Suntem mai aproape de tine în obținerea zâmbetului la care ai visat, odată cu deschiderea unei noi clinici
– Clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera.

Prin muncă și ambiție, am devenit prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid și sigur de orice afecțiuni dentare. În clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera te așteptăm cu cele mai inovatoare tratamente dentare, într-un ambient plăcut, dar profesionist, astfel încât să te simți cât mai confortabil posibil.

Echipa din clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera este formată din cei mai pregătiți medici dentiști, care îți vor deveni partenerii ideali în recăpătarea sănătății dentare, mai ales că zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.

Stagiile de specializare continue la care toți membri echipei clinicii stomatologice Dr. Leahu Pipera participă, congresele anuale și conferințele de profil reprezintă garanția unor servicii stomatologice de înaltă calitate și în acord cu cele mai bune practici în stomatologie.

Clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera este
cea mai bună opțiune pentru tine deoarece:

Este o locație modernă,
situată la doar 25 de minute de
Aeroportul Internațional Henry Coandă.

airplane-icon

Sunt disponibile 2 cabinete
cu dotări moderne,
în care să te simți confortabil.

clinica-icon

Avem o zonă
de așteptare spațioasă,
în culori vii.

asteptare-icon

De la chirurgie dentară, la cosmetică dentară, implanturi dentare, coroane și fațete dentare sau controale de rutina, ne asigurăm că, atâta vreme cât ești in grija noastră, vei avea un zâmbet perfect.

În clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera avem grijă ca fiecare intervenție să aibă cel mai bun rezultat pentru pacient, în deplin confort și siguranță. Pentru că suntem profesioniști, tratăm mai întâi cauza, folosim intervențiile chirurgicale doar ca ultimă variantă, iar acolo unde este posibil, păstrăm cât mai mult din dantura naturală.

Încă de la deschiderea primei clinici Dr. Leahu am impus un nivel ridicat de calitate al serviciilor prestate, iar astăzi, datorita pacienților mulțumiți de tratamentele noastre, am deschis o nouă clinică – clinica stomatologică Dr. Leahu Pipera. Pentru noi, fiecare pacient este unic și tratat ca atare, mai ales că cei care pleacă fericiți din clinicile noastre ne devin prieteni și ne recomandă, cu mare căldură, oamenilor dragi lor.

Clinica dentară Dr. Leahu Pipera

icon-p-tel Telefon: 0374 475 555

icon-p-e-mail Email: contactpipera@drleahu.ro

icon-p-orar Program: Luni-vineri: 12.00 – 19.00

icon-p-harta Str. Erou Iancu Nicolae nr. 124 (parter), Voluntari, Ilfov

 

icon-p-autobuz301

Serviciile noastre:

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare.

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
Abonează-te și primești
automat e-book-ul!

Cum faci ca prichindelul tău
să aibă dinți sănătoși?

Sfaturi Practice

Abonează-te la newsletter și primești
GRATUIT e-book-ul nostru!
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin