Ce nu știai despre implanturile dentare SKY fast&fixed de la Bredent

 


De: | Etichete: , , , | Comentarii: 4 | 25 aprilie 2019

Vizualizat de 1.984 utilizator/i

Mii de români care au rămas complet fără dinți beneficiază astăzi de implanturile dentare SKY fast&fixed de la Bredent. Acestea sunt o metodă de reconstrucție totală a danturii ce se adresează pacienților care nu mai au dinți sau ai căror dinți nu mai pot fi salvați sub nicio formă. Iată ce nu știați despre implanturile dentare SKY fast&fixed de la Bredent: Implanturile dentare SKY fast&fixed de la Bredent sunt revoluționare. Astfel, în mai puțin de o zi, pacienții primesc dinți ficși cu care pot mânca, vorbi sau râde. În plus, viața acestora se schimbă radical; Intervenția se realizează cu anestezie astfel că pacienții nu vor resimți durere; Sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed are și un efect de întinerire a fizionomiei pacientului. Ridurile din jurul gurii se atenuează semnificativ datorită refacerii suportului dento-osos de susținere a acestora; În urma unor studii, specialiștii Bredent au ajuns la concluzia că sistemul SKY fast&fixed utilizează un număr optim de implanturi: 4 pe mandibulă și 6 pe maxilar; Cu ajutorul sistemului SKY fast&fixed de la Bredent, refacerea este mult mai rapidă și pacientul scapă de procedurile complicate de adiție osoasă. Care sunt etapele unei intervenții cu implanturi dentare SKY fast&fixed? Consultație și radiografie inițială, amprente inițiale, intervenția chirurgicală cu inserarea implanturilor, montarea lucrării provizorii, radiografie de control, amprente finale, montarea lucrării finale. https://www.youtube.com/watch?v=AJa7jm1AQ7Q Ai nevoie de un implant dentar? La Clinicile Dr. Leahu ai siguranța că o investiție într-un tratament cu implant dentar este de lungă durată. Totodată, intervenția îți va permite să mănânci orice îți dorești, să îți recapeți încrederea în sine și să zâmbești mai mult. Pentru programări sună la 021 9777!

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

4 thoughts on “Ce nu știai despre implanturile dentare SKY fast&fixed de la Bredent

  • Andreea Mosoiu

   Buna ziua! Este necesar sa va vada un medic stomatolog inainte de a va face un deviz. Depinde daca aveti nevoie de aditie osoasa sau nu si cati dinti buni mai aveti. Pentru detalii, va rugam sa sunati la 021 9134.

   Răspunde

 1. Dumitrache

  Daca am nevoie de adiție osoasa, am de făcut 10 extracții, cu totul puteți să-mi dați o sumă pe cele 3 variante de implant?

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele pacientului, împreună cu medicul se stabilește strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat. Puteți consulta lista de prețuri aici: https://cliniciledrleahu.ro/dinti-ficsi-in-24-de-ore/ Pentru informații suplimentare și pentru programări ne puteți lăsa numărul de telefon și vă contactăm noi în 24 de ore sau ne puteți suna la numărul: 021 91 34

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777