dinte, fără ca brackeții să se desprindă

Acest tip de aparat dentar se mulează pe smalțul dinților, cu avantajul că urmărește perfect anatomia acestora și se potrivește fiecărui grup de dinți în parte. De aceea, medicul poate manevra mai ușor aceste piese delicate, le poate potrivi mai rapid pe fiecare dinte, pentru a reduce considerabil timpul petrecut pe scaunul stomatologic.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENTII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreclinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.