Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B

Știm cât de important este să ai o clinică stomatologică cât mai aproape de casă ori de locul de muncă. Situată în spatele Guvernului, la o distanță foarte mică de stația de metrou Piața Victoriei, din București, Clinica stomatologică Dr. Leahu Victoriei 19 B îți pune la dispoziție servicii medicale integrate, pentru ca tu să te bucuri de sănătate reală și de o experiență bună, un tratament corect și complet, într-un număr mic de ședințe.

Asigurăm o gamă variată de servicii stomatologice moderne, ținând mereu cont de nevoile pacienților. În funcție de istoricul medical și de dorințele fiecărui pacient, medicii noștri stabilesc împreună cu pacienții tratamente personalizate, bazate pe tehnici și intervenții moderne. Echipa noastră multidisciplinară ne ajută să răspundem oricărei solicitări din partea pacienților și să găsim soluții indiferent de afecțiunile stomatologice cu care aceștia se confruntă.

Clinica de stomatologie Dr. Leahu Victoriei 19 B este dotată cu aparatură medicală modernă, ceea ce va reduce la minimum timpul de așteptare și va îmbunătăți considerabil calitatea procedurilor medicale și confortul pacientului. Vino să te convingi!

Scaun stomatologic din Centrul de Excelenta in estetica dentara Victoriei 19 B
Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B este locul în care îți regăsești sănătatea zâmbetului
Map loading, please wait ...

Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B – Contact

 

icon-p-tel Telefon: 021 9134

icon-p-e-mail Email: programari@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09.00 – 21.00

icon-p-harta Str Arhitect Louis Blanc 19 B, Bucureşti
Metrou: Piața Victoriei

Echipa de medici stomatologi din Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B:

Dr. Cezara Grosu

Dr. CEZARA ELENA GROSU

Medic stomatolog

Dr. Laura Ferenț

Dr. LAURA NICOLAE FERENȚ

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală

Dr. ANCA GHEORGHE

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Alexandra Dică

Dr. ALEXANDRA DICĂ

Medic stomatolog

Dr. Enache Cosmina

Dr. COSMINA ENESCU

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Dr. Adina Dumitru

Dr. ADINA DUMITRU

Medic stomatolog

Dr. Alexandru Copae

Dr. ALEXANDRU COPAE

Medic stomatolog

Dr. Mădălina Trofin

Dr. MĂDĂLINA TROFIN

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Adriana Segărceanu

Dr. ADRIANA SEGĂRCEANU

Medic stomatolog

Dr. Corina Câmpean

Dr. CORINA CÎMPEAN

Medic stomatolog, specialist chirurgie orală și maxilo-facială

Dr. Andreea Popescu

Dr. ANDREEA POPESCU

Medic stomatolog cu practică limitată la endodonție

Dr. Iulia Mihăilă

Dr. IULIA MIHĂILĂ

Medic stomatolog

ȘEF DE LUCRĂRI DR. ANCA TEMELCEA

Medic Primar Ortodonție și Ortopedie Dento-facială; Doctor în Științe Medicale

Dr. Bianca Gîrjoabă

Dr. BIANCA GÎRJOABĂ

Medic stomatolog

Servicii în Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B:


Întrebări frecvente despre Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B:

Unde se află Clinica Stomatologică Dr. Leahu Victoriei?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Victoriei se află în București, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19B.

Cum mă pot programa la o consultație?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Victoriei ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

Ce program aveți?

Clinica Dentară Dr. Leahu Victoriei este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00.

Cum pot ajunge la Clinica Dentară Dr. Leahu Victoriei?

Clinica Dentară Dr. Leahu Victoriei se află în spatele Guvernului României și poți ajunge ușor cu metroul până la stația Piața Victoriei.

Cât costă o consultație la Clinica Dr. Leahu Victoriei?

Prețul consultației este de 140 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 75 lei.

Consultație Dr. Ionuț Leahu 265 lei

Cum decurge prima consultație?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

De ce am nevoie de o radiografie panoramică?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 60 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

Cât costă tratamentul recomandat de medicul stomatolog?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

Oferiți și servicii stomatologice pentru copii la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Victoriei?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Victoriei nu se realizează servicii stomatologice pentru copii. Pentru aceste servicii, puteți să mergeți cu copilul lângă clinica dentară pentru adulți, unde se află Academia Spațială Dr. Leahu, pe Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 19. Astfel că, împreună vă puteți bucura de servicii potrivite și sigure, urmând fiecare tratamentul stomatologic, la medicul potrivit.

La ce vârstă este recomandată prima vizită a copilului la medicul stomatolog cu practica limitată la pedodonție?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

Ce modalități de plată există la Clinica dentară Dr. Leahu Victoriei?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Victoriei, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

Se poate plăti în rate?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

Lucrați cu CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

Oferiți și abonamente de servicii stomatologice la Clinica Dr. Leahu din Victoriei?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Victoriei, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

Unde pot suna dacă am o urgență stomatologică în București?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 021 91 34.

Ce servicii stomatologice de urgență oferiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Victoriei?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Victoriei, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 021 91 34.

Cum se desfășoară tratamentul de albire dentară în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Victoriei?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Victoriei, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

Ce tipuri de implanturi dentare folosiți în Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Victoriei?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Victoriei folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

În ce orașe găsesc cabinete ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 91 34. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții Centrulului de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile Centrulului de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B  și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Centrulului de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B  se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

„Sunt foarte mulțumit că am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru rezolvarea problemelor stomatologice, am fost tratat excelent și m-am simțit foarte bine. Mi-am dorit să îmi rezolv câteva carii dentare care îmi provocau disconfort. Întreaga echipă a fost amabilă, iar clinica arată modern. Mi-a plăcut foarte mult că în același loc poți face toate tratamentele necesare pentru dantură și se pot face mai multe programări în aceeași zi. Recomand tuturor Clinicile Dentare Dr. Leahu!” Cătălin Teodorescu

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a beneficia de un tratament pentru boala parodontală. Mă confruntam cu sângerări în timpul periajului dentar și am decis să aflu ce soluție există pentru a scăpa de această problemă. Doamna Dr. Bianca Gîrjoabă mi-a explicat ce este de făcut în această situație și m-a tratat excelent. Sunt foarte mulțumit de serviciile pe care le-am primit și voi recomanda clinica tuturor celor care întâmpină probleme dentare.” Florin Nicu

,,De fiecare dată când vin în clinică mă simt foarte bine, deoarece sunt tratată cu foarte multă atenție de către întreaga echipă. Sunt foarte mulțumită de modul în care au fost rezolvate problemele dentare pe care le aveam prima dată când am venit aici. Până acum am făcut o terapie parodontală, câteva obturații dentare și urmează să-mi pun și aparat dentar. Am recomandat Clinicile Dentare Dr. Leahu și băiatului meu și continui să o fac ori de câte ori am ocazia.” Irina Ene

„Îl cunosc pe domnul Dr. Ionuț Leahu de foarte mult timp și m-am bucurat în momentul în care a deschis clinicile. Am decis să vin aici pentru a-mi rezolva problemele dentare și am avut parte de o experiență excepțională. Sunt foarte mulțumit de rezultate, iar echipa medicală mi-a oferit tot suportul de care aveam nevoie. Totul este foarte bine pus la punct, aparatura medicală, clinica curată și întreg personalul foarte amabil. Am să vin în continuare la Clinicile Dentare Dr. Leahu ori de câte ori voi mai întâmpina probleme și voi recomanda tuturor apropiaților să-și trateze dantura aici.” Alexandru Becuț

,,Încă de când am început planul de tratament la Clinicile Dentare Dr. Leahu mă simt foarte bine. Fiecare vizită în clinică a fost una plăcută datorită profesionalismului medicilor cu care am lucrat. Mediul plăcut și amabilitatea întregii echipe îmi inspiră foarte multă încredere și mă ajută să fiu mereu relaxată în cabinet. Am recomandat și cunoscuților mei să vină să își rezolve problemele dentare aici și continui să o fac ori de câte ori am ocazia.” Cristina Ghinciulescu

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu la recomandarea prietenei mele, care este și ea pacientă aici și este extrem de mulțumită. Prima dată mi-am tratat 2 carii dentare, iar acum sunt în timpul unui tratament ortodontic. Nu am întâmpinat nici o problemă de-a lungul purtării aparatului dentar și sunt foarte încântat de faptul că văd rezultate pe zi ce trece. Doamna Dr. Anca Gheorghe este foarte atentă cu mine și mi-a inspirat foarte multă încredere, încă de la început. Am recomandat deja clinica prietenilor mei și o voi mai face ori de câte ori voi fi întrebat.” Bogdan Rotaru

Pacient al Centrului de Excelenta in estetica dentara Victoriei 19 B, alaturi de Dr. Corina Ene

„Consider că am fost foarte inspirată atunci când am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru rezolvarea problemelor mele stomatologice. Aici am întâlnit un medic profesionist, pe doamna Dr. Corina Ene, care m-a ajutat să am din nou o dantură sănătoasă. Și fiica mea este pacienta acestor clinici și sunt foarte mulțumită de felul cum a fost tratată. De fiecare dată venim împreună la programări și ne simțim excepțional. Recomand cu drag clinica!” Ionelia Turchină

Pacient al Centrului de Excelenta in estetica dentara Victoriei 19 B, alaturi de Dr. Alexandru Copae

„Mi-am dorit să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a-mi rezolva problemele cu dantura, deoarece am știut că voi avea parte de tratamente stomatologice realizate de către o echipă de profesioniști. Am beneficiat de servicii stomatologice moderne, printre care, coroane dentare realizate de către domnul Dr. Alexandru Copae. Sunt foarte mulțumită de modul în care a fost rezolvată problema mea, acum mă simt bine și pot să zâmbesc oricând îmi doresc. Recomand cu încredere tuturor!” Lucia Năstase

Pacient al Centrului de Excelenta in estetica dentara Victoriei 19 B, alaturi de Dr. Anca Gheorghe

„Profesionalismul, dedicarea și răbdarea de care a dat dovadă echipa de medici stomatologi din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu m-au făcut să mă simt extraordinar de-a lungul tratamentului. Am avut nevoie de câteva plombițe dentare, iar acum port aparat dentar. Sunt foarte mulțumit atât de clinică, cât și de felul în care am fost tratat la fiecare programare. Mulțumesc doamnei Dr. Anca Gheorghe pentru toate sfaturile pe care mi le-a oferit în tot acest timp. Recomand această clinică tuturor celor care își doresc o experiență stomatologică excepțională.” Ismail Birkan

„Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru un tratament ortodontic la doamna Dr. Anca Gheorghe. Sunt foarte mulțumit de modul în care decurg vizitele în cabinet și serviciile pe care le oferă clinica. De asemenea, nu am simțit dureri pe parcursul tratamentului și îi mulțumesc dânsei pentru toate detaliile oferite de-a lungul întâlnilor. Am să recomand și prietenilor să vină la clinica Dr. Leahu dacă își doresc aparat dentar.” Toma Georgescu

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu la recomandarea unui prieten. Aici am urmat mai multe tratamente stomatologice, printre care și implanturi dentare. Totul a decurs de minune, nu am simțit nici o durere și sunt foarte mulțumit de rezultat. Am recomandat tuturor prietenilor să vină la Clinicile Dentare Dr. Leahu, deoarece personalul este foarte amabil și aparatura modernă. Inclusiv soția mea este pacientă aici. Vă mulțumesc!” Tudor Constantin

„Am aflat de domnul Dr. Ionuț Leahu de la o emisiune TV. Mi-am făcut curaj și am venit să îmi rezolv problemele dentare cu care mă confruntam. Sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut, acum pot zâmbi cu încredere și pot duce o viață normală. Pe toată perioada tratamentului, nu am simțit dureri și am primit constant suportul echipei medicale. Mulțumesc tuturor că m-ați ajutat să-mi recapăt sănătatea orală. Am recomandat deja Clinicile Dentare Dr. Leahu apropiaților!” Elena Ristache

Prețuri tratamente la Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B:

De ce să vii la Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B?

 • Servicii medicale integrate;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică realizate în doar 1 oră;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Depistarea suspiciunii de cancer oral în numai 2 minute;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Receptie clinica stomatologica Dr. Leahu Victoriei 19B
Clinica stomatologica Dr. Leahu Victoriei 19B te întâmpină încă de la intrare cu o atmosferă plăcută și modernă

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134