0374 475 555 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Centrul de Excelență în Implantologie Dentară

 

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 2 | martie 4th, 2015

Vizualizat de 1.328 utilizator/i

Sănătate, turism și excelență într-un singur loc.

Am lansat un concept unic în lume, începând cu acest centru, chiar la București, cu doi antreprenori români – Dr. Ionuţ Leahu – manager Dr. Leahu – Clinici Dentare şi Răzvan Nacea, manager Seytour şi purtător de cuvant ANAT – care vor să facă din medicină un brand de țară.

Centrul oferă pacienţilor servicii medicale complexe, la cele mai înalte standarde, comparabile cu orice altă ţară din lume, înglobate într-un pachet turistic avantajos.

Situat într-un complex hotelier premium, Rin Grand Hotel, centrul are o suprafață de 400 de m² și reprezintă o investiţie de aproape 200 de mii de euro. Majoritatea tratamentelor vor fi axate pe sănătate dentară, cu aceeași garanție a calității, regăsită și în celelalte clinici Dr. Leahu.

Vor exista şi servicii de medicină generală, unde medici de renume, din țară și din străinătate, vor oferi consultaţii pentru românii şi străinii care vor să fie trataţi în spitale din Europa, adaugă dr. Ionuţ Leahu.

Astfel, lăsați în grija noastră rezervarea biletelor de avion, a hotelurilor, a transferurilor, a asigurărilor și a tot ce este necesar pentru o vacanță reușită, cu un zâmbet minunat și sănătos.

Acest proiect pilot va fi dezvoltat în franciză internatională. Chiar acum lucrăm la implementarea unor standarde internaționale și la dezvoltarea unui soft complex, ce va ușura întreaga procedură, arată Răzvan Nacea.

Încă din faza de proiect, unicitatea ideii a atras interesul primului investitor, din Emiratele Arabe Unite, care vrea să îl promoveze în Dubai, Abu Dhabi şi Ras al-Khaimah.

Vă așteptăm!

Program: 24h/24, 7 zile/7

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938
close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.