Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei

Știm cât de important este să poți ajunge repede și ușor la medicul stomatolog atunci când cel mic are o problemă de dinți. De aceea, am deschis Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei, în sectorul 1 (cu acces facil din Floreasca și Dorobanți).

Aceasta dispune de cabinete personalizate și colorate, iar personaje pline de farmec, precum TUTI, Dințișorul Zurliu, Dulciurica ori Zâna Măseluță, îl vor întâmpina pe micuțul tău la fiecare pas. Te așteptăm împreună cu copilul tău să pornim împreună în aventura către un zâmbet frumos și sănătos.

Vizitează academiaspatiala.ro

Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei (sector 1) – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programaridental@reginamaria.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09.00 – 21.00 / S-D: închis

icon-p-harta Strada Arhitect Louis Blanc 19 B, sector 1

Acces facil din zonele: Floreasca, Dorobanți

Echipa de medici stomatologi Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:

Dr. ASMA BATTAH

Medic stomatolog

Dr. IULIA BURCĂ

Medic specialist pedodont

Dr. MIHAELA ȘERBĂNOIU

Medic stomatolog cu competență în inhalosedare

Dr. ALEXANDRA LUMINĂ

Medic stomatolog

Dr. ANDRA SANDU

Medic stomatolog

Dr. ELENA COSTEA

Medic specialist

Dr. TATIANA MUNTEANU

Medic stomatolog

Dr. MIHAELA PÂRLOG

Medic stomatolog

Dr. CRISTIANA TREFAȘ

Medic stomatolog

Servicii Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:


Întrebări frecvente despre Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:

Unde se află Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu pentru copii sau Academia Spațială Dr. Leahu se află în București, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19A-19B, în apropiere de Floreasca și Dorobanți.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Sâmbătă și duminică este închis.

Cum pot ajunge la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Clinica Dentară Dr. Leahu pentru copii se află în spatele Guvernului României și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Piața Victoriei.

Cât costă o consultație la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei, prețul unei consultații cadet (sub 5 ani) este de 180 lei, iar prețul unei consultații astronaut (peste 5 ani) este de 280 lei.

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație a copilului trebuie să fie plăcută și cât mai liniștită. La Academia Spațială Dr. Leahu există atât la intrarea în clinică, cât și în cabinetele de stomatologie personaje de poveste. Astfel, copiii se pot împrieteni cu Tuti, Dințișorul Zurliu și cu prietenii lui de nădejde și pot învăța de la medici stomatologi specialiști despre importanța îngrijirii orale. De asemenea, micuții pacienți se pot juca și pe tablete diferite jocuri educative, iar în cabinet pot explora fiecare instrumentar dentar. Numai așa se pot familiariza cu mediul nou și pot uita de teama de stomatolog.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia dentară este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia copilului este mai veche de 3 luni, este esențial să facă una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament al copilului este personalizat pentru fiecare micuț în parte. În funcție de problemele dentare pe care le are, vei stabili împreună cu medicul dentist strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele planului de tratament recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei este clinica dentară unde atât micuții, cât și adolescenții beneficiază de servicii stomatologice complete și fără durere. Academia Spațială Dr. Leahu este special creată pentru realizarea tratamentelor pentru copii. În clinică, medicii stomatologi formează relații de prietenie cu micuții pacienți, îi ascultă și îi ajută să uite de faptul că sunt la dentist, urmând ca pe părinți să îi învețe cum să aibă grijă de sănătatea dințișorilor copiilor.

La ce vârstă este recomandată prima vizită a copilului la medicul stomatolog cu practica limitată la pedodonție?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori. Numai așa, micuții se pot obișnui cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, și se vor împrieteni cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta teama de dentist. De asemenea, copiii se vor obișnui pur și simplu cu consultația în sine și vor învăța de la medicii specialiști ce presupune rutina de îngrijire a dințișorilor, în fiecare zi, și cum să își păstreze dantura sănătoasă întreaga viață.

Ce modalități de plată există la Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei, părinții micuților pot plăti serviciile stomatologice atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Se poate achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, părinții pot plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim părinților posibilitatea de a achita serviciile stomatologice ale copiilor în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre această metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Avem un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate București. Le oferim pacienților noștri și posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei?

Desigur! La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei, le oferim părinților posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în București?

Urgențele stomatologice ale copiilor se tratează în deplină siguranță și fără durere, la Academia Spațială Dr. Leahu din Victoriei! Dacă copilul tău întâmpină orice tip de problemă dentară, puteți suna la numărul de telefon: 021 9777.

Ce servicii stomatologice de urgență oferiți în Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu?

La Clinica Stomatologică pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei tratăm durerile de dinți, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori fracturile accidentale. Pentru mai multe informații ne puteți suna la numărul de telefon: 021 9777.

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Academia Spațială Dr. Leahu

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Academia Spațială Dr. Leahu și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Academia Spațială Dr. Leahu se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Băieții mei se confruntau cu diferite afecțiuni ale dinților, mai exact demineralizări și carii și am ales să le rezolv problemele dentare la Academia Spațială Dr. Leahu. Am găsit medici foarte empatici, profesioniști, care au tratat cu răbdare copiii, încă din primul an, de la primă vizită. Mă bucur că băieții mei vin de drag la medic, la controale și tratamente. Recomand această clinică datorită relațiilor dintre medici și pacienți”, mama fraților Vancsa.

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu din media și recomandări, care au fost foarte bune și m-au făcut să aleg tratamentele dentare. Băieții mei se confruntau cu carii dentare, care le dădeau mari dureri de cap. Am avut o colaborare foarte bună, începând de la personalul din recepție și până la medic, dar și o experiență plăcută. Copiii vin de fiecare dată cu zâmbetul pe buze aici”, mama fraților Dediu.

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu dintr-o recomandare. Faptul că nu coopera cea mică la alți stomatologi, m-a determinat să vin cu ea aici. Suntem foarte mulțumite. Am efectuate multiple tratamente cu sedare. Viața copilului din punct de vedere stomatologic este foarte îmbunătățită”, mama lui Selena Chiriță.

,,Datorită unei recomandări am ajuns la Academia Spațială Dr. Leahu și pentru că Zian se confrunta cu probleme la dințișorii de lapte. Totul a decurs excelent aici, datorită doamnei Dr. Asma Battah. Tratamentele dentare au fost efectuate sub sedare profundă și a fost o experiență plăcută”, mama lui Zian Chiritescu.

,,Ceea ce m-a determinat să vin cu Nicușor la Academia Spațială Dr. Leahu a fost profesionalismul și clinica modernă. Având carii multe și dinți stricați, am ales să-i rezolvăm problemele dentare cu ajutorul sedării. Am fost tratați foarte bine și cu profesionalism. Este o echipă transparentă, caldă, primitoare, iar experiența avută a fost foarte frumoasă”, mama lui Nicușor Negruț.

Pacient al Academiei Spatiale Dr. Leahu Victoriei, alaturi de Dr. Laura Calin

„Fiind și eu pacientă a Clinicilor Dentare Dr. Leahu am decis să îl aduc pe băiețelul meu aici la Academia Spațială Dr. Leahu. Deși la început i-a fost teamă, acum se simte în largul lui de fiecare data când venim. Doamna doctor Laura Călin este foarte blândă, iar băiețelul meu a îndrăgit-o încă de la prima vizită. Urmează să vin și cu băiatul cel mare pentru un consult ortodontic. Recomand cu drag această clinică, mai ales pentru că în perioada prin care trecem aici ne simțim cu adevărat în siguranță.” mama lui Filip

,,Damian se confrunta cu carii și pentru că nu stătea pe scaunul stomatologic, am ales să venim la Academia Spațială Dr. Leahu și să intervenim cu sedare. Sunt mulțumită de modul cum a fost tratat. Copilul meu a fost foarte fericit după tratamentul făcut. Recomand clinica aceasta pentru professionalism. Legat de costuri, au fost suportabile, mi s-au prezentat toate informațiile aferente”, mama lui Damian.

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu de la o prietenă. Doamna Dr. Asma este cea mai bună și i-a salvat dințișorii băiețelului meu rapid de cariile dentare prin sigilări. Sunt mulțumită de modul în care am fost tratați și de faptul că se simte foarte bine acum. Recomand clinica datorită condițiilor și pentru doamna doctor”, mama lui Cezar Costea.

Pacient al Academiei Spatiale Dr. Leahu Victoriei, alaturi de Dr. Alexandra Lumina

„Ne bucurăm că am găsit o clinică stomatologică unde Robin să vină cu plăcere. Se înțelege foarte bine cu doamna Dr. Alexandra Lumină și se simte în largul lui atunci când intră în cabinet. Mediul plăcut încă de la intrare, spațiul special amenajat cu tablete și jucării îl ajută să uite de teama de dentist și să se simtă ca acasă atunci când vine la Academia Spațială. Recomandăm cu încredere această clinică.” mama lui Robin Manole

Pacient al Academiei Spatiale Dr. Leahu Victoriei, alaturi de Dr. Teona Lupu

„La Academia Spațială Dr. Leahu băiețelul meu vine foarte fericit, se înțelege de minune cu doamna Dr. Teona Lupu și este mulțumit de faptul că se poate uita la desene animate atunci când este pe scaunul stomatologic. Tocmai pentru că lui îi place aici atât de mult, am continuat să venim ori de câte ori întâmpină vreo problemă la dințișori. Recomand cu căldură această clinică tuturor părinților!” mama lui Matei Cojocaru

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu de la un coleg de serviciu. Fetița mea a avut nevoie de tratarea cariilor, câteva sigilări dentare și extracții. Sunt foarte mulțumită. Sofia se simte foarte bine și are respirația proaspătă.” mama Sofiei Bejan

,,Recomandările ne-au determinat să venim la Academia Spațială Dr. Leahu. Nu aș vrea să pierd legătura cu această clinică deoarece ar fi foarte greu să găsesc o altă clinică, care să ofere aceleași servicii, condiții și unde copilul să vină cu plăcere. Recomand pentru profesionalism și liniștea cu care pleci după fiecare vizită.” mama Carinei Safta

,,În 2017, atunci când am ales să venim la Clinicile Dentare Dr. Leahu, Laurențiu se confrunta cu afte bucale. Am căutat o clinică pentru copii, care să dispună de aparat pentru depistarea cancerului oral și tratamentele să fie decontate. Toți medicii cu care am interacționat până acum sunt profesioniști și tineri. Clinicile sunt frumoase, curate, totul este steril, iar instrumentele sunt ordonate. Ar fi greu dacă n-ar mai exista Clinicile Dentare Dr. Leahu, pentru că nu aș avea fonduri să achit tratamentele pe care le fac acum în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.” mama lui Laurențiu Pascale

,,Am aflat de Academia Spațială Dr. Leahu vara trecută, atunci când am căutat o clinică stomatologică pentru copii. Încă de la prima vizită, interacțiunea cu medicul a fost una bună, iar Clara se simte foarte relaxată de fiecare dată când vine la programări. Nu aș vrea să schimb vreodată clinica, deoarece aș pierde amabilitatea, comunicarea și starea de bine pe care o are fetița mea ori de câte ori venim aici.” mama Clarei Ioana Marcu

,,Ne simțim foarte bine la Academia Spațială Dr. Leahu, de aceea revenim de fiecare dată cu multă încredere și cu zâmbetul pe buze. Sunt fericită pentru că băiețelul meu acceptă să vină la medicul stomatolog și îi mulțumim doamnei Dr. Iulia Burcă pentru răbdare, profesionalism și amabilitatea cu care îl tratează. Clinica arată modern și este special amenajată pentru serviciile copiilor. Recomandăm cu drag tuturor părinților!” Liviu Niță

„Vin cu Amalia de 2 ani la Academia Spațială Dr. Leahu și ne simțim foarte bine. De-a lungul timpului, fetița mea a urmat mai multe tratamente stomatologice care au ajutat-o să zâmbească cu încredere. Mă bucur nespus pentru că a reușit să își învingă teama și să construiască o adevărată relație de prietenie cu doamna Dr. Mihaela Șerbănoiu. Vom recomanda clinica și altor mămici.” Mama Amaliei Carson

,,Venim la Academia Spațială din anul 2020 și ne simțim foarte bine. Atât Carla, cât și Miriam sunt pacientele doamnei Dr. Mihaela Șerbănoiu și vin cu plăcere la programări. De asemenea, și noi, părinții, suntem încântați de faptul că fetele au învățat importanța igienei orale și sunt atente la periajul dentar, iar faptul că se simt în siguranță aici și nu le este frică de stomatolog contează extrem de mult. Recomandăm tuturor părinților această clinică pentru profesionalism și seriozitate!” tatăl lui Carla și Miriam Mureșeanu

„Atât eu, cât și fetița mea venim cu drag la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Cea mică este foarte încântată de atmosfera prietenoasă, dar și de personajele de poveste pe care abia așteaptă să le revadă. Ne bucurăm că am găsit un loc unde sănătatea danturii este explicată exact pe înțelesul copiilor și unde aceștia se simt ca într-un loc de joacă. Recomandăm cu drag Academia Spațială Dr. Leahu.” tatăl pacientei noastre, Giulia Fulganu

,,Ne simțim foarte bine la Academia Spațială Dr. Leahu, de aceea revenim de fiecare dată cu multă încredere și cu zâmbetul pe buze. Sunt fericită pentru că băiețelul meu acceptă să vină la medicul stomatolog și îi mulțumesc doamnei Dr. Mihaela Șerbănoiu pentru tot ajutorul și suportul pe care ni le oferă.” mama lui Luca Iliescu

,,Profesionalismul de care am auzit m-a determinat să aleg Academia Spațială Dr. Leahu pentru băiețelul meu care se confrunta cu multe căriuțe. Dr. Sandu Andra mi-a tratat băiețelul exemplar, i-a explicat fiecare instrument în parte și fiecare procedură, iar asta l-a făcut să prindă încredere. Am beneficiat de radiografie, consultație, igienizare și obturatii executate fără greșeală. Experiența băiețelului meu a fost minunată, mereu întreabă de doamna doctor și de când ne vom întoarce. Dânsa ne-a schimbat percepția despre dentiști. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalism și modul în care pacienții sunt tratați de medici și asistente”, mama cadetului nostru Răzvan Dicu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu la recomandarea unei prietene. Am ales să vin cu băiatul datorită profesionalismului și a dotărilor performante. Cel mic avea căriuțe de la 2 ani și am fost sfătuiți să venim la dentist. Suntem foarte mulțumiți de modul în care am fost tratați. Aici am beneficiat de plombe și sigilări la măseluțele de lapte. Este o experiență foarte plăcută pentru Vlad. Acum vine cu plăcere la dentist. Recomand clinicile datorită doamnei doctor”, mama lui Vlad Gavrila.

,,Academia Spațială Dr. Leahu este o locație cu medici și asistente care sunt prietenoși, răbdători și se comportă exemplar cu copiii. Fetițele mele se confruntau cu multiple carii dentare, iar aici li s-au făcut câteva tratamente ce au implicat plombe, igienizări, fluorizări și sigilări.  Atât Laura, cât și Alexandra se simt foarte bine, nu mai au nicio durere și sunt fericite că pot să zâmbească. Recomandăm clinica pentru atmosfera foarte caldă cu care suntem primite de întreg personalul clinicii, începând de la recepțe și continuând cu medicii și asistentele”, ne-a transmis mama micuțelor noastre paciente.

,,Faptul că aici s-au putut deconta serviciile stomatologice prin CAS CNAS, m-a determinat să vin cu Matei și Cristiana pentru tratarea căriuțelor. S-au realizat în clinică detartraje dentare, periaje profesionale și sigilări. Cei doi copii nu au simțit vreodată durere și vin cu drag la doamna Dr. Iulia Burcă. Recomand Academia Spațială Dr. Leahu pentru calitatea serviciilor medicale, personalul care este prietenos cu cei mici și pentru promptitudine”, ne-a împărtășit mama cadeților, Matei și Cristiana.

Prețuri tratamente la Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 200 lei
Consultație medic specialist 220 lei
Consultație Dr. Leahu 500 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 340 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 440 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică Premium 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 210 lei
Obturatie 1 suprafata 340 lei
Obturatie 2 suprafate 450 lei
Obturatie 3 suprafate 500 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 800 lei
Tratament la microscop molar 1200 lei
Retratament la microscop molar 1250 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 555 lei
Aplicare Pivot fibra de sticla 310 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 910 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 240 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 310 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 270 lei
Extracție molar de minte 620 lei
Extracție rest radicular 220 lei
Extractie mono/pluriradicular 365 lei
Sinus Lift Extern 4400 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2450 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3960 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 310 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 200 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 420 lei
Sigilare dinte permanent 200 lei
Sigilare dinte temporar 150 lei
Obturație 1 suprafață dinte permanent 380 lei
Extracție dinte temporar mobil 165 lei
Tratament necroza/gangrena 310 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1750 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe dinte 2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe implant 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent Sky 3750 lei
Implant dentar Inno 3400 lei
Implant dentar Straumann BLX 4950 lei
Implant dentar Zigomatic 11200 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3600 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 5200 lei
Aparat Invisalign 26000 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25500 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Tratamente moderne și mediu vesel la clinica dentară pentru copii

Asigurăm o gamă variată de servicii stomatologice pentru copii și servicii de consiliere cu privire la sănătatea orală, ținând în permanență cont de nevoile micuților pacienți și părinților acestora. Mediul nu este numai prietenos și vesel, ci și steril și curat.

Dincolo de serviciile de calitate și a actului medical plin de profesionalism, medicii noștri dentiști încearcă să se apropie de cei mici, să devină prietenii lor, astfel încât vizita la stomatolog să fie o experiență plăcută. Vino cu încredere la medicii stomatologi cu practică limitată la pedodonție din Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei!

La prima vizită în Clinica dentară pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei legăm prietenii și staționăm pe „Planeta Zânei Dulciurica”, unde micuțul tău va învăța cum să se spele corect pe dinți.
Ne continuăm aventura pe „Planeta Caria”, pentru a înțelege de ce este important să salvăm dințișorii , și suntem gata pentru ultima oprire „Planeta Zânei Dulciurica”.

Copilul tău va descoperi pe rând instrumentele din cabinetul medicului stomatolog și va fi pregătit să facă echipă cu Zâna și ajutoarele ei pentru a obține dinți puternici și fericiți.

Sediul clinicii detare pentru copii Academia spatiala Dr Leahu Victoriei
Noul sediu al clinicii dentare pentru copii Academia Spațială Dr. Leahu Victoriei îi așteaptă pe cei mici pentru tratamente stomatologice prietenoase și jocuri prin care vor învăța importanța igienei orale și a consultațiilor

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777