Cine este doctorul Ionuț Leahu?

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 31 octombrie 2018

Vizualizat de 10.085 utilizator/i

E greu să fii tată, medic specializat în implantologie orală și conducător de companie în același timp. Mai ales când pui experiența pacientului la loc de cinste, țintești rezultate încă neatinse de alții în business, vrei să crești doctori excepționali dar și să spui prezent cât mai des pe terenul de joacă al celor doi copii care te iubesc.

Ionuț Leahu reușește să se descurce perfect pentru că știe să-și stabilească priorități, are o echipă medicală pregătită să rezolve orice provocare, departamente de suport eficiente și consultanți pricepuți. Chiar și așa îi rămân multe pălării diferite de purtat. De exemplu:

Doctorul operează

Aproape zilnic, doctorul Ionuț Leahu are programate consultații în una dintre cele cinci clinici pe care le deține și intervenții chirurgicale. Multe dintre ele sunt metode de reconstrucție totală a danturii ce se adresează pacienților fără dinți sau cu dinți bolnavi care nu mai pot fi salvați. Aceste operații durează între două și cinci ore, în funcție de complexitatea și dificultatea cazului.

Managerul rezolvă problemele organizației

Sunt zile în care medicul Ionuț Leahu își dă jos halatul, îmbracă cămașa și se transformă în CEO. Omul de afaceri are planificate ședințe interne în care sunt discutate strategiile de business și de comunicare ale Clinicilor Dr. Leahu, dar și întâlniri cu diferiți parteneri. În plus, ia zilnic decizii importante pentru binele organizației pe care o manageriază cu succes de șapte ani.

Liderul inspiră, motivează, ajută

Nicio zi nu seamănă cu alta, iar să gestionezi problemele unei companii cu peste 150 de angajați este de multe ori o adevărată provocare. Fie că este vorba despre departamentul financiar, marketing sau departamentul care se ocupă de turism dentar, Ionuț Leahu își ajută colegii de fiecare dată când aceștia îi solicită ajutorul.

 Medicul specializat în implantologie orală își îndrumă discipolii

Totuși, când vine vorba despre sala de operații, medicul Ionuț Leahu se simte ca peștele în apă. Acolo este locul unde îi place să se regăsească și să-i îndrume pe colegii săi mai tineri în tainele chirurgiei orale. Pe lângă pacienții pe care i-a învățat că poți să te bucuri de viață dacă ai o dantură fixă, Ionuț Leahu are o echipă de medici implantologi pe care i-a învățat din tainele meseriei. Și astăzi, alături de Leahu, lucrează una dintre cele mai bine pregătite echipe de medici implantologi din România.

Specialistul comunică cu publicul

Există și alte roluri pe care Dr. Leahu le acoperă astfel încât afacerea lui să aibă cea mai spectaculoasă creștere din industria stomatologică. Se întâlnește cu parteneri, furnizori, finanțatori. Participă la interviuri de angajare, se implică în programele de onboarding, inducție și perfecționare continuă ale coechipierilor.

Revizuiește periodic direcțiile strategice, se asigură că există o structura organizatorică optimă, îmbunătățește sistemul de indicatori de performanță. Lucrează la consolidarea echipelor de doctori, asistenți, recepționeri precum și la creșterea eficacității întregii familii de angajați ai clinicilor Dr. Leahu.

Ionut Leahu

Și abia când se termină toată treaba în slujba pacientului se ocupă de marketing, adică merge la filmări, dă interviuri, alege mesajele potrivite pentru fiecare public în parte.

Iar seara, acasă, mult după ce micuțul Carol și sora lui Ecaterina au adormit, Ionuț Leahu se gândește la războaiele pe care nu le-a câștigat încă, cum ar fi lupta pentru o prevenție mai bună, împotriva celei mai răspândite boli – caria, pentru o legislație în slujba intereselor pacientului, împotriva celor care ridiculizează actul medical. Succes, doctore!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777