Beneficiile aparatului dentar la adulți

 


De: | Etichete: | Comentarii: 0 | 19 mai 2016

Vizualizat de 1.460 utilizator/i

Nu există limită de vârstă pentru a avea o dentiție sănătoasă  și un zâmbet impecabil. Avem cazuri de pacienți cu dinți înghesuiți, extrem de spațiați sau care nu se potrivesc pe mușcătură, cee ace impune montarea unui aparat dentar. Important este să îți dai seama care sunt beneficiile tratametului ortodontic și  cum te poate ajuta.

Aparatul dentar nu îmbunătățește doar aspectul zâmbetului, ci  protejează dinții pe termen lung (prin alinierea mușcăturii). Dinții drepți sunt mult mai ușor de curățat, iar riscul apariției cariilor sau a bolii parodontale este mai scăzut. Totodată, tratamentul ortodontic poate fi recomandat pacienților adulți înaintea realizării unui tratament protetic, pentru a crea o bază corectă  pe care acesta să poată fi aplicat.

Pe lângă beneficiile estetice ale aparatului dentar, un astfel de tratament vă ajută să evitați pierderea gingiei și a osului, apariția afecțiunilor parodontale sau a durerilor în articulațiile mandibulare.

În ultima perioadă, in clinicile noastre a crescut numărul solicitărilor de aparate dentare venite din partea  adulților, un zâmbet frumos crește încrederea în sine, iar studiile au demonstrat că tratamentele ortodontice pot îmbunătăți cariera și viața socială a unui adult.

Așa că amintiți-vă că, atunci când vine vorba despre aparate dentare, nu există limită de vârstă și programați-vă la un consult ortodontic pentru a discuta opțiunile dumneavoastră.

 

Dr. ANCA GHEORGHE
Ultimele postari ale lui Dr. ANCA GHEORGHE (vezi toate)

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777