Centrul de Excelență regional Constanța

Timpul este una dintre cele mai valoroase resurse ale omului, de aceea, pentru a fi aproape de toți pacienții noștri oferim servicii stomatologice și în Clinica Dr. Leahu Constanța. Te așteptăm în cea de-a 5-a clinică Dr. Leahu din afara Bucureștiului pentru a beneficia de sănătate reală, o experiență excepțională și un tratament dentar personalizat, cu un număr minim de ședințe.

Din grijă pentru pacienții noștri, am creat o clinică stomatologică cu 12 cabinete, dintre care unul special pentru nevoile copiilor. De asemenea, am pregătit și un centru de radiologie dentară, tocmai pentru a putea oferi confortul necesar pacienților. În clinica stomatologică Dr. Leahu Constanța vei găsi un mediu plăcut, dotat cu aparatură modernă și o echipă de medici specialiști ce îmbină profesionalismul serviciilor oferite cu livrarea unei experiențe excepționale.

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța oferă tratamente moderne și servicii stomatologice personalizate care se pliază pe nevoile și problemele dentare ale fiecărui pacient în parte. Știm cât de important este să alegi informat, de aceea, întreg personalul este pregătit să îți răspundă la întrebări și să te ajute să iei decizii cu privire la problemele stomatologice.

Map loading, please wait ...

Clinica stomatologică Dr. Leahu Constanța – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00

icon-p-harta Str. Mihai Viteazu nr. 73, Constanța

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Constanța:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Igor Vacarciuc

Dr. IGOR VACARCIUC

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Dr. Gabriela Luca

Dr. GABRIELA LUCA

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. ALEXANDRA SABO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. OCTAVIAN STANCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. CARMEN PESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. EMANUELA POPESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. CAMELIA GEORGIANA VOINEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Constanța:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Constanța:

Unde se află Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța se află pe Str. Mihai Viteazu, nr. 73.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Dentară Dr. Leahu Constanța este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Cum pot ajunge la Clinica Dentară Dr. Leahu Constanța?

Clinica Dentară Dr. Leahu Constanța se află în spatele Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cât costă o consultație la Clinica Dr. Leahu Constanța?

Prețul consultației este de 140 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 75 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 265 lei.

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 60 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Constanța există un cabinet de stomatologie modern, special amenajat cu echipamente moderne și cu personaje de poveste pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate sigure și fără durere.

La ce vârstă este recomandată prima vizită a copilului la medicul stomatolog cu practică limitată la pedodonție?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

Ce modalități de plată există la Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Dr. Leahu din Constanța?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Constanța, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în Constanța?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

Ce servicii stomatologice de urgență oferiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

Cum se desfășoară tratamentul de albire dentară în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

Ce tipuri de implanturi dentare folosiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Constanța

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Constanța și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Constanța se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

Pacienta a Centrului de Excelenta regional Constanta, alaturi de Dr. Ionut Leahu

,,Sunt mulțumită pentru că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța, deoarece încă de la început mi s-au oferit explicații complete asupra tratamentului pe care urmează să-l fac. Am avut parte de o intervenție chirurgicală ce a constat în inserarea implanturilor dentare alături de domnul Dr. Ionuț Leahu. Am avut și am în continuare foarte multă încredere în dumnealui și în întreaga sa echipă de medici profesioniști. Recomand cu căldură această clinică tuturor celor care își doresc o schimbare în viață.” Elena Filimon

Dr. Ionut Leahu impreuna cu una dintre pacientele sale

,,Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu de aproximativ 6 ani și sunt foarte mulțumită de tratamentul de care am putut să am parte aici. Faptul că pot mânca fără griji și zâmbi în orice moment al vieții contează foarte mult pentru mine. Alături de domnul Dr. Ionuț Leahu am avut parte de o intervenție chirurgicală excepțională, nu am simțit și nu am întâmpinat nici o problemă în timpul operației și nici în decursul acestor ani. Vin cu mare drag o dată pe an la igienizările profesionale și mă declar o pacientă extrem de fericită! De cum am aflat că s-a deschis și clinica în Constanța am recomandat tuturor apropiaților să vină să beneficieze de sănătate reală, așa cum am beneficiat și eu! Vă mulțumesc din tot sufletul!” Valerica Lungu

Pacient tanar, alaturi de medicul sau, intr-un cabinet stomatologic din Centrul de Excelenta regional Constanta

„Serviciile oferite și dedicarea întregului personal al clinicii Dr. Leahu Constanța sunt impecabile, pot spune că aici am găsit o mică familie. Raportul preț-calitate este bun, procedurile și materialele folosite, dar și grija cadrelor medicale sunt neîntâlnite de mine în alte clinici. Doamna Dr. Temelcea mi-a devenit ca o a doua mamă, are grijă să îmi spună orice proces, orice modificare apărută în planul de tratament și orice lucru care se întâmplă legat de evoluția acestuia. Vă mulțumesc!” Sion Larissa

Pacient fericit alaturi de un medic din Centrul de Excelenta regional Constanta

„Sunt mulțumită pentru că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța, deoarece încă de la început mi s-au oferit explicații complete asupra tratamentelor pe care urmează să le fac. Planul de tratament a fost abordat din mai multe perspective de către mai mulți medici specialiști, iar tratamentul a fost realizat, de asemenea, de către o adevărată echipă de medici. La această clinică condițiile și aparatura sunt la cel mai înalt nivel.” Cornelia Barbu

Pacient si medic din Centrul de Excelenta regional Constanta

„Am fost plăcut impresionat de experiența la Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța. Serviciile medicale sunt de ultimă generație, personalul este foarte bine pregătit, receptiv la nevoile pacientului, empatic și, cel mai important, capabil să rezolve orice problemă medicală. Echipa mi-a inspirat încredere și de fiecare dată când am venit în clinică am plecat zâmbind. Mulțumesc pentru că existați și în orașul nostru!” Petre Dragoș Andrei

Dr. Temelcea si pacienta sa in timpul unei consultatii stomatologice in Centrul de Excelenta regional Constanta

„Experiența la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța a fost prima mea experiență plăcută la dentist. De cum am pășit în clinică, am fost întâmpinată cu căldură de către personal. Despre doamna Dr. Temelcea nu am decât cuvinte de laudă. Este un adevărat profesionist, cu multă pasiune pentru această meserie, un bun ascultător și un doctor mărinimos. Vă mulțumesc!” Evodchim Roxana

Dr. Vacarciug Igor si pacienta sa la Clinica Dr. Leahu din Constanta

„În urma tratamentului stomatologic pe care l-am urmat la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța, mă declar foarte mulțumită de serviciile și personalul de aici. Țin să îi mulțumesc în special domnului Dr. Vacarciug Igor pentru toată atenția acordată de-a lungul tratamentului. Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să am mai multă încredere!” Claudia Andrei

Vacarciug Igor si pacienta sa, dupa o consultatie stomatologica in Centrul de Excelenta regional Constanta

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța am avut ocazia să fiu tratată de un medic excelent, domnul Dr. Vacarciuc Igor, să beneficiez de servicii stomatologice de calitate și să mă bucur de grija întregii echipe pentru bunăstarea mea, ca pacient. Recomand cu încredere!” Abdula Daian

,,În urma unui interviu susținut de către Dr. Ionuț Leahu la televizor, am aflat că una dintre direcțiile principale atât ale dânsului, cât și ale întregii echipe medicale este atenția către pacient și rezolvarea problemelor într-un mod cât mai puțin invaziv. Așadar, am decis să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța. Prima consultație a decurs excelent, am accept pe loc planul de tratament și chiar din prima zi am început să-mi tratez dantura. Flexibilitatea progrămărilor, atenția deosebită, precum și profesionalismul medicilor m-au determinat să recomand serviciile din această clinică și apropiaților mei.” Ovidiu Daniel Tudor

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Constanța:

Dr. Leahu Constanța, cabinet stomatologic pentru adulți și copii

 • Servicii medicale integrate;
 • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului SKY fast&fixed;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Intrarea in cladirea Centrului de Excelenta regional Constanta
Centrul de Excelență regional Constanța le oferă pacienților din zona Dobrogea servicii stomatologice personalizate și moderne

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134