search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Cât costă albirea dinților și de ce trebuie să alegi această procedură ?

 

Medic alături de pacient în Clinica Dr. Leahu în timpul unei proceduri de albire a dinților cu lampa Zoom la preț de 1575 lei
Albirea dinților este un tratament stomatologic ce se realizează cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. Prețul pentru albirea dentară variază în funcție de tratamentul recomandat de medicul stomatolog

De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 30 decembrie 2019

Vizualizat de 5.646 utilizator/i

Albirea dinților este un tratament stomatologic care ne poate schimba viața, află cât costă tratamentul de albire și alege cea mai bună opțiune pentru tine! De cele mai multe ori, dantura este primul lucru pe care îl observăm atunci când intercționăm cu persoanele din jurul nostru, de aceea este foarte important să avem un zâmbet cu care să ne putem mândri. De asemenea, o dantură frumoasă nu doar că ne ajută să creăm o impresie pozitivă, dar ne și oferă mai multă siguranță și încredere în propria persoană.

Când avem nevoie de albirea dinților?

Albirea dentară este un tratament stomatologic recomandat tuturor persoanelor care își doresc un zâmbet perfect , fără defect. Cu toții știm din proprie experiență faptul că, de-a lungul timpului, culoarea dinților începe să se schimbe și să își piardă din strălucire. De aceea, acest tratament este recomandat acelor persoane care vor să aibă dinții cu până la 6 nuanțe mai albi.

Alimentele  pe care le consumăm, dar și obiceiurile vicioase precum fumatul, sunt principalii factori care duc la schimbarea culorii dinților. Igiena orală corect realizată, dar și detartrajul și periajul profesional ne pot ajuta să întreținem culoarea naturală a dinților, însă odată cu trecerea timpului, petele inestetice de pe suprafața dinților și îngălbenirea danturii nu mai pot fi înlăturate prin aceste procedee. De aceea, albirea dinților este un tratament potrivit pentru toți cei care îți doresc un zâmbet cu un aspect plăcut și natural.

Care sunt factorii care provoacă îngălbenirea dinților?

Îngălbenirea dinților poate fi cauzată de diverși factori, printre aceștia se numără și genetica. Nu toate persoanele au o dantură de un alb strălucitor, iar atunci când părinții au o dantură cu o nuanță mai închisă, copii moștenesc această culoarea a zâmbetului.

Iubitorii de cafea sau persoanele care consumă frecvent vin roșu și băuturi carbogazoase care conțin coloranți alimentari se confruntă adesea cu îngălbenirea dinților. O dantură frumoasă și sănătoasă implică și un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată. Pentru toate aceste persoane, tratamentul de albire dentară este o soluție eficientă și rapidă.

Albirea dinților – în ce constă procedura?

Tratamentul de albire al dinților este un procedeu care se recomandă a fi realizat doar de către medicul stomatolog. Este adevărat că există o mulțime de metode pe care le putem folosi acasă și prin care putem beneficia de albirea temporară a dinților, însă chiar dacă acestea sunt mai puțin costisitoare, ne pot afecta sănătatea cavității orale.

În general, majoritatea persoanelor au o percepție greșită despre tratamentul de albire al danturii și consideră că acesta dăunează dinților prin afectarea smalțului dentar. Despre această percepție putem afirma faptul că nu este una întocmai corectă, tratamentul de albire dentară realizat de către un medic dentist, în cabinetul stomatologic, este sigur și garantează rezultate vizibile încă din primele momente, însă tratamentele realizate acasă pot afecta nu doar smalțul dentar, ci și gingiile deoarece acestea pot conține o cantitate mare de substanțe folosite pentru albire ce pot atinge suprafața gingivală pe care o erodează.

Albirea dentară profesională se realizează cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație care garantează un rezultat excepțional în doar o singură ședință. Lampa Zoom este un aparat ce atinge perfecțiunea în materie de albire dentară, astfel pacienții pot obține un zâmbet cu 6 nuanțe mai alb, în doar 60 de minute. O ședință de albire dentară presupune aplicarea unui gel pe suprafața danturii și uscarea acestuia cu ajutorul Lampei Zoom. Gelul trebuie aplicat de 3 sau 4 ori, la fiecare 15 minute,  în funcție de nuanța pe care pacientul o dorește. De asemenea, suprafața gingiilor este protejată de către o substanță aplicată în acest scop pe suprafața gingiilor de către medicul stomatolog. Efectul tratamentului de albire dentară este unul imediat și ajută pacienții să aibă zâmbetul stralucitor pe care și-l doresc. Pentru ca rezultatul să fie unul de lungă durată, este indicat ca după realizarea tratamentului de albire să renunțăm la fumat și la băuturile care sunt cunoscute pentru efectele de pătare a dinților: vinul roșu, cafeaua, ceaiul etc. Albirea dentară profesională poate fi repetată odată la un an.

Cât costă albirea dinților cu lampa ZOOM?

La fel ca orice tratament realizat în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, albirea dentară se realizează în urma unui consult stomatologic și a recomandării medicului stomatolog. Fiecare pacient primește un plan de tratament personalizat astfel poate beneficia de cele mai potrivite opțiuni. Desigur, nevoia și dorința pacienților este o prioritate în cadrul fiecărui consult, de aceea comunicarea dintre medic și pacient este extrem de importantă. Chiar dacă albirea dinților este un tratament estetic, decizia de a beneficia sau nu de un astfel de tratament trebuie luată informat, astfel medicul stomatolog îți va explica pașii prin care urmează să treci și regulile pe care trebuie să le respecți pentru a te putea bucura de o dantură strălucitoare pe o perioadă îndelungată. Cu toate acestea, în funcție de starea pacientului, medicul poate recomanda și alte tratamente de albire a dinților, de exemplu: albirea dentară realizată cu ajutorul gutierelor personalizate. Prețul fiecărui tratament de estetică dentară este calculat în funcție de planul de tratament al fiecărui pacient, însă pentru mai multe detalii referitoare la costuri, puteți consulta lista de prețuri a Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

De ce să alegi procedura dentară de albire ?

Tratamentul de albire dentară este recomandat tuturor persoanelor care își doresc să se bucure de un zâmbet perfect. Efectul albirii dentare poate dura un an sau chiar mai mult, în funcție de grija pe care fiecare persoană o acordă dinților săi. Este foarte important ca după realizarea procedurii de albire dentară să acordăm o atenție sportiă igienei orale. Medicii stomatologi ne recomandă să ne periem dinții de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara,  de asemenea este indicat să folosim apa de gură și ața dentară pentru a ne asigura că eliminăm toate resturile alimentare. După efectuarea unei albiri dentare este recomandată utilizarea unor produse menite să mențină culoarea albă a dinților, cum ar fi pasta de dinți sau apa de gură cu fluor.

Albirea dentară profesională, realizată de către medicii stomatologi, este un tratament sigur și rapid care ne oferă nu doar un zâmbet frumos și strălucitor, ci și mai multă încredere în propria persoană.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134