Clinica stomatologică Dr. Leahu Oradea - Cabinet stomatologic, urgențe dentist, clinica dentară pentru copii și adulți - Locație centrală, în apropierea complexului Luceafărul

Clinicile Stomatologice Dr. Leahu te așteaptă și în Oradea! Aici beneficiezi de sănătate reală, experiențe stomatologice excepționale și un plan de tratament personalizat cu număr minim de ședințe în locația noastră: Clinica Stomatologică Dr. Leahu Oradea, a 4-a clinică din afara Bucureștiului!

Din grijă pentru pacienții noștri, am creat un mediu de lucru plăcut și dotat cu aparatură modernă, 8 cabinete bine echipate, dintre care unul special conceput pentru nevoile copiilor și un centru de radiologie dentară. Pentru a oferi un confort sporit pacienților, oferim tratamente dentare adaptate nevoilor fiecărui pacient, realizate într-un număr restrâns de ședințe.

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Oradea, asigură o gamă variată de tratamente moderne și servicii stomatologice, tocmai pentru a putea avea grijă de nevoile pacienților. Echipa de medici specialiști îmbină cu succes profesionalismul serviciilor oferite și livrarea unei experiențe excepționale a pacienților.

Vezi aici pachetul de servicii de bază pentru medicină dentară CAS Bihor.

Clinica stomatologică Dr. Leahu Oradea – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programaridental@reginamaria.ro

icon-p-orar Program:Luni: 13:00 -21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 09:00 – 17:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă: închis / Duminică: închis

icon-p-harta Complex Luceafărul, str. Calea Aradului nr. 4A, Oradea Acces facil din zonele: centru, complex Luceafărul și cartierele Dorobanților, Europa, Oncea și Ioșia.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Oradea:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. IRINA-JOSEFINA MANAFU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. RUXANDRA VANDICI

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. BIANCA NEGRUȚIU

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Dr. ADRIAN HERMAN

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Dr. ILINCA GIORGIANA LAVINIA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Medic stomatolog

Dr. MARCELA ANDREEA BAR

Medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Oradea:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Oradea:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU ORADEA?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Oradea se află pe Str. Calea Aradului, nr. 4A, cu acces facil din zona Centrului Istoric și a complexului Luceafărul.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Oradea ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Oradea este deschisă de Luni: 13:00 -21:00 / Marți: 09:00 – 17:00 / Miercuri: 13:00 – 21:00 / Joi: 09:00 – 17:00 / Vineri: 09:00 – 17:00 / Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU ORADEA?

Clinica Dentară Dr. Leahu Oradea se află în apropiere de Ramada by Wyndham sau lângă Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră. Clinica se află în apropierea cartierelor Dorobanților, Europa, Oncea sau Ioșia și oferă acces facil din centru, dar și pentru pacienții aflați în proximitatea orașului, în localitatea Sîntandrei.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU ORADEA?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU ORADEA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Oradea oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Oradea există un cabinet de stomatologie modern, utilat cu echipamente moderne și cu personaje de poveste pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate sigure și fără durere.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN ORADEA?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Oradea, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN ORADEA?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Oradea, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN ORADEA?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Oradea! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN ORADEA?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Oradea, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN ORADEA?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Oradea, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN ORADEA?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Oradea folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Oradea

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Oradea și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu Oradea se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Pacienții ne recomandă!

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea la recomandarea unor prieteni. Fetița mea se confrunta cu carii dentare, iar acum în urma tratamentelor efectuate este mult mai bine și zâmbește. Încă de la prima vizită, Diana, fiica mea a fost foarte încântată de felul cum se comportă medicul cu ea. Recomand cu drag, pentru profesionalism.” tatăl Dianei Achim

„Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea deoarece consider că este cea mai bună opțiune. Aveam lucrări dentare vechi, care necesitau înlocuire, dinții pe care îi mai aveam erau afectați, aveam dureri și trebuia să iau măsuri urgente. La prima vizită, personalul m-a preluat foarte repede și mi s-a propus tratamentul cel mai adecvat. Am fost tratată cu atenție și cu profesionalism. Încă sunt în faza în care se lucrează la dinți. Va fi o schimbare spectaculoasă în viața mea, voi fi mai încrezătoare și sigură pe mine. Dacă voi zâmbi, DA, voi zâmbi și asta doar datorită dumneavoastră. Recomandări am făcut tuturor cu care relaționez: familie, cunoștințe, clienți. Motivația fiind încrederea, în cei care s-au ocupat de mine. Mii de mulțumiri!” Olga Hegedus

„Numele meu este Alex Pal și îmi place foarte mult să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea. Doamna Dr. Andreea Bar este foarte bună cu mine, prietenoasă, rapidă și îmi explică pe înțelesul meu ce este de făcut ca dințișorii mei să fie sănătoși și să nu mai am căriuțe. Vin cu drag la clinică pentru că totul este atât de colorat, plin de jocuri distractive și personaje de poveste. Nu-mi mai este teamă și abia aștept să vin ori de câte ori este nevoie. Am să le spun și prietenilor mei să vină la Academia Spațială Dr. Leahu din Oradea. Aici ne putem juca și avea grijă de dințișorii noștri.” Alex Pal

,,Am ales Clinica Dr. Leahu Oradea datorită cuvintelor de laudă pe care le-am auzit de la clienții mulțumiți. Doamna doctor a fost foarte drăguță față de mine și mi-a explicat tot ceea ce ținea de problemele dentare. Momentan sunt în timpul tratamentelor și sunt ok, aștept rezultatul final.” Milka Strapec

,,Clinica Dentară Dr. Leahu Oradea mi-a fost recomandată de o cunoștință.  Copilul meu se confrunta cu carii dentare și încă de la prima vizită se simte foarte bine. Recomandăm clinica pentru seriozitate și modalitatea de soluționare a problemelor stomatologice.” mama lui David Gal

,,Am vrut să îmi rezolv problemele dentare la medici bine pregătiți profesional și eram curioasă cum ești tratat într-o clinică privată de top. Am avut câteva carii, tartru dentar și început de paradontoză. Astfel, am hotărât să-mi rezolv aceste probleme la clinica Dr. Leahu Oradea. Prima vizită a decurs bine, mi s-a făcut un detartraj. Mi-a plăcut mult de domnișoara doctor. Am acceptat planul de tratament pentru că voiam să-l urmez și nu am mai stat să compar cu alte clinici, la prețuri. Acum mă simt bine, pot să râd cu toată gura, respirația mea nu mai are miros neplăcut și sper să întârzie cât mai mult efectele paradontozei.” Nicoleta Găudean

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea personalul este excelent. Am ales clinica pentru seriozitate și pentru tratarea cariilor și problemelor parodontale. Motivația medicilor stomatologi m-au făcut să accept planul de tratament pe loc. Mă simt foarte bine.” Cristian Bungău

,,Mulțumim doamnei Dr. Roxana Romocia pentru răbdarea și înțelegerea pe care o are în munca cu cei mici, curioși și fără răbdare. Apreciem profesionalismul dânsei și încrederea pe care ne-o transmite că orice problemă stomatologică se poate rezolva și la copiii cu istoric ce le-a lăsat o anumită frică de stomatolog. Îi dorim mult succes în continuare!” mama lui Paul Dudaș

,,Mă numesc Vlad Casian și vin cu drag la stomatolog la doamna Dr. Marcela Cerghes. Doamna doctor are răbdare cu mine de fiecare dată, îmi explică pe înțelesul meu ce trebuie făcut și nu simt deloc durere. Abia aștept să revin la clinica Dr. Leahu din Oradea, deoarece sunt jocuri distractive, desene pe pereți și primesc stickere dacă sunt cuminte.” Vlad Casian Nicolae

,,Am ales clinica Dr. Leahu pentru că este o clinică foarte curată, cu adevărați profesioniști. Primirea este călduroasă și te simți foarte bine în preajma echipei. Am avut probleme cu lucrările avute anterior și eram nemulțumită de aspectul lor. Prima vizită aici a decurs foarte bine, mi s-au explicat problemele din prima ședință și costurile la care să mă aștept. Mă simt foarte bine după tratamentele făcute, cu mai multă încredere și îmi place ce văd în fiecare dimineață în oglindă. Pentru că am fost mulțumită de toate serviciile realizate, voi recomanda cu încredere tuturor celor care au nevoie de tratamente stomatologice.” Daniela Popuș

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea datorită profesionalismului, seriozității și răbdării medicului stomatolog. Mă confruntam cu carii dentare și sunt foarte mulțumit de felul cum am fost tratat. Experiența aici a fost plăcută și recomand cu încredere!” Cosmin Cioloș

,,Profesionalismul medicilor stomatologi m-au determinat să aleg să-mi tratez cariile dentare în Clinica Dr. Leahu Oradea. Rezultatele sunt senzaționale, durerea a fost minimă și pot să spun că acum nu mai am reținere să vin la stomatolog. Aici tratamentul este personalizat pentru fiecare pacient în parte, iar până acum pot să spun că sunt foarte mulțumită de rezultate.” Darina Gherghev

,,Vă mulțumesc mult pentru tot efortul și sprijinul moral pe care mi l-ați acordat, m-am simtit în siguranță la clinica dumneavoastră încă de la începuturi. Am avut încredere atât în medici, cât și în tot personalul, iar încrederea nu mi-a fost trădată. Am constatat cu propriile simțuri grija medicilor și  a asistentelor de a suporta toate intervențiile chirurgicale și procedurile medicale cât mai ușor posibil, am constatat de asemenea dorința tuturor de a-mi ieși cât mai perfect dantura. Au trecut opt luni de la principala intervenție chirurgicală, iar pe această cale doresc să mulțumesc echipei Dr. Leahu de la București. A meritat totul! Mulțumesc din suflet și domnului Dr. George Patriche și doamnei Dr. Raluca Mircea! Nu în ultimul rând, îi mulțumesc din tot sufletul domnului Dr. Cosmin Plesko pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul procedurilor și de devotamentul său în efectuarea acestora. Concluzia personală, din experiența mea la Clinica Dr. Leahu, este: PROFESIONALISM.” Laura Szabo

,,Ales Centrul de Excelență Dr. Leahu Oradea pentru punctualitate și organizare, dar și pentru profesionalismul și amabilitatea întregului personal. În general am avut o experiență care m-a ajutat atât psihic, cât și fizic. Vă mulțumesc!” Corina Baciu Urzica

,,Recomand clinica Dr. Leahu Oradea din mai multe puncte de vedere: 1. Niciodată nu m-am simțit mai bine într-o clinică stomatologică cum mă simt aici. Efectiv nu simt că sunt la dentist, oamenii sunt super primitori și toti te întâmpină cu zâmbetul pe buze; 2. Totul este atât de curat și de aranjat, medicii și asistentele sunt foarte bine pregătiți și cel mai important te tratează ca pe prietenul lor; 3. Calitatea materialelor e superioară, vin la clinica aceasta deja de aproape 3 ani și nu am mai avut probleme cu căderea plombelor, infecții sau sensibilitate când mă spălam pe dinți, cum aveam din alte locuri. În concluzie, nu voi schimba niciodată clinica Dr. Leahu pentru nicio altă clinică, aici e locul meu!” Lavinia Avram

„Personalul din clinica Dr. Leahu Oradea este foarte drăguț, vorbește frumos și respectuos. Recomand cu încredere această clinică. Într-un singur cuvânt sunt perfecți în tot ceea ce fac!” Gabriela Cret

„Clinica Dr. Leahu din Oradea este foarte bine dotată, iar echipa medicală dă dovadă de profesionalism. Nicolas revine de fiecare dată cu drag în Centrul de Excelență regional Oradea.” tatăl lui Nicolas Bonte

„Am ales să am și eu „Dinți ficși în 24 de ore” la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea și sunt foarte mulțumit! Am lucrat cu o echipă excepțională și totul a decurs exact așa cum mi-am dorit. Acum mă simt extraordinar și aștept să treacă perioada de vindecare pentru a avea din nou un zâmbet frumos și o dantură sănătoasă. Mulțumesc întregii echipe pentru bunătatea și răbdarea de care a dat dovadă!” Traian Hercuț

„Am ales să vin la Centrul de Excelență regional Oradea în urma recomandărilor foarte bune pe care le-am văzut pe Facebook. Extraordinară abordarea atât a doamnei doctor, cât și a doamnei asistente medicale și din punct de vedere medical și din punct de vedere al managementului și al marketingului! M-am bucurat că am întâlnit oameni onești, cu zâmbetul pe buze care mi-au explicat tot, cu lux de amănunte. Sunteți deosebiți!” Mariana Hercuț

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu din Oradea m-am simțit extraordinar de bine, tocmai de aceea am povestit prietenilor și le-am recomandat să vină și să își rezolve și ei problemele dentare. Am ales să îmi refac întreaga dantură cu ajutorul sistemului „Dinți ficși în 24 de ore” și abia aștept să treacă perioada de vindecare și să am din nou un zâmbet frumos și impecabil. Sunt foarte fericită de alegerea pe care am făcut-o și îi mulțumesc domnului Dr. Ionuț Leahu pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă.” Terezia Durnea

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea am avut o experiență pe care n-o s-o uit niciodată. Am întâlnit medici stomatologi profesioniști și înțelegători, iar datorită tehnologiei moderne m-am simțit în siguranță. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult și de faptul că am fost notificat la timp atunci când am avut programarea făcută. Voi recomanda clinica și prietenilor mei și tuturor persoanelor care mă vor întreba de o clinică stomatologică.” Ionuț Copil

Medic stomatolog in dreapta, pacinet in stanga in clinica dentara

,,Recomand cu încredere Clinica Dr. Leahu din Oradea pentru profesionalismul personalului, dar mai ales pentru ambientul foarte cald și primitor. Chiar dacă am venit inițial cu reticență, am fost convins să încep și un tratament ortodontic. Revin cu plăcere de fiecare dată în clinică.” Romeo Tiberiu Robert Pantea

„Sunt extrem de mulțumită de interacțiunea cu doamna Dr. Bianca Gârjoabă. Mi-a răspuns la toate întrebările legat de dantura mea. Tratamentele recomandate au fost peste aștepările mele. Mă simt excelent. Cu singuranță rezultatul o să fie senzațional. Mulțumesc!” Ramona Ardelean

„Îmi exprim toată apecierea și admirația pentru dotările și modul de lucru în Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea. Remarc în mod deosebit profesionalismul angajaților, al medicilor și asistenților și în mod special, empatia în relația cu pacienții. Mulțumesc este cuvântul cel mai potrivit. Toată stima și considerația” Gârba Cornel

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Oradea:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 250 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică Premium 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Obturație 1 suprafață dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1750 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe dinte 2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe implant 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Centrul de Excelență regional Oradea, cabinet stomatologic pentru adulți și copii

  • Servicii medicale integrate;
  • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului „Dinți ficși în 24 de ore”;
  • Coroane și fațete dentare din ceramică;
  • Tratamente complexe efectuate la microscop;
  • Stomatologie laser;
  • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
  • Servicii de ortodonție;
  • Servicii de radiologie digitală;
  • Servicii stomatologice de urgență;
  • Stomatologie copii.
Imagine din cabinet stomatologic pentru copii, din Clinica dentara Dr. Leahu Oradea, cu personaje desenate pe pereti
Lumea lui Dințică îi așteaptă pe cei mai mici dintre pacienți, în cabinete prietenoase și sigure, în noua clinica stomatologică Dr. Leahu Oradea, aflată lângă zona centrală a orașului

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777