search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it fr

Banner al sediului Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti

Interventie in cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti la care participa medici stomatologi

In cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel beneficiezi de servicii de turism dentar.

Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel

Sănătate, turism dentar și excelență, toate se regăsesc la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară, de la parterul Rin Grand Hotel.

Anual, sute de turiști străini trec pragul clinicilor dr. Leahu, în căutarea unor planuri de tratament cu implanturi dentare moderne, eficiente, la costuri pe care să le știe chiar de la început. De aceea, am lansat programul de turism dentar, odată cu deschiderea Centrului de Excelență în Implantologie Dentară, în anul 2015.

România nu a devenit doar o destinație pentru castelul Dracula sau datorită vedetelor consacrate, precum Nadia Comăneci, Ion Țiriac, Gică Hagi sau Simona Halep, cât mai ales pentru turismul dentar, în care străinii s-au convins de tehnologiile folosite și calitatea tratamentelor cu implanturi dentare.

Rezolvarea problemelor stomatologice complexe in 24 de ore la Clinica stomatologica Dr Leahu sector 4

Prin turism dentar la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară, echipa de specialiști ai clinicilor Dr. Leahu, împreună cu dr. Ionuț Leahu, medic specialist în implanturi dentare, rezolvă cu succes, în doar 24 de ore, probleme stomatologice complexe, ce presupun intervenții de chirurugie dentară, implanturi dentare (precum Bredent, SKY fast&fixed sau INNO), fațete și coroane dentare etc.

Prin parteneriatul cu Rin Grand Hotel, Centrul de Excelență în Implantologie Dentară, Clinica stomatologică Dr Leahu sector 4, București oferă atât rezolvarea eficientă a problemelor stomatologice, cât și un pachet atractiv de turism dentar, cu aranjamentele de zbor și cazarea la hotel de 5*, la cele mai avantajoase prețuri.

Medici dentiști și chirurgi stomatologi în timpul tratamentului pentru un pacient, in cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti

Implantologia dentara este la rang de artă în cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel

De ce să alegi programul de turism dentar la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară:

Ai posibilitatea de a vedea o țară străină
Beneficiind, în acelaşi timp,
de un set complet de soluţii stomatologice.

travel

Consultație stomatologică online
Prin care specialiștii în tratamente și implanturi dentare evaluează starea de sănătate a pacienților, prin completarea formularului și a informațiilor medicale generale si specifice despre problemele existente.

consultatie-online

Viteză de reacţie
Răspundem rapid la întrebări și solicitări, analizăm radiografiile panoramice și tomografiile și planificăm, până în cele mai mici detalii, etapele tratamentului. Informațiile medicale furnizate vor rămâne strict confidențiale.

speed

Aranjamentele de zbor
Odată ce te-ai decis asupra programării la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară, îți găsim și rezervăm cele mai convenabile zboruri, prin colaborarea cu agenții de turism care ne oferă prețuri preferențiale

airplane-icon

Rezervarea hotelului
Îți oferim camere de 5* la Rin Grand Hotel, unde Centrul de Excelență în Implantologie Dentară se află chiar la parter.

clinica-icon

Îți oferim cele mai bune sfaturi de îngrijire post proceduri.
Dacă vrei un zâmbet nou, în doar 24 de ore, te așteptăm în programul de turism dentar la Centrul de Excelență în Implantologie Dentară.

24h

În Centrul de Excelență în Implantologie Dentară avem grijă ca fiecare intervenție să aibă cel mai bun rezultat pentru pacient, în deplin confort și siguranță. Pentru că suntem profesioniști, tratăm mai întâi cauza, folosim intervențiile chirurgicale doar ca ultimă variantă, iar acolo unde este posibil, păstrăm cât mai mult din dantura naturală.

Încă de la deschiderea primei clinici Dr. Leahu am impus un nivel ridicat de calitate al serviciilor prestate. Pentru noi, fiecare pacient este unic și tratat ca atare, mai ales că cei care pleacă fericiți din clinicile noastre ne devin prieteni și ne recomandă, cu mare căldură, oamenilor dragi lor.

Map loading, please wait ...

Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09.00 – 21.00 | S: Închis

icon-p-harta Șos. Vitan-Bîrzești, nr. 7D Sector 4 București, în incinta RIN Grand Hotel, parter

Metrou: stația Apărătorii Patriei
Autobuze: 202, 124

Serviciile noastre

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare.    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134