Ce este și cum s-a dezvoltat turismul dentar?

 

Turism dentar

De: | Etichete: , | Comentarii: 0 | 12 septembrie 2018

Vizualizat de 1.590 utilizator/i

În ultima perioadă tot mai mulți medici stomatologi vorbesc despre turismul dentar. Pacienții nu sunt însă la curent cu acest termen și nu știu ce înseamnă.

Prin programul de Turism Dentar, pacienții din alte țări pot să își rezolve problemele beneficiind de tratamente realizate cu tehnologie de utlima generatie, materiale de top și medici stomatologi cu experiență. În plus, raportul calitate preț trebuie să primeze.

În țările din Occident, costurile sunt destul de ridicate. În cadrul Clinicilor Dr. Leahu au venit pacienți din toată Europa, cu precădere din țările latine, unde există o mare comunitate de români.

„Majoritatea pacienților vin din Italia și Franța întrucât oferim servicii de calitate într-un timp scurt, la prețuri cu până la 50% mai mici decât în țara lor. Noi avem toate dotările necesare pentru a rezolva orice problemă fără ca pacientul să fie nevoit să se plimbe pe drumuri”, explică Amelia Slătineanu, Manager Tursim dentar în cadrul Clinicilor Dr. Leahu.

Aceasta adaugă: „În plus, din clipa în care pacientul acceptă planul de tratament propus, i se pune la dispoziţie un specialist care se ocupă de organizarea sejurului medical. Ne ocupăm de transferul de la aeroport şi prezentarea variantelor de cazare, în funcţie de acordurile încheiate. Îl putem caza chiar în aceeaşi locaţie unde se află clinica”.

Pe prima poziție în topul celor mai cerute intervenții stomatologice printre pacienții din străinătate se află implantul dentar, urmat de restaurări protetice.

Fie că sunteți din România sau din străinătate și sunteți în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9777.

„Aparatura medicală de ultimă generație și curățenia din clinici m-au impresionat de la prima vizită. Medicii sunt tineri dar în același timp profesioniști, deschiși la tot ce înseamnă tratamente moderne. Vin din Napoli și distanța nu a reprezentat o problemă. Ca de obicei, sejurul a fost organizat în totalitate, de la transportul de la aeroport și cazarea în aceeași clădire, până la întâmpinarea efectivă în clinică și suport în limba italiană. Voi reveni cu drag!” Mario Carannante

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777