Centrul de Excelență regional Iași

Misiunea noastră este aceea de a oferi tuturor sănătate reală și o experiență excepțională! Ne pasă și ne dorim să fim cât mai aproape de pacienții noștri, de aceea Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt prezente și în Iași, în imediata vecinătate a cartierului Tătărași și în proximitatea zonei Copou sau Palas Mall! În cea de-a 6-a clinică din afara Bucureștiului beneficiezi de toate serviciile stomatologice de care ai nevoie și găsești soluția potrivită pentru problemele dentare cu care te confrunți.

Oferim tratamente stomatologice moderne, în siguranță, realizate de către o echipă multidisciplinară de dentiști și cu ajutorul aparaturii moderne. Mediul de lucru plăcut din clinica noastră, ce pune la dispoziție 12 cabinete stomatologice moderne, 2 centre proprii de radiologie dentară, bloc operator și un etaj din cele 4 nivele dedicat copiilor, te va ajuta să îți recapeți frumusețea și sănătatea danturii, dar și încrederea în propria persoană.

În cadrul Centrului de Excelență regional Iași vei putea beneficia de consultații și tratamente realizate de către medici stomatologi specialiști, de un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile și dorințele tale, dar și de un număr restrâns de ședințe. Echipa de medici stomatologi îmbină într-un mod plăcut profesionalismul serviciilor oferite pacienților cu experiența excepțională.

Dr. Ionut Leahu si echipa de medici dentisti de la clinica stomatologica din Iasi, intr-o fotografie de grup, cu masti de protectie
Medicii din echipa Clinicii Dr. Leahu din Iași sunt dedicați sănătății dinților tăi

Contact Centrul de Excelență regional Iași – contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programaridental@reginamaria.ro

icon-p-orar Program:Luni – Vineri: 09:00 – 21:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Str. Vasile Lupu, nr. 95 F, Iași Acces facil din zonele: Palas Mall, Copou, cartier Bucium și Tătărași.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Iași:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. DANIEL MARCIUC

Medic stomatolog specialist pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Dr. VLAD ALEXA

Medic specialist chirurgie dento-alveolară, Centrul de Excelență regional Iași

Medic stomatolog

Dr. VLAD MARCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA DANIELA ALEXE

Medic stomatolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Medic stomatolog

Dr. ANDREI LUȚĂ

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Dr. PETRU VÎRLAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Dr. BEN NASR BALIGH

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Iași:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Iași:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU IAȘI?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Iași se află pe Str. Vasile Lupu, nr. 95F. Accesul se poate face din principalele artere ale orașului, inclusiv zona Palas Mall Iași.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Iași ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Iași este deschisă de Luni: 13:00 – 21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 09:00 – 17:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU IAȘI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Iași se află în cartierul Tătărăși Sud, între Flux și Piața 2 Băieți.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU IAȘI?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU IAȘI?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu Iași există conceptul Academiei Spațiale Dr. Leahu, unde medicii stomatologici realizează servicii stomatologice în deplină siguranță și confort. În clinică există un întreg etaj ce este amenajat cu cabinete moderne, personaje de poveste și jucării pentru ca fiecare copil să se simtă ca acasă și să uite de frica de dentist.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN IAȘI?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Iași, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN IAȘI?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Iași, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN IAȘI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Iași! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN IAȘI?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Iași, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN IAȘI?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Iași, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN IAȘI?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Iași folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Cabinetele stomatologice ale noului Centrul de Excelență Regional Iași sunt dotate cu aparatură medicală modernă, sunt decorate și personalizate pentru adulți și copii. Stomatologii noștri din Iași folosesc tehnici moderne pentru o dantură frumoasă și sănătoasă, în clinica din Iași. Vizitează galeria foto:

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Iași

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Iași și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Iași se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Am început să vin în clinică în urmă cu 2 ani, pentru câteva obturații, iar ulterior mi s-a recomandat un consult la medicul ortodont. Am întâlnit aici o echipă extraordinară și voi recomanda cu mare drag cunoscuților să vină aici.” Beatrice-Gabriela  Ionescu

,,Am auzit de clinica Dr. Leahu Iași din media, iar ceea ce m-a determinat să urmez tratamente stomatologice aici au fost medicii stomatologi. Mă confruntam cu lipsa dinților și am apelat la servicii de implantologie și protetică. Mă simt bine, pot mânca din nou cum trebuie și zâmbesc foarte des ,,cu toată gura”. Voi recomanda această clinică pentru profesionalism și medicii, care sunt foarte buni.” Elena Bejenaru

,,Ceea ce m-a determinat să vin Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași a fost siguranța. Aici am făcut mai multe implanturi dentare și sunt foarte mulțumită. Mă simt foarte bine și sunt mai sigură pe mine atunci când vorbesc. Voi recomanda clinica și familiei.” Crina Popa

„Am primit recomandare de la sora mea care este și ea pacientă a clinicii Dr. Leahu Iași. Mi-a plăcut încă de la consultație să vin aici pentru că am observat că programul doctorilor este flexibil și nu trebuie să mă învoiesc mereu de la muncă pentru a putea să vin la programări. Mi-am dorit foarte mult să îmi pun aparat dentar pentru a-mi îndrepta dinții și abia aștept să văd rezultatul final pentru că observ de la lună la lună o îmbunătățire. Medicii sunt amabili și mi-au explicat de fiecare dată manoperele ce vor fi efectuate. Aș recomanda Clinica Dr. Leahu tuturor!” Elena Paraschiv

,,Am aflat de Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Iași din media, iar ceea ce m-a determinat să vin aici a fost profesionalismul. Aveam multiple probleme dentare și sunt mulțumită de modul în care s-au rezolvat.” Elena Marari

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu din Iași de la vecinii noștri, iar ceea ce m-a determinat să vin aici cu Victor a fost siguranța că este pe mâini bune. Medicii sunt bine pregătiți, empatici și au vastă experiență în lucrul cu copiii, dar și bune abilități de comunicare cu aceștia. Băiețelul nostru avea demineralizări dentare, iar pentru a scăpa de ele am ales să facem o intervenție cu sedare profundă, asistată ATI și suntem foarte mulțumiți de experiența de care am avut parte. Ce le spunem mereu apropiaților atunci când le recomandăm clinica aceasta este: ,,Mergi acum dacă nu îți dorești să dai mai târziu search pe Google: proteze dentare, implanturi.” mama lui Victor Hărățu

„Am venit la clinica Dr. Leahu Iași pentru că am câștigat la Festivalul Sporturilor un voucher cadou. Am avut o experiență foarte plăcută aici pentru că am fost tratat cu profesionalism de când am intrat în clinică, până când am ieșit. Voi reveni cu drag dățile viitoare.” Eduard Avrămescu

,,Am auzit de Centrul de Excelență regional Iași de la televizor. Aveam lucrări dentare mai vechi ce îmi creau probleme și am vrut să am parte de profesionalism. Sunt foarte mulțumită. Am urmat tratamente chirurgicale cu implanturi și sunt bine. Mi s-a schimbat viața foarte mult.” Nina Ciocoiu

,,Am auzit de clinică de la un vecin, eu locuind în zonă. Lipsa danturii era un impediment zilnic și am optat pentru realizarea unor proteze dentare. Sunt mulțumit de lucrare și de promptitudinea personalului. Voi recomanda mai departe Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași.” Dumitru Moldovanu

,,Am auzit de Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Iași din recomandările pozitive. Eu mă confruntam cu câteva carii dentare și mi-am dorit să le rezolv, iar pe lângă acestea am beneficiat și de lucrări protetice. Fetița mea, Alessia a avut și ea parte de o vizită haioasă. Medicul stomatolog care s-a ocupat de ea a fost amabil, pozitiv și răbdător. I-a curățat dințișorii foarte bine, deoarece poartă aparat dentar. Suntem mulțumite de tratamentele de care am avut parte și recomandăm clinica pentru profesionalism.” Alina și Alessia Moldovan

,,Am auzit de Centrul de Excelență Dr. Leahu din Iași de la fratele meu care lucrează în domeniu. Până acum am făcut o igienizare dentară profesională și sunt mulțumită. Voi recomanda clinica și apropiaților mei.” Elena Tihan

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

,,Părerile pozitive și interviurile pe care le-am citit pe site-ul clinicii stomatologice Dr. Leahu, m-au determinat să vin la clinica deschisă din Iași, pentru a-mi rezolva probleme parodontale cu care mă confruntam. Datorită domnului Dr. Vlad Marcu, care mi-a oprit din evoluție parodontoza cu ajutorul terapiei parodontale și a procedurilor moderne, acum dantura mea este din nou sănătoasă. Am recomandat deja această clinică și soțului meu, care se află în timpul tratamentelor stomatologice și o voi recomanda mereu de acum înainte. Vă mulțumesc tuturor!” Mihaela Tîrnovan

,,Am aflat de Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Iași dintr-o recomandare. Aveam tartru dentar și dinți îngălbeniți și mi-am dorit să fac o albire dentară profesională. Astfel, am apelat la această clinică pentru albirea dinților cu lampa Zoom. Mă simt foarte bine și îmi simt dinții sănătoși. Recomand clinica pentru profesionalism.” Malina Ardeleanu

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași din recomandare și ulterior am căutat și pe Facebook. Am analizat mai multe clinici, însă am ales să vin aici pentru rapiditate. Problema pe care o aveam era lipsa parțială a danturii, astfel am ales împreună cu echipa medicală implanturi dentare fast&fixed. Acum, după rezultatele obținute, durerea s-a eliminat și au dispărut toate problemele. Recomand clinica pentru profesionalism.” Maricica Petras

,,Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Iași mi-a fost recomandat. Mă confruntam cu dinți lipsă și cu dureri, iar în urma tratamentelor cu implanturi și coroane dentare problemele au dispărut. Mă simt foarte bine acum. Recomand pentru profesionalism.” Liliana Miron

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași de pe Facebook. Seriozitatea întregului personal al clinicii m-a determinat să ales să-mi rezolv problemele stomatologice aici. În urma tratamentelor efectuate mă simt foarte bine și sunt mulțumit. Recomand cu încredere, pentru serviciile de calitate oferite.” Neculai Paraschiv

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

,,Dacă ar trebui să spun un singur lucru despre clinica dentară Dr. Leahu din Iași, aș spune ,,excepțional”! Am venit cu foarte mare încredere aici și sunt extrem de mulțumită! Pot să spun că viața mea s-a schimbat total și mă simt un alt om. Am avut parte de câteva implanturi dentare, iar acum vin pentru controalele regulate. Aici am găsit un colectiv foarte amabil care m-a ajutat ori de câte ori am avut nevoie. Recomand tuturor cu cea mai plăcere!” Maria Smochină

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in cabinetul de medicina dentara

,,Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași cu toată încrederea! Aici ești întâmpinat de oameni calzi, de medici profesioniști și ai parte de tratamente cu adevărat sigure și fără durere. Sunt extrem de mulțumit. Nu am crezut niciodată că durerea de măsea de minte te poate face să suferi atât de mult. În urma extracțiilor acestora, viața mea s-a schimbat radical în bine. Mă pot odihni pe timpul nopții și pot mânca din nou, fără probleme. Vă mulțumesc tare mult pentru tratamentul și susținerea oferite!” Radu Nica

„Am auzit de Centrul de Excelență regional Dr. Leahu Iași de la prieteni. Am urmat câteva tratamente de canal și mi-am pus 4 fațete dentare și 4 coronițe. M-am simțit surprinzător de bine în clinică, dat faptul că aveam o mare teamă de stomatolog. Din punctul meu de vedere, clinica aceasta are toate atuurile la care poate apela orice persoană pentru toate serviciile stomatologice.” Denisa Mitrică

„Locuiesc foarte aproape de clinica Dr. Leahu Iași, iar prima dată am ajuns aici pentru un detartraj. După realizarea acestuia, medicul stomatolog mi-a transmis că am câteva carii dentare. Așadar, am ales să le rezolv. Clinica este curată și la standarde înalte, nu aș vrea să pierd confortul oferit.” Bogdan Toma

„Am venit la clinica Dr. Leahu Iași datorită sistemului de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”. Intervenția a fost cea mai ușoară din viața mea, nu m-a durut nici în timpul operației, nici după, nu m-am umflat sau învinețit. Sunt foarte încântată de serviciile oferite aici, mă simt bine, pot mânca și zâmbi așa cum trebuie.” Rodica Năstase

„M-am prezentat la Centrul de Excelență regional Iași considerând că dispun de echipamente noi și de o echipă foarte bine pregătită. Eu aveam probleme serioase cu dantura. Așa cum m-am așteptat am întâlnit o echipă nemaipomenită atât din punct de vedere a abordării pacientului, cât și a rezolvării problemelor. Întreg personalul este foarte amabil și te face să te simți în siguranță. Sunt foarte mulțumit că am găsit înțelegere din toate punctele de vedere.” Gheorghe Puiu

„Căutam o clinică dentară profesionistă în Iași pentru a ne rezolva probleme cu dantura. În urma sugestiilor și a opiniilor citite pe internet am venit împreună aici, deoarece oferă servicii stomatologice de calitate și personalul este foarte atent. Am urmat împreună tratamentul pentru parodontoză și câteva intervenții chirurgicală pentru o lucrare protetică fixă. Ne simțim super acum și cu siguranță vom recomanda și noi această clinică pentru profesionalism. Mulțumim!” Mihai Pintea și Daniela Timofte

,,După alte experiențe avute în alte clinici, am ales serviciile din Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași, pentru că este ceva inovator. Aveam probleme grele: dinți lipsă și infectie la nivelul rădăcinilor, la câțiva dinți. Am făcut intervenție chirurgicală cu 8 implanturi și mă simt foarte bine. Viața mea s-a schimbat radical! Mi-am căpătat încrederea în mine, zâmbetul deschis de care aveam atâta nevoie. Recomand cu multă plăcere profesionalismul acestei echipe, în special al domnului Dr. Vîrlan Petru”, Emilia Damir.

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Iași:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 250 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică Premium 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Obturație 1 suprafață dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1750 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe dinte 2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe implant 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Servicii și urgențe stomatologice la Centrul de Excelență regional Iași

Centrul de Excelență regional Iași asigură o gamă variată de tratamente moderne și servicii stomatologice, tocmai pentru a putea oferi pacienților tot ceea ce au nevoie pentru redobândirea sănătății reale.

Toți pacienții Clinicilor Dentare Dr. Leahu pot beneficia de:

  • Servicii medicale integrate;
  • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore”;
  • Coroane și fațete dentare din ceramică;
  • Tratamente complexe efectuate la microscop;
  • Stomatologie laser;
  • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
  • Servicii de ortodonție;
  • Servicii de radiologie digitală;
  • Servicii stomatologice de urgență;
  • Stomatologie copii.
Clinica dentară Dr. Leahu Iași oferă acces facil din zona Copou și cartierele Bucium și Tătărași
Clinica dentară Dr. Leahu Iași oferă acces facil din zona Copou și cartierele Bucium și Tătărași

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777