search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Aparat dentar transparent Safir

Purtarea aparatului dentar îţi redă un zâmbet impecabil, însă faptul că este vizibil, te poate determina să amâni momentul îndreptării dinților.

De aceea, Clinicile Dentare Dr. Leahu  îţi aduc o alternativă mai puţin vizibilă pentru aparatul dentar convenţional (atașat la exteriorul dinţilor), și anume:  aparatul dentar transparent Safir, care arată exact ca o mică bijuterie. 

Acesta reprezintă o soluţie de tratament rapidă, dar discretă, perfectă dacă ai o viaţă socială activă. În plus, aparatul este transparent, uşor de purtat, confortabil şi îţi asigură rezultate bune la sfârșitul perioadei de tratament.

Un alt avantaj al aparatului dentar Safir este acela că previne boala parodontală, dar şi slăbirea dinților crescuți strâmb. Aparatul dentar Safir nu se colorează și nu acumulează resturi bacteriene, datorită uniformităţii suprafeței din care este confecționat.

Beneficii aparate dentare Safir:

  • Rezultate rapide
  • Aparatul nu creează disconfort
  • Previne apariţia bolii parodontale

Aparat dentar transparent Safir - caracteristici și preț

Aparatul dentar Safir este folosit, în clinicile stomatologice Dr. Leahu ca soluție modernă de tratament, atunci când dinții nu sunt poziționați corect.

Mai mult, aparatul dentar transparent Safir este la fel de rezistent precum cel metalic, având capacitatea de a se fixa puternic pe suprafața dinților, fără ca brackeții să se desprindă.

Acest tip de aparat dentar se mulează pe smalțul dinților, cu avantajul că urmărește perfect anatomia acestora și se potrivește fiecărui grup de dinți în parte. De aceea, medicul ortodont poate manevra mai ușor aceste piese delicate și le poate potrivi mai rapid pe fiecare dinte, pentru a reduce considerabil timpul petrecut pe scaunul stomatologic. Află ce preț are un aparat dentar Safir, transparent, în Clinicile de stomatologie Dr. Leahu.

Zambet cu aparat dentar Safir
Un aparat dentar Safir este confortabil, transparent, discret și eficient pentru îndreptarea dinților

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente ortodontice într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă pregătire.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă o bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noile tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de servicii bune.

Formular de programare

Completează câmpurile de mai jos și te contactăm în maximum 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134