search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Engleză
  • Română
it fr

Aparat dentar invizibil Invisalign

Invisalign este o metodă modernă şi invizibilă de rezolvare a malpoziţiilor (dinţi strâmbi, înghesuiri sau breşe dentare), o alternativă la aparatele dentare cu brackets şi sârme.

Revoluţionarul Invisalign îți îndreaptă dinții cu o serie de aparate dentare transparente, personalizate, detașabile, numite alignere. Fiecare aligner este fabricat în mod individual şi personalizat conform amprentei tale dentare.

Spre deosebire de alte aparate dentare, în cazul Invisalign, pe măsură ce se înlocuieşte fiecare aligner, dinţii se vor deplasa – puţin câte puţin, săptămână de săptămână – aplicând o forţă controlată şi constantă asupra lor, până când s-au îndreptat în poziţia finală prescrisă de medicul specialist în ortodonție. Un alt avantaj este că acest sistem de aparate ortodontice reuşeşte să controleze şi timpul de acţionare al acestor forţe.

Invisalign nu conţine metal şi nu are margini ascuțite, ceea ce îl face confortabil la purtare. În plus, este complet invizibil şi detaşabil, uşor de igienizat și nu cauzează alergii sau reacţii adverse.

Cu ajutorul aparatului dentar Invisalign poți avea zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna

Invisalign este un aparat dentar care ajuta la tratarea mai multor probleme de ortodonție, de la dinți strâmbi la aglomerări/îngrămădiri dentare etc. Este complet transparent, confortabil, detașabil (un plus pentru păstrarea unei igiene dentare corecte).

Neavând metal sau margini ascuțite, aparatul dentar Invisalign este confortabil la purtare și nu cauzează alergii.

Mentiune: Tratamentul cu aparatul dentar Invisalign se adresează pacienților peste 12 ani, care au toți dinții permanenți erupți!

Află ce preț are un aparat dentar Invisalign, invizibil, la Clinicile de stomatologie Dr. Leahu.

Tânără cu aparat dentar invizibil Invisalign
Aparatul dentar Invisalign, fără brackeți, oferă rezultate excelente și un aspect plăcut al danturii pe întreaga perioadă a tratamentului

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru si aparatura moderna ne permit sa efectuam un implant dentar intr-o ambianta complet relaxanta si confortabila pentru pacient.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poti pleca acasa cu dinti provizorii  in aceeasi zi.

GARAȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134