Aparatul dentar invizibil Spark. Alege să zâmbești fără rețineri

 

persoana care zambeste si tine in mana o gutiera transparenta
Stomatologia modernă îți pune la dispoziție mai multe tipuri de aparate dentare, care te vor ajuta să-ți recapeți sănătatea, funcționalitatea și estetica danturii.

De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 4 septembrie 2020

Vizualizat de 1.104 utilizator/i

Aspectul estetic și frumusețea zâmbetului îți oferă mai multă siguranță și încredere în propria persoană. Persoanele care de-a lungul timpului au urmat un tratament cu aparat dentar spun că viața lor s-a schimbat cu mult în bine, reușind să se integreze social mai ușor, datorită aspectului fizic mult mai plăcut oferit de noul lor zâmbet. Atunci când auzim de un aparat dentar invizibil ne gândim involuntar la toate beneficiile pe care acesta le poate aduce, în comparație cu aparatele dentare clasice.

Află care sunt beneficiile aparatului dentar Spark și cum poți ajunge, în cel mai scurt timp, la zâmbetul mult visat.

Ce este aparatul dentar invizibil Spark?

Un aparat dentar invizibil reprezintă un tratament ortodontic modern ce are ca scop corectarea problemelor dentare și îmbunătățirea aspectului estetic. Spark este compus dintr-o serie de gutiere transparente, care îți oferă un grad ridicat de confort în timpul purtării și sunt mult mai discrete. Ca orice aparat dentar, acesta este recomandat de către medicii specialiști ortodonți pentru a corecta poziția dinților și pentru a reda posibilitatea unei mușcături corecte. Problemele ortodontice pot fi de natură genetică sau pot apărea în urma dezvoltării incorecte a dinților permanenți, de aceea, aparatele dentare corectează problemele de aliniere: dinții strâmbi, înghesuiți sau care au spații mari între ei.

Șef de Lucrări Dr. Anca Temelcea, Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, explică faptul că, de-a lungul timpului, după pierderea unuia sau mai multor molari, dinții vecini migrează, ducând astfel la spații libere la nivelul danturii și, în final, la modificarea poziției întregii danturi.

„Sunt foarte mulți pacienți care își pierd acei molari care apar la vârsta de 6 ani, primii dinți definitivi care erup și pe care nu îi înlocuiesc 10-15 ani. În tot acest timp, dinții vecini migrează pentru a acoperi locul rămas liber, iar întreaga dantură își mișcă treptat poziția. În momentul în care pacientul se hotărăște că vrea să înlocuiască acea măsea pierdută cu ani în urmă, se recomandă mai întâi de toate purtarea unui aparat dentar, pentru a restabili poziția corectă a dinților rămași și pentru a face loc implantului dentar.”

Deși există mitul conform căruia aparatul dentar este recomandat doar copiilor, tratamentul ortodontic poate fi recomandat oricărui pacient, indiferent de vârstă. Tocmai pentru situațiile în care este necesară restabilirea poziției corecte a dinților, înaintea începerii unor tratamente stomatologice complexe, există soluții care vin în ajutorul pacienților.Cum ar fi: Gutierele Spark, care au exact același rol precum un aparat dentar clasic. Mai mult decât atât, acestea pot fi purtate cu ușurință de adulții care nu își doresc ca estetica danturii să fie influențată de tratamentul ortodontic pe care îl urmează.

Beneficiile gutierelor invizibile Spark

Meriți să ai cea mai sănătoasă și estetică dantură! Cu ajutorul medicilor specialiști ortodonți și a sistemelor transparente de îndreptare a dinților, astăzi poți obține rezultatul mult visat. Spark este un sistem transparent de îndreptare a dinților produs de Ormco – o companie ortodontică cu experiență de peste 60 de ani în domeniu, la nivel mondial.

Cu o simulare 3D a rezultatului pe care dorești să îl obții, în urma tratamentului, alignerele transparente îți pot permite să vizualizezi în avans cum va arăta zâmbetul tău, în timp ce ortodontul urmărește progresul pe durata întregului tratament. Totodată, datorită marginilor rotunjite și fine pe care le au gutierele invizibile, te bucuri de confort sporit, în timpul purtării, iar gingiile tale sunt protejate. Chiar dacă vrei să consumi cafea sau ceai, un alt avantaj al aparatului dentar Spark este legat de faptul că se pătează mai puțin.

„Aparatul dentar Spark este realizat dintr-un material inovat, trugen, care are avantajul că prezintă marginile rotunjite, astfel încât acestea să nu lezeze gingia pacientului. Gutierele dentare de aliniere a dinților sunt ușor de purtat și de aplicat. În plus, dinții sunt usor de igienizat, iar pacientul nu prezintă restricții alimentare, întrucât după ce își dă jos gutierele Spark poate mânca cu ușurință și își poate peria dinții la fel de ușor”, spune Dr. Anca Gheorghe, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială.”

Cât despre igienizarea danturii, iată că soluția modernă de tratament ortodontic îți ușurează îngrijirea orală, prin  faptul că gutierele sunt detașabile. În plus, poți mânca tot ceea ce-ți dorești, fără să-ți fie teamă că s-ar putea desprinde un bracket.

Doamna Simona Nigg ne-a povestit în video-ul de mai jos, despre ce a însemnat pentru ea experiența Spark, în Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Aparate dentare invizibile vs clasice – diferențe și beneficii

Principalul beneficiu adus de către un aparat dentar invizibil este reprezentat de confortul moral de care pacientul beneficiază. Foarte mulți pacienți aleg să amâne sau chiar să renunțe la un tratament ortodontic, deoarece le este teamă de felul în care vor arăta în timpul purtării. Ei bine, aparatul dentar Spark nu doar că îți oferă același rezultat, precum aparatele dentare clasice, ci te ajută să nu îți pierzi încrederea în propria persoană. Mai mult decât atât, un aparat dentar invizibil poate reduce numărul vizitelor la medicul stomatolog și durata tratamentului.

Cât costă un aparat dentar invizibil

Prețurile unui aparat dentar invizibil sunt diferite față de cele ale aparatelor dentare clasice, însă privind pe termen lung, acestea reprezintă o investiție pentru sănătatea întregii vieți și pentru bucuria de a zâmbi oricând cu încredere. Pentru mai multe detalii privind costurile serviciilor ortodontice oferite de către Clinicile Dentare Dr. Leahu, poți accesa pagina special destinată prețurilor.

Concluzii

Spark este un real ajutor pentru acele persoane care își doresc să își corecteze probleme ortodontice și, în același timp, să beneficieze de confort. Nu există o vârstă ideală atunci când ne referim la aparatul dentar. De aceea, atunci când observi o problemă, chiar și foarte mică, este recomandat să mergi la stomatolog. Un aparat dentar invizibil îți oferă un zâmbet natural, frumos și sănătos.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134