Care sunt avantajele lucrului în echipă în cadrul unei clinici stomatologice?

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 29 mai 2019

Vizualizat de 595 utilizator/i

Clinica dentară este, la bază, un loc creat și gândit astfel încât pacienții să poată fi tratați în același loc indiferent de afecțiunea stomatologică pe care o prezintă. În plus, aceștia nu sunt tratați doar de către un singur medic, așa cum se întâmplă într-un cabinet medical, ci de o echipă de medici bine pregătită. Totuși, care sunt avantajele lucrului în echipă în cadrul unei clinici stomatologice?

În anul 2019, rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu s-a extins și în centrul țării unde a inaugurat Clinica Dr. Leahu din Turda, cea de-a 8-a clinică dentară din portofoliul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Pacienții din toată țara încep să simtă nevoia să fie tratați de o echipă medicală multidisciplinară.

„Conform unui studiu realizat de noi la începutul anului 2019, 85% dintre cei care au mers la dentist, au ales cabinete stomatologice. Ce înțelegem? Accesul românilor la o clinică stomatologică în care pacientul să poată primi mai multe servicii într-un singur loc este foarte limitat în acest moment”, explică medicul Ionuț Leahu.

Acesta completează: „Am început să ne extindem rețeaua de clinici și să mergem nu doar în orașele mari, ci și în orașele mici și medii. Noi venim cu infrastructura, tehnologia și cu expertiza medicală. Noi beneficiem și de o echipă medicală care este educată să gândească în echipă un plan de tratament. (…) Alegerea medicului stomatolog este și o problemă de încredere pentru pacienții din România. Noi, la Clinicile Dr. Leahu, vrem să eliminăm această dilemă. Pacientul are certitudinea că, indiferent dacă medicul este în concediu, planul lui de tratament continuă”.

Într-un cuvânt, din existența clinicilor dentare, cel care are cel mai mult de câștigat este pacientul care beneficiază de tratamente de calitate într-un timp scurt.

Clinicile Dentare Dr. Leahu pot fi găsite în București, Pitești, Timișoara și Turda. Cu o echipă de 200 de angajați și un plan de recrutare de încă 100 de persoane, rețeaua are un portofoliu complex de soluții și cazuistică, construit în cei opt ani de existență, pentru câteva zeci de mii de pacienți. Pentru programări, sunați la 021 9777!
Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777