Centrul de Excelență în chirurgie orală Dr. Leahu Caramfil 2

Situat în nordul Capitalei, cu acces facil din Pipera, Primăverii și Herăstrău, în Sectorul 1, pe strada Nicolae Caramfil nr. 41, Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2 se adresează pacienților care au nevoie de intervenții chirurgicale complexe. Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2 ocupă etajele al III-lea și al IV-lea al Clinicii Dr. Leahu din zona Aurel Vlaicu.

„Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2 va fi dedicat pacienților care au nevoie de restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore sau implanturi dentare. Tot aici se vor putea efectua implanturi zigomatice, una dintre intervențiile chirurgicale complexe din stomatologie în deplin confort și siguranță. Pacientul este prioritatea noastră și ne dorim ca acesta să beneficieze de sănătate reală și o experiență bună”, medicul Ionuț Leahu.

Sediul clinicii stomatologice din Sector 1 Dr. Leahu Caramfil cu acces facil din Pipera, Primaverii si Herastrau
Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, din Sectorul 1, pune la dispoziție o gamă largă de servicii pentru pacienți, în noul său sediu

Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2, sector 1 – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00

icon-p-harta Str. Nicolae G. Caramfil, nr. 41, Sector 1, București

Metrou: stația Aurel Vlaicu
Autobuze: 112, 301
Acces facil din zonele: Pipera, Primăverii și Herăstrău

Echipa de medici stomatologi din Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner& Medic dentist, Implantologie orală

Dr. RALUCA MIRCEA

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Corina Câmpean

Dr. CORINA CÂMPEAN

Medic specialist chirurgie OMF

Dr. MIȘU DÎGĂ

Medic specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Laura Ferenț

Dr. LAURA NICOLAE FERENȚ

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

Servicii Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2:


Întrebări frecvente despre Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CARAMFIL?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil se află în București, pe Str. Nicolae G. Caramfil, nr. 41, în apropiere de Pipera, Primăverii și Herăstrău.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU CARAMFIL?

Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil se află în apropiere de mall Promenada și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Aurel Vlaicu.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU CARAMFIL?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CARAMFIL?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Caramfil nu se realizează servicii stomatologice pentru copii. Pentru serviciile micuților am ales să deschidem o clinică special dotată și amenajată conform cerințelor lor, numită Academia Spațială Dr. Leahu din București, care este foarte aproape de clinica din Caramfil, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19B.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Caramfil, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BUCUREȘTI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Caramfil, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CARAMFIL?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Caramfil folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții Centrulului de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile Centrulului de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2 și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Centrulului de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2  se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,În urma căutărilor pe Internet despre implanturi dentare am găsit clinicile Dr. Leahu. Am ales o intervenție cu 6 implanturi în partea de sus și 6 implanturi pentru partea de jos. Timpul de vindecare n-a fost unul greu, iar acum după realizarea lucrărilor finale sunt un om mulțumit. Zâmbesc mai mult, mănânc și vorbesc așa cum trebuie. Mi s-a schimbat viața complet.” Dumitru Nicolae Grosu

,,Sunt pacientă a Clinicilor Dentare Dr. Leahu de aproximativ 7 ani și sunt foarte mulțumită. Am efectuat o lucrare fixă pe implanturi dentare pentru partea de sus, iar acum îmi doresc să-mi refac complet și partea de jos. Sunt convinsă că totul va decurge perfect, la fel cum s-a întâmplat și în 2015. Dr. Leahu este un înger și țin să-i mulțumesc pentru tot, deoarece atunci când veneam pentru primele dăți în această clinică, dumnealui m-a scăpat de orice frică și anxietate.” Zamfirica Pandelea

Dr. Misu Diga alaturi de pacienta sa în Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

„M-am simțit foarte bine la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am urmat un tratament cu implanturi dentare la Domnul Dr. Ionuț Leahu. Ulterior, am făcut și câteva extracții la Domnul Dr. Mișu Dîgă, unde timpul realizării a fost foarte scurt, spre deosebire de așteptările mele. Nu am simțit nicio durere, nici în timpul tratamentelor, nici în perioada recuperării. De aceea, recomand cu mare drag această clinică și mai ales echipa de medici!” Catrina Silvia

„Încă de la prima vizită în clinica Dr. Leahu m-am simțit foarte bine. Echipa medicală mi-a tratat dantura cu multă atenție și profesionalism, iar totul a decurs conform așteptărilor mele. Le mulțumesc tuturor pentru grija pe care au avut-o, pentru sfaturile oferite la fiecare programare și pentru faptul că am scăpat de problemele dentare cu care mă confruntam. Voi recomanda cu încredere aceste clinici tuturor celor care mă vor întreba de servicii stomatologice.” Mihai Simion

Dr. Ștefan Lungu alaturi de un pacient in Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

,,Atât eu, cât și soția mea venim cu mare plăcere la Clinicile Dentare Dr. Leahu. De curând am avut parte de lucrarea finală pe implanturi dentare și mă simt foarte bine. Mă bucur că pot mânca, vorbi și zâmbi așa cum îmi doresc. Am colaborat cu mai mulți medici specialiști, iar lucrarea finală am realizat-o alături de domnul Dr. Ștefan Lungu, un medic cu adevărat profesionist. Sunt foarte mulțumit de rezultatele finale ale tratamentului stomatologic pe care l-am urmat aici și le mulțumesc tuturor pentru tot suportul acordat! Recomand cu încredere!” Mihai Gheorghe

Dr. Dr. Misu Diga alaturi de una dintre pacientele sale in Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

„Mi-am dorit foarte mult să îmi rezolv problemele dentare și am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am beneficiat de sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumită de felul cum a decurs intervenția. Fără durere, cu multă atenție și cu suportul unei echipe de medici minunați și empatici, totul a fost exact așa cum mi-am dorit. Am recomandat deja clinica și o voi face ori de câte ori am ocazia.” Florentina Florescu

Pacient al Centrului de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

„Am beneficiat de „Dinți ficși în 24 de ore”. Faptul că aici poți alege varianta de sedare conștientă în timpul intervenției, asistată de un medic specialist ATI, m-a bucurat enorm. La fel de mult m-a bucurat și faptul că în clinică se fac radiografii dentare. Totul a decurs perfect în timpul intervenției, iar sfaturile domnului doctor despre cum să mănânci în perioada de vindecare au contat foarte mult. Recomand cu drag tuturor persoanelor care vor să beneficieze de servicii de calitate și care își doresc o dantură perfectă din toate punctele de vedere.” Liliana Enache

Pacient al Centrului de Excelenta in chirurgie orala Caramfil 2, alaturi de Dr. Ionut Leahu

„Prima dată am venit în această clinică în urmă cu un an pentru o consultație la domnul Dr. Ionuț Leahu. În urma acesteia, împreună cu dânsul, am luat decizia de a continua cu un tratament complex, o intervenție chirurgicală prin intermediul căreia să mi se pună 9 implanturi dentare și apoi coronițe dentare. Pe lângă acestea, a fost nevoie și de câteva retratamente de canal, iar totul a decurs exact așa cum mi-am dorit. Din punctul meu de vedere, întreaga echipă a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu.” Florin Varabief

Pacient alaturi de un medic dentist din cadrul Centrulului de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

„Mi-am dorit foarte mult să îmi rezolv problemele dentare și am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici am găsit o echipă de medici specialiști, care mi-a oferit rezultatele pe care mi le-am dorit. Înainte aveam probleme mari cu dantura, dar în decurs de un an de zile le-am rezolvat pe toate fără niciun fel de problemă. Am urmat un plan de tratament complex și acum, la finalul acestuia, vreau să mulțumesc întregii echipe, deoarece mi-a redat zâmbetul frumos de altădată.” Bogdan Gîrbea

„M-am simțit extraordinar de bine încă de la prima vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Mi-a plăcut că am fost primită cu căldură de fiecare dată. Întreg personalul este foarte amabil și gata să ofere ajutor oricând. Am ales să îmi refac dantura cu ajutorul sistemului de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumită. Acum zâmbesc cu încredere și mă simt excelent în orice context. Mulțumesc întregii echipe și voi recomanda clinica cu drag și altor persoane!” Adriana Franco

,,M-am simțit foarte bine încă de la prima vizită în clinica Dr. Leahu. Doamna Dr. Laura Ferenț mi-a inspirat multă încredere prin felul cum mi-a explicat problemele dentare cu care mă confruntam și soluțiile potrivite de tratament. M-am bucurat că s-au putut salva și câțiva dintre dinții mei naturali, iar pentru restul danturii am ales împreună o dantură fixă prin realizarea procedurii ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Nu am întâmpinat deloc probleme până acum și am respectat toate indicațiile date. Am recomandat deja clinica și o voi face în continuare.” Cecilia Constantin

Prețuri tratamente la Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturatie dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1450 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroana CEREC 2500 lei
Coroana Ceramica Integrala EMAX 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Deschiderea celei de-a opta clinici stomatologice din portofoliul Dr Leahu a venit ca urmare a cererii pacienților de servicii rapide și de calitate. Calitatea actului medical din cadrul acestei clinici de stomatologie de chirurgie dentară este asigurată de către o echipă formată din medici stomatologi cu experiență, ce vor oferi servicii medicale complete, cu ajutorul aparaturii medicale moderne. Satisfacția pacienților noștri este prioritatea care ne ghidează activitatea în toate clinicile noastre, inclusiv în cadrul Centrului de Excelență în chirurgie orală Dr. Leahu Caramfil 2, din București! Te așteptăm în această locație, pentru a găsi soluția de tratament potrivită pentru tine!

La Centrul de Excelență în chirurgie dentară Caramfil 2, pacienții vor putea beneficia de:

  • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore;
  • Implanturi dentare;
  • Timpul de așteptare sau de realizare a procedurilor este redus semnificativ, grație tehnologiei și aparaturii moderne;
  • Adiții osoase;
  • Implanturi zigomatice;
Interventie chirurgicala stomatologica in Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2
Medicii din echipa Centrului de Excelență în chirurgie orală Dr. Leahu Caramfil 2 din București sunt dedicați sănătății orale

Dotări ale Centrului de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2, din București

Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2 este dotat cu săli de operație și scaune stomatologice moderne, în care pacienții să se simtă confortabil, și aparatură medicală de actualitate, pentru intervenții chirurgicale de succes.

Imagine dintr-un cabinet dentar din clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Sector 1
Clinicile Dentare Dr. Leahu Caramfil oferă servicii stomatologice de calitate.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134