search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Ceaiul de salvie, „medicamentul” minune care menține gingiile sănătoase

 

Gingii

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 9 octombrie 2018

Vizualizat de 19.113 utilizator/i

Când vine vorba despre tratamente naturiste, cel mai bun prieten al gingiilor este cu siguranță salvia (plantă originară din zona Mediteraneană, care creşte cultivată în grădini însorite, cu tulpinã destul de ramificatã, ierboasã în partea superioarã şi lemnoasã în partea de jos). Ceaiul de salvie este recomandat de către medicii Clinicilor Dentare Dr. Leahu pacienților care au trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul cavității bucale.

Ceaiul de salvie poate fi folosit pe post de apă de gură. Acest ceai se adresează celor care au abcese dentare, gingii inflamate sau alte leziuni ale cavității bucale, dar mai ales celor care au trecut recent printr-o intervenție chirurgicală, așa cum este cea de inserare a implanturilor dentare. Totodată, ceaiul de salvie poate trata ulcerul bucal și chiar eventuale infecții la nivelul gâtului.

„În urma intervențiilor chirurgicale de la nivelul cavității bucale, pentru o refacere mai rapidă a gingiilor, recomandăm pacienților să folosească ceai de salvie pe post de apă de gură. Această plantă numită salvie are proprietăți antiseptice naturale. Am observat că pacienții care folosesc acest ceai, se vindecă mai repede după operații”, spune un medic stomatolog din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Aceasta adaugă: „Cu ajutorul ceaiului de salvie se îndepărtează bacteriile și rezultatele încep chiar să apară din primele zile de utilizare. Totuși, ceaiul poate fi folosit în locul apei de gură timp de două-trei săptămâni, însă apoi este necesară o pauză”.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe excepționale și a unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134. Puteți alege una dintre cele patru clinici din București (Rin, Caramfil, Victoriei, Pipera), fie clinica Dr. Leahu din Pitești.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134