Campanie donare de sânge la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 13 februarie 2017

Vizualizat de 213 utilizator/i

DONEAZĂ SÂNGE! DONEAZĂ VIAȚĂ!

Medicii, asistentele și foștii pacienti ai Clinicilor Dr. Leahu se reunesc  pe 21 FEBRUARIE într-o campanie de donare de sânge pentru spitalele bucureștene. Sub sloganul DONEAZĂ SÂNGE! DONEAZĂ VIAȚĂ! vrem să tragem un semnal de alarmă asupra nevoii de sânge din  unităţile sanitare.

Câteodată viața atârnă doar de un fir de par. Uneori, acest fir poate însemna cațiva mililitri de sânge de care ai nevoie pentru a supraviețui. Din cantitatea de sânge donată o singură dată se pot extrage elementele care pot salva viețile a trei oameni.

Dr. Ionuț Leahu: Aproximativ unul din 10 pacienți internați, mai ales în secțiile de chirurgie, hematologie, oncologie, ginecologie, obstetrică, traumatologie sau ortopedie, au nevoie de o transfuzie. În ultimii ani tot mai mulți pacienți din secțiile de interne, oncologie sau hematologie au nevoie de transfuzie de trombocite. De multe ori acești pacienți necesită măcar două unitați de sânge sau produse derivate din sânge.

Dacă donezi sânge de mai multe ori pe an ai o stare fizică mai bună decât cei care nu donează sânge și, mai mult, reduci riscul apariției mai multor boli grave.

Dr. Ionuț Leahu: Am demarat această campanie pentru a da un exemplu. Este un proiect bazat pe puterea exemplului personal și a motivației venite din apartenența la un grup. Suntem medici și am făcut un jurământ. Donarea de sânge este o altă modalitate de a-i ajuta pe pacienți.

Centrul de Transfuzie Sanguină sprijină demersul  și   trimite la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu din incinta Rin Grand Hotel Vitan  o echipă mobilă.

Veniți alături de noi pe 21 februarie! DONEAZĂ SÂNGE! DONEAZĂ VIAȚĂ!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777