Clinica stomatologica Dr. Leahu Ploiesti - Cabinet stomatologic in Ploiesti (centru) - Urgente dentist, implanturi dentare, stomatologie laser, clinica dentara pentru copii

Punem întotdeauna pacientul pe primul loc și ne dorim să îi oferim servicii stomatologice moderne și eficiente cât mai aproape de el. Ploieștenii se pot bucura de sănătate reală și experiență excepțională, în clinica stomatologică Dr. Leahu, de la ei în oraș.

Clinica dentară Dr. Leahu din Ploiești dispune de aparatură medicală, cabinete moderne și tehnologie de ultimă generație ce permit o experiență digitală, de la prima consultație, până la finalizarea tratamentului. Pacienții se vor bucura de o recuperare rapidă, fără durere și vor scăpa definitiv de teama de dentist!

Oferta integrată de servicii stomatologice este asigurată de o echipă multidisciplinară și medici specialiști cu experiență. Vino în clinica de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 90 din Ploiești să beneficiezi de toate opțiunile de tratament și un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice pentru adulți și copii.

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Ploiești – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9777

icon-p-e-mail Email: programaridental@reginamaria.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00 / S-D: închis

icon-p-harta Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino 90 Acces facil din zona centrală.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Ploiești:

Medic stomatolog

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog, cu competențe în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Medic stomatolog

Dr. CĂTĂLINA PARASCHIV

Medic stomatolog, specialist parodontolog Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. Ruxandra Diculescu

Dr. RUXANDRA DICULESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. MIHAELA LIGIA PÂRLOG

Medic stomatolog

Șef de Lucrări Dr. ANCA TEMELCEA

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Medic stomatolog

Dr. DIANA PAULA PETRESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Medic stomatolog

Dr. RALUCA ȘTEFANIA VLAD

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. DIANA TOMA

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Dr. ANDREEA DUMITRASCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Ploiești:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Ploiești:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PLOIEȘTI?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Ploiești se află pe Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 90.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Ploiești ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 9777 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU PLOIEȘTI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești se află în zona Pisica Albă, în zona de centru a orașului.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU PLOIEȘTI?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PLOIEȘTI?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Ploiești oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Ploiești există un cabinet de stomatologie modern, special amenajat cu echipamente moderne și cu personaje de poveste pentru ca tratamentele stomatologice ale copiilor să fie realizate sigure și fără durere.

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PLOIEȘTI?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Ploiești, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN PLOIEȘTI?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Ploiești, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN PLOIEȘTI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 9777.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PLOIEȘTI?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 9777.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PLOIEȘTI?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PLOIEȘTI?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Ploiești folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Ploiești

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Ploiești și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Ploiești se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Tratamentele pe care le-am efectuat în Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești au fost pentru gingivită și carii dentare, mai exact un tratament antimicrobian și obturații. Sunt foarte mulțumită de profesionalismul întâlnit în clinici. Mi-am recăpătat încrederea în mine și zâmbesc din nou fără griji”, Adriana Olteanu.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești mi-au atras atenția pe Facebook, iar referințele bune despre medici, aparatură și tratamente m-au determinat să le aleg. Aici urmez un plan de tratament recomandat de un medic stomatolog, care a inclus până acum o procedură cu laser pentru parodontoză, imobilizarea dentară a arcadei de jos și extracții, urmând realizarea unor plombe și alte intervenții. După toate aceste tratamente, nu-mi mai sângerează gingiile la periaj, iar după intervenția cu laser, dantura mea s-a aliniat cumva și e mai stabilă. Datorită tratamentelor reușite de care am avut parte, voi recomanda clinicile și altor apropiați”, Silvia Nae.

,,Urmăresc Clinicile Dentare Dr. Leahu de 2 ani, atât pe Facebook, cât și la televizor. M-am documentat mult și mi-am dorit foarte mult să ajung aici, așteptând deschiderea unei clinici și în Ploiești. Alegerea pe care am făcut-o a fost determinată și de profesionalismul domnului Dr. Ionuț Leahu. Am beneficiat de procedura fast&fixed cu implanturi dentare pentru maxilar și mandibulă, iar acum mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată”, Elena Popa.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești am avut nevoie de mai multe tratamente stomatologice, mai exact de o igienizare profesională, de schimbarea anumitor plombe, tratarea cariilor, coronițe dentare, dar și de un aparat dentar. Am avut parte de o experiență de 5 stele, întreaga echipă fiind extraordinară! Vin cu drag aici, mă simt foarte bine și voi continua să vă vizitez și să apelez la serviciile dumneavoastră cu încredere. Recomand aceste clinici deoarece pacienții sunt tratați cu seriozitate și căldură”, Cristina Tudoroiu. 

,,Înainte să vin cu Matias la dentist avea multe carii și mă bucur că am venit pentru că am întâlnit-o pe doamna Dr. Mihaela Pârlog. Băiețelul meu s-a înțeles foarte bine cu ea și l-a ajutat să scape de toate cariile. Acum dințișorii lui sunt sănătoși și strălucitori.
Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești pentru că personalul vorbește foarte frumos și locul este foarte curat”, mama lui Matias.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la cumnata mea, care își duce copiii la dentist, la Academia Spațială Dr. Leahu. Am beneficiat de obturații de canal și sigilări, tratamente de care am fost mulțumit și în urma cărora m-am simțit bine. Voi recomanda clinica și altor persoane!” Mihai Denis

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești de la o cunoștință. Ceea ce m-a determinat să vin cu băiatul aici a fost profesionalismul și grija acordate pacienților. Sunt mulțumită de tratamentele efectuate, care au fost numeroase: extracții, sigilări, menținătoare de spațiu și coronițe. Totul a fost bine. Recomand clinica pentru profesionalism, grijă și punctualitate”, mama lui Ianis Drăgan.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la sora mea, care și-a făcut o lucrare aici și a fost foarte mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut. Văzând rezultatele și profesionalismul cu care a fost tratată, am decis să dau o șansă acestei clinici. Totul a fost foarte ușor, fără dureri și mi-a fost explicat pas cu pas ce am de făcut. Mi-au fost înlăturate niște carii care mă deranjau și arătau inestetic. Pe lângă faptul că durerea a dispărut, mi-a redat încrederea de a zâmbi fără a-mi fi rușine. Recomand cu mare drag, tot personalul este foarte primitor și îți este explicat tot procesul pas cu pas și costurile tratamentelor”, domnul Alexandru.

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la TV. Ceea ce m-a determinat să aleg această clinică sunt profesionalismul și competența echipei medicale. Până în acest moment sunt foarte mulțumită de modul în care a decurs tratamentele și mă simt foarte bine. Sunt sigură că viața mea se va schimba. În această clinică am urmat o igienizare profesională și lucrări de canal. Vă recomand cu drag să veniți aici, deoarece întreg personalul știe cum să lucreze cu pacienții și să le ofere sprijin.” Elena Iancu

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet, iar recomandările pacienților și faptul că sunt medici diferiți pentru fiecare specializare în parte m-au determinat să aleg să încep soluționarea problemelor mele dentare aici. Nu consider că un singur medic ar trebui să le facă pe toate, nu ai cum să excelezi. De când au început să apară problemele dentare, am mers frecvent la stomatolog pentru soluționarea acestora, dar nu mi s-a oferit o variantă potivită pentru ele, ci doar s-au agravat. Mi-a fost teamă de intervenția chirurgicală, dar comunicarea bună pe care am avut-o cu medicii din această clinică m-a determinat să merg mai departe cu procedura. Intervenția a decurs normal, mi s-au extras restul de dinți distruși, care din păcate nu au mai putut fi salvați și am primit implanturi dentare pentru a putea beneficia de niște lucrări fixe, încă de-a doua zi. Recuperarea a fost foarte rapidă și fără complicații. Lucrările provizorii pe care le-am primit de-a doua zi după intervenție au fost foarte ok, m-am descurcat foarte bine cu ele și am putut zâmbi. Am respectat indicațiile medicilor de a evita mâncarea solidă și lucrurile au funcționat bine. Am lucrările finale de 2 ani și mă simt foarte bine cu ele, sunt extrem de ușoare și le simt ca fiind dinții mei . Merg periodic la controale, păstrez o igienă cât mai bună și folosesc și dușul bucal. Am avut o comunicare foarte bună cu medicii care m-au sfătuit ce este mai bine pentru mine. Recomand cu încredere Clinicile Dr. Leahu Ploiești, personalului nu îi pot acorda decât nota 10 plus”, Nicolae Miroiu.

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești a fost profesionalismul și seriozitatea. Am urmat tratamente pentru parodontoză și implanturi dentare. Mă simt super, am încredere în zâmbetul meu acum și mă alimentez cum trebuie”, Claudiu Ioniță.

,,Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești mi-a fost recomandată de un pacient. Am venit la un control, iar apoi Dr. Leahu m-a sfătuit să-mi schimb lucrarea veche. Momentan am făcut igienizare dentară, implanturi și tratamente pe canal. Mă simt ok și nu aș vrea să pierd empatia medicilor din clinică”, Florica Marin

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești dintr-un search pe Google. Review-urile, rating-ul, siguranța și calitatea m-au determinat să fac tratamente stomatologice în această clinică. Am făcut o igienizare profesională, câteva obturații și tratamente de canal. Sunt mai mult decât mulțumit. Zero complicații până acum”, Ștefăniță Rotaru.

„Am venit la Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești cu foarte multă încredere, fiind sigură că toate problemele mele cu dantura se vor rezolva. Încă de la prima vizită în clinică, personalul a reușit să mă facă să mă simt în siguranță, am fost primită cu multă căldură și cu informații clare și complexe, nu a fost nici măcar o întrebare la care să nu mi se răspundă sigur și convingător. După ce am vorbit cu echipa de medici și asistente, nu mi-a fost teamă să accept tratamentul propus. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au avut grijă de mine! Recomand cu toată încrederea această clinică!” Cristina Nică

„ O rudă mi-a recomandat Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești. Am decis să urmez terapia parodontală aici, deoarece echipa medicală este profesionistă și serviciile stomatologice sunt de calitate. Mă simt foarte bine în urma tratamentului și recomand cu drag să veniți aici pentru a vă rezolva probleme dentare.” Alice Ioniță

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de pe Facebook. Profesionalismul de aici m-a determinat să aleg clinica. Aveam nevoie de implanturi dentare, iar acum după tratamentele urmate mă simt foarte bine. Totul s-a schimbat. Recomand cu încredere.” Carrisa Enache

„Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la TV. Am aflat numai lucruri bune despre aceste clinici, fapt ce m-a determinat să vin la dumneavoastră. În prezent mă simt foarte bine după tratamentul urmat și recomand cu încredere tuturor această clinică.” Aurelia Soare

„Am ajuns să-mi rezolv probleme stomatologice la Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești, în urma comentariilor pozitive citite pe internet din parte altor pacienți. Am venit la această clinică cu mai mulți dinți sparți și lucrări mai vechi neconforme. Am fost foarte mulțumit de modul în care mi-au fost rezolvate probleme cu dinții și în prezent mă simt foarte bine în urma reconstrucției dentare. Vă recomand această clinică, deoarece sunt foarte mulțumit de profesionalismul și comportamentul personalului clinicii.” Mihai Popescu

,,Părerea persoanei care a recomandat clinica aceasta m-a determinat să vin să-mi fac tratamente cu implant dentar. Sunt mulțumită de modul în care am fost tratată și mă simt foarte bine. Recomand la rândul meu pentru profesionalism.” Carmen Olteanu

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la televizor. Am fost la mai multe clinici unde nu s-a găsit o soluție pentru mine. Am realizat tratamente cu implant dentar și coroană dentară fixă. M-am simțit foarte bine după tratamente. Zâmbesc fără mască și pot mânca orice.” Anca Pascu

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești printr-o recomandare. Profesionalismul echipei m-a determinat să aleg această clinică. Sunt foarte mulțumită de modul în care mi-au fost rezolvate problemele dentare, iar acum sunt foarte bine. Recomand cu încredere.” Anastasia Huna

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești printr-o simplă căutare pe Google. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici sunt recenziile pozitive din partea pacienților din întreaga țară. În prezent sunt foarte mulțumit de modul în care mi s-au rezolvat problemele cu dantura, medicii și aparatura modernă mi-au inspirat foarte multă încredere. În prima fază am avut nevoie de un detartraj profesional, apoi am urmat un tratament parodontal, două extracții și în final montarea unui aparat dentar, pentru a corecta mușcătura. După primele două tratamente mă simt mult mai bine. Curățarea profesională mi-a oferit prospețime danturii, iar după extracția molarilor de minte nu mai simt disconfort. Totodată, tratamentul parodontal a oprit sângerările gingivale. Inclusiv aparatul dentar a început să-și facă treaba, iar dinții mei încep să se alinieze corespunzător. Deja am recomand clinica soției mele, care a văzut evoluția în bine a danturii mele, după aceste tratamente urmate și a decis și ea să vină aici. Când cineva va rămâne uimit de zâmbetul meu, nu voi ezita să menționez clinicile dumneavoastră, care m-au ajutat să am un zâmbet perfect!” Cosmin Petrescu

,,Am auzit de clinica Dr. Leahu Ploiești de la televizor. Ceea ce m-a determinat să-mi tratez dantura aici a fost seriozitatea și profesionalismul medicilor. Am optat pentru sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” pentru ambele arcade și sunt foarte mulțumit. Mă simt bine, mănânc cum trebuie și am o dantură perfectă. I-am recomandat și soției mele clinica și urmează deja câteva tratamente stomatologice și voi recomanda și prietenilor mei.” Ionel Răducanu

,,Am aflat de clinica Dr. Leahu din Ploiești de la televizor, iar apoi am căutat mai multe informații pe Internet. De asemenea, auzisem de la cunoștințele noastre că această clinică dispune de aparatură medicală modernă, așadar m-am hotărât împreună cu soțul meu să venim aici. Prima consultație a decurs foarte bine, mi s-a explicat în detaliu problemele cu care mă confruntam și am ales împreună cu echipa medicală un tratament stomatologic complex. Medicii stomatologi sunt profesioniști și m-au făcut să mă simt excepțional de-a lungul programărilor. Voi recomanda cu multă încredere tuturor apropiaților clinica.” Camelia Răducanu

,,Feedbackul pozitiv pe care l-am văzut pe Internat m-a determinat să aleg Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești. La început am avut nevoie de câteva tratamente de canal, iar acum urmez un tratament ortodontic. Din punct de vedere estetic și medical, problemele dentare pe care le-am avut s-au schimbat în bine.” Crinuța Nicoleta Căldeanu

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de pe instagram. Am ales să-mi fac un detartraj profesional și să port aparat dentar. Mă simt super bine în clinică și sunt mulțumită de modul în care sunt tratată.” Steliana Cristea

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la TV. Ceea ce ne-a determinat să venim aici este profesionalismul medicilor și al asistentelor. Am avut de realizat mai multe obturații și mi-am dorit să am un aspect al danturii plăcut. După tratamentele urmate ne simțim foarte bine și suntem foarte mulțumite. Am recomandat clinica familiei și prietenilor.” mama Dariei David

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la televizor. Fiind o clinică serioasă am zis să vin să beneficiez de serviciul fast&fixed cu implanturi dentare. Mă simt foarte bine după acest tratament și sunt mulțumit.” Ion Bârsă

,,La clinica Dr. Leahu Ploiești am avut parte de implanturi dentare și sunt mulțumit. Operația a decurs bine și de curând mi s-au pus și coroanele dentare. Voi recomanda clinica și apropiaților.” Traian Sima

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești printr-o recomandare. Ceea ce m-a determinat să urmez tratamentele aici este profesionalismul și empatia echipei medicale față de pacient. Sunt foarte mulțumit de modul în care mi-au fost rezolvate problemele cu dantura. Am făcut mai multe tratamente, printre care câteva obturații și extracții. Acum mă simt mult mai bine, pot zâmbi mai relaxat și nu mai am dureri. Recomand cu încredere!” Alexandru Neagu

,,Ceea ce m-a determinat să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești a fost raportul bun calitate-preț. Am urmat mai multe tratamente dentare, sunt mulțumită și mă simt bine. Recomand clinica pentru echipa de profesioniști.” Mihaela Iancovici

,,Profesionalismul și serviciile complete pe care le-am găsit în Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești m-au determinat să aleg să-mi tratez problemele dentare aici. Am realizat tratamente ce au constat în curățărea profesională a întregii danturi, extracția unor dinți, înlocuirea acestora cu implanturi dentare și la final mi-am pus și aparat dentar, pentru a avea din nou dinții drepți și mușcătura corectă. Aștept cu nerăbdare finalul lucrării și sper la o schimbare în bine.” Claudia Costescu

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești am urmat tratamente pentru cariile dentare, o terapie parodontală și acum port aparat dentar, deoarece îmi doresc să am dinții drepți. Mă simt foarte bine până în prezent. Recomand cu toată încrederea clinica.” Valentin Adrian Bobeică

„În momentul deschiderii clinicii din Ploiești, fiind aproape de locul de muncă, m-am documentat pe internet și mi-a plăcut foarte mult conceptul. Când am decis să vin aici, urmam un tratament ortodontic la o altă clinică de mai bine de 12 luni, fără rezultate concrete. Doamna Dr. Anca Temelcea a fost de acord să mă primească, chiar dacă situația mea era mai dificilă și complexă. În mai puțin de 6 luni de la începerea tratamentului, sub îndrumarea doamnei doctor rezultatele au fost uimitoare. Nu am avut niciodată probleme după tratamentele efectuate la clinica Dr. Leahu din Ploiești. Recomand tuturor să vină aici, pentru profesionalismul specialiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul clinic.” Sorin Ardeleanu

„Din online am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești. Faptul că există informații foarte clare pe site, clipuri informative despre probleme stomatologice, pacienții sunt tratați cu seriozitate și respect, aceste lucruri m-au determinat să vin aici. Am urmat mai multe obturații, tratamente de canal, coroană dentară și sunt foarte mulțumită. Acum mă simt mult mai încrezătoare, îmi fac mai puține griji în privința sănătății dinților mei, deoarece știu că atunci când am o problemă pot apela la medici dechiși și competenți. Vă recomand cu drag!” Diana Avadani

„Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la o prietenă care este pacientă aici și recomandă această clinică. Curățenia, profesionalismul și promptitudinea sunt aspecte ce m-au determinat să aleg să vin aici. Am urmat un tratament cu implant dentar, mi-a fost montat un aparat dentar și am realizat mai multe obturații. Acum mă simt minunat, deoarece zâmbesc mai mult și diger mai bine mâncarea. Recomand cu drag tuturor cunoscuților această clinică.” Miruna Dincă

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la prieteni. Profesionalismul oamenilor cu care am interacționat aici m-a determinat să aleg să îmi tratatez probleme dentare. În prezent urmez un tratament ortodontic și mă simt foarte bine. Recomand cu toată încrederea această clinică, deoarece oamenii sunt profesioniști, am colaborat foarte bine și sunt amabili.” Maria Samira Bitica

„Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la TV. Profesionalismul echipei m-a convins să vin aici. Am urmat un tratament pentru reabilitatrea totală a danturii și mă simt excelent acum. Felul în care mănânc, aspectul estetic, totul s-a schimbat în bine și sunt foarte mulțumită. Recomand cu drag, tuturor această clinică, pentru seriozitate și profesionalism.” Elena Mihai

„Am aflat de existența Clinicii Dr. Leahu din Ploiești de la TV. Profesionalismul și transparența echipei m-a determinat să accept planul de tratament propus. Am urmat terapia parodontală și mi-am montat un aparat dentar. Sunt foarte mulțumită de modul în care a fost rezolvată problema și mă simt excelent. Pot zâmbi din nou cu încredere. Cu siguranță am să recomand apropriaților să vină aici, pentru servicii stomatologice de calitate și dedicarea întregii echipe față de pacienți.” Mihaela Fulgeanu

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu printr-o recomandare. Am avut de făcut obturații și tratamente de protetică dentară. Sunt mulțumită de modul în care mi-au fost rezolvate problemele și recomand cu încredere clinica. S-a văzut experiența, profesionalismul, empatia și grija față de pacient.” Ilona Toma

„Am aflat de Clinica Dr. Leahu din Ploiești prin intermediul unei cunoștințe, căreia i-am povestit de relele tratamente pe care le-a întâmpinat copilul meu la o altă clinică din Ploiești. Acolo copilul meu a fost traumatizat cu intervenții dureroase, care nu erau necesare și plus de asta nu au fost finalizate. La Clinica Dr. Leahu din Ploiești în schimb, recenziile pozitive ale pacienților ne-au determinat să venim. Am avut de plombat mai multe măseluțe și de îndepărtat resturi de la dinții de lapte. Acum fetița mea se simte foarte bine și zâmbește mult mai mult. Recomandăm cu drag tuturor să vină aici, deoarece medicii sunt profesioniști și tratează pacienții cu mult interes.” mama Daliei Lișmanu

„Vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești de aproximativ un an. Am avut nevoie de câteva implanturi dentare și tratamente de canal, iar aici am avut parte de cele mai bune tratamente. Am fost plăcut surprinsă de faptul că intervențiile nu mi-au provocat dureri mari și de personalul clinicii, care este unul deosebit. Acum după rezolvarea problemelor stomatologice zâmbesc din nou și am mai multă încredere în mine. Am recomandat deja clinica familiei și cunoscuților mei și continui să o fac de fiecare dată când am ocazia.” Lucica Danilă

„Am auzit de clinica Dr. Leahu Ploiești de la un prieten bun și apoi am căutat mai multe informații pe rețelele de socializare. Ceea ce m-a determinat să aleg clinica a fost profesionalismul instituției și al personalului. Am făcut câteva implanturi dentare și sunt mulțumit. Voi recomanda clinica cu mare drag, mai ales pentru promptitudine.” Dragoș Călinoiu

„Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești mi-au fost recomandate. Până acum am făcut câteva extracții dentare, iar în locul lor mi-am pus implanturi. Sunt foarte mulțumită de felul cum s-a lucrat aici și mă simt foarte bine. Recomand clinica aceasta pentru dotare și pentru personalul de excepție.” Georgeta Lupu

„Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la TV. Ceea ce m-a determinat să vin aici au fost impresiile bune ale pacienților. Am avut de realizat lucrări cu implanturi dentare, iar acum mă simt mult mai bine. Sunt foarte mulțumită. Am recomandat deja clinica, iar persoana care a venit la dumneavoastră a fost încântată de profesionalismul personalului.” Lăcrămioara Mirea

,,Am aflat de Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești în timp ce mergeam pe stradă. Ceea ce m-a determinat să aleg să-mi continui tratamentul dentar aici a fost discuția cu doamna Dr. Anca Temelcea. Am ales împreună gutierele Spark pentru îndreptarea dinților și sunt foarte mulțumită.” Ana Maria Marin

 „Am aflat de Clinica Dr. Leahu din Ploiești de pe internet și de la TV. Aici am văzut din partea întregului personal, seriozitate, transparență și profesionalism. Aveam câțiva dinți lipsă, ceea ce îmi provoca mari probleme. Sunt foarte mulțumită de tratamentul urmat și de rezultate. Recomand cu drag să veniți aici, deoarece totul este tratat cu foarte multă seriozitate și profesionalism.” Mădălina Rădulescu

„La Clinicile Dr. Leahu Ploiești, am parte de un plan de tratament sigur și fără durere, realizat de medici profesioniști. Sunt foarte mulțumit de cum s-au rezolvat până acum problemele dentare cu care mă confruntam și vin în continuare să urmez tratamentele stabilite. Fiind un pacient mulțumit, am decis să îl aduc și pe băiețelul meu aici. Amândoi am fost tratați cu profesionalism, grijă și multă atenție. Clinica dispune de aparatură medicală modernă, de aceea vom recomanda tuturor apropiaților să vină aici.” Costin Crăciun

Medic stomatolog in stanga, medic stomatolog in dreapta, pacient in mijloc in cabinetul de medicina dentara

„Deși în urmă cu 2 ani am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu, anul acesta m-am hotărât să vin la o consultație la domnul Dr. Ionuț Leahu, cu ocazia deschiderii clinicii de la Ploiești. La prima întâlnire totul a decurs excelent, mi-a fost explicat în detaliu planul de tratament pe care urmează să-l realizez, iar acum aștept să încep prima etapă. Sunt foarte mulțumit de felul cum arată clinică, dotată cu aparatură modernă. De asemenea, sunt mulțumit și de modul în care am fost tratat de către echipa medicală. Voi recomanda cu drag clinica Dr. Leahu din Ploiești și apropiaților mei!” Feri Ionascu

„Am auzit de clinica dumnevoastră de la TV. Felul cum a fost prezentată clinică asta mi-a inspirat încredere și am decis să vin. Mă confruntam cu parodontoză avansată și avea nevoie de câteva implanturi dentare. În urma tratamentelor mă simt foarte bine și sunt nerăbdătoare să văd rezultatul final. Da, aș recomand clinica tuturor prietenilor care au nevoie de tratamente stomatologice.” Camelia Ivan

 „Am ajuns la Clinica Dr. Leahu din Ploiești printr-o recomandare. Am apreciat foarte mult profesionalismul și seriozitatea echipei medicale și am decis să urmez planul de tratament. Am urmat mai multe extracții și implanturi dentare. Sunt foarte mulțumită de cum a decurs totul și mă simt foarte bine. Am un aspect mult mai frumos și sănătos al danturii. Recomand cu drag clinica pentru profesionalism și amabilitatea personalului. Se respectă programările.” Ileana Fendu

 „Am decis să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești după ce mai multe cunoștințe și-au rezolvat probleme dentare aici. Am apelat și eu la tratamentul cu implant dentar și acum mă simt foarte bine. Recomand cu încredere această clinică, deoarece apreciez profesionalismul și atitudinea foarte frumosă față de pacienți” Aurelia Panțuru

„Am ales să vin împreună cu copiii mei la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Ploiești în urma unei recomandări. Atât Raluca, cât și Vlad vin cu foarte mare plăcere și o îndrăgesc foarte mult pe doamna Dr. Mihaela Pârlog. Aici ne-am simțit extraordinar încă din prima clipă și suntem foarte mulțumiți de echipa de medici, dar și de dotările din clinică. Recomand cu drag această clinică!” mama fraților Gheorghe

„Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la prieteni care sunt pacienți ai clinicii și de la TV. În urma recomandărilor și a ceea ce am văzut în clinică am toată încrederea că îmi pot relua modul de viață normal, cu ajutorul tratamentelor aplicate aici. M-am confruntat cu dureri ale dinților, iar în prezent sunt foarte mulțumită de modul în care s-a rezolvat problema. Mă simt foarte bine. Recomand cu toată încrederea această clinică, deoarece aici poți rezolva toate probleme tale dentare, fără durere și poți zâmbi din nou.” Ramona Untaru

„Am ajuns la Clinica Dentară Dr. Leahu din Ploiești în urma recomandărilor citite pe Facebook. Aici am întâlnit o echipă profesionistă de medici stomatologi care mi-au oferit toată încrederea de a urma tratamentele recomandate. M-am confruntat cu mobilitate dentară și carii, iar în prezent mă simt foarte bine după tratament. Cu siguranță am să recomand clinica tuturor prietenilor, deoarece am fost foarte mulțumit.” Florin Miriță

,Pentru că locuiesc aproape de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești, am ales să vin să-mi pun implanturi dentare în zona maxilarului. Aici am găsit, totodată, medici care au dorit să mă ajute.
Sunt foarte mulțumit de tratamentul făcut. De aproximativ un an mi s-au rezolvat toate problemele și am fost tratat cu multă răbdare și seriozitate. Pe lângă inserarea implanturilor, am beneficiat și de sinus lift și adiție de os. Recomand aceste clinici pentru seriozitate și promptitudine”, Răzvan Chesca.

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Ploiești:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 250 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică Premium 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Obturație 1 suprafață dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1750 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe dinte 2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe implant 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Beneficii pentru pacienți, în clinica dentară:

 • Aparatură medicală modernă;
 • Soluții moderne de tratament;
 • Echipă completă de specialiști;
 • Stomatologie fără durere;
 • Toate opțiunile de tratament;
 • Costuri pe care le știi de la început;
 • Un plan de tratament complet.
Clinicile dentare Dr. Leahu Ploiesti fatada cladirii
Aceasta este Clinica dentară Dr. Leahu din Ploiești, aflată aproape de centrul orașului

Servicii și urgențe stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești:

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Dinți ficși în 24 de ore;
 • Stomatologie laser;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii chirurgie orală;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Cabinet dentar Iasi, in noua clinica Dr Leahu
Cabinetele dentare ale clinicii Dr. Leahu din Ploiești beneficiază de aparatură modernă și sunt dedicate adulților și copiilor

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777