search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Ce aparatură trebuie să conțină o clinică stomatologică de ultimă generație

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 23 august 2018

Vizualizat de 1.325 utilizator/i

Aparatura medicală stomatologică de ultimă generație este, de fapt, cel mai bun prieten al oricărui medic dintr-o clinică stomatologică. Constrâns de limitarea soluțiilor tehnologice, un dentist nu va face altceva decât să ofere pacienților alternative necorespunzătoare la problemele lor. Ce trebuie să aibă în dotare o clinică stomatologică în anul 2018?

Orice clinică stomatologică ce se respectă ar trebui să fie echipată cu un dispozitiv denumit Lampa Zoom. Aceasta este o tehnologie de ultimă oră care albește rapid și fără efecte secundare dinții pacienților. Cu ajutorul acestui dispozitiv, se obțin dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. Pe parcursul şedinţei, gelul de albire se aplică între 2 şi 4 ori, la fiecare 15 minute. În funcţie de nuanţa dorită, expunerea la gelul de albire poate dura între 30 şi 60 de minute.

Cerec 3D CAD/CAM este un sistem computerizat de restaurare dentară care are misiunea de „a construi” într-o oră coroane și fațete dentare pentru pacienți. Orice clinică de top va avea „in house” această „mașinărie” de făcut dinți.

Microscopul a devenit un „must” pentru orice medic stomatolog ce se respectă. Clinicile Dr. Leahu sunt dotate cu microscop Carl Zeiss cu ajutorul căruia medicul endodont să vadă cele mai fine detalii din gura pacientului. Dispozitivul mărește imaginea de până la 25 de ori și acest lucru crește șansele ca intervenția să aibă succes.

Aparatul de radiologie dentară este și el extrem de necesar. Cu ajutorul lui, medicii stomatologi pot în doar 9 secunde să obțină o imagine digitală complexă asupra dinţilor pacientului.

Velscope este și el un aparat medical extraordinar datorită faptului că poate depista în câteva minute eventuale celule canceroase din cavitatea bucală. În plus, avantajul acestuia este acela că poate depista cancerul în fază incipientă.

„Este extrem de important ca, atât medicii cât și pacienții să aibă la dispoziție cea mai performantă aparatură medicală. Pacienții au acum parte de tratamente eficiente și fără durere. Sau, cel puțin așa ar trebui să aibă. Îi sfătuiesc pe toți cei care merg la medicul stomatolog să ceară să beneficieze de aparatură medicală de ultimă generație, întrucât este dreptul lor să plătească pentru cele mai bune servicii”, a spus medicul Ionuț Leahu, CEO al Clinicile Dr. Leahu.

Acesta adaugă: “Totodată, cu cât pacienții vor fi mai exigenți, cu atât clinicile medicale vor fi nevoite să se doteze cu aparatură modernă. Pacienții trebuie să înțeleagă faptul că dacă merg într-un cabinet insuficient tehnologizat, se expun riscului de a fi tratați necorespunzător”.

În cadrul Clinicilor Dr. Leahu există o echipă de medici profesioniști și aparatură medicală performantă. Pentru programări sunați la 021 9134.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134