Centrul de Excelență regional Constanța

Timpul este una dintre cele mai valoroase resurse ale omului, de aceea, pentru a fi aproape de toți pacienții noștri oferim servicii stomatologice și în Clinica Dr. Leahu Constanța. Te așteptăm în cea de-a 5-a clinică Dr. Leahu din afara Bucureștiului pentru a beneficia de sănătate reală, o experiență excepțională și un tratament dentar personalizat, cu un număr minim de ședințe.

Din grijă pentru pacienții noștri, am creat o clinică stomatologică cu 12 cabinete, dintre care unul special pentru nevoile copiilor. De asemenea, am pregătit și un centru de radiologie dentară, tocmai pentru a putea oferi confortul necesar pacienților. În clinica stomatologică Dr. Leahu Constanța, aflată în apropierea Delfinariului și a Spitalului Județean, vei găsi un mediu plăcut, dotat cu aparatură modernă și o echipă de medici specialiști ce îmbină profesionalismul serviciilor oferite cu livrarea unei experiențe excepționale.

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța oferă tratamente moderne și servicii stomatologice personalizate care se pliază pe nevoile și problemele dentare ale fiecărui pacient în parte. Știm cât de important este să alegi informat, de aceea, întreg personalul este pregătit să îți răspundă la întrebări și să te ajute să iei decizii cu privire la problemele stomatologice.

Clinica stomatologică Dr. Leahu Constanța – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program:Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 13:00 – 21:00 / Miercuri: 09:00 – 21: 00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Str. Mihai Viteazu nr. 73, Constanța Acces facil din zonele: Spitalul Județean de Urgență și Delfinariul Constanța.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Constanța:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog

Dr. CAMELIA GEORGIANA VOINEA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. OCTAVIAN STANCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Dr. DIANA HEROIU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog

Dr. EMANUELA POPESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. CLAUDIA HADJIOGLO

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Constanța:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Constanța:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CONSTANȚA?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța se află pe Str. Mihai Viteazu, nr. 73, cu acces facil din zona Delfinariului și în proximitatea Spitalului Județean de Urgență.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Constanța este deschisă de Luni: 09:00 – 17:00 / Marți: 13:00 – 21:00 / Miercuri: 09:00 – 21: 00 / Joi: 13:00 – 21:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU CONSTANȚA?

Clinica Dentară Dr. Leahu Constanța se află în spatele Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU CONSTANȚA?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU CONSTANȚA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Constanța oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Constanța există un cabinet de stomatologie modern, special amenajat cu echipamente moderne și cu personaje de poveste pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate sigure și fără durere.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CONSTANȚA?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN CONSTANȚA?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Constanța, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN CONSTANȚA?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CONSTANȚA?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CONSTANȚA?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN CONSTANȚA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Constanța folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Constanța

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Constanța și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Constanța se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța de pe internet. Recenziile bune din partea pacienților m-au determinat să vin aici. Mă confruntam cu parodontoză și dinți lipsă. Am urmat un tratament cu 12 implanturi de titan și coroane individuale de zirconiu. În prezent mă simt foarte bine. La început a existat o mică problemă cu lucrarea provizorie, dar s-a rezolvat. Sunt foarte mulțumit. Recomand cu încredere această clinică, pentru serviciile de calitate, siguranță și standardul înalt al calității materialelor. Un lucru important este că am știut de la început costurile și nu am avut parte de surprize. Vă mulțumesc pentru tot.” Cu stimă Cantea Cătălin

„Înainte să aleg o clinică stomatologică m-am interesat în tot orașul Constanța care ar fi cea mai bună. Ceea ce m-a determinat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu au fost recomandările oamenilor pe care le-am citit pe internet și aparițiile TV. M-am confruntat adesea cu probleme gingivale și am decis să vin aici pentru a-mi rezolva aceste afecțiuni. Acum, după tratamentele endodontice, parodontale și chirurgicale pot spune că sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de această clinică și mai ales de Dr. Igor Vacarciuc. Totul s-a schimbat în bine, am mai multă încredere în mine, zâmbesc larg și în sfârșit am gingii sănătoase. Am recomandat cu drag clinica și pe domnul Dr. Vacarciuc pentru profesionalism.” El-Hindaui Fatme

Pacient tanar, alaturi de medicul sau, intr-un cabinet stomatologic din Centrul de Excelenta regional Constanta

„Serviciile oferite și dedicarea întregului personal al clinicii Dr. Leahu Constanța sunt impecabile, pot spune că aici am găsit o mică familie. Raportul preț-calitate este bun, procedurile și materialele folosite, dar și grija cadrelor medicale sunt neîntâlnite de mine în alte clinici. Doamna Dr. Temelcea mi-a devenit ca o a doua mamă, are grijă să îmi spună orice proces, orice modificare apărută în planul de tratament și orice lucru care se întâmplă legat de evoluția acestuia. Vă mulțumesc!” Sion Larissa

„Am urmărit pagina Dr. Leahu pe Facebook, în urma unui anunț văzut pe Internet. Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța pentru faptul că sunt profesioniști, în acest domeniu, toți angajații sunt de nota 10, iar atunci când m-am așezat pe scaun m-am simțit în siguranță. Aveam dureri insuportabile la o măsea și am venit de urgență la clinică. Sunt extrem de mulțumită de modul în care am fost tratată, motiv pentru care continui în prezent planul de tratament propus. Am urmat tratamente de canal la microscop, plus alte obturații, pregătindu-mă pentru montarea unui aparat dentar. Mă simt excelent deoarece am scăpat de durere. Eu fiind cântăreață am nevoie, în primul rând, ca sănătatea orală să fie cât mai bună, dar și aspectul dinților mei să fie perfect. Recomand cu cea mai mare căldură clinica, pentru rapiditatea și profesionalismul domnilor și doamnelor doctori, cât și a asistenților acestora. Voi reveni cu mare drag aici pentru a-mi menține dinții perfecți.” Denisa Lucan

„ Am avut nevoie cât mai urgent de un medic stomatolog, deoarece aveam o infecție pe canal. Am ajuns la Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța, deoarece se afla în primele afișări pe Google. Aici am observat că există toate echipamentele necesare intervențiilor, așa că am decis să urmez tratamentul de canal la microscop. Am fost foarte mulțumit de modul în care s-a lucrat. O recomandare ar fi să puneți mai multe flori sau arbuști prin clinică pentru un aspect natural.” Mihai Cosor

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța din mass-media. Am decis să vin aici în urma recenziilor pozitive din partea altor pacienți și datorită aparițiilor foarte interesante ale domnului Dr. Ionuț Leahu la TV. Am venit aici pentru a-mi rezolva probleme cu parodontoza avansată, deoarece totul era din ce în ce mai grav, pierdeam un dinte la 3-4 luni. Am ajuns în această situație gravă din cauza fricii și a neglijenței, dar am decis că este timpul să-mi fac curaj și să rezolv aceste probleme. În prezent sunt foarte mulțumit de rezultat. Am urmat un tratament chirurgical complex, unde domnul Dr. Ionuț Leahu mi-a extras 7 dinți irecuperabili, adiție osoasă și bineînțeles 11 implanturi. Această intervenție a fost realizată cu profesionalism, numai într-o oră și 40 de minute. După operație nu au existat complicații și m-am simțit excelent. Am reușit în sfârșit să mănânc normal, fără dureri. Recomand din suflet această clinică, doctorii sunt foarte bine pregătiți, folosesc tehnici avansate de tratament și aduc performanță în cazul medicinii dentare din România. Vă doresc mult succes în continuare și felicitări!” Valentin Stancu

,,Am venit cu multe probleme dentare la Clinica Dr. Leahu Constanța, dinți și măsele lipsă și carii dentare. Alegerea acestei clinici se datorează domnului Dr. Ionuț Leahu, care are o siguranță în modul de exprimare și mi-a spus că oricine poate avea din nou o dantură sănătoasă, chiar și cu boli cronice, cu toate că am stat cu această teamă ani de zile. Personal mi se pare destul de excelent, costurile sunt destul de mari, dar nu știu ce prețuri au celelalte clinici, deci nu pot face comparație, dar având aparatură performantă, înțeleg de ce este puțin mai scump.” Carmen Tulbure

,,Am auzit de Clinicile Dr. Leahu Constanța de pe Internet. Profesionalismul medicilor și personalul foarte amabil m-au determinat să vin cu băiețelul meu pentru tratarea măselelor cariate și a durerilor. Înainte am fost și într-un cabinet dentar, dar nu am continuat pentru că medicul nu a avut răbdare și nici copilul. În schimb, în această clinică, din prima vizită, copilul s-a îndrăgostit de ,,doamna doctor frumoasă și cu ochelari”. Recomandăm pentru profesionalism, amabilitate și grijă pentru pacient.” tatăl lui Darius Cojocaru

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța de la o prietenă care văzuse reclama pe facebook. Am venit pentru a beneficia de a doua opinie și am decis să rămân pentru tratament. În cadrul clinicii am urmat un tratament chirurgical și purtarea unui aparat dentar. Am parcurs un drum greu și foarte lung, dar rezultatele obținute sunt pe măsura așteptărilor. Urmând pas cu pas planul de tratament, în prezent sunt foarte mulțumită că am o mușcătură corectă, dantura este frumos aliniată și nu mai resimt durere la nivelul articulațiilor mandibulare. Acum și soțul meu a devenit pacient al acestei clinici. Primul medic cu care am interacționat în clinică a fost domnul Dr. Ionuț Leahu, apoi a urmat doamna Dr. Anca Temelcea, medic ortodont, Dr. Igor Vacarciuc, medic stomatolog endodont, Dr. Octavian Stanciu, medic parodontolog, Dr. Cătălin Fîrtat, medic protetician și restul echipei care a fost foarte răbdătoare și înțelegătoare cu mine. Mulțumesc!” Florina Drăgoi

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța de la niște cunoștințe. Ceea ce m-a determinat să vin aici să-mi rezolv problemele cu dantura este tehnologia modernă și faptul că poți realiza radiografii dentare tot în clinică. Am venit aici la un control amănunțit al danturii și în urma tratamentului de canal și al igienizării profesionale mă simt foarte bine. Cu mare plăcere recomand tuturor să vină aici, deoarece am fost tratată foarte bine de personalul medical.” Anca Comisaru

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma aparițiilor TV ale domnului Dr. Ionuț Leahu. Am citit mai multe despre clinică, iar toată lumea o recomanda pentru profesionalism. Am decis astfel să vin aici. Am avut nevoie de o reabilitare a danturii, care a implicat tratament endodontic, ortodontic și implanturi. Mă simt foarte bine acum și da, aș recomanda această clinică tuturor. Sunteți profesioniști!” Marian Dumitrache

Pacienta a Centrului de Excelenta regional Constanta, alaturi de Dr. Ionut Leahu

,,Sunt mulțumită pentru că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța, deoarece încă de la început mi s-au oferit explicații complete asupra tratamentului pe care urmează să-l fac. Am avut parte de o intervenție chirurgicală ce a constat în inserarea implanturilor dentare alături de domnul Dr. Ionuț Leahu. Am avut și am în continuare foarte multă încredere în dumnealui și în întreaga sa echipă de medici profesioniști. Recomand cu căldură această clinică tuturor celor care își doresc o schimbare în viață.” Elena Filimon

,,Deoarece mama mea este pacientă a Clinicilor Dentare Dr. Leahu Constanța, am decis să vin și eu să-mi tratez câțiva dinți afectați de carii dentare. Mă confruntam cu dureri, iar datorită tratamentelor realizate mă simt foarte bine.” Aura Elena Miron

„În urma căutărilor pe Google am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța. Modul de prezentare a clinicii din presă m-a determinat să vin aici pentru a-mi rezolva problemele stomatologice. Aveam o sensibilitate dentară în partea stânga sus, iar în urma tratamentului efectuat mă simt excelent. Deja am recomandat clinica.” Antonel Iorga

„Soțul meu este pacient al Clinicii Dentare Dr. Leahu din Constanța și ulterior am văzut și spoturile la TV. Profesionalismul, ușurința cu care m-am putut programa și adaptabilitatea întregului personal la modificările de program, au contat mult în alegerea clinicii. Aici am beneficiat de control de rutină, evaluarea problemelor dentare existente și rezolvarea acestora. Sunt foarte mulțumită! Problemele dentare s-au rezolvat rapid, fără dureri. Mi-am putut continua activitățile zilnice, fără niciun fel de oprire. Cu siguranță aș recomanda clinica pentru amabilitatea personalului, pentru profesionalismul cadrelor medicale și pentru transparența cu care se rezolvă orice situație.” Ioana Gherghișan

,,Am tot căutat diverse clinici pentru problemele mele stomatologice, însă Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-au atras atenția. Am citit foarte mult despre acestea pe Facebook și am văzut și un interviu cu Dr. Ionuț Leahu la televizor. De mai bine de 12-14 ani mi-am tratat dantura în altă parte, iar de vreo 2 ani problemele au reapărut și mi-am pierdut încrederea în medicii stomatologi. Însă, în clinica aceasta mi-am recăpătat-o și am încredere mare și în domnul Dr. Ionuț Leahu. Am recomandat clinica atât soției și copiilor mei, cât și prietenilor.” Petrică Grozavu

Medic stomatolog in stanga, medic stomatolog in dreapta in clinica dentara

„Am auzit de această clinică prin intermediul a unuia dintre membrii familiei. Am înțeles că este o clinică cu medici experimentați și care știu să facă pacientul să înțeleagă procesul intervenției. Am venit cu probleme la măselele de minte, care în timp mi-au afectat până și auzul. Astfel am decis să vin să să-mi scot aceste măsele de minte. Am fost foarte mulțumită de domnul și doamna doctor, deoarece a fost pentru prima dată în viața mea când nu am simțit durere la o extracție, dar și impresionată de modul de lucru și felul cum vorbesc cu pacienții. Sunt foarte devotați muncii pe care o fac și se vede că o fac cu plăcere. Am urmat primul tratament cu inflamatorii care mi-a creat disconfort, dar am discutat cu domnul doctor despre acest lucru și mi-a fost schimbat. După m-am simțit mult mai bine, fără dureri, dar treptat mi-a revenit și auzul. Da, aș recomanda această clinică, deoarece doctorii și asistentele sunt niște oameni minunați. Unde poți obține înțelegere, calm, respect și profesionalism într-un singur loc? La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța este posibil.” Gabriela Vlad

„Am venit la Clinica Dr. Leahu din Constanța la recomandarea unui coleg. Ce m-a impresionat aici este profesionalismul echipei și calitatea serviciilor oferite. Am avut nevoie de 3 implanturi și coroane dentare. Mă simt foarte bine în urma tratamentelor și am să recomand tuturor să vină aici.” Valerian Iorga

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu Constanța de pe internet. Mi s-a părut cea mai bună din oraș, iar acum mă bucur de alegerea făcută. Am avut nevoie să-mi îndrept dinții din partea de jos. Sunt foarte mulțumită și mă simt excelent, acum mă bucur de un zâmbet mai frumos. Recomand cu drag această clinică, deoarece am avut rezultate foarte bune și cred ca este totul perfect aici.” Aura Voedes

„Am aflat de această clinică de pe facebook și toată lumea spune că este una foarte bună, așa că am decis să vin și eu. Mă confruntam cu parodontoză și dinți strâmbi. Până în acest moment sunt foarte mulțumită de modul în care decurge tratamentul. Recomand cu drag.” Rodica Trifu

Dr. Ionut Leahu impreuna cu una dintre pacientele sale

,,Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu de aproximativ 6 ani și sunt foarte mulțumită de tratamentul de care am putut să am parte aici. Faptul că pot mânca fără griji și zâmbi în orice moment al vieții contează foarte mult pentru mine. Alături de domnul Dr. Ionuț Leahu am avut parte de o intervenție chirurgicală excepțională, nu am simțit și nu am întâmpinat nici o problemă în timpul operației și nici în decursul acestor ani. Vin cu mare drag o dată pe an la igienizările profesionale și mă declar o pacientă extrem de fericită! De cum am aflat că s-a deschis și clinica în Constanța am recomandat tuturor apropiaților să vină să beneficieze de sănătate reală, așa cum am beneficiat și eu! Vă mulțumesc din tot sufletul!” Valerica Lungu

„În urma unei analize a clinicilor stomatologice din Constanța, am decis să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu. Ceea ce m-a determinat să fac această alegere se raportează la performanța echipei medicale, la experianța îndelungată în domeniu, grija față de pacient și multitudinea de informații stomatologice, explicate pe înțelesul tuturor pe toate canalele de media. M-am prezentat aici cu afecțiunea de parodontită și dinți lipsă. Am fost foarte mulțumit de modul în care s-a rezolvat problema mea cu dinții, a fost surprinzător de plăcut, fără neajunsuri. În prezent mă simt foarte bine și aș recomanda cu siguranță această clinică pentru profesionalism” Cătălin Cantea

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța de la soțul meu. El este pacient al clinicii și a avut parte de o experiență foarte frumoasă, așa că am decis să vin și eu pentru a-mi rezolva probleme cu dinții. Mă confruntam cu parodontoză, iar în urma tratamentului propus mă simt foarte bine, sunt foarte muțumită. Pratic, dacă nu întâlnea echipa de profesioniști a clinicii ajungeam să-mi pierd dinții. Acum zâmbesc cu încredere și râd cu poftă, fără să-mi acopăr gura. Este lesne de înțeles că am să recomand cu drag această clinică, datorită profesioniștilor și oamenilor pe care i-am întâlnit aici. Aici nu am găsit numai doctori, ci și prieteni care știu să-ți zâmbească și să te înțeleagă. Vă doresc să rămâneți la fel, la un standard înalt din toate punctele de vedere.” Elisabeta Duțu

,,În urma unui interviu susținut de către Dr. Ionuț Leahu la televizor, am aflat că una dintre direcțiile principale atât ale dânsului, cât și ale întregii echipe medicale este atenția către pacient și rezolvarea problemelor într-un mod cât mai puțin invaziv. Așadar, am decis să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța. Prima consultație a decurs excelent, am accept pe loc planul de tratament și chiar din prima zi am început să-mi tratez dantura. Flexibilitatea progrămărilor, atenția deosebită, precum și profesionalismul medicilor m-au determinat să recomand serviciile din această clinică și apropiaților mei.” Ovidiu Daniel Tudor

„Un prieteni mi-a recomandat Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța, pentru profesionalism și servicii de calitate. Am decis să vin aici, deoarece încă de la prima vizită personalul medical mi-a inspirat încredere și mi-au oferit o soluție clară pentru a-mi rezolva probleme. Anterior m-am confruntat cu experințe mai puțin plăcute la alte cabinete stomatologice și am decis să caut opțiuni în altă parte. Aici am urmat tratament cu implanturi dentare, în partea de sus, adiție de os, ablații și acum aștept lucrarea finală. Deși încă nu am ajuns la finalul tratamentului, mă simt foarte bine și încep să mânânc pe zi ce trece tot normal și cu ușurință. Am recomandat cu drag această clinică tuturor apropiaților și o voi face ori de câte ori voi avea ocazia.” Gheorghe Gușu

„La Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța întreg personalul este profesionist și mi-a oferit toate informațiile necesare pentru a alege planul de tratament potrivit pentru mine. Un prieten mi-a recomandat această clinică și am decis să vin. Aici am beneficiat de un tratament cu implant dentar, în urma căruia mă simt foarte bine acum. E rândul meu acum să fac mai departe recomandări, astfel că vă îndemn să veniți aici pentru că serviciile stomatologice sunt de calitate și medicii sunt profesioniști.” Ioniță Tuzlaru

„Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu din Constanța de la o fostă colegă. Mi s-a părut foarte util să poți merge într-un singur loc, unde să poți beneficia de toate serviciile necesare unei lucrări dentare. Primele probleme cu dinții au apărut de la prima sarcină, iar la cea de a doua au devenit mai acute. Am fost foarte mulțumită de tot ceea cea a presupus planul de tratament, atât din punct de vedere profesional, cât și modul în care s-a comportat personalul medical. În cadrul clinicii am urmat sistemul de implant „Dinți ficși în 24 de ore” și în urma procedurii mă simt foarte bine. Am recomandat deja clinica, iar cel mai bun exemplu este faptul că și soțul meu a devenit pacient aici. Vă mulțumesc!” Odilia Vlad

Vacarciug Igor si pacienta sa, dupa o consultatie stomatologica in Centrul de Excelenta regional Constanta

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța am avut ocazia să fiu tratată de un medic excelent, domnul Dr. Vacarciuc Igor, să beneficiez de servicii stomatologice de calitate și să mă bucur de grija întregii echipe pentru bunăstarea mea, ca pacient. Recomand cu încredere!” Abdula Daian

Dr. Vacarciug Igor si pacienta sa la Clinica Dr. Leahu din Constanta

„În urma tratamentului stomatologic pe care l-am urmat la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța, mă declar foarte mulțumită de serviciile și personalul de aici. Țin să îi mulțumesc în special domnului Dr. Vacarciug Igor pentru toată atenția acordată de-a lungul tratamentului. Vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să am mai multă încredere!” Claudia Andrei

Dr. Temelcea si pacienta sa in timpul unei consultatii stomatologice in Centrul de Excelenta regional Constanta

„Experiența la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța a fost prima mea experiență plăcută la dentist. De cum am pășit în clinică, am fost întâmpinată cu căldură de către personal. Despre doamna Dr. Temelcea nu am decât cuvinte de laudă. Este un adevărat profesionist, cu multă pasiune pentru această meserie, un bun ascultător și un doctor mărinimos. Vă mulțumesc!” Evodchim Roxana

Pacient si medic din Centrul de Excelenta regional Constanta

„Am fost plăcut impresionat de experiența la Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța. Serviciile medicale sunt de ultimă generație, personalul este foarte bine pregătit, receptiv la nevoile pacientului, empatic și, cel mai important, capabil să rezolve orice problemă medicală. Echipa mi-a inspirat încredere și de fiecare dată când am venit în clinică am plecat zâmbind. Mulțumesc pentru că existați și în orașul nostru!” Petre Dragoș Andrei

Pacient fericit alaturi de un medic din Centrul de Excelenta regional Constanta

„Sunt mulțumită pentru că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Constanța, deoarece încă de la început mi s-au oferit explicații complete asupra tratamentelor pe care urmează să le fac. Planul de tratament a fost abordat din mai multe perspective de către mai mulți medici specialiști, iar tratamentul a fost realizat, de asemenea, de către o adevărată echipă de medici. La această clinică condițiile și aparatura sunt la cel mai înalt nivel.” Cornelia Barbu

„În prezent locuiesc în Anglia, însă orașul meu natal este Constanța. În urma căutărilor pe Facebook am aflat de această clinică. Sunteți o companie puternică (aveți clinici în multe orașe din țară) și nu am văzut recenzii negative din partea oamenilor. Motiv pentru care am decis să vin aici. Mai aveam câteva rădăcini la dinți și o lucrare mică în față, jos. Am ajuns în această situație din cauza faptului că în Anglia, acolo unde locuiesc acum, prețurile sunt foarte mari și în perioada pandemiei în clinicile de acolo nu s-au mai primit pacienți noi. Mă declar foarte mulțumit de tratamentele urmate la dumneavoastră, mai exact extras rădăcini, sinus lift, adițiile de os, 6 implanturi sus și jos, lucrare provizorie pentru 4-6 luni. Acum după tratamente mă simt foarte bine, văd altfel viața. Aș recomanda Clinicile Dentare Dr. Leahu Constanța oricui și oricând, pentru profesionalism și atmosfera plăcută.” Horia Melinte

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Constanța:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturatie dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1450 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroana CEREC 2500 lei
Coroana Ceramica Integrala EMAX 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Dr. Leahu Constanța, cabinet stomatologic pentru adulți și copii

  • Servicii medicale integrate;
  • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului SKY fast&fixed;
  • Coroane și fațete dentare din ceramică;
  • Tratamente complexe efectuate la microscop;
  • Stomatologie laser;
  • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
  • Servicii de ortodonție;
  • Servicii de radiologie digitală;
  • Servicii stomatologice de urgență;
  • Stomatologie copii.
Intrarea in cladirea Centrului de Excelenta regional Constanta
Centrul de Excelență regional Constanța le oferă pacienților din zona Dobrogea servicii stomatologice personalizate și moderne

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777