search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it fr

Cât costă un aparat dentar și cum îl alegi

 

Medic si asistenta in timpul aplicării unui aparat dentar, în cabinetul stomatologic
Aparatul dentar este o necesitate pentru rezolvarea unor probleme la nivelul danturii

De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 5 iunie 2019

Vizualizat de 33.440 utilizator/i

Aparatul dentar nu este o modă, ci o necesitate. Este drept că în ultima perioadă a devenit o modă, însă medicii stomatologi recomandă aparatul dentar pentru rolul său în îndreptarea dinților, aducerea acestora pe poziția lor inițială și în refacerea mușcăturii corecte. Totuși, cât costă un aparat dentar și cum poate fi ales acesta?

Aparatul dentar permite corectarea, fără durere, a oricărei probleme de ortodonție care poate afecta în timp de la sănătatea dinților, a gingiilor, a articulației temporo-mandibulare, până la integritatea tubului digestiv.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu există mai multe tipuri de aparate dentare printre care: aparat dentar fix cu brackeți metalici, aparat dentar invizibil Incognito, aparat dentar transparent Safir, aparat dentar invizibil Invisalign sau aparat dentar Damon.

Cât costă un aparat dentar?

Prețul unui aparat dentar fix cu brackeți metalici începe de la 2.400 de lei per arcadă. Un aparat fix cu brackeți ceramici este 3.000 de lei per arcadă, iar un aparat fix bracketi safir este 3.500 de lei per arcadă. Un aparat fix Damon metalic cost 5.000 per arcadă, iar un aparat mobil are prețul de 1.000 pe arcadă. Iată aici toate prețurile Clinicilor Dentare Dr. Leahu!

Aparate dentare invizibile

Incognito este aparatul dentar de ultimă generaţie, care asigură rezultate rapide şi durabile în rezolvarea oricărui tip de malocluzii. Incognito este discret, invizibil din exterior (fixat pe suprafața interioară a dinților). Prețul acestuia este de 12.000 de lei.

Ce este aparatul dentar transparent Safir?

Aparatul dentar Safir este folosit, în Clinicile Dentare Dr. Leahu ca soluție modernă de ameliorare a fizionomiei sau de tratament, atunci când dinții nu calcă corect. Acesta este la fel de rezistent ca cel metalic. Prețul unui astfel de aparat este de 3.500 de lei per arcadă.

Femeie care zambeste cu aparat dentar Safir

Aparatul dentar Safir este o soluție eficientă, dar și estetică de îndreptare a dinților

Cât durează tratamentul ortodontic?

Purtarea unui aparat dentar poartă în stomatologie denumirea de tratament ortodontic. În medie, un astfel de tratament durează între un an și un an și jumătate, uneori aceasta durată putându-se prelungi în funcție de complexitatea cazului. Însă, în cazul în care pacientul nu este cooperant, dezlipind brackeții sau nerespectând indicațiile medicului ortodont, aceasta se poate prelungi. În funcție de probleme, purtătorul de aparat trebuie să vină periodic la medic (o dată la o lună sau la o lună și jumătate) pentru control.

La ce vârstă este recomandat aparatul dentar?

Datorita tehnologiei din zilele noastre, nu există o limită superioară de vârstă pentru a beneficia de tratament ortodontic. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, a existat o pacientă care a purtat aparat dentar la 69 de ani. „Aparatul dentar se poate purta de la vârsta de 7 ani”, explică medicul ortodont Mădălina Trofin.

Crezi că ai nevoie de aparat dentar și nu știi cât va costa tratamentul? În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, o echipă de medici specialiști îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări și a-ți oferi cele mai eficiente tratamente, la cel mai înalt nivel de performanță. Programează-te la numărul de telefon 021 9134!

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134