Chirurgie dentară

Echipa de medici specialisti in chirurgie dentara, in timpul unei proceduri

Procedurile de chirurgie dentară sunt ușoare, fără durere și sigure, grație specialiștilor noștri

La Dr. Leahu – Clinici Dentare, îți oferim tratamente complexe de chirurgie dentară, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri.

Cea mai întâlnită practică de chirurgie dentară este în cazul extracțiilor ce se realizează când un dinte este distrus și nu mai poate fi refăcut sau care să provoace complicații. Apoi, chirurgia dentară este baza pentru un implant dentar sau o punte dentară.

Proceduri de chirurgie dentară

În cabinetele stomatologice Dr. Leahu, specialiștii noștri în chirurgie dentară pot rezolva chiar cazuri complexe precum: chisturile maxilare, granuloamele apicale, molarii de minte incluși sau semiincluși, caninii incluși, chiuretajul periapical și multe altele.
Află ce prețuri au procedurile de chirurgie dentară.

Chirurgie orală, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

TIPURI DE EXTRACȚII DENTARE

Extracţii Dentare Atraumatice

Experienţa noastră în chirurgie se măsoară și prin pacienţii mulţumiţi de rezultatul procedurii, care ne-au recomandat ca fiind mână dibace și uşoară în rezolvarea complicaţiilor dentare. Prin terapia atraumatică, îndepărtăm dinţii şi/sau măsele foarte cariate, distruşi de infecţii sau înghesuiţi, pentru a fi corectaţi, mai apoi, prin tratament ortodontic.

Mai mult

Extracţii Molar de Minte Inclus sau Semiinclus

Deşi tradiţia spune că apariţia măselei de minte coincide cu o vârstă a maturităţii în gândire, nu întotdeauna este un motiv de bucurie. De cele mai multe ori, molarii de minte au o poziţionare vicioasă ce nu le permite să erupă în totalitate sau, dacă rămân parţial acoperiţi de gingie, se pot caria şi da dureri îngrozitoare.

Mai mult

Rezecţie Apicală

Un canal necurăţat, blocat de un vârf de ac, o fractură sau o fisură pe rădăcina dinţilor, îţi poate crea complicaţii majore care, netratate, îţi afectează starea de sănătate a întregului corp.

Mai mult

Procedura de Sinus Lift1

Vrei o dantură funcţională, fără proteză mobilă? Îţi venim în ajutor cu proceduri stomatologice, care îţi oferă opţiuni viabile de inserare ulterioară a unor implanturi, chiar dacă mărimea şi poziţia sinusurilor nu permit implantarea dentară – procedura de sinus lift.

Mai mult

ETAPE

Etape Extracţii Dentare Atraumatice

Desprinderea ţesuturilor moi din jurul dintelui

Luxaţia (dislocarea) dintelui cu elevatorul dentar

Adaptarea cleştelui de extracţie la dintele pacientului

Luxaţia (dislocarea) cu cleştele dentar

Îndepărtarea dintelui din alveolă.

Etape extracţii Molar de Minte Inclus sau Semiinclus

Etape rezecţie apicală

Rezecţia apicală se realizează într-o singură şedinţă, de aproximativ 1 oră, şi implică următoarele etape:

Anestezierea dintelui, a gingiei și a osului unde se va face intervenția
incizia la nivelul gingiei, în dreptul dintelui ce urmează a fi tratat și Descoperirea rădăcinii acestuia
Îndepărtarea vârfului rădăcinii și a țesutului infectat din jurul său
Obturarea dintelui rămas
Repoziționarea și suturarea gingiei

Etape procedura chirurgicală de sinus lift

Pregătirea pacientului

Etapa chirurgicală

Preț chirurgie dentară

Prețurile intervențiilor ce țin de chirurgia dentară diferă în funcție de tipul de procedură care trebuie realizată. Extracția dentară este de mai multe tipuri, iar dacă procedura este complexă și costul este mai mare. Astfel că o simplă extracție a unui dinte parodontotic costă 245 lei, iar o extracție a unei măsele de minte poate ajunge la 810 lei.

Cât costă tratamentele de chirurgie orală – în detaliu

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 270 lei
Extractie molar de minte 620 lei
Extracție rest radicular 220 lei
Extracție mono/pluriradicular 365 lei
Sinus Lift Extern 4400 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2450 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3960 lei

Cum se face planul de tratament si stabilirea tarifelor

Stabilirea planului de tratament în ceea ce privește partea de chirurgie se face doar împreună cu un medic stomatolog. Primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când ai probleme cu un dinte sau mai mulți dinți este să te programezi la o consultație de specialitate la un medic dentist. În cadrul acestui consult vei fi consultat atât clinic, cât și radiologic și vei primi toate informațiile cu privire la costul total al întregului plan de tratament.

Prețul unui tratament chirurgical diferă pentru fiecare pacient, deoarece planul de tratament este personalizat, iar fiecare problemă dentară este diferită. Costurile tratamentelor sunt comunicate pacientului încă de la prima consultație, atunci când se face un plan de tratament complet, iar pacientul știe de la bun început la ce să se aștepte din punct de vedere financiar.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777