search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it fr

Care este rata de succes a unui implant dentar?

 

Implant dentar

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 7 august 2018

Vizualizat de 1.532 utilizator/i

Implantul dentar este cea mai bună opțiune de înlocuire a unui dinte lipsă. Mulți pacienți se tem de operația în sine și totodată se tem că implantul ar putea să nu aibă succes. Totuși, care este rata de reușită a unui implant dentar?

Statisticile arată că lanțul de clinici Dr. Leahu reprezintă prima optiune a pacienților care aleg să-și pună implanturi Sky Fast&Fixed în 24 de ore, conform Bredent Medical România. Cât de mici sunt șansele ca implantul dentar să nu aibă succes?

În mod normal, mai mult de 95% din implanturile dentare sunt inserate cu succes. Totuși, acest procent poate crește până la 98% dacă implanturile sunt îngrijite corespunzător.

„În Cadrul Clinicilor Dr. Leahu, garantăm 100% osteointegrarea implanturilor dentare. Cu alte cuvinte, noi asigurăm pacientul că implantul se integrează în os. Ne dorim ca pacienții noștri să fie convinși că vin într-un loc unde nu se face rabat de la calitate. În plus, medicii noștri sunt profesioniști și au realizat mii de implanturi dentare cu succces”, a declarat dr. Ionuț Leahu.

Care sunt însă riscurile implantului inserat? Unul dintre cele mai mari riscuri la care este supus pacientul este cel de infecție apărută în locul în care a fost realizat implantul. Este foarte important ca pacientul să aibă o igienă corespunzătoare pentru ca lucrurile să evolueze în bine.

„La noi în clinică nu s-au înregistrat cazuri de infecție după intervenția de implant. Au mai fost însă cazuri când pacienții s-au simțit bine, nu au respectat indicațiile medicului, au consumat alimente tari și au fracturat lucrarea provizorie”, a concluzionat dr. Ionuț Leahu.

Sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134.

 

Dr. Ionut Leahu
Ultimele postari ale lui Dr. Ionut Leahu (vezi toate)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134