search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei

Știm cât de important este să poți ajunge repede și ușor la medicul stomatolog atunci când cel mic are o problemă de dinți. De aceea, am deschis Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei.

Aceasta dispune de cabinete personalizate și colorate, iar personaje pline de farmec, precum TUTI, Dințișorul Zurliu, Dulciurica ori Zâna Măseluță, îl vor întâmpina pe micuțul tău la fiecare pas. Te așteptăm împreună cu copilul tău să pornim împreună în aventura către un zâmbet frumos și sănătos.

Vizitează academiaspatiala.ro

Map loading, please wait ...

Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09.00 – 21.00

icon-p-harta Strada Arhitect Louis Blanc 19 A

Echipa de medici stomatologi Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:

Dr. Asma Năstase Battah

Dr. ASMA BATTAH

Medic stomatolog cu competență în pedodonție

Dr. Eliza Stan

Dr. ELIZA STAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. IRIS DAN

Dr. IRIS DAN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. LAURA CĂLIN

Dr. LAURA CĂLIN

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. TEONA GHERASIMAT

Dr. TEONA LUPU

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Dr. IULIA BURCA

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție

Servicii Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:

Echipa de medici dentisti in timpul unei interventii chirurgicale de inserare a implanturilor Sky Fast and Fixed de la Bredent

IMPLANTURI DENTARE SKY FAST & FIXED DE LA BREDENT

Dinți ficși în 24 de ore! Fără durere!

implanturi-dentare

IMPLANTURI DENTARE

Zâmbet funcțional și estetic.

cerec-3d-cadcam

CEREC 3D CAD/CAM

Coroane și fațete dentare într-o oră.

Medic stomatolog pediatru tratând o fetiță

STOMATOLOGIE COPII

Tot ce este mai bun pentru copilul tău!

aparat-dentar

APARATE DENTARE

Zâmbet frumos și sănătos.

Dinți înainte și după de fațetare

FAȚETE DENTARE

Zâmbet de covorul roșu.

coroane-dentare

COROANE DENTARE

Calitate și durabilitate.

albire-dentara-profesionala

ALBIRE DENTARĂ PROFESIONALĂ

Dinţi mai albi cu 6 nuanţe, în 60 de minute.

Echipa de medici stomatologi, refacand dantura unui pacient cu ajutorul unor implanturi dentare Sky Fast and Fixed de la Bredent

CHIRURGIE ORALĂ

Rezolvarea complicaţiilor dentare, ușor și fără durere.

proteze-dentare

PROTEZE DENTARE

Zâmbești din nou cu încredere.

tratament-parodontal

TRATAMENT PARODONTAL

Dinți rezistenți și gingii sănătoase.

radiologie

RADIOLOGIE DIGITALĂ ȘI COMPUTER TOMOGRAF

Rapid, sigur, direct în clinică.

Medic care testează un pacient cu aparatul Velscope, ce depistează cancer oral

DEPISTARE CANCER ORAL

Cea mai simplă, rapidă şi non-invazivă modalitate de testare.

tratament-endodontic

TRATAMENT DE CANAL

100% sigur, inclusiv în afecțiuni de mare finețe.

detartraj-cu-ultrasunete

DETARTRAJ CU ULTRASUNETE

Păstrează dantura sănătoasă.

turism-dentar

TURISM DENTAR

Sănătate şi turism dentar într-un singur loc

stomatologie-laser-2019

STOMATOLOGIE LASER

Acum, în Clinicile Dentare Dr. Leahu, îți poți rezolva cu laserul dentar EPIC™ X Biolase problemele dentare.

tratament-urgenta-stomatologica

TRATAMENT STOMATOLOGIC DE URGENȚĂ

Te doare măseaua, pulsează sau ai un abces care „refuză” să treacă? În doar 30 de minute, specialiştii noștri au grijă de tine.

prgf

PRGF ENDORET IMPLANT DENTAR

Cu PRGF ENDORET, un implant dentar se vindecă fără durere, de 7 ori mai repede. Tehnologie disponibilă și pentru întinerirea pielii.

punti-dentare

PUNȚI DENTARE

Dacă ai unul sau mai mulți dinți lipsă, te ajutăm să îți recapeți funcționalitatea printr-o metodă rapidă și puțin costisitoare – prin punți dentare pe implanturi!

Întrebări frecvente despre Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:

Unde se află Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu pentru copii sau Academia Spațială Dr. Leahu se află în București, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19A-19B.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Cum pot ajunge la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Clinica Dentară Dr. Leahu pentru copii se află în spatele Guvernului României și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Piața Victoriei.

Cât costă o consultație la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei, prețul unei consultații cadet (sub 5 ani) este de 105 lei, iar prețul unei consultații astronaut (peste 5 ani) este de 220 lei.

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație a copilului trebuie să fie plăcută și cât mai liniștită. La Academia Spațială Dr. Leahu există atât la intrarea în clinică, cât și în cabinetele de stomatologie personaje de poveste. Astfel, copiii se pot împrieteni cu Tuti, Dințișorul Zurliu și cu prietenii lui de nădejde și pot învăța de la medici stomatologi specialiști despre importanța îngrijirii orale. De asemenea, micuții pacienți se pot juca și pe tablete diferite jocuri educative, iar în cabinet pot explora fiecare instrumentar dentar. Numai așa se pot familiariza cu mediul nou și pot uita de teama de stomatolog.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia dentară este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 60 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia copilului este mai veche de 3 luni, este esențial să facă una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament al copilului este personalizat pentru fiecare micuț în parte. În funcție de problemele dentare pe care le are, vei stabili împreună cu medicul strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele planului de tratament recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei este clinica dentară unde atât micuții, cât și adolescenții beneficiază de servicii stomatologice complete și fără durere. Academia Spațială Dr. Leahu este special creată pentru realizarea tratamentelor pentru copii. În clinică, medicii stomatologi formează relații de prietenie cu micuții pacienți, îi ascultă și îi ajută să uite de faptul că sunt la dentist, urmând ca pe părinți să îi învețe cum să aibă grijă de sănătatea dințișorilor copiilor.

La ce vârstă este recomandată prima vizită a copilului la medicul stomatolog cu practica limitată la pedodonție?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori. Numai așa, micuții se pot obișnui cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, și se vor împrieteni cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta teama de dentist. De asemenea, copiii se vor obișnui pur și simplu cu consultația în sine și vor învăța de la medicii specialiști ce presupune rutina de îngrijire a dințișorilor, în fiecare zi, și cum să își păstreze dantura sănătoasă întreaga viață.

Ce modalități de plată există la Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei, părinții micuților pot plăti serviciile stomatologice atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Se poate achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, părinții pot plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim părinților posibilitatea de a achita serviciile stomatologice ale copiilor în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre această metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Avem un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate București. Le oferim pacienților noștri și posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Desigur! La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei, le oferim părinților posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în București?

Urgențele stomatologice ale copiilor se tratează în deplină siguranță și fără durere, la Academia Spațială Dr. Leahu din Victoriei! Dacă copilul tău întâmpină orice tip de problemă dentară, puteți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

Ce servicii stomatologice de urgență oferiți în Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu?

La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei tratăm durerile de dinți, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori fracturile accidentale. Pentru mai multe informații ne puteți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Academia Spațială Dr. Leahu

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Academia Spațială Dr. Leahu și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Academia Spațială Dr. Leahu se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

„Fiind și eu pacientă a Clinicilor Dentare Dr. Leahu am decis să îl aduc pe băiețelul meu aici la Academia Spațială Dr. Leahu. Deși la început i-a fost teamă, acum se simte în largul lui de fiecare data când venim. Doamna doctor Laura Călin este foarte blândă, iar băiețelul meu a îndrăgit-o încă de la prima vizită. Urmează să vin și cu băiatul cel mare pentru un consult ortodontic. Recomand cu drag această clinică, mai ales pentru că în perioada prin care trecem aici ne simțim cu adevărat în siguranță.” mama lui Filip

„La Academia Spațială Dr. Leahu băiețelul meu vine foarte fericit, se înțelege de minune cu doamna Dr. Teona Lupu și este mulțumit de faptul că se poate uita la desene animate atunci când este pe scaunul stomatologic. Tocmai pentru că lui îi place aici atât de mult, am continuat să venim ori de câte ori întâmpină vreo problemă la dințișori. Recomand cu căldură această clinică tuturor părinților!” mama lui Matei Cojocaru

„Ne bucurăm că am găsit o clinică stomatologică unde Robin să vină cu plăcere. Se înțelege foarte bine cu doamna Dr. Alexandra Lumină și se simte în largul lui atunci când intră în cabinet. Mediul plăcut încă de la intrare, spațiul special amenajat cu tablete și jucării îl ajută să uite de teama de dentist și să se simtă ca acasă atunci când vine la Academia Spațială. Recomandăm cu încredere această clinică.” mama lui Robin Manole

Prețuri tratamente la Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:

Tratamente moderne și mediu vesel la clinica dentară pentru copii

Asigurăm o gamă variată de servicii stomatologice pentru copii și servicii de consiliere cu privire la sănătatea orală, ținând în permanență cont de nevoile micuților pacienți și părinților acestora. Mediul nu este numai prietenos și vesel, ci și steril și curat.

Dincolo de serviciile de calitate și a actului medical plin de profesionalism, medicii noștri încearcă să se apropie de cei mici, să devină prietenii lor, astfel încât vizita la stomatolog să fie o experiență plăcută. Vino cu încredere la medicii stomatologi cu practică limitată la pedodonție din Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei!

La prima vizită în Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei legăm prietenii și staționăm pe „Planeta Zânei Dulciurica”, unde micuțul tău va învăța cum să se spele corect pe dinți.
Ne continuăm aventura pe „Planeta Caria”, pentru a înțelege de ce este important să salvăm dințișorii , și suntem gata pentru ultima oprire „Planeta Zânei Dulciurica”.

Copilul tău va descoperi pe rând instrumentele din cabinetul medicului stomatolog și va fi pregătit să facă echipă cu Zâna și ajutoarele ei pentru a obține dinți puternici și fericiți.

Sediul clinicii detare pentru copii Academia spatiala Dr Leahu Victoriei
Noul sediu al clinicii dentare pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei îi așteaptă pe cei mici pentru tratamente stomatologice prietenoase și jocuri prin care vor învăța importanța igienei orale și a consultațiilor

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134