Aparat dentar invizibil Invisalign

Invisalign este o metodă modernă şi invizibilă de rezolvare a malpoziţiilor (dinţi strâmbi, înghesuiri sau breşe dentare), o alternativă la aparatele dentare cu brackeți şi sârme.

Revoluţionarul Invisalign îți îndreaptă dinții cu ajutorul unei serii de aparate dentare transparente, personalizate, detașabile, numite alignere. Fiecare aligner este fabricat în mod individual şi personalizat conform amprentei tale dentare.

Spre deosebire de alte aparate dentare, în cazul Invisalign, pe măsură ce se înlocuieşte fiecare aligner, dinţii se vor deplasa – puţin câte puţin, săptămână de săptămână – aplicând o forţă controlată şi constantă asupra lor, până când ajung în poziţia finală prescrisă de medicul ortodont. Un alt avantaj este că acest sistem de aparate ortodontice reuşeşte să controleze şi timpul de acţionare al acestor forţe.

Invisalign nu conţine metal şi nu are margini ascuțite, ceea ce îl face confortabil la purtare. În plus, este complet invizibil şi detaşabil, uşor de igienizat și nu cauzează alergii sau reacţii adverse.

Cu ajutorul aparatului dentar Invisalign poți avea zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna

Invisalign este un aparat dentar care ajută la tratarea mai multor probleme de ortodonție, de la dinți strâmbi la aglomerări/îngrămădiri dentare etc. Este complet transparent, confortabil, detașabil (un plus pentru păstrarea unei igiene dentare corecte).

Neavând metal sau margini ascuțite, aparatul dentar Invisalign este confortabil la purtare și nu cauzează alergii.

Mentiune: Tratamentul cu aparatul dentar Invisalign se adresează pacienților peste 12 ani, care au toți dinții permanenți erupți!

Află ce preț are un aparat dentar Invisalign, invizibil, la Clinicile de stomatologie Dr. Leahu.

Tânără cu aparat dentar invizibil Invisalign
Aparatul dentar Invisalign, fără brackeți, oferă rezultate excelente și un aspect plăcut al danturii pe întreaga perioadă a tratamentului

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777