Clinica stomatologică Dr. Leahu Turda - Cabinet stomatologic în Turda, cartier Oprișani, Cluj - Urgențe dentist, clinică dentară pentru copii

Poziționată pe o stradă din centrul orașului Turda, în cartier Oprișani, Clinica Dentară Dr. Leahu pune la dispoziția pacienților din centrul țării servicii complexe de stomatologie. Cea de-a 8-a clinică stomatologică Dr. Leahu și a treia din afara Capitalei este locul unde pacienții beneficiază de servicii medicale integrate, cu aparatură modernă, ce reduce timpul de așteptare și îmbunătățește considerabil calitatea procedurilor medicale.

Asemeni specialiștilor din celelalte clinici Dr. Leahu și membrii echipei de la clinica Dentară Dr. Leahu Turda își desfășoară activitatea sub motto-ul sănătate reală și o experiență excepțională a pacientului.

Întrucât comunicarea medic-pacient este extrem de importantă, personalul clinicii Dentare Dr. Leahu din Turda răspunde întrebărilor puse de pacienți, iar medicii dentiști ajută pacienții să ia o decizie cu privire la problemele lor stomatologice.

Sediul clinicii stomatologice Dr. Leahu Turda
La Clinica Dr. Leahu Turda, vei găsi întotdeauna o atmosferă caldă și prietenoasă

Clinica stomatologica Dr. Leahu Turda – contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program:Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 13:00 – 21:00 / Miercuri: 09:00 – 17:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Calea Victoriei nr 21 A, Turda 401001
Acces facil din zonele: centru, cartier Oprișani.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Turda:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. PAUL ALEXANDRU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

Dr. Larisa Monea

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Turda:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Turda:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU TURDA?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Turda se află pe Str. Calea Victoriei, nr. 21A.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Turda ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Turda este deschisă de luni Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 13:00 – 21:00 / Miercuri: 09:00 – 17:00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU TURDA?

Clinica Dentară Dr. Leahu Turda se află lângă benzinăria Eso, aproape de Micro 3. Locația este poziționată în zona centrală, în cartier Oprișani.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU TURDA?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU TURDA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Turda oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Turda există cabinete stomatologice moderne destinate pentru toate tratamentele copiilor, unde aceștia sunt tratați în deplină siguranță și fără durere.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TURDA?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Turda, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN TURDA?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Turda, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN TURDA?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TURDA?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TURDA?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință la medicul dentist vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN TURDA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Turda folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Turda

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Turda și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Turda se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Stau în apropiere de Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda și sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice efectuate aici. Am făcut câteva extracții dentare, obturații și mi-am pus o proteză acrilică. Mă simt nemaipomenit de bine. Sunt peste măsura așteptărilor”, Minadoria.

,,Fetița mea se confrunta cu carii la dințișori și am căutat pe Internet o clinică stomatologică pentru copii, astfel am găsit Clinica Dentară Dr. Leahu Turda. Sunt foarte mulțumită de tratamentele făcute. Recomand clinica pentru profesionalism, calitatea serviciilor și răbdarea pe care o au medicii stomatologi cu pacienții.” Mama Mayei Horvat

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Băiatul meu avea nevoie de tratament pentru carii dentare, iar aici a fost tratat foarte bine și sunt mulțumită. Sunt cei mai buni medici specialiști. Recomand!” mama lui Alex Muresan

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,Am aflat de Clinica Dr. Leahu Turda de la prieteni și am ales să beneficiez de tratamente stomatologice moderne pentru rezolvarea câtorva carii dentare, care îmi provocau disconfort în timp ce mâncam. Aici am întâlnit mult profesionalism în ceea ce privesc medicii și tratamentele efectuate. Viața mea s-a schimbat cu totul de când am ales să-mi tratez dantura și voi recomanda clinica ori de câte ori va fi nevoie!” Andrei Indreica

,,Am ales Clinica Dr. Leahu Turda la recomandarea unui prieten, care a fost foarte mulțumit de servicii. Prima vizită a fost minunată, iar doamna doctor mi-a prezentat planul de tratament într-un mod excelent. De când am început tratamentele stomatologice m-am mai relaxat, datorită faptului că Dr. Diana Ardelean mi-a explicat foarte bine procedurile. Recomand clinica deoarece serviciile sunt de înaltă calitate.” Maria Incze

„Pentru mine a fost destul de ușor să aleg să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici am întâlnit personal medical profesionist și foarte amabil, costuri foarte bune în raport cu serviciile oferite și flexibilitate mai mare în ceea ce privește programările. Am urcat mai multe tratamente pentru a-mi rezolva problemele dentare și sunt foarte mulțumit de rezultate. Încă de la prima vizită în clinică am fost primit cu căldură și mi s-a oferit toate informațiile concrete legat de ceea ce urmează să mi se facă. De aceea am decis că aici este locul potrivit să-mi recapăt sănătatea dentară. Acum zâmbesc mai mult și am mai multă încredere în mine. Am să recomand cu drag Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda, pentru că aici am fost tratat cu respect, mi-au fost ascultate opiniile și totul s-a realizat cu promptitudine și profesionalism.” Marcel Igna

,,Fetița mea o iubește enorm pe doamna Dr. Ornella, îi place foarte mult să vină la ea, deoarece are foarte multă răbdare cu copilașii.  Prima noastră vizită a decurs foarte bine datorită profesionalismului doamnei doctor. Evelyn se simte minunat și bucuroasă că a scăpat de căriuțe.” mama lui Evelyn Hola

„Ceea ce m-a atras la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda este echipa medicală de excepție și aparatura modernă. Am venit în speranța de a-mi trata câteva probleme dentare, iar acum sunt fericită că pot zâmbi din nou. M-am simțit foarte bine în urma tratamentului și mulțumesc echipei medicale pentru încrederea acordată și informațiile necesare. Cu siguranță am să recomand clinica ori de câte ori voi avea ocazia. Motivul este simplu, aici am întâlnit o echipă de medici profesioniști care m-au ajutat să-mi recapăt sănătatea orală.” Angelica Frățilă

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

,,La clinica Dr. Leahu din Turda întreaga echipă este profesionistă. Am avut câteva tratamente de canal de realizat, deoarece mă confruntam cu sensibilitate la lichide reci sau fierbinți și disconfort în timp ce mestecam. Datorită domnului Dr. Alexandru Paul am scăpat de aceste neplăceri, iar acum mă simt foarte bine și mă bucur că am din nou dantura sănătoasă. Le voi recomanda și apropiaților mei această clinică de îndată ce întâmpină vreo problemă stomatologică.” Atilla Sinai

,,Clinica Dentară Dr. Leahu Turda dă dovadă de profesionalism. Fetița mea se confrunta cu carii dentare și a fost tratată foarte bine. Medicul este expert și știe să își facă treaba și cum să se comporte cu pacienții.” mama Laviniei Vitan

,,Clinica Dr. Leahu Turda mi se pare cea mai bună clinică dentară de până acum. David se confrunta cu carii dentare și dureri foarte mari. Ne simțim foarte bine aici și suntem încrezători. Mergem pe mâna doamnei Dr. Ornella Garciu și suntem mulțumiți de dumneai. Băiețelul meu se simte foarte bine după tratamentele dentare făcute și nu  mai simte dureri groaznice în timpul mesei sau când consumă produse calde.” mama lui David Arsing

,,Mă confruntam cu dureri dentare când am ajuns în clinica Dr. Leahu Turda, iar tratamentul propus a decurs foarte bine și nu mai simt nicio durere. Echipa medicală cu care am interacționat este grozavă și experiența medicilor oferă multă încredere.” Daniel Feurdean

,,Pentru că am auzit că medicii stomatologi din clinica dentară Dr. Leahu Turda sunt profesioniști, am ales să vin să-mi tratez câțiva dinți de carii. Doamna Dr. Diana Ardeleanu este extraordinară și m-a făcut să mă simt foarte bine. Acum nu îmi mai este teamă să zâmbesc, deoarece zâmbetul meu s-a schimbat enorm. Recomand cu tot dragul această clinică pentru că toți sunt cu adevărat niște profesioniști. Vă mulțumesc.” Daniel Solomon

Pacienta alaturi de unul dintre medicii din Clinica stomatologică Dr. Leahu Turda

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda datorită recomandările foarte bune atât despre personal, cât și despre dotările moderne prezente în clinică. Prima vizită a fost plină de emoții, dar din momentul în care am întâlnit-o pe doamna Dr. Larisa Monea, totul a trecut. Mi s-a explicat pas cu pas ceea ce urmează să fac pentru a scăpa de problemele dentare, iar de când am început tratamentul mă simt mult mai curajoasă și frica de stomatolog a dispărut. Faptul că dantura mea este sănătoasă și frumoasă îmi dă mai multă încredere în mine. Recomand cu mare drag această clinică de fiecare dată când va fi nevoie!” Maria Tat

Pacient alaturi de un medic din Clinica stomatologica Dr. Leahu Turda

„Am decis să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda datorită profesionalismului de care întreaga echipă dă dovadă. Aveam nevoie de un tratament stomatologic pentru a-mi îmbunătăți sănătatea dinților și aspectul zâmbetului. Încă de la prima vizită totul a decurs foarte bine. Pot să spun că sunt plăcut impresionat. Cu siguranță voi recomanda această clinică tuturor celor care au nevoie.” Cătălin Oțel

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda deoarece personalul este foarte prietenos, iar medicii stomatologi sunt foarte bine pregătiți. Orele de programare sunt stabile, iar informațiile privind examinarea sunt detaliate. Mă confruntam cu probleme gingivale atunci când am ajuns aici, dinții se mișcau și aveam dureri. Prima vizită a fost ok și m-am hotărât pe loc să urmez tratamentele recomandate. Mă simt foarte bine acum și sunt mult mai sigură pe mine. Recomand această clinică pentru profesionalism.” Szegedi Florina Muntean

„Inițial am avut o urgență stomatologică în primele luni de pandemie covid-19 și am fost primită pentru consult la Clinica Dr. Leahu Turda, unde am avut deosebita plăcere de a întâlni o echipă medicală de excepție. Deschiderea clinicii din Cluj-Napoca mi-a oferit oportunitatea de a avea acces și mai rapid la serviciile medicale de calitate. Profesionalismul de care a dat dovadă doamna Dr. Iulia Ignat și modul cum a comunicat cu mine, m-au făcut să accept planul de tratament pe loc. Recomand clinica pentru seriozitate.” Geanina Jude

Pacient tanar alaturi de un medic din Clinica stomatologica Dr. Leahu Turda

„Am ales să vin cu băiatul meu la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda datorită profesionalismului. Prima vizită în clinică a fost una plăcută, am înțeles exact care sunt problemele pe care trebuie să le tratăm. Am stabilit să venim în continuare tocmai ca Ștefan să urmeze planul de tratament recomandat. Totul a decurs așa cum ne-am dorit, vom recomanda clinica de fiecare dată cu mult drag.” mama lui Ștefan Ienei

„Am aflat de clinica dumnevoastră de pe internet. Aveam nevoie de implanturi dentare și mi s-a părut eficient și interesant să apelez la o dantură fixă în 24 de ore, tinând cont că nu locuiesc în țară. După ce am discutat cu specialiștii clinicii am fost și mai convinsă că aici îmi voi rezolva probleme dentare. După intervenție m-am simțit extraordinar, nici măcar cu dinții mei naturali nu m-am simțit așa. Atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional s-a văzut o schimbare majoră. Deja am recomandat tuturor apropiaților să vină la dumnevoastră.” Lenuța Stoian

,,Clinica Dr. Leahu Turda ne-a fost recomandată. Băiețelul meu avea multe carii dentare și aici i s-au făcut câteva extracții și sigilări la dințișorii de lapte. Prima vizită a decurs foarte bine, Dragoș a fost încântat de doamna Dr. Laura Zaharia și s-a simțit foarte bine. Vom recomanda clinica, deoarece este specială, cu aparatură de ultimă generație.” mama lui Dragoș Cantor

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,Locuiesc în apropiere de Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda și am decis să vin să îmi rezolv problemele dentare cu care mă confruntam. Prima vizită a decurs foarte bine, mi s-a explicat planul de tratament și l-am acceptat pe loc. Până acum am avut de realizat câteva extracții dentare și plombițe și m-am simțit extraordinar, iar durerile au dispărut. Voi recomanda clinica aceasta datorită profesionalismului!” Irenke Csorba

„Am venit împreună cu Cătălin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda pentru a rezolva câteva carii dentare. De mult timp se confrunta cu dureri și forma inestetică a dinților. Dar, în cele din urmă, am întâlnit clinica dentară, unde ne simțim confortabil și personalul este foarte amabil. Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite, iar acum Cătălin a căpătat mai multă încredere de a zâmbi, fără dureri. Întreaga echipă medicală este profesionistă și ne-a oferit toate informațiile necesare pentru a înțelege planul de tratament recomandat. Cu siguranță vom recomanda clinica stomatologică tuturor apropiaților.” mama lui Cătălin Ceusan

,,Am ales clinica Dr. Leahu din Turda datorită profesionalismului și a orelor de program flexibile, ce mi-au permis să o însoțesc pe fetița mea. Raluca avea dinții cariați și evita să zâmbească. De îndată ce am ajuns aici și ni s-a prezentat planul de tratament, l-am acceptat pe loc și am urmat toate indicațiile prezentate de medicul stomatolog. Personalul este excepțional și ne simțim foarte bine de fiecare dată când venim. Vom recomanda această clinică și apropiaților, deoarece totul este la superlativ.” Raluca Ceusan

,,Prima vizită în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Turda a decurs foarte bine, planul de tratament ne-a fost explicat cât mai clar de către doamna Dr. Ornella Garciu. Mi-a plăcut tare mult aici profesionalismul cu care a fost tratat Tudor și faptul că după fiecare programare, am plecat acasă cu o dispoziție bună. Vom recomanda cu toată încrederea și altor părinți să vină să le rezolve problemele micuților.” mama lui Tudor Abdrudan

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda datorită unei recomandări. Prima vizită a decurs foarte bine, am primit toate informațiile de care aveam nevoie și acest lucru ne-a îndemnat să venim în continuare pentru rezolvarea problemelor aici. Carina și-a schimbat cu totul tehnica de periaj și se vede o mare îmbunătățire în ceea ce privește rutina de îngrijire a danturii acasă. Am recomandat deja clinica și cu siguranță vom recomanda în continuare.” mama Carinei Mornea

,,Am ales clinica Dr. Leahu din Turda pentru calitate și profesionalism. Fetița mea se confrunta cu carii dentare, iar acum după efectuarea tratamentelor se simte extraordinar și abia așteaptă să revină la programări. Am recomandat deja clinica apropiaților.” tatăl Antoniei Rostas

„Mă bucur că am ales Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda, deoarece aici am întâlnit o echipă medicală cu experiență și profesionistă. David urmează tratament pentru carii și pe zi ce trece se simte mult mai bine. Toate vizitele la doamna doctor au decurs excelent, pentru că a știut să ne explice ce trebuie să facem pentru a avea dințișorii sănătoși. Cu siguranță vom recomanda clinica și apropiaților noștri.” mama lui David Sălăgean

„Am ales Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda la recomandarea unor cunoștințe. Aveam probleme dentare, precum cariile și depunerile de tartru de la baza dinților care îmi afectau zâmbetul, de aceea am decis să vin aici pentru o schimbare. Prima vizită în cadrul clinicii a fost foarte plăcută, deoarece echipa medicală mi-a prezentat cel mai bun plan de tratament și a avut în vedere prioritatea intervențiilor. În acest moment mă simt foarte bine și dinții sunt în sfârșit sănătoși. Voi recomanda aceste clinici, deoarece serviciile oferite au fost la un standard ridicat de calitate.” Marian Popa

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda am întâlnit un personal medical pasionat și servicii de calitate. Deși m-am confruntat adesea cu multiple carii și sensibilitate la alimente calde și reci la această clinică am reușit în sfârșit să-mi rezolv problemele cu dinții și să scap de nopțile nedormite, din cauza durerilor. Acum pot mânca tot ce îmi doresc, fără să îmi fie teamă că o să reapară sensibilitatea. Desigur, am să recomand clinica din Turda, pentru că deși poate prețurile sunt ușor mai mari ca în alte părți, calitatea serviciilor oferite este mult mai mare.” Paul Mocan

„Ceea ce ne-a determinat să alegem Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda sunt recomandările extraordinare din partea pacienților. Am venit cu Richard la medicul stomatolog, deoarece dinții permanenți creșteau greșit, din cauză dinților de lapte care nu erau căzuți. Vizita a decurs excelent, iar cel mic s-a împrietenit foarte rapid cu personalul clinicii și cu doamna Dr. Ornella Garciu. A acceptat fără niciun fel de problemă tratamentul și în prezent se simte foarte bine. Acum dinții permanenți au suficient spațiu să se dezvolte frumos și corect. Cu siguranță vom recomanda această clinică, deoarece întreg personalul este profesionist, respectuos, serios și înțelegător. Le mulțumim pentru faptul că s-a explicat foarte bine fiecare pas al tratamentului, mai ales copilului, totul pe înțelesul lui.” mama lui Richard Costea

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

,,Am ales clinica Dr. Leahu din Turda datorită unei recomandări. Mă confruntam cu multe carii dentare și nu puteam mânca și mesteca bine. Dr. Diana Ardelean m-a făcut să înțeleg cât de importantă este dantura sănătoasă și am ales împreună planul de tratament potrivit. Acum, după tratarea cariilor dentare, mă simt foarte bine. Voi recomanda această clinică și apropiaților mei, mai ales pentru profesionalism.” Radu Dragoș

Medic stomatolog in mijloc, pacient in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

„Am ales pentru copiii mei clinica Dr. Leahu din Turda pentru serviciile stomatologice de calitate și aparatura modernă. Toate așteptările noastre ne-au fost depășite, încă de la prima vizită în clinică. Copiii s-au simțit foarte bine, au fost foarte încântați și au ieșit din cabinetul stomatologic cu zâmbetul pe buze. Problemele dentare au fost rezolvate cu succes, fără durere și cu siguranță vom reveni ori de câte ori va fi nevoie. Vom recomanda cu drag această clinică tuturor apropiaților, pentru profesionalism, aparatura de ultimă generație și planuri de tratament adaptate tuturor nevoilor.” mama fraților Bega

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica stomatologica

,,Înainte de a veni la clinica Dr. Leahu din Turda mă confruntam cu un aspect neplăcut al danturii și cu diferite probleme dentare. Îmi doream să am dinți drepți, iar pentru a-i obține trebuia să port aparat dentar. Însă, înainte de a începe acest tratament, a fost nevoie de tratarea cariilor dentare. Am acceptat pe loc planul de tratament propus, iar acum după finalizarea purtării aparatului dentar, sunt foarte mulțumită de rezultat și pot spune că este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Recomand clinica aceasta tuturor, pentru tratamentele pe care le fac și pentru personal, care este foarte primitor.” Andreea Vlassa

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

,,Am venit cu băiețelul meu la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda deoarece se confrunta cu carii dentare. De la prima programare s-a simțit foarte bine și sunt foarte mulțumit. Medicii stomatologi l-au tratat cu atenție și mult profesionalism. Vom recomanda clinica și altor persoane care vor sa aibă parte de un mod plăcut de abordare a problemelor dentare.” tatăl lui Andrew Stîncel

Medic stomatolog impreuna cu pacientul in clinica dentara

„Am ales să vin cu băiețelul meu la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda pentru profesionalismul echipei medicale și suntem foarte mulțumiți de modul în care a decurs tratamentul. Nicolas nu a simțit nicio durere și pe această cale dorim să-i mulțumim doamnei Dr. Ornella Garciu că ne-a oferit toate informațiile necesare și l-a ajutat pe băiețelul meu să îndrăgească vizita la medicul stomatolog. Cu siguranță vom recomanda Clinica Dentară Dr. Leahu din Turda tuturor apropiaților. Întreg personalul este foarte amabil și profesionist.” mama lui Nicolas Linca

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda am ajuns printr-o recomandare și sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. M-am confruntat cu mai multe carii dentare și parodontoză. Datorită aparaturii moderne și a echipei medicale profesioniste am ales să urmez tratamentele recomandate, iar acum mă simt mult mai bine. Vă mulțumesc tuturor pentru amabilitate și mai ales doamnei Dr. Alina Stanomir pentru informațiile complete despre planul de tratament. Voi recomanda cu încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda tuturor apropiaților. ” Teodor Bara

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

„Un prieten ne-a recomandat Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda și am decis să venim aici pentru un control de rutină. Matei s-a simțit foarte bine și sunt sigur că vom veni ori de câte ori va fi nevoie, ca dințișorii lui să fie sănătoși. Îi mulțumim pe această cale doamnei Dr. Laura Zaharia pentru că a fost foarte amabilă și răbdătoare cu băiețelul meu. Aici există o echipă medicală profesionistă, care poate răspunde nevoilor micuțului tău. Cu siguranță vom recomanda și noi prietenilor și apropiaților Clinicile Dentare Dr. Leahu din Turda pentru serviciile excepționale oferite.” tatăl lui Matei Grosu

Pacienta care zambeste

,,Bunăvoința și modul frumos de exprimare al întregului personal din Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda m-au făcut să vin de drag la stomatolog. Mi-am dorit tare mult să am parte și eu de dinți ficși și de un zâmbet complet sănătos. Din momentul în care mi-a fost pusă lucrarea fixă mă simt mult mai încrezătoare, deoarece pot vorbi, mânca și zâmbi fără teamă. Am recomandat deja clinica prietenilor și colegilor mei de serviciu și voi recomanda în continuare cu multă încredere!” Daniela Miron

,,Fratele meu mi-a spus de Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda, iar profesionalismul și recenziile bune m-au determinat să vin la un consult. Aici am realizat câteva extracții și obturații dentare. Sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată, iar acum mă simt mult mai bine. Recomand clinicile pentru că medicii sunt foarte profesioniști și prietenoși”, Olivia-Mălina.

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Turda:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturatie dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1450 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroana CEREC 2500 lei
Coroana Ceramica Integrala EMAX 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

De ce să vii la noua clinică dentară din Turda marca Dr. Leahu, pentru adulți și copii?

  • Servicii medicale integrate
  • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului „Dinți ficși în 24 de ore”
  • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret
  • Servicii de ortodonție
  • Servicii de radiologie digitală
  • Tratamente de canal la microscop
  • Servicii stomatologice de urgență
  • Sigilări copii
  • Stomatologie copii
Cabinet stomatologic din Clinica Stomatologica Dr. Leahu din Turda
Clinicile Dr. Leahu Turda, din centrul orașului Turda, cartier Oprișani, își așteaptă pacienții într-o atmosferă prietenoasă

În Clinica Dr. Leahu Turda o echipă dedicată de medici dentiști are grijă ca fiecare intervenție să aibă cel mai bun rezultat pentru pacient. Totodată, actele medicale se vor desfășura în deplin confort și siguranță, pentru ca pacienții să beneficieze de „sănătate reală și o experiență excepțională.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777