search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Ce înseamnă implanturile dentare Sky fast&fixed de la Bredent? Câte implanturi se inserează și cui se adresează acestea?

 

Operatie

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 30 aprilie 2019

Vizualizat de 1.639 utilizator/i

Restaurarea totală a danturii este astăzi o procedură comună și tot mai mulți români au simțit pe pielea lor ce înseamnă să renunți la proteza mobilă pentru a beneficia de o dantură fixă. Implanturile dentare Sky fast&fixed de la Bredent sunt o metodă de reconstrucție totală a danturii ce se adresează pacienților care nu mai au deloc dinți sau au dinți extrem de bolnavi ce nu mai pot fi salvați sub nicio formă.

Procedura presupune inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării provizorii în 24 de ore. Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare Sky fast&fixed de la Bredent este că pacienți pot avea într-o singură zi, dinţi ficşi cu care pot mânca imediat după operaţie.

Pacienții care au unul sau mai mulți dinți lipsă sunt candidații perfecți pentru implanturile Sky fast&fixed de la Bredent. Nu există o limită de vârstă și chiar și pacienții cu vârsta de peste 80 de ani, care au suficient os, pot beneficia de implant dentar. În cazul în care există pacienți care nu prezintă suficientă masă osoasă, medicii stomatologi apelează la adiție osoasă.

Câte implanturi se inserează?

„În urmă cu zeci de ani, erau recomandate chiar 12-14 implanturi pentru refacerea unui maxilar sau a unei mandibule. Lucrurile au evoluat și a apărut tehnologia SKY Fast&Fixed de la Bredent în care cu un număr minim de implanturi punem maximum de dinți. Astfel, încât cu șase implanturi la maxilar, punem 12 dinți. Totodată, cu patru implanturi la mandibulă putem să punem alți 12 dinți”, explică medicul stomatolog Ionuț Leahu.

Intervenția chirurgicală durează câteva ore și constă în inserarea implanturilor din titan pe ambele arcade. Încă de a doua zi, pacientul își poate relua viața socială și poate scăpa de proteza mobilă, în cazul în care în ultimii ani a folosit așa ceva.

„Sky fast&fixed de la Bredent înseamnă rezistență, stabilitate și estetică. În doar 24 de ore, orice pacient poate avea un zâmbet sănătos, frumos și, evident, perfect funcțional”, mai spune doctorul Ionuț Leahu.

Cum se desfășoara procedura de inserare a sistemului Sky Fast&Fixed?

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134