search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Clinica Dentară Dr.Leahu Pitești, compania numărul 1 de servicii stomatologice din județ, potrivit Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș

 

echipa de medici Dr. Leahu Pitesti in timpul interventiei
Echipa multidisciplinară a Clinicilor Dentare Dr. Leahu oferă pacienților sănătatea reală și experiența excepțională.

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 4 noiembrie 2020

Vizualizat de 198 utilizator/i

În topul companiilor stomatologice de peste 1 milion euro cifra de afaceri la nivel național

2500 de pacienți unici în 2019

3 noiembrie 2020 – Clinica Dentară Dr.Leahu Pitești (S.C. Implant Expert Pitești S.R.L.) anunță recunoașterea din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș ca lider al pieței de servicii stomatologice din județul Argeș. Poziționarea pe locul 1 la categoria Întreprinderi Mici – Servicii/Activități de Asistență Stomatologică vine ca urmare a rezultatelor financiare din 2019, în care compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1.33 milioane EUR (6.349.488 lei conform Ministerului de Finanțe). Potrivit datelor Coface România, există 34 de entități stomatologice cu cifră de afaceri de peste 1 milion euro în 2019 la nivel național, iar 4 dintre acestea se află în județul Argeș, dintr-un total de peste 5000 de cabinete și clinici stomatologice evaluate.

În 2019, Clinica Dentară Dr.Leahu Pitești a înregistrat aproximativ 2500 de pacienți unici și a atras aproximativ 1600 de pacienți noi, pentru care au fost oferite toate serviciile pe care rețeaua le are ca standard – implanturi dentare (peste 650 de implanturi), dinți ficși în 24 ore, coroane și fațete dentare CEREC 3D CAD/CAM, servicii de stomatologie pentru copii, ortodonție, albire dentară profesională, chirurgie orală, parodontologie, radiologie digitală și computer tomograf, depistare cancer oral cu VELOSCOPE VX, stomatologie laser, tratamente de urgență.

„Clinica dentară din Pitești prezintă în istoria grupului nostru mai multe premiere. A fost primul nostru punct de lucru din afara Bucureștiului și un prim pas din strategia de democratizare a serviciilor noastre la nivel național. De asemenea, ne-a arătat că sistemul de parteneriat, pe care l-am inaugurat odată cu deschiderea acestei clinici este unul de succes și care poate fi replicat, pentru extinderea noastră și în alte regiuni din România. Suntem extrem de mândri de evoluția de aici, ajungând după un an de la deschidere pe locul 1 în județul Argeș, dar și în topul restrâns al companiilor stomatologice de la nivel național cu cifra de peste 1 milion de euro. Suntem convinși că afacerea pe care am construit-o alături de Denisa Raicu, partenerul local, își va aduce contribuția la afirmarea grupului nostru ca lider al pieței de stomatologie din România”, declară dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

„Primim recunoașterea din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș cu încrederea că direcția de a le oferi piteștenilor sănătate reală, prin care înțelegem toate opțiunile de tratament, din partea unei echipe multidisciplinare, rapid, în același loc și în condiții de siguranță maximă este cea corectă, de care ar trebui să beneficieze orice pacient în zilele noastre. Evoluția noastră din anul anterior are o maximă relevanță în contextul dificil din 2020 deoarece ne-a arătat că, fiind o companie solidă și stabilă am putut să ne desfășurăm neîncetat activitatea pe tot parcursul celor opt luni de pandemie, fiind prima clinică stomatologică deschisă în timpul Stării de Urgență pentru a asigura urgențele pe plan local, alăturându-ne astfel pacienților nu numai prin sutele de tratamente de urgență realizate, ci și prin stabilizarea unui standard de interacțiune și de conformitate în noua realitate dictată de SARS-CoV-2 (COVID 19)” completează Denisa Raicu, manager Clinica Dentară Dr.Leahu Pitești.

Clinica Dentară Dr.Leahu Pitești a fost înființată aproape de jumătatea anului 2018, printr-un sistem de parteneriat între rețeaua de clinici fondată de Dr.Ionuț Leahu, cea mai extinsă rețea de stomatologie la nivel național, și Denisa Raicu, partenerul local din Pitești. De la sfârșitul anului 2019, a adus și în Pitești conceptul pentru copii, Academia Spațială, unic în România prin sistemul de gamification și experiența digitală, prin care abordarea micilor pacienți se realizează prin tehnologie, poveste și recompense.

Descriere Clinicile Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 7 orașe (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași) având 92 de cabinete, pe o suprafață a spațiilor de peste 4500 metri pătrați și cu o echipă de peste 350 de angajați, dintre care 98 de medici și 5 specialiști în anestezie. Clinicile integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, avizare ATI și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, pacienții primesc tratamente stomatologice inovatoare, realizate cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor de ultimă generație, printre care: tratamente revoluționare cu laser, testul de depistare a cancerului oral cu ajutorul aparatului VELscope Vx, singurul aparat din România aprobat de Organizația Mondială a Sănătății, tratamentele de restaurare totală a danturii în doar 24 ore, cu ajutorul sistemului cu implanturi dentare SKY fast&fixed, precum și tehnologia modernă CEREC 3D CAD/CAM ce realizează coroane și fațete dentare în doar o oră.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacționată pe sistemul alternativ al Bursei de Valori București.

Pentru mai multe detalii despre Clinicile Dentare Dr. Leahu, vă rugăm să accesați www.cliniciledrleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134