Când avem nevoie de implanturi dentare?

 

Medic chirurg si asistenta in timpul unei interventii chirurgicale
Implanturile dentare SKY fast&fixed sunt o soluție potrivită pentru refacerea întregii danturi

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 27 februarie 2020

Vizualizat de 704 utilizator/i

Pierderea dinților este o problemă cu care foarte multe persoane se confruntă. O cauză majoră a pierderii dinților este boala parodontală care afectează țesutul gingiei și osul. De asemenea, infecțiile la nivelul rădăcinilor pot duce la pierderea dinților. O soluție de lungă durată care ne oferă dantura mult dorită, care ne ajută să zâmbim din nou cu încredere și să consumăm alimente fără nicio grijă este implantul dentar.

Implanturile dentare SKY fast&fixed sunt o modalitate de reconstrucție a danturii și sunt recomandate pacienților care își doresc dinți ficsi. Pacienții care optează pentru o astfel de intervenție sunt cei ai căror dinți sunt afectați de boala parodontală, pacienți care și-au pierdut unul sau mai multi dinți, care suferă de anodonție (lipsa congenitală a unor dinți), care prezintă resorbții osoase foarte mari sau care vor să renunțe la proteza dentară mobilă în favoarea unei danturi fixe.

Pacientul nostru, Constantin Enache, a avut probleme mari cu dantura din cauza bolii parodontale, așa că a cerut cu mare încredere părerea doctorilor specialiști din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu: ,,Aici mi s-a explicat totul detaliat și pe înțelesul meu, mi-am dat seama că voi fi pe mâini bune și am decis să îmi pun implanturile dentare SKY fast&fixed. După intervenție, viața mea s-a schimbat în bine, iar acum zâmbesc cu încredere. De cele mai multe ori, prietenii mei nu cred când le povestesc cum mi-am pus implanturi dentare și cât de repede m-am recuperat. Le-am spus că trebuie să vină și să vadă ei singuri ce înseamnă o experiență excepțională”, spune acesta.

Dr. Pavel Bogdan in dreapta si pacient in stanga

Dr. Pavel Bogdan alături de pacientul nostru, Constantin Enache

În cadrul primei consultații, medicul stomatolog analizează radiografia panoramică a dinților pentru a stabili diagnosticul și oferă un plan de tratament personalizat, în funcție de complexitatea fiecărui caz. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, intervenția chirurgicală are loc într-o ședință în care pacientul beneficiază de implanturi dentare. După 24 de ore, acesta primește o lucrare protetică provizorie, iar după 6 luni de la inserarea implantului, pacientul primește lucrarea protetică finală. După intervenție, implanturile necesită îngrijire la fel ca în cazul dinților naturali: periajul, folosirea aței dentare, a apei de gură, dar și vizitele periodice la medicul specialist.

Viorel si Maria Simeria, soț și soție, au venit la București tocmai din Suceava pentru a-și pune implanturi dentare SKY fast&fixed în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

,,Au trecut 5 ani de când am implanturile dentare SKY fast&fixed și sunt foarte mulțumit! Când am venit prima oară la clinică purtam niște lucrări vechi, inconfortabile. Am decis împreună cu doctorii că implanturile SKY fast&fixed sunt o soluție potrivită pentru mine! Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt o parte din familia mea deoarece toată familia mea s-a tratat aici și este la fel de mulțumită” mărturisește Viorel Simeria.

Dr. Alexandru Dragu in dreapta si pacientul in stanga

Dr. Alexandru Dragu alături de Viorel Simeria după controlul periodic

Implanturile dentare se pot recomanda indiferent de vârstă. Atât persoanele tinere, cât și cele în vârstă se pot afla în situații în care au nevoie de implanturi dentare. În cazul în care volumul osului este atrofiat și nu permite inserarea implantului dentar, atunci se realizează o intervenție de adiție osoasă.

Maria Simeria a fost nevoită să înlocuiască unele implanturi pe care le avea înainte: ,,Nu mi-a fost frică de intervenția chirurgicală. M-am recuperat repede pentru că echipa de medici cu care am lucrat a fost extraordinară, mi s-a explicat tot ce urmează să se întâmple și am primit toate indicațiile și sfaturile de care aveam nevoie”.

Dr. Dragu in dreapta si pacienta in stanga

Dr. Alexandru Dragu alături de Maria Simeria

Implanturile dentare SKY fast&fixed oferă pacienților o dantură funcțională, sănătoasă în doar 24 de ore. Dacă ne dorim o dantură sănătoasă cu care să ne simțim încrezători în propria persoană este important să prevenim apariția problemelor dentare, să conștientizăm importanța unei igiene orale corecte și a vizitelor regulate la medicul stomatolog pentru controalele periodice. Un control periodic constă în: radiografie panoramică și, de asemenea, o igienizare profesională ce presupune 3 pași: detartrajul, periajul profesional și o tehnică adjuvantă a igienei orale, și anume air-flow.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777