search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Care este rata de succes a unui implant dentar?

 

Implant dentar

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 7 august 2018

Vizualizat de 1.795 utilizator/i

Implantul dentar este cea mai bună opțiune de înlocuire a unui dinte lipsă. Mulți pacienți se tem de operația în sine și totodată se tem că implantul ar putea să nu aibă succes. Totuși, care este rata de reușită a unui implant dentar?

Statisticile arată că lanțul de clinici Dr. Leahu reprezintă prima optiune a pacienților care aleg să-și pună implanturi Sky Fast&Fixed în 24 de ore, conform Bredent Medical România. Cât de mici sunt șansele ca implantul dentar să nu aibă succes?

În mod normal, mai mult de 95% din implanturile dentare sunt inserate cu succes. Totuși, acest procent poate crește până la 98% dacă implanturile sunt îngrijite corespunzător.

„În Cadrul Clinicilor Dr. Leahu, garantăm 100% osteointegrarea implanturilor dentare. Cu alte cuvinte, noi asigurăm pacientul că implantul se integrează în os. Ne dorim ca pacienții noștri să fie convinși că vin într-un loc unde nu se face rabat de la calitate. În plus, medicii noștri sunt profesioniști și au realizat mii de implanturi dentare cu succces”, a declarat dr. Ionuț Leahu.

Care sunt însă riscurile implantului inserat? Unul dintre cele mai mari riscuri la care este supus pacientul este cel de infecție apărută în locul în care a fost realizat implantul. Este foarte important ca pacientul să aibă o igienă corespunzătoare pentru ca lucrurile să evolueze în bine.

„La noi în clinică nu s-au înregistrat cazuri de infecție după intervenția de implant. Au mai fost însă cazuri când pacienții s-au simțit bine, nu au respectat indicațiile medicului, au consumat alimente tari și au fracturat lucrarea provizorie”, a concluzionat dr. Ionuț Leahu.

Sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134