Clinica Dr. Leahu Victoriei

La doar câteva sute de metri de stația de metrou Piața Victoriei, echipa de medici dentiști de la Clinica Dr. Leahu Victoriei, sector 1, îți pune la dispoziție servicii complexe de stomatologie, la cele mai înalte standarde de calitate, pentru ca tu să zâmbești mai mult ca niciodată.

La Clinica Dr. Leahu Victoriei, situată pe str. Arhitect Louis Blanc, nr 9, sector 1, știm că timpul tău este prețios, de aceea îți preluăm rapid atât urgența stomatologică, dar îți oferim și posibilitatea de a face programări online, plăți cu cardul sau în 6 rate fără dobândă prin Card Avantaj. Îți punem la dispoziție istoricul medical, radiografii digitale și un plan de tratament rapid, prin care rezolvăm orice problemă dentară în minimum de ședințe în cabinetul stomatologic. În plus, beneficiezi de reminder prin sms sau telefonic.

În Clinica Dr. Leahu Victoriei, sector 1, dedicăm toată priceperea și cunoștințele noastre calității zâmbetului pacienților.

Fiind la doar câțiva pași de Guvern și stația de metrou Piața Victoriei, în Clinica Dr. Leahu Victoriei, sector 1, vei găsi specialiștii de care ai nevoie pentru tratamente cu implanturi dentare, coroane și fațete dentare, albirea dinților, aparate dentare, consultații de specialitate etc.

Încă de la lansarea Clinicii Dr. Leahu Victoriei, sector 1, ne-am dedicat furnizării unor tratamente stomatologice de ultimă generație, folosind cele mai moderne tehnologii:

– VELscope Vx, singurul aparat aprobat de OMS pentru depistarea cancerului oral
– Lampa ZOOM, cel mai avansat sistem profesional de albire a dinților
– Implant Brendent Germania, cel mai inovator sistem de implanturi dentare din lume.

Acest lucru ne-a permis ca, până azi, să avem la activ rezolvate câteva mii de cazuri ale pacienților care și-au dorit tratamente stomatologice de calitate, care să garanteze pe termen lung menținerea stării lor de sănătate.

În Clinica Dr. Leahu Victoriei, sector 1, punem accentul și pe tratamente bazate pe prevenție, minim invazive și tehnologii digitale de ultimă generație. Este cel mai inteligent mod de a-ți salva timpul, liniștea și banii.

Nu lăsa pe mâine ce poți rezolva azi!
Te așteptăm la o consultație de specialitate la Clinica Dr. Leahu Victoriei, sector 1.

În Clinica Dr. Leahu Victoriei avem grijă ca fiecare intervenție să aibă cel mai bun rezultat pentru pacient, în deplin confort și siguranță. Pentru că suntem profesioniști, tratăm mai întâi cauza, folosim intervențiile chirurgicale doar ca ultimă variantă, iar acolo unde este posibil, păstrăm cât mai mult din dantura naturală.

Încă de la deschiderea primei clinici Dr. Leahu am impus un nivel ridicat de calitate al serviciilor prestate. Pentru noi, fiecare pacient este unic și tratat ca atare, mai ales că cei care pleacă fericiți din clinicile noastre ne devin prieteni și ne recomandă, cu mare căldură, oamenilor dragi lor.

Clinica Dr. Leahu Victoriei

 

icon-p-tel Telefon: 0374 475 555

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00 | S: 09:00 – 16:00

icon-p-harta Str. Arhitect Louis Blanc nr. 9, 011751, sector 1, București

Metrou: stația Piața Victoriei
Autobuze: 381, 300, 783, 182
Tramvaie: 1, 46, 24, 42, 45, 46

Serviciile noastre:

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.