CARIERE

Vino în Echipa de Excepție, la Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Obiectivul nostru este acela de a ajuta fiecare pacient să beneficieze de sănătate reală și de experiență excepțională atunci când accesează servicii stomatologice. Aceasta presupune ca în fiecare centru din rețeaua noastră să putem oferi toate opțiunile de tratament. Pentru a realiza acest lucru, avem nevoie de o echipă de excepție, oameni responsabili, pasionați și dedicați să ofere pacienților sănătate reală și o experiență excepțională la dentist. Împreună creștem accesibilitatea la servicii stomatologice de calitate și transformăm excelența în normalitate.

Vezi pozițiile deschise în acest moment și aplica pentru postul care corespunde perspectivei tale profesionale!

Principii călăuzitoare – Clinicile Dr Leahu

Ne pasă

Dr Ionut Leahu, alaturi de doi dintre medicii de la Clinicile stomatologice Dr Leahu

La timp

Dr. Ionut Leahu, tinand un smiley face, alaturi de 5 colege din echipa Clincilor stomatologice Dr. Leahu

Suntem corecți și ne respectăm
angajamentele luate

Echipa de medici si asistente din cadrul Clinicilor Dr. Leahu, in tricouri verzi, în fata unei cabane la munte

Învățăm unii de la alții

Dr. Ionut Leahu, alaturi de colegi medici, in fata unui panou, Gala Clinicilor Dr. Leahu

Ce îți oferim? Doar beneficii

Credem că membrii companiei sunt mai mult decât niște angajații, sunt cei care ne ajută să ne ducem mai departe obiectivul, iar împreună formăm o comunitate în sprijinul pacientului. Pentru noi fericirea, motivarea și implicare fiecărui membru al echipei este importantă, de aceea oferim următoarele avantaje:

Pachet avantajos de beneficii

Una dintre prioritățile noastre este menținerea sănătății și bunăstării angajaților noștri și a familiilor acestora. Oferim un pachet de beneficii cuprinzător, care include tarife preferențiale la serviciile stomatologice oferite în cadrul clinicilor pentru fiecare angajat și familia acestuia, concediu pentru creșterea copilului plătit, program de muncă stabilit de comun acord într-o manieră flexibilă și parteneriate pe termen lung.

Oportunități de avansare în carieră

Creăm condiții pentru învățarea „on the job” pentru doctori, asistente și personal administrativ și recunoaștem realizările angajaților prin numeroase oportunități de avansare în cariera. Dacă îți dorești să ai parte de o dezvoltare accelerată, într-o companie de top, un mediu de lucru care sa îți permită să devii cea mai buna versiune profesională a ta, alătură-te echipei noastre.

Fiecare angajat este unic

Ne dorim ca pacienții să își recapete sănătatea zâmbetului și în același timp ne asigurăm că angajații noștri își păstrează mereu zâmbetul pe buze. Recunoaștem valoarea unică pe care o aduce fiecare angajat încă din prima zi de lucru, printr-un „Welcome kit” surpriză. Oferim un mediu de lucru motivant și orientat către dezvoltare personală și profesională și tehnologie modernă care să eficientizeze munca și să crească productivitatea.

Echilibrul muncă-viață personală și ceva în plus

Trecem dincolo de echilibrul dintre viața profesională și cea personală și ne distrăm în echipă. De aceea, organizăm evenimente în echipă, team building-uri și petreceri anuale. Te așteptăm să fii parte din echipa de excepție, să zâmbim, să muncim și să ne distrăm împreună.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem, spune-ne mai multe despre tine.

Scrie-ne la adresa de e-mail hr@drleahu.ro!

Locație: București, Craiova, Timișoara, Constanța, Cluj, Pitești, Galați, Brașov, Oradea

Locație: Pitești, Galați, Timișoara, Brașov, Oradea

Locație: București, Pitești, Ploiești, Oradea, Turda, Constanța, Craiova, Brașov

Locație: București, Cluj, Brașov, Sibiu, Constanța, Timișoara.

Locație: Brașov, București, Cluj-Napoca, Oradea, Galați, Timișoara, Ploiești.

Locație: Brașov, București, Cluj, Oradea, Pitești, Iași, Ploiești, Constanța, Craiova, Sibiu, Timișoara și Galați.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134