Cel mai bun medic ortodont din România, doamna dr. Daciana Velisarato, a venit în echipa Clinicilor Dr. Leahu

 

De: | Etichete: , | Comentarii: 0 | decembrie 20th, 2016

Vizualizat de 618 utilizator/i

Ce se ascunde în faţa unui zâmbet minunat? Există un singur răspuns în acest moment: Medicul ortodont  Daciana Velisarato care s-a alăturat Clinicilor Dr. Leahu.  Experienţa sa de 15 ani este dublată doar de empatia cu care îşi înconjoară fiecare pacient, căutându-le, mereu, pas cu pas, cea mai buna soluţie pentru problemele acestora.

Dr. Daciana Velisarato: “Pacienţii îmi spun că mă iubesc şi că nu s-ar duce niciodată la alt doctor. Sunt o fire deschisă, comunic totul cu ei şi le spun absolut tot ce urmează să fac, astfel sunt linistiţi şi nu au nici o surpriză. Apropierea de pacient şi sinceritatea sunt tot ce contează. Clinicile Dr Leahu oferă servicii integrate de cea mai bună calitate. Specialiştii de aici nu sunt numai medici. Intre ei şi pacient există un parteneriat. Şi IMPREUNA ajung la rezultatul dorit. Este o echipă de excepţie care foloseste tehnologie de ultimă generaţie. Este o echipă care îşi doreşte să transforme stomatologia românească în brand. Aşa că am hotărât că locul meu este aici”.

La randul sau, dr Ionut Leahu este onorat de venirea medicului Daciana Velisarato în echipa Clinicilor DR. Leahu: “Medicul Daciana Velisarato este un plus pentru clinica noastră. Este cel mai bun ortodont din România și vede relația cu pacientul altfel. Cum se întampla, de fapt, în cazul tuturor medicilor de la Clinicile DR. Leahu. Suntem într-un parteneriat cu pacientul. Iar la noi, pacienţii gasesc la un loc tot ce au nevoie”.

 

 

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
Abonează-te și primești
automat e-book-ul!

Cum faci ca prichindelul tău
să aibă dinți sănătoși?

Sfaturi Practice

Abonează-te la newsletter și primești
GRATUIT e-book-ul nostru!
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin