search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it

Beneficiile aparatului dentar la adulți

 


De: | Etichete: | Comentarii: 0 | 19 mai 2016

Vizualizat de 1.137 utilizator/i

Nu există limită de vârstă pentru a avea o dentiție sănătoasă  și un zâmbet impecabil. Avem cazuri de pacienți cu dinți înghesuiți, extrem de spațiați sau care nu se potrivesc pe mușcătură, cee ace impune montarea unui aparat dentar. Important este să îți dai seama care sunt beneficiile tratametului ortodontic și  cum te poate ajuta.

Aparatul dentar nu îmbunătățește doar aspectul zâmbetului, ci  protejează dinții pe termen lung (prin alinierea mușcăturii). Dinții drepți sunt mult mai ușor de curățat, iar riscul apariției cariilor sau a bolii parodontale este mai scăzut. Totodată, tratamentul ortodontic poate fi recomandat pacienților adulți înaintea realizării unui tratament protetic, pentru a crea o bază corectă  pe care acesta să poată fi aplicat.

Pe lângă beneficiile estetice ale aparatului dentar, un astfel de tratament vă ajută să evitați pierderea gingiei și a osului, apariția afecțiunilor parodontale sau a durerilor în articulațiile mandibulare.

În ultima perioadă, in clinicile noastre a crescut numărul solicitărilor de aparate dentare venite din partea  adulților, un zâmbet frumos crește încrederea în sine, iar studiile au demonstrat că tratamentele ortodontice pot îmbunătăți cariera și viața socială a unui adult.

Așa că amintiți-vă că, atunci când vine vorba despre aparate dentare, nu există limită de vârstă și programați-vă la un consult ortodontic pentru a discuta opțiunile dumneavoastră.

 

Dr. ANCA GHEORGHE
Dr. ANCA GHEORGHE
Medic Dentist Specialist Ortodonție Dentară la Dr. Leahu Dental Clinics
"M-am specializat în ortodonție, pentru a putea îmbina sănătatea dentară cu estetica dentară. Deși pacienții în general vin la un control ortodontic din motive estetice, în 90% dintre cazuri poziția dinților crează mari probleme de sănătate."
Dr. ANCA GHEORGHE
Ultimele postari ale lui Dr. ANCA GHEORGHE (vezi toate)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134