Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel

Sănătate, turism dentar și excelență, toate se regăsesc la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu de la parterul fostului Rin Grand Hotel, din sectorul 4, cu acces facil din zonele Berceni și Nicolae Grigorescu.

Clinica stomatologică Dr. Leahu situată în complexul hotelier premium din sector 4, fostul Rin Grand Hotel (Vitan), pune la dispoziția pacienților 7 cabinete de medicină dentară, un centru propriu de radiologie dentară digitală, aparatură medicală modernă și o echipă medicală multidisciplinară. Datorită profesionalismului și experienței medicilor dentiști specialiști te bucuri de rezultatul dorit și îți recapeți încrederea în propriul zâmbet.

La Clinica stomatologică Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel poți să beneficiezi de un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile și dorințele tale, astfel încât, indiferent de afecțiunile dentare cu care te confrunți, să îți recapeți sănătatea și frumusețea danturii.

Receptia din Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti cu acces facil din Berceni si Nicolae Grigorescu
In cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel serviciile stomatologice se desfășoară într-un mediu plăcut, cu o echipă de profesioniști
Map loading, please wait ...

Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09.00 – 21.00 

icon-p-harta Șos. Vitan-Bîrzești, nr. 7D Sector 4 București, în incinta RIN Grand Hotel, parter

Metrou: stația Apărătorii Patriei
Autobuze: 102
Acces facil din zonele: Berceni și Nicolae Grigorescu

Echipa de medici stomatologi din Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Konstantinos Liarokapis

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială; Drd. în Științe Medicale

Dr. Carl Moussa

Dr. CARL MOUSSA

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Mișu Dîgă

Dr. MIȘU DÎGĂ

Medic stomatolog, specialist chirurgie dento-alveolară

Dr. Andra Maria Călin

Dr. ANDRA MARIA CĂLIN

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. Ruxandra Diculescu

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic stomatolog

Medic stomatolog

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic stomatolog

Medic stomatolog

Dr. HAMDAN ZIADEH MUHAMMAD

Medic stomatolog

Dr. Cătălin Fîrtat

Dr. CĂTĂLIN FÎRTAT

Medic stomatolog

Dr. Laura Apostol

Dr. LAURA APOSTOL

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

Dr. Ebru Tabacariu

Dr. EBRU TABACARIU

Medic stomatolog

Dr. Andreea Diana Vitalia

Dr. ANDREEA DIANA VITALIA

Medic stomatolog

Dr. Cezare Goia

Dr. CEZARA FÎRTAT

Medic stomatolog

Dr. Claudia Dădălău

Dr. CLAUDIA DĂDĂLĂU

Medic stomatolog

Dr. Tanya Teodorescu

Dr. TANYA TEODORESCU

Medic stomatolog

Șef de Lucrări Dr. ANCA TEMELCEA

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. Gabriela Savu

Dr. GABRIELA SAVU

Medic stomatolog

Dr. Maria Stancu

Dr. MARIA STANCU

Medic stomatolog

Dr. Anda Diaconu

ANDA DIACONU

Medic stomatolog

Servicii Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:


Întrebări frecvente despre Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

Unde se află Clinica Stomatologică Dr. Leahu Rin?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin se află în București, pe Şoseaua Vitan-Bîrzești, nr. 7D-7E în incinta Rin Grand Hotel, cu acces facil din Berceni și Nicolae Grigorescu.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Rin ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Dentară Dr. Leahu Rin este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Cum pot ajunge la Clinica Dentară Dr. Leahu Rin?

Clinica Dentară Dr. Leahu Rin se află în incinta hotelului Rin Grand și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Apărătorii Patriei, apoi cu autobuzul: 102.

Cât costă o consultație la Clinica Dr. Leahu Rin?

Prețul consultației este de 140 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 75 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 265 lei.

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 75 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul dentist veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Rin?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Rin nu se realizează servicii stomatologice pentru copii. Pentru serviciile micuților am ales să deschidem o clinică special dotată și amenajată conform cerințelor lor, numită Academia Spațială Dr. Leahu din București, aflată pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19A-19B.

Ce modalități de plată există la Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Nu avem un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Dr. Leahu din Rin?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Rin, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în București?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Rin Grand Hotel! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

Ce servicii stomatologice de urgență oferiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Rin Grand Hotel, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

Cum se desfășoară tratamentul de albire dentară în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Rin Grand Hotel, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

Ce tipuri de implanturi dentare folosiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții Centrulului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile Centrulului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel  și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Centrulului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel  se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

„O cunoștință mi-a recomandat să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu. Aici am rămas profund impresionat de modul de lucru și felul cum arată clinica. Am avut de realizat mai multe implanturi dentare atât sus, cât și jos. Sunt mai mult decât mulțumit de experiența de aici. Nici nu zici că a fost vorba de o intervenție chirurgicală. Nu am simțit dureri, nu au apărut umflături, fără disconfort. Întreg personalul este profesionist și tratează într-un mod foarte cald și plăcut fiecare pacient. Sunt foarte bucuros că acum pot mânca normal și viața mea s-a schimbat în bine. Vă mulțumesc! Am recomandat deja tuturor apropiaților să vină aici.” Dumitrache Marian

Dr. Bogdan Pavel alaturi de o pacienta din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„Sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu de aproximativ 2 ani și am beneficiat de sistemul„Dinți ficși în 24 de ore”. Sunt foarte mulțumită de cum a decurs planul meu de tratament și de felul cum am fost tratată de către domnul Dr. Bogdan Pavel. Este un medic profesionist, răbdător și cu o mână de aur. Acum, vin odată la 6 luni pentru controale periodice și igienizări profesionale, iar zâmbetul meu este impecabil. Recomand această clinică!” Mihaela Stratulat

Medic alaturi de un pacient cu implanturi dentare din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu m-am simțit extraordinar de bine. Am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”, iar acum vin la controalele regulate pentru a verifica dacă totul este bine. Sunt foarte încântată de dantura mea și zâmbesc cu încredere de fiecare dată când mă întâlnesc cu cineva. Întregul personal al clinicii este amabil și primitor, iar clinica dispune de aparatură nouă, cu ajutorul căreia nu simți durere. Recomand cu drag tuturor persoanelor care vor să beneficieze de servicii de calitate și cu adevărat bune!” Constanța Neacșu

,,Sunt pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din 2020, iar de curând am venit la Dr. Ionuț Leahu pentru o reactualizare a planului de tratament. Până acum am făcut câteva obturații dentare și sunt mulțumit. Urmează să port un aparat dentar și ulterior să-mi pun implanturi dentare în locul dinților pierduți. Clinicile arată foarte bine, iar interacțiunea mea cu echipa medicală a fost ok. Voi recomanda clinica și apropiaților mei.” Adrian Netea

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la televizor. La prima vizită, Dr. Ionuț Leahu mi-a explicat clar problemele dentare pe care le am și ce urmează să facem. M-a convins și am acceptat planul propus pe loc. Intervenția cu implanturi dentare a durat aproximativ 5 ore și nu am simțit nimic. Am dinți ficși și sus și jos și sunt foarte mulțumit. Lucrările finale le am de 2 ani și nu am întâmpinat nicio problemă. Mănânc cum trebuie și vorbesc normal. Astăzi am venit la igienizarea profesională a lucrărilor și vreau să le mulțumesc tuturor pentru zâmbetul oferit.” Dragoș Bâra

„De aproximativ 3 ani vin împreună cu soțul și copilul meu cu mare încredere la Clinicile Dentare Dr. Leahu și suntem extrem de mulțumiți! Venim regulat la doamna Dr. Laura Apostol pentru controalele periodice și pentru igienizările profesionale, iar eu am ales să am parte și de o albire dentară, deoarece îmi doream un zâmbet perfect și alb. Clinica arată foarte bine, personalul este amabil și foarte primitor. Recomandăm cu drag tuturor persoanelor care au nevoie de tratamente stomatologice și de experiențe excepționale!” Alina și Sevastian Ștefan

,,Prima dată când l-am văzut pe Dr. Ionuț Leahu a fost la televizor, la o emisiune, iar apoi am căutat pe facebook și am urmărit fiecare video pe care îl posta. Felul cum explică procedurile, pe care le face împreună cu echipa sa, m-a determinat să vin să-mi tratez dantura aici. Locuiesc în Spania și acolo am trecut prin foarte multe experiențe neplăcute la stomatolog timp de 10 ani, cu speranța că o să am din nou dantura sănătoasă. Am doar cuvinte de laudă despre această clinică și despre întregul personal și le mulțumesc din suflet pentru felul cum mă simt și cum am fost tratată. Experiența, calitatea lucrărilor și înțelegerea pe care le-am primit denotă cât de profesioniști sunt oamenii aceștia.” Beatrice Costache

Dr. Andra Culuri alaturi de o pacienta din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„În urma recenziilor foarte bune pe care le-am văzut pe site-ul domnului Dr. Ionuț Leahu, am decis să vin și eu să beneficiez de serviciile stomatologice din clinică. La primul consult am aflat că mă confrunt cu boala parodontală și am ales împreună cu doamna Dr. Andra Culuri tratamentul potrivit pentru mine. Acum vin la controalele periodice pentru a realiza igienizările profesionale și pentru a verifica dacă au apărut și alte probleme dentare. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalismul și cunoștințele de care întreaga echipă dă dovadă!” Mihaela Andronie

„Lucrez în străinătate și m-am informat pe internet la ce clinica stomatologică aș putea să vin în țară să-mi rezolv probleme cu dinții. În urma recomandărilor cititite am decis să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Aici am întâlnit o echipa medicală profesionistă, multă seriozitate. Practic ceea ce mi-au comunicat că se va lucra, asta s-a și întâmplat. Întreg personalul este comunicativ și amabil. În urma tratamentului mă simt foarte bine și abia aștept să văd rezultatul final. Ar fi dezastruos ca aceste clinici să nu mai fie, deoarece oferă servicii stomatologice la cel mai înalt nivel. Am recomandat deja în familie și printre prieteni să vină aici pentru a-și rezolva problemele cu dantura. Când revin în țară pentru lucrarea finală, o să o iau și pe nepoțica mea cu mine pentru o vizită la stomatolog.” Ionuț Adrian Sutu

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu de la soția mea, care în urma cu aproximativ 5 ani  a fost pacientă mulțumită aici. La început am venit cu probleme parodontale și am aflat la prima consultație că trebuie să fac câteva extracții dentare, apoi am urmat un tratament parodontal. Ulterior, am purtat și un aparat dentar și am fost mulțumit că nu am întâmpinat nicio problemă pe timpul purtării acestuia. Nu aș vrea să pierd pe viitor seriozitatea și respectarea programărilor, deoarece aici am fost tratat foarte bine din toate punctele de vedere.” Valentin Vasile

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu de la mama mea, care este și ea pacientă aici și este foarte mulțumită. Aici am întâlnit o echipă de profesioniști. Datorită doamnei Dr. Andra Călin am aflat că mă confruntam cu boala parodontală, iar în urma discuției am ales tratamentul potrivit. Acum port aparat dentar și abia aștept să finalizez tratamentul și să mă bucur de un zâmbet sănătos și frumos. Voi recomanda Clinicile Dentare Dr. Leahu și apropiaților mei.” Daniela Anghel

,,Prima mea vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost în 2019, atunci când am ales să îmi refac întreaga dantură cu sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Acum vin la controalele periodice și igienizările profesionale ale lucrărilor, din 6 în 6 luni. Mă simt foarte bine cu lucrările, nu am întâmpinat nicio problemă cu ele și mă declar un pacient extrem de mulțumit de serviciile oferite aici. Mulțumesc doamnei Dr. Laura Apostol pentru profesionalism, atenție și grijă de fiecare dată când vin la controale.” Vasile Avram

„Am auzit de clinica Dr. Leahu de la televizor. Prima dată am venit pentru un consult, în 2019. În urma acestuia, împreună cu echipa medicală, am luat decizia să îmi înlocuiesc 3 dinți lipsă cu implanturi dentare, tratarea câtorva carii dentare și montarea unui aparat dentar fix pentru ambele arcade. Sunt mulțumită de tratamentele realizate până acum și abia aștept să termin și tratamentul ortodontic și să am din nou o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect.” Luminița Șerban

,,M-am simțit excelent în clinica Dr. Leahu! Țin să mulțumesc întregii echipe cu care am lucrat și care au avut atâta grijă și atenție să îmi redea stima de sine. Aveam atât de multe întrebări și nelămuriri cu privire la boala parodontală, iar doamna Dr. Andra Călin nu numai că m-a tratat peste așteptările mele, a fost și un medic care mi-a oferit tot sprijinul și toate informațiile la orice nelămurire pe care o aveam. Acum, vin la controalele periodice pentru igienizarea profesională și îi îndemn și pe toți să pună mare accent pe consultul periodic, este destul de important, mai ales în cazul bolii parodontale, boala dinților frumoși și sănătoși!” Anișoara Anastasiu

„În 2018 a fost prima vizită în clinica stomatologică Dr. Leahu, în care am ales să am parte de o dantură fixă și să scap de toate problemele dentare cu care mă confruntam. Am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”, iar de atunci viața mea s-a schimbat în bine. Nu am întâmpinat deloc probleme cu dantura, vorbesc mai clar, mănânc și mestec corect și cel mai important vin la controalele periodice de două ori pe an. Ori de câte ori am ocazia, recomand cu drag aceste clinici tuturor persoanelor care au nevoie.” Vasile Velica

„Am venit prima dată la Clinicile Dentare Dr. Leahu acum 5 ani. Când l-am cunoscut pe Dr. Ionuț Leahu pot să zic că m-am vindecat pe loc de teama de stomatolog, așa de multă încredere mi-a inspirat, după care am început tratamentul propus. Mi-a fost foarte clar de la început ce trebuie să fac, care sunt pașii și cât durează. Am ales împreună sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”, iar de atunci mănânc tot ce vreau, nu mai am probleme și mă simt la fel cum eram cu dinții mei naturali. Sunt mulțumit și vin la controalele periodice pentru că îmi doresc să mențin rezultatele și să mă bucur de dantură!” Leca Vasile

Doamna Dr. Andreea Vitalia alaturi de pacienta sa in Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

„Sunt foarte mulțumită de cum a decurs intervenția chirurgicală cu implanturi dentare atât pentru partea de jos a maxilarului, cât și pentru partea de sus a acestuia. Am lucrat cu domnul Dr. Ionuț Leahu și cu doamna Dr. Andreea Vitalia, cărora vreau să le mulțumesc din tot sufletul pentru tot profesionalismul și răbdarea de care au dat dovadă. Datorită echipei medicale m-am simțit mereu în siguranță și nu am cuvinte care să exprime cât de mult mă bucur că am ales aceste clinici. Am beneficiat pe lângă sistemul de implanturi ,,Dinți ficși în 24 de ore” și de sprijin și informații de fiecare dată când am avut nelămuriri.” Doina Neamțu

Doctor Ionut Leahu, alaturi de o pacienta, in Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu de aproximativ 2 ani și sunt foarte mulțumită de felul cum s-au rezolvat problemele mele stomatologice. De curând, am beneficiat de câteva implanturi dentare și abia aștept să treacă perioada de vindecare pentru a reveni pentru coroanele dentare. Clinica arată foarte bine, este dotată cu aparatură modernă, iar medicii stomatologi sunt foarte atenți la orice detaliu. Recomand tuturor clinica Dr. Leahu!” Loredana Apostu

Dr. Cezara Grosu alaturi de un pacient din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„M-am prezentat la Clinicile Dentare Dr. Leahu considerând că dispun de echipamente performante și de o echipă foarte bine pregătită. Încă de la prima consultație doamna Dr. Cezara Grosu mi-a explicat problemele cu care mă confrunt și am decis să vin în continuare să urmez planul de tratament propus. Personalul este foarte amabil, iar mediul din clinică este unul plăcut și primitor. Recomand cu încredere!” Nicolae Sibinescu

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu am venit cu mai multe probleme stomatologice, deci mai multe tipuri de intervenții. Am avut nevoie de câteva implanturi dentare și plombe. M-am înțeles foarte bine cu echipa de medici de aici, mi s-au explicat în amănunt etapele prin care urmează să trec, astfel am avut încredere și am intrat în cabinet fără frică. După intervenția chirurgicală m-am recuperat repede și nu am avut dureri mari, așa cum îmi imaginam. Am recomandat aceste clinici și persoanelor apropiate și voi mai recomanda oricui mă întreabă.” Vasile Diaconu

Prețuri tratamente la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

Oferta integrată de servicii stomatologice este axată pe obținerea sănătății reale și pe oferirea unei experiențe bune la stomatolog, cu un număr redus de ședințe și un grad ridicat de confort. De asemenea, aceasta îți oferă aceeași calitate pe care o regăsești în toate Clinicile Dentare Dr. Leahu din București și din țară.

Beneficii pentru pacienți, în Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții personalizate de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Cabinet dentar modern din clinica stomatologica Dr. Leahu Rin Grand Hotel, sector 4, Vitan, Bucuresti
Implantologia dentara este la rang de artă în cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel, iar cabinetele sunt dotate cu aparatură modernă

Servicii și urgențe stomatologice la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel, sector 4:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente cu implant dentar;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență.
Receptia din Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti cu acces facil din Berceni si Nicolae Grigorescu
In cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel serviciile stomatologice se desfășoară într-un mediu plăcut, cu o echipă de profesioniști

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134