0374 475 555 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Care este rata de succes a unui implant dentar?

 

Implant dentar

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | august 7th, 2018

Vizualizat de 707 utilizator/i

Implantul dentar este cea mai bună opțiune de înlocuire a unui dinte lipsă. Mulți pacienți se tem de operația în sine și totodată se tem că implantul ar putea să nu aibă succes. Totuși, care este rata de reușită a unui implant dentar?

Statisticile arată că lanțul de clinici Dr. Leahu reprezintă prima optiune a pacienților care aleg să-și pună implanturi Sky Fast&Fixed în 24 de ore, conform Bredent Medical România. Cât de mici sunt șansele ca implantul dentar să nu aibă succes?

În mod normal, mai mult de 95% din implanturile dentare sunt inserate cu succes. Totuși, acest procent poate crește până la 98% dacă implanturile sunt îngrijite corespunzător.

„În Cadrul Clinicilor Dr. Leahu, garantăm 100% osteointegrarea implanturilor dentare. Cu alte cuvinte, noi asigurăm pacientul că implantul se integrează în os. Ne dorim ca pacienții noștri să fie convinși că vin într-un loc unde nu se face rabat de la calitate. În plus, medicii noștri sunt profesioniști și au realizat mii de implanturi dentare cu succces”, a declarat dr. Ionuț Leahu.

Care sunt însă riscurile implantului inserat? Unul dintre cele mai mari riscuri la care este supus pacientul este cel de infecție apărută în locul în care a fost realizat implantul. Este foarte important ca pacientul să aibă o igienă corespunzătoare pentru ca lucrurile să evolueze în bine.

„La noi în clinică nu s-au înregistrat cazuri de infecție după intervenția de implant. Au mai fost însă cazuri când pacienții s-au simțit bine, nu au respectat indicațiile medicului, au consumat alimente tari și au fracturat lucrarea provizorie”, a concluzionat dr. Ionuț Leahu.

Sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 0374 475 555.

 

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu
close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.