search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Ce e de făcut când afli că fiul tău mai are 1% șanse de supraviețuire?

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 18 septembrie 2018

Vizualizat de 166 utilizator/i

Nimic nu este mai cumplit decât ca un medic să-ți spună că fiul tău mai are doar 1% șanse de supraviețuire. Prin acest episod desprins din filmele de groază a trecut în urmă cu puțină vreme mama lui Gaiță Florin Robert, unul dintre pacienții care au venit la Clinicilor Dr. Leahu.

În urmă cu doi ani, Gaiță Florin Robert din Pitești, a suferit un grav accident de automobile pe șoselele din România. În mașină erau trei pasageri, doi dintre ei au murit, Robert fiind singurul supraviețuitor.

„Băiatul meu a suferit un grav accident rutier. A stat 5 zile în comă și medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni i-au dat doar 1% șanse de supraviețuire. A fost groaznic, am trecut prin niște momente cumplite, dar Dumnezeu ne-a ajutat”, povestește femeia.

„În urma accidentului a avut fractură deschisă de tibie și maxilarul fracturat. Am făcut recuperare în Spania și acum am ajuns la Clinicile Dr. Leahu unde fiul meu a avut nevoie de adiție osoasă pentru a i se reface dantura de jos. Am ales să se trateze în România pentru că în Spania este extrem de scump. Fiul meu a suferit deja o intervenție, urmează să poarte aparat dentar și apoi, peste șase luni, va beneficia de implanturi”, mai spune mama lui Gaiță Florin Robert.

„Uneori, pacienții care ajung la noi au adevărate povești demne de scenarii de film. Gaiță Florin Robert este unul dintre aceștia. Ne dorim ca rezultatul final să fie extraordinar și să punem și noi umărul al recuperarea totală a lui Florin”, povestește doctorul Ionuț Leahu, CEO al Clinicilor Dr. Leahu.

Dacă sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134