Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel

Sănătate, turism dentar și excelență, toate se regăsesc la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu de la parterul fostului Rin Grand Hotel, din sectorul 4, cu acces facil din zonele Berceni și Nicolae Grigorescu.

Clinica stomatologică Dr. Leahu situată în complexul hotelier premium din sector 4, fostul Rin Grand Hotel (Vitan), pune la dispoziția pacienților 7 cabinete de medicină dentară, un centru propriu de radiologie dentară digitală, aparatură medicală modernă și o echipă medicală multidisciplinară. Datorită profesionalismului și experienței medicilor dentiști specialiști te bucuri de rezultatul dorit și îți recapeți încrederea în propriul zâmbet.

La Clinica stomatologică Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel poți să beneficiezi de un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile și dorințele tale, astfel încât, indiferent de afecțiunile dentare cu care te confrunți, să îți recapeți sănătatea și frumusețea danturii.

Receptia din Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti cu acces facil din Berceni si Nicolae Grigorescu
In cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel serviciile stomatologice se desfășoară într-un mediu plăcut, cu o echipă de profesioniști

Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel, sector 4 – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program:Luni: 13:00 -21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Șos. Vitan-Bîrzești, nr. 7D Sector 4 București, în incinta RIN Grand Hotel, parter

Metrou: stația Apărătorii Patriei
Autobuze: 102
Acces facil din zonele: Berceni și Nicolae Grigorescu

Echipa de medici stomatologi din Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

Dr. Konstantinos Liarokapis

Dr. KONSTANTINOS LIAROKAPIS

Medic specialist chirurgie OMF

Dr. MARIA STANCU

Medic stomatolog

Dr. BOGDAN PAVEL

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA RĂTESCU

Medic stomatolog

Dr. PETRU OPRIȘ

Medic stomatolog

Dr. LAURA APOSTOL

Medic stomatolog, specialist protetica dentară

Dr. EBRU TĂBĂCARIU

Medic specialist parodontolog

Dr. Tanya Teodorescu

Dr. TANYA TEODORESCU

Medic stomatolog

Dr. GABRIELA SAVU

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRU VLAD

Medic stomatolog

Servicii Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:


Întrebări frecvente despre Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU RIN?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin se află în București, pe Şoseaua Vitan-Bîrzești, nr. 7D-7E în incinta Rin Grand Hotel, cu acces facil din Berceni și Nicolae Grigorescu.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Rin ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Rin este deschisă de Luni: 13:00 -21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU RIN?

Clinica Dentară Dr. Leahu Rin se află în incinta hotelului Rin Grand și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Apărătorii Patriei, apoi cu autobuzul: 102.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU RIN?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU RIN?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Rin nu se realizează servicii stomatologice pentru copii. Pentru serviciile micuților am ales să deschidem o clinică special dotată și amenajată conform cerințelor lor, numită Academia Spațială Dr. Leahu din București, aflată pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19A-19B.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN RIN GRAND HOTEL?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN RIN?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Rin, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BUCUREȘTI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Rin Grand Hotel! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN RIN GRAND HOTEL?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Rin Grand Hotel, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN RIN GRAND HOTEL?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Rin Grand Hotel, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN RIN GRAND HOTEL?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Rin Grand Hotel folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Sky de la Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții Centrulului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile Centrulului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel  și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Centrulului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel  se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Mă confruntam cu probleme parodontale și carii, iar la recomandarea partenerei mele am decis să vin să-mi tratez problemele dentare aici. Sunt foarte satisfăcut, problema a fost analizată și devizul a fost făcut rapid, apoi operațiunile au fost făcute rapid, la obiect și eficient, rezolvând 90% din probleme în câteva săptămâni. Viața mea este mai colorată acum, pot să mănânc fără să îmi fac griji sau probleme”, Răzvan.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că aici se pot face tratamente cu sedare conștientă. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care obturații, extracții și coroane dentare. Mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumită. Recomand clinicile pentru felul în care ești tratat”, Ionela Niculae.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Mă confruntam cu probleme dentare grave și aici am făcut o terapie parodontală, câteva implanturi și coronițe dentare. Sunt foarte mulțumită. Amabilitatea doamnei Dr. Tabacariu m-a făcut să am încredere în această clinică. Mă simt excelent”, Antonela Ioniță.

„Am venit la Clinicile Dr. Leahu împreună cu soția. Am auzit de la televizor de Clinicile Dr. Leahu și deși am ajuns la o anumită vârstă, nu pot să spun că am avut probleme cu dinții de-a lungul vieții, întrucât am mers periodic la control. Toată lumea este amabilă aici. Soția mea are de făcut tratamente mai complexe, dar este pe mâini bune”, Boștină Pantelimon.

,,Am avut un granulom, iar cu ajutorul medicului chirurg am rezolvat această problemă și am putut insera implantul. Datorită echipei medicale, am prins curaj, sunt foarte mulțumită de servicii, iar interacțiunea cu medicii stomatologi a fost una foarte bună. Tratamentele pe care le-am efectuat au fost igienizări, chiuretaj, plombițe, tratamente de canal, implanturi, reconstrucții coronare. Deși mai am de făcut tratamente, viața mea s-a schimbat în bine până acum”, Daniela Camen.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu din recomandarea unei doctore. Aici mi-am făcut o igienizare dentară profesională și am urmat câteva tratamente de canal. Mă simt foarte bine, vin cu încredere și pot spune că vin cu plăcere. Aici mi s-a oferit o stare de bine, confort și încredere. Serviciile au fost de calitate din toate punctele de vedere. Recomand pentru profesionalism și mai ales pentru comportamentul pe care îl au medicii cu pacienții”, Monica Barta.

,,Prima dată când l-am văzut pe Dr. Ionuț Leahu a fost la televizor, la o emisiune, iar apoi am căutat pe facebook și am urmărit fiecare video pe care îl posta. Felul cum explică procedurile, pe care le face împreună cu echipa sa, m-a determinat să vin să-mi tratez dantura aici. Locuiesc în Spania și acolo am trecut prin foarte multe experiențe neplăcute la stomatolog timp de 10 ani, cu speranța că o să am din nou dantura sănătoasă. Am doar cuvinte de laudă despre această clinică și despre întregul personal și le mulțumesc din suflet pentru felul cum mă simt și cum am fost tratată. Experiența, calitatea lucrărilor și înțelegerea pe care le-am primit denotă cât de profesioniști sunt oamenii aceștia.” Beatrice Costache

Dr. Andra Culuri alaturi de o pacienta din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„În urma recenziilor foarte bune pe care le-am văzut pe site-ul domnului Dr. Ionuț Leahu, am decis să vin și eu să beneficiez de serviciile stomatologice din clinică. La primul consult am aflat că mă confrunt cu boala parodontală și am ales împreună cu doamna Dr. Andra Culuri tratamentul potrivit pentru mine. Acum vin la controalele periodice pentru a realiza igienizările profesionale și pentru a verifica dacă au apărut și alte probleme dentare. Recomand cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalismul și cunoștințele de care întreaga echipă dă dovadă!” Mihaela Andronie

,,Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici a fost rezolvarea problemelor dentare multiple de către specialiști, limitând timpul. Până în prezent sunt foarte mulțumită, având în vedere comunicarea dintre cadrele de specialitate cu privire la problemele mele. M-a impresionat promptitudinea și flexibilitatea. La început am făcut o igienizare dentară profesională și ulterior mi-am tratat câteva carii prin obturații și retratamente. Pe lângă acestea mi-am pus și o coroniță dentară. De când vin aici privesc mai cu încredere această ramură a medicinei și mi-am făcut un obicei în a verifica periodic starea danturii și a lucrărilor”, Anișoara Cață

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Google, iar ceea ce m-a determinat să-mi rezolv problemele dentare aici a fost dotarea clinicii cu aparatura modernă. Am făcut tratamente cu implanturi dentare în partea superioară și în partea inferioară. Mă simt foarte bine și sunt mulțumit. Recomand clinica pentru profesionalism și dotarea clinicilor”, domnul Cezar.

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu de la mama mea, care este și ea pacientă aici și este foarte mulțumită. Aici am întâlnit o echipă de profesioniști. Datorită doamnei Dr. Andra Călin am aflat că mă confruntam cu boala parodontală, iar în urma discuției am ales tratamentul potrivit. Acum port aparat dentar și abia aștept să finalizez tratamentul și să mă bucur de un zâmbet sănătos și frumos. Voi recomanda Clinicile Dentare Dr. Leahu și apropiaților mei.” Daniela Anghel

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu de la soția mea, care în urma cu aproximativ 5 ani  a fost pacientă mulțumită aici. La început am venit cu probleme parodontale și am aflat la prima consultație că trebuie să fac câteva extracții dentare, apoi am urmat un tratament parodontal. Ulterior, am purtat și un aparat dentar și am fost mulțumit că nu am întâmpinat nicio problemă pe timpul purtării acestuia. Nu aș vrea să pierd pe viitor seriozitatea și respectarea programărilor, deoarece aici am fost tratat foarte bine din toate punctele de vedere.” Valentin Vasile

,,Prin intermediul cunoștințelor am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu, iar profesionalismul m-a determinat să aleg aceste clinici. Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au rezolvat problemele dentare. Mi s-au făcut câteva obturații și extracțiile molarilor de minte. Acum am dantura perfectă și mă simt foarte bine.” Alin Teodorașcu

Doctor Ionut Leahu, alaturi de o pacienta, in Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu de aproximativ 2 ani și sunt foarte mulțumită de felul cum s-au rezolvat problemele mele stomatologice. De curând, am beneficiat de câteva implanturi dentare și abia aștept să treacă perioada de vindecare pentru a reveni pentru coroanele dentare. Clinica arată foarte bine, este dotată cu aparatură modernă, iar medicii stomatologi sunt foarte atenți la orice detaliu. Recomand tuturor clinica Dr. Leahu!” Loredana Apostu

,,Prima mea vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost în 2019, atunci când am ales să îmi refac întreaga dantură cu sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Acum vin la controalele periodice și igienizările profesionale ale lucrărilor, din 6 în 6 luni. Mă simt foarte bine cu lucrările, nu am întâmpinat nicio problemă cu ele și mă declar un pacient extrem de mulțumit de serviciile oferite aici. Mulțumesc doamnei Dr. Laura Apostol pentru profesionalism, atenție și grijă de fiecare dată când vin la controale.” Vasile Avram

,,Prin intermediul soției am devenit pacient al acestor clinici. Îmi doream să găsesc un loc de tip ,,one stop shop”, unde să îmi fie rezolvate toate problemele dentare. Mă confruntam cu carii dentare, implant pus greșit, ce a rezultat într-o retracție destul de severă. Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au rezolvat problemele, într-un timp scurt, din februarie până în august. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Pentru prima dată în ultimii 15 ani am dantura funcțională în integralitate, ceea ce se traduce într-o încredere mai mare și o satisfacție ridicată. Am renunțat și la celebrul ,,borcănaș” cu gume de mestecat, care devenise parte din viața mea. Recomand clinica tuturor celor care caută servicii dentare profesioniste la un raport calitate-preț în favoarea pacientului.” Petru Valentin Diaconu

,,Prin intermediul tatălui meu am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu. Profesionalismul și calitatea serviciilor împreună cu rapiditatea soluționării oricărei probleme  m-au determinat să rezolvat cariile dentare aici. Mă simt excelent, mai ales că am reușit să-mi salvez dinții pe care credeam că îi voi pierde. Vin periodic, de 3 ani, în clinica aceasta și voi recomanda tuturor pentru calitatea serviciilor, personalul asumat, emaptic, cunoscător al procedurilor oferite, medicii profesioniști, responsabili și înclinați spre rezultate. Pe lângă doamna Dr. Anda Diaconu, vreau să-i mulțumesc și doamnelor Dr. Elena Colman și Dr. Andreea Vladau, pentru zâmbetul pe care mi l-au redat.” Ștefania Minoi

,,Prin fiica mea am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Sunt mulțumită de felul cum mi s-au tratat problemele dentare cu care mă confruntam. Nu aș vrea să pierd profesionalismul și comportamentul personalului din această clinică. Recomand cu mare drag clinica.” Mihaela Șotrocan

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la o cunoștință și voiam să încerc maim ult decât un cabinet de cartier. Mă confruntam cu dinți lipsă, lucrări dentare vechi care se mișcau și gingiile îmi sângerau. Am fost la mai mulți medici cu specializări pe parodontologie, endodonție, chirurgie și în final la protetică. Mă simt bine, acum am niște dinți frumoși și sănătoși. Recomand clinica pentru serviciile oferite, consider că sunt de foarte bună calitate.” Maria Ed

,,M-am simțit excelent în clinica Dr. Leahu! Țin să mulțumesc întregii echipe cu care am lucrat și care au avut atâta grijă și atenție să îmi redea stima de sine. Aveam atât de multe întrebări și nelămuriri cu privire la boala parodontală, iar doamna Dr. Andra Călin nu numai că m-a tratat peste așteptările mele, a fost și un medic care mi-a oferit tot sprijinul și toate informațiile la orice nelămurire pe care o aveam. Acum, vin la controalele periodice pentru igienizarea profesională și îi îndemn și pe toți să pună mare accent pe consultul periodic, este destul de important, mai ales în cazul bolii parodontale, boala dinților frumoși și sănătoși!” Anișoara Anastasiu

„În 2018 a fost prima vizită în clinica stomatologică Dr. Leahu, în care am ales să am parte de o dantură fixă și să scap de toate problemele dentare cu care mă confruntam. Am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”, iar de atunci viața mea s-a schimbat în bine. Nu am întâmpinat deloc probleme cu dantura, vorbesc mai clar, mănânc și mestec corect și cel mai important vin la controalele periodice de două ori pe an. Ori de câte ori am ocazia, recomand cu drag aceste clinici tuturor persoanelor care au nevoie.” Vasile Velica

,,Review-urile foarte bune ale pacienților, medicii extraordinari de bine pregătiți din clinicile Dr. Leahu m-au determinat să vin să-mi tratez problemele dentare aici. 100% nu aș fi găsit altă clinică mai bună! Am depășit frica de dentist. M-am simțit excelent după tratament, deși n-aș fi crezut, mai ales că am ales fast&fixed pentru ambele arcade. M-am simțit în deplină siguranță pe toată durata tratamentului și cel mai important fără durere. Ce s-a schimbat în viața mea? Tot! Zâmbesc, mănânc, trăiesc din nou ca la 20 de ani. Nu vreau să mă gândesc ce aș pierde dacă nu ar mai exista aceste clinici, clar nu m-aș duce la un alt cabinet. Vă recomand din tot sufletul, sunteți o echipă minunată! Începând de la responsabila de pacienți Andreea Toader și până la domnul Dr. Ionuț Leahu. Mulțumesc întregii echipe pt susținere, încurajare și bineînțeles pentru tratamente și rezultatele obținute.” Daniela Soare

„Am venit prima dată la Clinicile Dentare Dr. Leahu acum 5 ani. Când l-am cunoscut pe Dr. Ionuț Leahu pot să zic că m-am vindecat pe loc de teama de stomatolog, așa de multă încredere mi-a inspirat, după care am început tratamentul propus. Mi-a fost foarte clar de la început ce trebuie să fac, care sunt pașii și cât durează. Am ales împreună sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”, iar de atunci mănânc tot ce vreau, nu mai am probleme și mă simt la fel cum eram cu dinții mei naturali. Sunt mulțumit și vin la controalele periodice pentru că îmi doresc să mențin rezultatele și să mă bucur de dantură!” Leca Vasile

Doamna Dr. Andreea Vitalia alaturi de pacienta sa in Centrul de Excelenta in chirurgie orala Dr. Leahu Caramfil 2

„Sunt foarte mulțumită de cum a decurs intervenția chirurgicală cu implanturi dentare atât pentru partea de jos a maxilarului, cât și pentru partea de sus a acestuia. Am lucrat cu domnul Dr. Ionuț Leahu și cu doamna Dr. Andreea Vitalia, cărora vreau să le mulțumesc din tot sufletul pentru tot profesionalismul și răbdarea de care au dat dovadă. Datorită echipei medicale m-am simțit mereu în siguranță și nu am cuvinte care să exprime cât de mult mă bucur că am ales aceste clinici. Am beneficiat pe lângă sistemul de implanturi ,,Dinți ficși în 24 de ore” și de sprijin și informații de fiecare dată când am avut nelămuriri.” Doina Neamțu

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu dintr-o reclamă pe Facebook. Am citit, am ascultat postările video, am analizat și mi-a inspirat încredere. Am simțit că aici o să-mi rezolv problema cu dantura. Am venit pentru implanturi prin metoda Sky fast&fixed de la bredent. Am urmat o intervenție chirurgicală cu implanturi zigomatice și mă simt foarte bine. Voi recomanda din toată inima aceste clinici.” Matilda Calin

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu am venit cu mai multe probleme stomatologice, deci mai multe tipuri de intervenții. Am avut nevoie de câteva implanturi dentare și plombe. M-am înțeles foarte bine cu echipa de medici de aici, mi s-au explicat în amănunt etapele prin care urmează să trec, astfel am avut încredere și am intrat în cabinet fără frică. După intervenția chirurgicală m-am recuperat repede și nu am avut dureri mari, așa cum îmi imaginam. Am recomandat aceste clinici și persoanelor apropiate și voi mai recomanda oricui mă întreabă.” Vasile Diaconu

Dr. Cezara Grosu alaturi de un pacient din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„M-am prezentat la Clinicile Dentare Dr. Leahu considerând că dispun de echipamente performante și de o echipă foarte bine pregătită. Încă de la prima consultație doamna Dr. Cezara Grosu mi-a explicat problemele cu care mă confrunt și am decis să vin în continuare să urmez planul de tratament propus. Personalul este foarte amabil, iar mediul din clinică este unul plăcut și primitor. Recomand cu încredere!” Nicolae Sibinescu

„O cunoștință mi-a recomandat să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu. Aici am rămas profund impresionat de modul de lucru și felul cum arată clinica. Am avut de realizat mai multe implanturi dentare atât sus, cât și jos. Sunt mai mult decât mulțumit de experiența de aici. Nici nu zici că a fost vorba de o intervenție chirurgicală. Nu am simțit dureri, nu au apărut umflături, fără disconfort. Întreg personalul este profesionist și tratează într-un mod foarte cald și plăcut fiecare pacient. Sunt foarte bucuros că acum pot mânca normal și viața mea s-a schimbat în bine. Vă mulțumesc! Am recomandat deja tuturor apropiaților să vină aici.” Dumitrache Marian

Dr. Bogdan Pavel alaturi de o pacienta din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„Sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu de aproximativ 2 ani și am beneficiat de sistemul„Dinți ficși în 24 de ore”. Sunt foarte mulțumită de cum a decurs planul meu de tratament și de felul cum am fost tratată de către domnul Dr. Bogdan Pavel. Este un medic profesionist, răbdător și cu o mână de aur. Acum, vin odată la 6 luni pentru controale periodice și igienizări profesionale, iar zâmbetul meu este impecabil. Recomand această clinică!” Mihaela Stratulat

Medic alaturi de un pacient cu implanturi dentare din Centrul de Excelenta in Implantologie Dentara Dr. Leahu Rin Grand Hotel

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu m-am simțit extraordinar de bine. Am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”, iar acum vin la controalele regulate pentru a verifica dacă totul este bine. Sunt foarte încântată de dantura mea și zâmbesc cu încredere de fiecare dată când mă întâlnesc cu cineva. Întregul personal al clinicii este amabil și primitor, iar clinica dispune de aparatură nouă, cu ajutorul căreia nu simți durere. Recomand cu drag tuturor persoanelor care vor să beneficieze de servicii de calitate și cu adevărat bune!” Constanța Neacșu

,,Sunt pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din 2020, iar de curând am venit la Dr. Ionuț Leahu pentru o reactualizare a planului de tratament. Până acum am făcut câteva obturații dentare și sunt mulțumit. Urmează să port un aparat dentar și ulterior să-mi pun implanturi dentare în locul dinților pierduți. Clinicile arată foarte bine, iar interacțiunea mea cu echipa medicală a fost ok. Voi recomanda clinica și apropiaților mei.” Adrian Netea

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la televizor. La prima vizită, Dr. Ionuț Leahu mi-a explicat clar problemele dentare pe care le am și ce urmează să facem. M-a convins și am acceptat planul propus pe loc. Intervenția cu implanturi dentare a durat aproximativ 5 ore și nu am simțit nimic. Am dinți ficși și sus și jos și sunt foarte mulțumit. Lucrările finale le am de 2 ani și nu am întâmpinat nicio problemă. Mănânc cum trebuie și vorbesc normal. Astăzi am venit la igienizarea profesională a lucrărilor și vreau să le mulțumesc tuturor pentru zâmbetul oferit.” Dragoș Bâra

„De aproximativ 3 ani vin împreună cu soțul și copilul meu cu mare încredere la Clinicile Dentare Dr. Leahu și suntem extrem de mulțumiți! Venim regulat la doamna Dr. Laura Apostol pentru controalele periodice și pentru igienizările profesionale, iar eu am ales să am parte și de o albire dentară, deoarece îmi doream un zâmbet perfect și alb. Clinica arată foarte bine, personalul este amabil și foarte primitor. Recomandăm cu drag tuturor persoanelor care au nevoie de tratamente stomatologice și de experiențe excepționale!” Alina și Sevastian Ștefan

„Lucrez în străinătate și m-am informat pe internet la ce clinica stomatologică aș putea să vin în țară să-mi rezolv probleme cu dinții. În urma recomandărilor cititite am decis să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Aici am întâlnit o echipa medicală profesionistă, multă seriozitate. Practic ceea ce mi-au comunicat că se va lucra, asta s-a și întâmplat. Întreg personalul este comunicativ și amabil. În urma tratamentului mă simt foarte bine și abia aștept să văd rezultatul final. Ar fi dezastruos ca aceste clinici să nu mai fie, deoarece oferă servicii stomatologice la cel mai înalt nivel. Am recomandat deja în familie și printre prieteni să vină aici pentru a-și rezolva problemele cu dantura. Când revin în țară pentru lucrarea finală, o să o iau și pe nepoțica mea cu mine pentru o vizită la stomatolog.” Ionuț Adrian Sutu

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din cauza unor probleme cu dinții. Am considerat că aici raportul calitate-preț este unul corect. Sunt foarte mulțumit de modul în care am fost tratat în clinică și de felul în care au fost rezolvate problemele. Am beneficiat de sistemul cu implanturi dentare Sky fast&fixed și mă simt foarte bine. Recomand Clinicile datorită personalului și a tehnicilor folosite pentru tratarea pacienților”, Paul Enuta.

Prețuri tratamente la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturatie dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1450 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroana CEREC 2500 lei
Coroana Ceramica Integrala EMAX 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Oferta integrată de servicii stomatologice este axată pe obținerea sănătății reale și pe oferirea unei experiențe bune la stomatolog, cu un număr redus de ședințe și un grad ridicat de confort. De asemenea, aceasta îți oferă aceeași calitate pe care o regăsești în toate Clinicile Dentare Dr. Leahu din București și din țară.

Beneficii pentru pacienți, în Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții personalizate de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Cabinet dentar modern din clinica stomatologica Dr. Leahu Rin Grand Hotel, sector 4, Vitan, Bucuresti
Implantologia dentara este la rang de artă în cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel, iar cabinetele sunt dotate cu aparatură modernă

Servicii și urgențe stomatologice la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel, sector 4:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente cu implant dentar;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență.
Receptia din Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti cu acces facil din Berceni si Nicolae Grigorescu
In cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel serviciile stomatologice se desfășoară într-un mediu plăcut, cu o echipă de profesioniști

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134