Clinica Stomatologică Dr. Leahu Pitești

Situată în strada Doaga Nr. 11, în proximitatea cartierului Trivale, cea de-a 5-a clinică stomatologică Dr. Leahu asigură un mediu plăcut, un personal dedicat și calificat, aparatură modernă și o echipă de medici dentiști profesioniști, în oricare dintre cele 8 cabinete dentare.

Din grijă pentru sănătatea și zâmbetul tău, oferim tratamente stomatologice personalizate, care să se plieze pe nevoile și problemele fiecărui pacient în parte. Pentru că știm cât de prețios este timpul tău, îți oferim tratamente rapide și eficiente la Clinica stomatologică Dr. Leahu din Pitești, într-un număr cât mai mic de ședințe. Din acest motiv, ținem pasul cu tot ceea ce este nou în domeniu și facem investiții constante în aparatura medicală.

În plus, în clinica Dr. Leahu din Pitești pot beneficia de tratament stomatologic și bolnavii de autism, schizofrenie sau epilepsie. Tratamentul acestora se realizează în urma sedării. Întrucât comunicarea dintre medic și pacient este extrem de importantă, medicii stomatologi ai echipei Dr. Leahu din Pitești vor avea grijă ca pacienții să se simtă în largul lor în cabinetul stomatologic.

Clădirea Clinicii stomatologice Dr. Leahu Pitești
Clinica stomatologică Dr. Leahu din Pitești oferă gamă largă de servicii pentru pacienți, în noul său sediu

Clinica stomatologica Dr. Leahu Pitești – contact

 

icon-p-tel Telefon: 0770 874 432

icon-p-e-mail Email: contactpitesti@drleahu.ro

icon-p-orar Program: L-V: 09:00 – 21:00

icon-p-harta Strada Doaga Nr. 11, Pitești
Acces facil din zonele: Trivale, Găvana, Nord și centru.

Echipa de medici stomatologi Dr. Leahu Pitești:

Doctor Ionut Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dr. IONUȚ LEAHU

Owner & Medic stomatolog cu competență în Implantologie
Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie

Dr. Enache Cosmina

Dr. COSMINA ENESCU

Medic stomatolog, specialist parodontolog

Medic stomatolog

Dr. IOANA DIACONU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog in clinica dentara

Dr. CRISTINA PIRJOL

Medic stomatolog, specialist ortodonție și ortopedie dento-facială,
Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA MARIA VLADU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. ROBERT LUNGU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Medic stomatolog

Dr. ANDREEA SĂNDULESCU

Medic stomatolog, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

Servicii Clinica dentară Dr. Leahu Pitești:


Întrebări frecvente despre Clinica Dr. Leahu Pitești:

UNDE SE AFLĂ CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PITEȘTI?

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Pitești se află pe Str. Doaga, nr. 11. Accesul la locație se face facil din cartierele Trivale, Găvana, Nord sau din zona centrală a orașului.

CUM MĂ POT PROGRAMA LA O CONSULTAȚIE?

Pentru programări la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Pitești ne puteți contacta la numărul de telefon: 0770 874 432 sau puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore.

CE PROGRAM AVEȚI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Sâmbătă și duminică este închis.

CUM POT AJUNGE LA CLINICA DENTARĂ DR. LEAHU PITEȘTI?

Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești se află în apropiere de Sanovital sau lângă Universitatea Pitești – Facultatea de Științe ale Educație, Științe Sociale și Psihologie, corp A. Clinica se află în imediata apropiere a cartierului Trivale și în proximitatea cartierelor Găvana, Nord și zona centrală.

CÂT COSTĂ O CONSULTAȚIE LA CLINICA DR. LEAHU PITEȘTI?

Prețul consultației este de 150 lei, iar prețul unei radiografii dentare este de 100 lei. Dacă doriți o consultație la Dr. Ionuț Leahu, prețul acesteia este de 300 lei.

CUM DECURGE PRIMA CONSULTAȚIE?

Prima consultație constă, în primul rând, în realizarea unei radiografii dentare panoramice, în cazul în care nu ai deja una realizată recent și poți să o aduci. În al doilea rând, medicul stomatolog îți explică care sunt problemele dentare cu care te confrunți și îți recomandă tratamentul potrivit. Medicul dentist îți va explica întregul plan de tratament și fiecare etapă în parte a acestuia, pentru a înțelege cât mai bine ceea ce urmează să se întâmple. Alături de planul de tratament sunt comunicate costurile încă de la început.

DE CE AM NEVOIE DE O RADIOGRAFIE PANORAMICĂ?

Radiografia este necesară deoarece planul de tratament se face pe baza acesteia. Radiografia panoramică, pe care noi o emitem în format electronic și v-o putem transmite ulterior pe adresa dumneavoastră de e-mail, costă 100 lei și se poate face în incinta clinicii noastre, pe loc. Dacă radiografia pe care o aveți este mai veche de 3 luni, veți avea nevoie de una nouă.

CÂT COSTĂ TRATAMENTUL RECOMANDAT DE MEDICUL STOMATOLOG?

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele dumneavoastră, împreună cu medicul veți stabili strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului recomandat, durata și costul total al acestuia. Puteți consulta lista de prețuri aici.

OFERIȚI ȘI SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU COPII LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU PITEȘTI?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu Pitești oferim servicii stomatologice pentru copii, concepute la fel ca în Academia Spațială Dr. Leahu din București. La clinica dentară Dr. Leahu din Pitești există cabinete stomatologice moderne, ce sunt destinate pentru toate tratamentele copiilor, unde aceștia sunt tratați în deplină siguranță și fără durere

LA CE VÂRSTĂ ESTE RECOMANDATĂ PRIMA VIZITĂ A COPILULUI LA MEDICUL STOMATOLOG CU PRACTICA LIMITATĂ LA PEDODONȚIE?

Prima vizită la medicul stomatolog a copilului este recomandată încă de la apariția primilor dințișori, chiar în jurul vârstei de un an. Pe lângă faptul că cei mici se obișnuiesc cu mediul nou, din cabinetul de stomatologie, se împrietenesc și cu medicul stomatolog, astfel nu vor dezvolta frica de dentist, pe viitor. Copiii se obișnuiesc pur și simplu cu consultația în sine, învață cum să își păstreze o igienă orală corespunzătoare și cum să mențină mereu zâmbetul sănătos.

CE MODALITĂȚI DE PLATĂ EXISTĂ LA CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PITEȘTI?

La Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Pitești, serviciile stomatologice se pot plăti atât numerar sau folosind cardul bancar, cât și în rate prin parteneri financiari. Poți achita fie cu cardul BT (Banca Transilvania), 12 rate lunare, fără dobândă, fie prin cardul GarantiBank, 18 rate lunare fixe, fără dobândă. De asemenea, poți plăti tratamentul stomatologic și prin finanțare personalizată de la DentalCredit (TBI Pay) sau de la Creditul Partener (Unicredit). Află mai multe informații aici.

SE POATE PLĂTI ÎN RATE?

Sigur că da! Le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Găsiți aici mai multe informații despre aceasta metodă de plată.

LUCRAȚI CU CAS/CNAS?

Nu avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, însă le oferim pacienților noștri posibilitatea achitării tratamentelor stomatologice în rate. Vă invităm să descoperiți aici mai multe informații despre plata în rate.

OFERIȚI ȘI ABONAMENTE DE SERVICII STOMATOLOGICE LA CLINICA DR. LEAHU DIN PITEȘTI?

Desigur! La Clinica Dr. Leahu din Pitești, le oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita servicii stomatologice prin abonamentele SanoPass. Găsiți aici mai multe informații despre această modalitate de plată. Companiile au posibilitatea să aleagă pentru angajații lor abonamente corporate.

UNDE POT SUNA DACĂ AM O URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ ÎN PITEȘTI?

Urgențele stomatologice se tratează rapid și fără durere, la Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești! Dacă întâmpini oricare dintre aceste urgențe, poți suna la numărul de telefon: 0770 874 432.

CE SERVICII STOMATOLOGICE DE URGENȚĂ OFERIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PITEȘTI?

La Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, tratăm infecțiile dentare, abcesele dentare, traumatismele dento-alveolare ori avulsiile dentare. Pentru alte urgențe stomatologice, puteți găsi aici mai multe informații. Programează-te la: 0770 874 432.

CUM SE DESFĂȘOARĂ TRATAMENTUL DE ALBIRE DENTARĂ ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PITEȘTI?

În Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, tratamentul de albire dentară se desfășoară cu ajutorul unui sistem profesional, numit Lampa Zoom sau cu laserul dentar. În doar o singură ședință vei obține rezultate bune, rapide și de lungă durată.

CE TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE FOLOSIȚI ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. LEAHU DIN PITEȘTI?

În Clinica Stomatologică Dr. Leahu din Pitești folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, printre care: implant dentar Bredent, implant dentar INNO sau implanturi dentare Zigomatice, pentru pacienții care nu mai au os. Pentru refacerea totală a danturii se folosește protocolul ,,Dinți ficși în 24 de ore”, unde planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. Află mai multe informații aici.

ÎN CE ORAȘE GĂSESC CABINETE ALE CLINICILOR DENTARE DR. LEAHU

Clinicile Dr. Leahu sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și în curând Brașov. Pentru programări puteți completa formularele de contact din site cu datele dumneavoastră și revenim în 24 de ore sau ne puteți suna la: 021 9777. Adresele exacte ale locațiilor noastre le puteți găsi pe pagina de contact.

Galerie foto

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Pitești

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Pitești și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Pitești se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă!

,,Mă numesc Badea Florin și de curând am avut plăcerea de a face o vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Am avut niște probleme dentare pe care le-am amânat destul de mult, dar într-un târziu mi-am făcut curaj și am călcat pragul clinicii. Am fost surprins plăcut de tot personalul clinicii, oameni profesioniști care îți dau o stare de bine. Am avut plăcerea să fiu pacientul doamnei Dr. Săndulescu Andreea, o persoană minunată, grijulie, care din prima clipă mi-a câștigat încrederea și m-a încurajat spunându-mi că problemele mele se vor rezolva în ciuda faptului că am venit destul de târziu la stomatolog.”

,,Mă numesc Vladu Angela și sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitești, a doamnei Dr. Săndulescu Andreea, o doctoră excepțională. O recomand cu drag la toate persoanele care îmi cer ajutorul. Sunt mulțumită de lucrări și de tot personalul. După mai multe ședințe, doamna doctor a reușit să-mi redea din nou zâmbetul, motiv pentru care îi mulțumesc și cu siguranță voi mai reveni la clinică.”

,,Am probleme de sănătate din cauza danturii și am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești pentru a-mi pune 12 implanturi prin procedura dinți ficși în 24 de ore. Totul a decurs foarte bine. Dr. Andreea Săndulescu, cu care am colaborat, este un medic extraordinar, domnii doctori chirurgi niște oameni deosebiți, nu mă așteptam să am o așa experiență. M-am simțit foarte bine, având foarte multe implanturi. Acum pot să mestec, vorbesc, iar viața mi s-a schimbat cu totul. Recomand clinicile pentru siguranța pacientului și pentru colaborarea cu toată echipa, pentru că sunt niște oameni minunați”, Georgeta Bivolaru.

,,Căutând pe internet, am descoperit Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, unde am ales să îmi tratez problemele dentare cu toată familia. Echipa de medici este extraordinară, cu suflet blând, răbdare și tratează pacienții cu mult profesionalism. În preajma personalului din clinică ne simțim ca în familie, medicii sunt minunați! Procedurile efectuate aici au avut rezultate foarte bune. Recomandăm clinicile cu toată încrederea, prietenilor și apropiaților, dar nu numai”, familia Băzăvan.

,,Mă numesc Volkel Filofteia și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la televizor, în cadrul emisiunii Un doctor pentru dumneavoastră, de pe TVR Internațional. Am venit la clinică cu dantura aproape compromisă. În urma sfaturilor primite am decis să fac extracții pentru a pune 11 implanturi.  În etapa de protetică am fost pacienta domnului Dr. Hamdam Ziadeh, care mi-a prezentat posibilitățile existente și avantajele lor, iar în urma sfatului său am optat pentru varianta cu ceramică Miyo.  Am fost impresionată de precizia de bijutier, de mâna ușoară și sigură. Mi s-au explicat toate etapele de lucru și totul a decurs într-un ritm plăcut și comod. Apreciez întreg colectivul de asistenți și echipa de radiologie, dar și întreaga atmosferă ambientală care te face să te simți bine în această clinică. Și bine-înțeles, mulțumiri domnului Dr. Ionuț Leahu pentru că a crezut în visul său. Mult succes în continuare!” 

,,Mă numesc Benegui Zenovia și sunt pacienta doamnei Dr. Vladu Andreea de la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești. Am venit la această clinică la recomandarea soțului meu și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și de cum mi-am recăpătat zâmbetul. Mii de mulțumiri doamnei doctor care este specială. Vă mulțumesc și vă voi recomanda în continuare rudelor și cunoștințelor.”

,,Mulțumesc doamnei Dr. Andreea Vladu pentru serviciile de înaltă calitate care mi-au fost oferite. Recomand Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești pentru toți pacienții care își doresc servicii excelente”, Dobroiu Maria. 

,,Sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu și sunt mai mult decât mulțumită de lucrarea realizată. Nu pot să spun decât că echipa acestei clinici este la nivel excepțional. Voi recomanda Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești ori de câte ori voi avea  ocazia”, Durdui Daniela. 

,,Mă numesc Chiriță Marian Norais și sunt pacient al clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Rizea Cristina. Am auzit de această clinică de la părinții mei care au participat și ei în cadrul acestor servicii. Am venit la această clinică pentru problemele legate de dantură. După câteva servicii oferite de clinica Dr. Leahu am fost foarte mulțumit. Nu numai pentru serviciile oferite, ci și pentru personalul foarte drăguț și prietenos. Tratamentele pe care le-am urmat au fost pentru carii la câteva măsele. După urmarea tratamentelor am fost foarte mulțumit. Aș recomanda această clinică tuturor pentru serviciile excelente.”

,,Numele meu este Fonfoneață Constantin și sunt pacient al Clinicii Dr. Leahu din Pitești, la domnul Dr. Ziadeh. Am făcut implanturi și alte tratamente, totul a decurs foarte bine și sunt mulțumit de domnul doctor și de tot personalul clinicii. Am fost informat și îndrumat pe tot parcursul tratamentelor. Voi recomanda cu plăcere și siguranță tuturor cunoștințelor, prietenilor, rudelor, iar eu voi reveni cu plăcere de fiecare dată când va fi nevoie.”

,,Am venit la Clinica Dr. Leahu Pitești aflând despre aceasta de pe Internet. De la prima vizită am fost impresionată de personalul foarte amabil și primitor. Mulțumită de profesionalismul și devotamentul întregului personal, în special al doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Acum am din nou zâmbetul pe buze”, Mariana.

,,Mă numesc Onexe Andreea și astăzi am terminat de rezolvat toate problemele dentare pe care le-am avut. Deși au fost mici probleme, am ales să mi le rezolv din timp pentru a nu ajunge la ceva mult mai rău. Experiența mea a fost una plăcută, alături de oameni profesioniști. Abia aștept să revin peste 6 luni la control.”

,,Mă numesc Manea Diana, pacienta doamnei Dr. Săndulescu. Sunt profund impresionată de experiența trăită alături de doamna doctor și foarte mulțumită de serviciile pe care mi le-a oferit cu atâta căldură și profesionalism. Recomand din tot sufletul tuturor să meargă la clinica Dr. Leahu Pitești. Voi reveni ori de câte ori voi avea nevoie. Vă mulțumesc!”

,,Mă numesc Florea Gabriela și sunt pacienta doamnei Dr. Săndulescu Andreea. Vreau să îi mulțumesc pentru că a făcut tot posibilul ca dantura mea să arate minunat și să scap de cariile apărute în urma sarcinii, fără să fie nevoie de nicio extracție. Cu ajutorul doamnei doctor am reușit să-mi păstrez dantura complete. O recomand din tot sufletul pentru că, pe lângă faptul că este un medic extraordinar, este și un om răbdător, care ascultă și are grijă ca pacientul să plece fără nicio durere.”

,,Mă numesc Jinga Oana Maria, mămica lui David. Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la prietena mea, care a venit și ea cu copilul aici. David se confrunta cu carii multe și nu a vrut să stea în altă parte la dentist. Aici cred că a fost și chimia dintre pacient și docrot, adică dintre băiețelul meu și Dr. Diana Diaconu. Am fost foarte mulțumită de serviciile acordate, din primul moment. Am urmat tratamentele pentru căriuțe (obturații), iar David este foarte fericit de fiecare data când ajunge în clinică. Recomand clinica Dr. Leahu oricând și oricui. Vom reveni cu drag pentru că doamna doctor a fost și este ca un magnet pentru el. Ne bucurăm că se plac reciproc.”

,,Mă numesc Ionescu Răzvan și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești de la părinții mei, care au fost pacienți aici. Faptul că ei au beneficiat de servicii medicale de calitate, m-a determinat și pe mine să apelez la medicii din aceastp clinică. Astăzi am un zâmbet frumos, așa cum l-am dorit și pentru acest lucru vreau să îi mulțumesc în special doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Sunt extrem de mulțumit de serviciile medicale oferite și de empatia de care a dat dovadă tot personalul acestei clinici. Mulțumesc!”

Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

,,Am aflat de Clinicile Dr. Leahu Pitești în urma căutărilor pe Internet, iar când am văzut că este foarte aproape de casa mea, am decis să vin de îndată. Primul consult a decurs așa cum m-am așteptat, Dr. Hamdan Ziadeh mi-a explicat ce înseamnă un implant dentar, ce presupune procedura ,,Dinți ficși în 24 de ore” și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez. Îi mulțumesc doctorului pentru încredere, susținere și toate sfaturile oferite, dar și întregului personal pentru amabilitate și echipei medicale pentru acest zâmbet.” Irina Dascălu

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,Cu ajutorul specialiștilor din clinica Dr. Leahu Pitești mi-am recăpătat zâmbetul de altădată. Anul trecut am început planul de tratament, ce a constat în refacerea întregii danturi, îndrumat, tratat și supravegheat de către Dr. Andreea Vladu. Este foarte important să-ți simți medicul aproape, să simți cum acesta îți elimină toate temerile prin explicații amănunțite despre etapele și evoluția tratamentului și mai ales să fii tratat profesionist și în maximă siguranță. Recomand cu încredere întreaga echipă de medici stomatologi din această clinică, indiferent de specializarea medicală pe care o ocupă și le mulțumesc tuturor pentru visul împlinit!” Georgică Dionisie

,,Mă numesc Lixăndroiu Veronica și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu. De clinica Dr. Leahu Pitești am aflat de la sora mea. Am venit cu probleme foarte mari de parodontoză, dantura mea era un dezastru. Îi mulțumesc foarte mult doamnei doctor pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Eu sunt foarte mulțumită de dânsa și o recomand cu toată încrederea că face o treabă minunată. Mulțumesc și întregii echipe. Recomand din toată inima!”

,,Mă numesc Bivolaru Georgeta și sunt din Curtea de Argeș. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la prietena mea și am făcut o programare, am constatat că am probleme foarte grave. Am cunoscut cel mai bun și frumos om din lume, și anume Dr. Andreea Săndulescu. La recomandările dumneai am urmat tratamentul fast&fixed la maxilar și mandibulă. Sunt foarte mulțumită și mulțumesc tuturor din clinică. Astăzi am terminat tratamentul, doamna doctor mi-a fixat lucrările și sunt foarte mulțumită.”

,,Numele meu este Loredana Borș și de un an de zile sunt pacienta doamnei Dr. Rizea. Echipa de la clinica Dr. Leahu din Pitești este extraordinară și mereu dă dovadă de un profesionalism desăvârșit și fiecare pacient e tratat cu grijă și mai ales empatie și înțelegere. Mulțumesc doamnei Dr. Rizea pentru răbdare, blândețe, empatie și tot timpul acordat până în momentul de față. Ne vedem în curând pentru următoarea etapă de tratament!”

,,Mă numesc Florin Begeata, pacient la clinica Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Cristina Rizea. Mă declar foarte onorat și mulțumit că am avut parte de un tratament foarte frumos și plin de profesionalism. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la o cunoștință care a urmat tratamente în clinică. Profesionalismul și experiența m-au făcut să aleg clinica. Am urmat tratamente precum: obturații de canal și un retratament de canal la microscop. Recomand cu încredere tuturor apropiaților mei și celor care au frică de dentist această clinică, pentru profesionalismul de care a dat dovadă.”

,,Încă odată doresc să mulțumesc personalului Clinicii Stomatologice Dr. Leahu Pitești pentru grija deosebită care mi-a fost acordată. Etapa finală a unei intervenții complexe a constat în realizarea lucrărilor protetice definitive, atât pe dinții și măselele naturale, cât și pe implanturi. Emoțiile au fost mari. Competența profesională și talentul doamnei Dr. Andreea Săndulescu m-au ajutat sa parcurg procesul cu multă încredere. Standardul înalt de calitate a fost asigurat prin lucru în echipă: doctor, asistent și experții din laborator, care au fost consultați permanent. Pentru fiecare pas am primit explicațiile necesare în ceea ce privește avantajele tehnologiei avansate cât și limitările ei. Provocarea echipei a fost de a crea o armonie perfectă între culoare și forma dinților naturali și coronițe, precum și de a asigura confortul și sănătatea masticației. D-na doctor mi-a furnizat toate detaliile privind perioada de adaptare, igiena și necesitatea utilizării Gutierei Bruxism. Încrederea în actul medical a fost asigurată de importanța acordată interacțiunii cu pacientul. Sunt foarte mulțumită de calitatea lucrării. Mulțumesc d-nei doctor Andreea Săndulescu si echipei.” Marinela Munteanu

,,Mă numesc Vâlceanu Paul, pacientul doamnei Dr. Săndulescu Andreea și pot spune că sunt foarte încântat că am ales clinica Dr. Leahu Pitești. M-am documentat foarte mult înainte de a veni aici. Am citit pe Internet despre clinici și părerile pacienților. Am avut de făcut implanturi și de pus coroane dentare. Am fost foarte mulțumit de modul cum am fost tratat și informat de tot personalul clinicii și recomand cu toată încrederea clinica Dr. Leahu.”

,,Mă numesc Ionescu Elena și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final al lucrării. Interacțiunea cu doamna doctor a fost pe măsura așteptărilor. M-a sfătuit și mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie pe întreg parcursul planului de tratament. Mi-am ales cea mai bună variantă de lucrare. Recomand cu drag tuturor pacienților Clinica Dr. Leahu!”

,,Mă numesc Din Mihai și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu din Pitești. Am auzit de clinică de la prieteni, rude și cunoștințe, care au urmat tratamente aici. Am urmat tratamentul cu implanturi dentare și reabilitarea totală a danturii. Totul a decurs foarte bine și sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut, de profesionalismul doamnei doctor și al tuturor angajaților acestei clinici. Vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus pentru ca eu să-mi recapăt zâmbetul. Recomand cu drag clinica, serviciile și tot personalul clinicii Dr. Leahu Pitești”, Mihai Din.

,,Am ales clinica Dr. Leahu Pitești pentru implant la maxilar. Am fost mulțumită după tratament. Mă simt foarte bine după implanturi. Recomand celor apropiați să vină pentru serviciile acordate”, Ioana Duculescu.

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

,,Mă bucur enorm că am ales clinica Dr. Leahu Pitești pentru rezolvarea problemelor dentare ale fetiței mele Corina. Mulțumesc personalului din această clinică, care a fost foarte responsabil și drăguț de fiecare dată cu noi și în mod special doamnei Dr. Diana Diaconu. A reușit să o convingă pe fiica mea în vârsta de 5 ani și 6 luni ce importantă este igiena danturii și tratarea cariilor. Vom reveni mereu atunci când vom întâmpina orice tip de problemă orală.” mama Carinei Budunescu

,,Mă numesc Chivu Anișoara și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu de la clinica Dr. Leahu Pitești. A trecut mai bine de un an de când am lucrările finale cu care mă simt foarte bine. Mulțumesc doamnei doctor pentru toată atenția și profesionalismul dânsei. Am recomandat prietenilor și familiei care deja sunt pacienți acestei clinici. Vă mulțumesc tuturor pentru suportul și sprijinul acordat de fiecare dată când am avut nevoie.”

,,Cu emoții copleșitoare am pășit în clinica Dr. Leahu, în urmă cu circa 1 an. Aceleași emoții le am și astăzi, întrucât îmi este frică de dentiști. Am descoperit, însă, o echipă de oameni extraordinari, profesioniști și răbdători. Referitor la medicul care s-a ocupat de dantura mea, Dr. Andreea Vladu, pot spune că pentru mine a fost mai mult decât mă așteptam și țin să îi mulțumesc pentru dăruirea, implicarea, calmitatea și răbdarea pe care le-a avut cu mine. Cu mulțumiri și maximă prețuire”, Alexandrescu George.

,,Mă numesc Năstase Gabriela și m-am prezentat la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești la recomandarea cumnatului meu, care este pacient și a urmat mai multe tratamente dentare. Aveam mari probleme cu dinții și am apelat la o intervenție de reabilitare orală totală prin implanturi dentare. Sunt mulțumită de colaborarea mea cu întreaga echipă din clinică, în mod special cu domnul Dr. Hamdan Ziadeh Muhammad. Recomand această clinică tuturor apropiaților, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în relația cu pacienții.”

Medic stomatolog in dreapta, pacienta in stanga in clinica dentara

,,Mă numesc Constantina Borre și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești din media. Prima mea experiență cu personalul a fost indirectă, venind cu soțul meu pentru implanturi. Într-o zi am avut o durere cumplită de măsea și m-am hotărât să încerc și eu la rândul meu serviciile din clinică. Încă de la primul apel am fost impresionată de faptul că, în mai puțin de 10 minute, toată echipa s-a mobilizat și un medic a fost pregătit să mă trateze. Doamna Dr. Cristina Rizea a dat dovadă de o mare răbdare și empatie, făcându-mă să trec mai ușor peste acel moment destul de dureros. După ce am fost tratată extraordinar, am luat decizia să verific starea de sănătate a tuturor dinților. Toate interacțiunile pe care le-am avut cu doamna doctor au fost de un profesionalism extraordinar. Este pentru prima dată când merg la stomatolog cu plăcere și rezultatul este excepțional.”

,,Mă numesc Ion Corina și sunt pacienta clinicii Dr. Leahu Pitești și a doamnei Dr. Cristina Rizea, care este o superă fată, te face să te simți în siguranță și îți dă încredere. Despre clinică am aflat de la prieteni, care vin să se trateze aici. Recomand clinica pentru că prețul este ok pentru calitatea oferită.”

„Sunt Marin Andrea Elena, pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu din Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, și vreau să menționez faptul că am întâlnit un personal extraordinar în cadrul acestei clinici. Oameni foarte amabili, care au folosit produse de calitate în realizarea tratamentului și nu regret faptul că am ales să vin aici. Am venit de fiecare dată cu drag la dumneavoastră și recomand cu încredere, inclusiv pe doamna doctor. Menționez că am avut plăcerea de a-l cunoaște și pe domnul Dr. Robert Lungu, de asemenea un medic extraordinar. Dumnealui mi-a recomandat-o pe doamna Dr. Andreea Vladu, despre care am numai vorbe bune de spus: amabilă, răbdătoare, profesionistă, drăguță și lista poate continua. Personalul de la chirurgie și recepție, de asemenea, impecabil. Vă mulțumesc pentru tot și vă doresc să faceți cât mai multe zâmbete minunate.”

„Mă numesc Tvitcovici Lucreția și sunt pacienta clinicii Dr. Leahu din Pitești și a doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Sunt foarte mulțumită de cum au decurs toate intervențiile aici. Personalul clinicii este foarte amabil, profesionist, iar doamna doctor este un medic deosebit, profesionist și înțelegătoare. Am aflat de această clinică de pe site și am venit din Italia, special să-mi rezolv toate problemele cu dantura. Îi mulțumesc și doamnei Mirela Frîncu pentru tot suportul acordat, pe tot parcursul desfășurării planului de tratament. O să recomand tuturor prietenilor și apropiaților să vină la dumneavoastră, pentru că vor avea parte de o experiență minunată.” Lucreția Tvitcovici

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

,,Sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu din clinica Dr. Leahu Pitești și sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice realizate aici. Acum 4 ani am decis să îmi rezolv toate problemele ce țin de dantură și am ales împreună cu echipa medicală planul de tratament potrivit. Personalul din cadrul clinicii a fost amabil de fiecare dată, iar doamna doctor care mi-a realizat și lucrarea protetică este un medic excepțional. Experiența și-a spus cuvântul. O să recomand clinica din suflet tuturor membrilor familiei, prietenilor și nu numai!” Anișoara Chivu

„Mă numesc Dincă Gheorghița și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu de la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, unde am avut parte de o experiență plăcută. Am avut de realizat lucrări de protetică, atât pe dinții mei naturali, cât și implanturi, de care sunt foarte încântată. Nu credeam că o să pot zâmbi iarăși, cu toți dinții la vedere și să pot mânca tot ce-mi doresc. Tot personalul este foarte amabil și de un profesionalism desăvârșit. Vă mulțumesc tuturor, în special doamnei doctor. Sărbători fericite!” Gheorghița Dincă

„Mă numesc Istrate Mariana și am apelat la serviciile Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești. Sunt pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea căreia aș dori să-i mulțumesc pentru toată înțelegerea, blândețea și răbdarea de care a dat dovadă, pe toată durata tratamentului. Menționez că am venit de urgență aici, iar doamna doctor mi-a înțeles problema. Un medic profesionist, dedicat muncii sale, cu multă răbdare și înțelegere. Recomand această clinică. Prețuire și admirație doamnei doctor. Vă mulțumesc și multă sănătate!” Mariana Istrate

„Numele meu este Martinescu Steliana și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de ale cărei servicii sunt extrem de mulțumită. Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești de la fiul meu, care este pacient aici. Am venit la dumneavoastră având o problemă care mă chinuia de aproape 10 ani. Unul din dinții din partea de sus din față se alungise și arăta îngrozitor. Nu puteam să zâmbesc, iar cunoștințele mele mă întrebau ce am pățit. Așa am hotărât că trebuie să fac ceva și acel ceva a însemnat să vin aici pentru tratament. În urma recomandărilor doamnei doctor și a tratamentului urmat, acum sunt o persoană care și-a recăpătat încrederea în sine. Recomand cu multă căldură această clinică, tuturor care au o problemă stomatologică, oricare ar fi ea. Drept motiv, toți membrii familiei mele (nora și cei 2 nepoți) sunt pacienții acestei clinici. Cu mulțumiri! O pacientă extrem de mulțumită.”

„Mă numesc Stănescu Andreea, pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea, de la Clinica Dr. Leahu Pitești. Am auzit de clinică de la părinții mei, care sunt pacienți ai clinicii de ceva timp. Profesionalismul clinicii și foarte multe recomandări m-au determinat să vin aici pentru un control de rutină și câteva probleme dentare minore. Am fost foarte mulțumită de modul în care am fost tratată și de felul cum au fost rezolvate problemele. Recomand clinica tuturor cunoștințelor, deoarece medicii sunt super și dau dovadă de mult profesionalism, iar aparatura medicală este nouă, modernă.” Andreea Stănescu

Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de Dr. Andreea Vladu

„Din punctul meu de vedere, Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești este una dintre cele mai perfecționiste. Personalul este foarte primitor, încă de la primul pas în clinică întreaga echipă te ajută să te simți foarte bine. Medicul meu stomatolog, Dr. Andreea Vladu, este un om minunat. De-a lungul tratamentului mi-a explicat pe înțelesul meu tot ce trebuie să fac. Cu siguranță voi recomanda această clinică tuturor.” Nicoleta Crivăț

,,Sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești de aproximativ 3 ani, iar astăzi am venit pentru controlul periodic și igienizarea profesională a lucrărilor protetice. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite aici, de faptul cum arată clinica și de medicii profesioniști cu care am interacționat. Cel mai mult cu Dr. Andreea Săndulescu, datorită căreia am o lucrare foarte frumoasă. Îi mulțumesc dânsei și echipei de chirurgie pentru tot ajutorul și suportul acordat!” Mariana Sima

„Mă numesc Robert Valentin Tănase și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Au trecut 6 luni de la finalizarea lucrării dentare (4 implanturi și refacerea întregii danturi cu coronițe dentare). M-am obișnuit într-un timp foarte scurt cu noua dantură și totul a decurs foarte bine până acum. Mulțumesc frumos doamnei doctor și recomand cu încredere clinica.” Valentin Robert Tănase

„Am venit aici acum un an și 8 luni și vreau să precizez că sunt foarte încântată de rezultatele obținute, de serviciile medicale prestate de doctori și asistente, de modul cum am fost tratată, cu promptitudine și cu rezultate obținute peste așteptările mele. La început am venit cu puțină teamă, dar cu ajutorul tuturor de aici, am depășit temerile și chiar am venit cu multă plăcere. Am să recomand și altor persoane această clinică. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și care m-au tratat medical și sufletește și pentru faptul că acum pot să râd cu gura deschisă larg și pot să folosesc dantura ca un om normal.” Mihaela Georgescu

„Apreciez Clinica Dr. Leahu din Pitești și tot personalul foarte prietenos și simpatic. Am auzit de clinică de la mama mea, care a fost mulțumită de serviciile oferite, la fel și sora mea. Inițial am venit doar pentru detartraj și eram foarte speriată de medicii dentiști, în general. Însă văzând faptul că toată lumea de aici se comportă frumos, am venit pentru a rezolva și alte probleme mai grave, cum ar fi cariile. Voi reveni cu drag la această clinică, ori de câte ori voi avea o problemă cu dințișorii.” Mihaela Tomescu

„Fetița mea Ava a avut cea mai frumoasă experiență la clinica dumneavoastră, datorită doamnei Dr. Diana Diaconu, care a dat dovadă de profesionalism și empatie. Cea mică a venit cu drag la vizite și totul a fost la superlativ.” mama Avei Ene

Medic stomatolog in stanga, personal auxiliar in dreapta, pacient in mijloc

„Experiența mea la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești a fost una de excepție! Mă confruntam cu dureri groaznice de dinți și nu mă simțeam deloc confortabil. Am avut încredere deplină să vin și să fac o schimbare majoră pentru viața mea. Am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumită, nu am avut dureri și m-am recuperat repede. La lucrarea mea a lucrat cu multă atenție și profesionalism Dr. Andreea Săndulescu, un medic foarte înțelegător, care mi-a explicat fiecare detaliu în parte. Acum pot mânca tot ce îmi doresc, zâmbesc în fiecare zi și mă simt foarte mândră. Recomand aceste clinici din tot sufletul!” Adriana Călbărău

Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

„La Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești am avut parte de o experiență extraordinară și de servicii stomatologice foarte bune. Am fost pacienta domnului Dr. Bogdan Pavel, care m-a ajutat foarte mult și mi-a rezolvat problemele cu multă răbdare, bunăvoință și profesionalism. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit în recuperarea mea stomatologică pe termen lung. Sunteți o echipă de excepție și voi recomanda oricărei persoane care se confruntă cu probleme dentare și care caută un loc unde să fie tratat așa cum trebuie.” Doina Diaconu

,,Clinica stomatologică Dr. Leahu Pitești este curată și atractivă. Întregul personal, inclusiv responsabilul de pacient, medicii stomatologi, asistenții și personalul de birou, acordă atenție și îngrijire potrivită pacientului. Dr. Andreea Săndulescu este plină de compasiune și foarte competentă reușind să aplice cu succes tehnicile stomatologiei moderne adaptate nevoilor specifice fiecărui pacient. În plus, colaborează cu ceilalți medici specialiști în tratamente endodontice și chirurgie, pentru coordonarea lucrărilor complexe. Rigurozitatea profesională, priceperea și meticulozitatea echipei medic-asistent mi-au caștigat încrederea, încă de la prima întâlnire. Acum mă bucur de beneficiile restaurării protetice provizorii care, pe langă faptul că ameliorează funcţionalitatea aparatului dento-maxilar, îmi oferă posibilitatea de a mă bucura de fiecare moment afișând un zâmbet plăcut și sănătos. Aștept cu nerăbdare următoarea noastră întâlnire pentru realizarea lucrărilor protetice definitive.” Marilena Muntean

„Numele meu este Marius Floricică, pacient al doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Îi super mulțumesc doamnei doctor pentru grija acordată lucrărilor efectuate, pentru deschiderea față de pacienți și pentru sfaturile constructive oferite. Recomand cu drag!” Marius Floricică

„Mă numesc Popescu Ana Maria și sunt pacienta Clinicii Dentare Dr. Leahu din Pitești, la doamna Dr. Cristina Rizea. Sunt încântată de metoda de lucru, un medic foarte bun, amabil, care lucrează foarte curat și corespunzător nevoilor mele. Foarte încântată și plăcut surprinsă de personal.” Ana Maria Popescu

,,Numele meu este Florentina Radu, pacientă a doamnei Dr. Cristina Rizea. Am fost foarte mulțumită de serviciul doamnei doctor, foarte rapidă, excelent profesionist, comunicat. O recomand tuturor cunoscuților pentru competență și serviciu profesional.” Florentina Radu

,,Vin de 3 ani la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești și sunt pacienta doamnei Dr. Cosmina Enescu. Am găsit aici profesionalism, empatie și multă bunăvoință. Aceste vizite și îngrijirea de care am beneficiat îmi dau încredere în aspectul și sănătatea danturii mele. Mulțumesc din suflet!” Mihaela Belu

„O echipă de tineri profesioniști cu care te simți în largul tău, un loc confortabil și o clinică cu standarde europene. Recomand cu încredere tuturor, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, deoarece odată ce vor trece pragul vor avea parte doar de zâmbete pe chip. Lucrare excepțională!” Macchi Severino

„Sunt pacienta Marin Tanța și am urmat o intervenție la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu doamna Dr. Andreea Stănculescu și cu doamna Dr. Cosmina Enescu. Recomand cu încredere această clinică și apropiaților mei.” Tanța Marin

„Sunt Bleangă Maria, pacienta Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești și sunt foarte mulțumită de modul de lucru al doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Lucrarea îmi vine foarte bine, doamna doctor lucrează cu mare atenție și aproape de pacient. Voi recomanda și la alte persoane, care vor un zâmbet frumos să vină aici.” Maria Bleangă

Pacienta si insotitoarea ei, alaturi de un medic din Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitesti

„Sunt pacienta Clinicii Dentare Dr. Leahu din Pitești și vreau să profit de ocazia încheierii lucrării dentare efectuate de domnul Dr. Pavel Bogdan pentru a aduce mulțumirile mele pentru felul în care am fost tratată. Dacă mama natură nu a fost prea darnică cu mine în ceea ce privește dantura, domnul Dr. Leahu împreună cu echipa sa au reușit. La această reușită nu poate fi trecut cu vederea sprijinul întregului colectiv și profesionalismul de care dă dovadă. Mulțumesc din suflet tuturor! Vă doresc din inimă tuturor multă sănătate, bucurii și succes în continuare!” Maricica Bălălău

,,Sunt Popescu Cornel, tatăl copiilor Popescu Claudiu Ionuț și al Biancăi Maria. În decursul vizitelor la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești am fost tatați cu respect și seriozitate din punct de vedere medical, având o părere foarte bună.” tatăl pacienților Bianca și Claudiu Popescu

„Duminică Maria, în calitate de părinte al pacientului Duminică Alessio Ștefan, declar că am fost foarte mulțumită de serviciile primite și ne bucurăm că suntem pacienți ai Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești.” mama lui Ștefan Alessio Duminică

Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de un medic

„Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești datorită profesionalismului de care dă dovadă întreaga echipă medicală. Aici mi s-a oferit soluția potrivită nevoilor mele stomatologice, iar medicii mi-au redat zâmbetul de altădată și încrederea în mine, într-un timp foarte scurt. De asemenea, medicii stomatologi sunt minunați și foarte atenți la fiecare detaliu. Voi recomanda această clinică tuturor celor care au nevoie!” Gabriel Constantin

„Am aflat de Clinica Dr. Leahu de la un coleg al lui David, care are o părere foarte bună despre aceasta. Așa că ne-am decis să venim și noi aici. De la prima vizită am rămas plăcut impresionați de profesionalismul și amabilitatea echipei medicale. Suntem foarte mulțumiți. David a interacționat foarte bine cu doamna doctor. Recomandăm cu încredere și altor persoane. Vă mulțumim pentru colaborare.” mama lui David Tamaș

Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de Dr. Evelina Colman

„Eu cred cu tărie că nimic în viață nu este întâmplător, iar prima întâlnire cu echipa domnului Dr. Leahu din Pitești mi-a întărit această convingere. Atmosfera din clinică, receptivitatea, empatia și profesionalismul tuturor medicilor m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, pentru a-mi rezolva problemele mele stomatologice. Mulțumesc întregii echipe medicale, dar mai ales doamnei Dr. Evelina Colman, pentru toată blândețea și pasiunea cu care mi-a realizat cel mai frumos tratament. Felicitările mele domnului Dr. Ionuț Leahu pentru echipa pe care a format-o, o adevărată familie!” Daniela Olteanu

Dr. Ioana Diaconu impreuna cu unul dintre micii ei pacienti in Clinica Dentara Dr. Leahu din Pitesti

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești am întâlnit o echipă extrem de prietenoasă și apropiată față de copilași. Doamna Dr. Ioana Diaconu a știut cum să comunice cu fetița mea, Ana Maria, și mi-a plăcut tare mult stilul dânsei de abordare. Vă mulțumim tare mult și vom veni în continuare atunci când întâmpinăm probleme cu dințișorii.” mama lui Ana Maria Urluescu

„Sunt pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea, iar în urma consultației avută la dânsa consider că este o persoană drăguță, atentă la detalii și are o mână ușoară de lucru. Am rămas surprins plăcută de metoda de lucru, fără durere. Mulțumesc doamnei doctor pentru tot.” Alis Niculae

„Sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu din Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești și vreau să-mi exprim mulțumirea cu privire la modul cum a decurs întreaga lucrare, de la profesionismul doamnei doctor, dar și al domnului Dr. Bogdan Pavel, până la profesionismul din clinici și dotările de care dispun. Mulțumesc încă o dată pentru timpul perfect pe care mi-l oferiți de fiecare dată când vin.” Ioan Ciobanu

„Sunt pacientul doamnei Dr. Cosmina Enescu, medic parodontolog și țin să menționez faptul că m-a ajutat foarte mult în problema mea cu dinții pe care era să-i pierd. Datorită intervențiilor și a tratamentului oferit de către doamna doctor, am reușit să stabilizăm problema dinților și sunt extrem de mulțumit atât de dânsa, cât și de echipa din cadrul Clinicii Dr. Leahu Pitești. O recomand cu mare încredere pe doamna Dr. Cosmina Enescu, deoarece este un medic de mare calitate și de un profesionalism desăvârșit.” George Ilie

„Cea mai frumoasă și puternică impresie mi-a fost lăsată de Dr. Andreea Vladu, a cărei rigurozitate și atenție pentru detalii mi-a oferit o dantură perfectă. Sunt recunoscătoare pentru această experiență excelentă. Veți rămâne mereu prima alegere pentru mine.” Ana Ristea

„Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești este o poveste frumoasă! Vorbim despre profesionalism, despre excelentă, omenie, bun simț și noblețe. Doamna Dr. Diana Diaconu este o minune de om cu o inimă mare de copil. Mi-a convins fiica să iubească fiecare consultație și întâlnire. M-a impresionat profesionalismul, răbdarea cu care mi-a explicat în ce constă tratamentul și siguranța pe care mi-a transmis-o. Sunt foarte mulțumită de rezultate și o recomand cu încredere” cu drag Eva și mama ei

Medic stomatolog in dreapta, medic stomatolog in stanga, pacient in mijloc

„Am avut parte de o îngrijire foarte bună și de tratamente eficiente, datorită personalului medical din cadrul clinicilor Dr. Leahu. Sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut și foarte fericită că pot zâmbi din nou. O să țin legătura toată viața mea cu această clinică și voi recomanda oricui vrea să-și trateze dantura. Mulțumesc din suflet doamnei Dr. Evelina Colman și domnului Dr. Hamdan Ziadeh, care au o inimă mare și mâini de aur. De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doamnei Andrada Spînu, responsabil pacienți în cadrul Clinicilor Dr. Leahu Pitești, pentru o frumoasă și liniștită colaborare.” Niculina Buțan

„Vizita în cadrul Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești a decurs cu foarte multe emoții pentru mine ca părinte. Aici am întâlnit oameni speciali, cu mult profesionalism și răbdare. Calmitatea și încrederea pe care ti-o inspiră de la primii pași în clinică te fac să revi mereu și mereu. De fiecare dată revin în clinică cu multă încredere că cel mic este pe mâni bune. Îi mulțumesc doamnei doctor și doamnei asistente care au reușit după prima vizită să transforme un copil cu teamă, într-un copil care atunci când află că trebuie să meargă la stomatolog merge cu încredere și cu zâmbetul pe buze.” mama fraților Denis și Elisa Voicu

Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de Dr. Andreea Sandulescu

„Locuiesc în Irlanda și am apelat la serviciile Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitești. Mă bucur sincer că am reușit să ajung aici. Am beneficiat de sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumit. Recunosc, la început aveam anumite temeri, dar pe parcurs, discutând cu medicii, m-am liniștit. Intervenția a decurs perfect, iar acum am beneficiat și de lucrarea finală, alături de doamna Dr. Andreea Săndulescu. Recomand din tot sufletul serviciile Clinicilor Dentare Dr. Leahu.” Alexandru Atudorei

 „Mă numesc Băniceru Andrada Maria și sunt pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea de la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești. Recomand din tot sufletul clinica, pentru profesionalismul și pentru calitatea serviciilor oferite, cât și pe doamna doctor. Vin cu sufletul deschis și fără frica cu care eram obișnuită până acum. Doamna doctor este foarte atentă la detalii, dar și la nevoile mele. Încă din prima clipă am legat o relație frumoasă cu dânsa, drept pentru care îmi face o plăcere deosebită să vin la programări. Experiența mi-a dovedit că a fost cea mai bună alegere să vin la această clinică. Mulțumesc Clinicii Dr. Leahu și doamnei Dr. Cristina Rizea pentru întreaga experință de până acum.” Andrada Băniceru

,,Sunt foarte mulțumit de felul cum m-a tratat echipa medicală din clinica Dr. Leahu Pitești. Aici, am urmat un tratament complex, mai exact inserarea a 4 implanturi dentare pentru partea de jos. Mi-am dorit mult o dantură fixă, pentru a putea mânca corect, la fel cum o făceam cu dinții naturali. De curând am revenit la clinică pentru montarea lucrării finale, de către doamna Dr. Andreea Vladu, o persoană foarte amabilă și răbdătoare, căreia îi mulțumesc pentru tot! Voi recomanda cu drag clinica tuturor.” Mihai Iacob

,,La clinica Dr. Leahu Pitești am avut parte de un personal foarte bine specializat, care a știut cum să comunice cu fetițele mele, fără ca ele să simtă vreo neplăcere. Vă mulțumim pentru tot!” tatăl micuțelor paciente Ania și Alice Nicula

„A fost o experiență frumoasă pentru micuțul nostru David, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești, unde doamna doctor a fost foarte amabilă și răbdătoare cu el. David vine mereu cu plăcere la control și pe noi asta ne bucură cel mai mult, pentru că nu îi este teamă și putem să avem grijă de dințișori. Mulțumim frumos și recomand această clinică și pe doamna Dr. Diana Diaconu.” tatăl lui David Herțea

„Îi mulțumim foarte mult doamnei Dr. Diana Diaconu de la Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești pentru profesionalism, răbdare și empatie. Este o atmosferă frumoasă în clinică, iar întreg personalul este foarte amabil. Vom recomanda cu drag tuturor apropiaților această clinică” mama lui Ghiță Mihai Alexandru

„O echipă de medici profesioniști, sufletiști, blânzi și totodată o aparatură modernă sunt rețeta perfectă pentru pacienții care au probleme dentare și care se prezintă în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești. Mulțumesc doamnei Dr. Andreea Vladu, cât și întregii echipe pentru sprijinul acordat, informațiile precise și necesare, motiv pentru care o să recomand clinica ori de câte ori am ocazia.” Dorina Băzăvan

„Subsemnata, Dumitru Maria, pacientă a domnului Dr. Hamdan Ziadeh de la Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, menționez că sunt foarte mulțumită de lucrarea efectuată și recomand această clinică, în special pe domnul doctor, deoarece mi-a redat zâmbetul pe care îl doream și încrederea de sine.” Maria Dumitru

,,Am ales această clinică în urmă cu 2 ani datorită profesionalismului cu care am fost tratat la prima vizită. Am avut de făcut mai multe tratamente dentare, printre care și 4 implanturi. M-am simțit excepțional de-a lungul tuturor vizitelor, iar lucrările realizate sunt conform așteptărilor mele. Vreau să-i mulțumesc în primul rând doamnei Dr. Andreea Săndulescu, pentru răbdarea și amabilitatea cu care m-a tratat, dar și întregii echipe.” Robert Tanase

,,Mă numesc Ciobanu Marinela și sunt pacienta medicului Săndulescu Andreea, căreia îi mulțumesc pentru serviciile de calitate și promptitudine. Mulțumesc și colaboratorilor dumneavoastră. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești.”

,,Cu aproape 8 luni în urmă am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești. După aceste luni, în care am fost sub observația doamnei Dr. Vladu Andreea, am reușit să mă bucur de a avea zâmbetul în care se reflectă întreaga dantură, ce mi-a fost refăcută până în cele mai mici detalii. Mulțumesc întregii echipe medicale care a reușit această performanță și în mod special doamnei doctor”, Marius Ionescu.

,,Mă numesc Pecie Vicuta și am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești deoarece aveam probleme cu dantura. Astăzi am terminat tratamentele. Am rămas foarte mulțumită. Au un personal foarte activ, minunat. Țin să-i mulțumesc foarte mult Dr. Andreea Săndulescu pentru răbdarea și experiența cu care lucrează și personalului care o însoțește. Vă mulțumesc din suflet!”

,,Numele meu este Irina Vâlceanu și sunt din Pitești. Precizez, încă de la început, că sunt încântată că am ales să-mi tratez dantura la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Încă de la recepție ești primit cu multă amabilitate și primești toate informațiile necesare. Am făcut o programare pentru o consultatie si o primă evaluare. În urma consultatiei am primit toate informațiile despre problemele pe care le am. Mi s-a făcut un plan de tratament și pentru dinții naturali, și pentru implanturile care sunt necesare. Îmi place că aici nu există nu se poate. De la început, am fost plăcut impresionată de dotarea clinicii și de faptul că tot ce este necesar pentru rezolvarea problemelor, se află în același loc. Apreciez punctualitatea, seriozitatea, profesionalismul întregului personal și mai ales că există colaborarea dintre medici pentru a alege cea mai bună variantă de tratament. Dotarea cu aparatură performantă și pregătirea profesională a personalului mi-au oferit cele mai eficiente metode de tratament. De fiecare dată, am primit răspunsuri bine documentate la toate problemele pe care le-am avut. Apreciez grija personalului ca timpul petrecut de pacient în clinică să fie folosit eficient. Totul a decurs conform planificării și acum, după implanturi și terminarea lucrării. Mulțumesc întregului personal care s-a ocupat de tratamentul meu și în special doamnei Dr. Andreea Săndulescu, care mi-a coordonat cu mult profesionalism planul de tratament. Pot spune, cu mare plăcere și încântare ,,Este simplu să te bucuri de o viață bună, atunci când ai o dantură sănătoasă și frumoasă.”

,,Experiența oferită de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești a fost una deosebită, afirmație ce vine din partea unei persoane terifiate de stomatolog. Această problemă a fost însă depășită cu succes datorită domnilor Dr. Săndulescu Andreea și Dr. Lungu Robert, doi oameni fantastici, niște profesioniști adevărați, care mi-au înțeles temerile, m-au susținut în orice problemă și m-au ajutat să mă autodepășesc. Mulțumesc tuturor oamenilor implicați în tratamentul meu, de la doamnele din recepție, radiologie, chirurgie, doamnelor asistente și în special celor doi medici care mi-au readus zâmbetul pe buze și încrederea în suflet”, Carmen Merlici.

,,Mă numesc Neamțu Gabriel și sunt pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești. Am avut o mare plăcere și o colaborare foarte bună cu doamna Dr. Andreea Săndulescu și o colaborare cu personalul clinicii. Vă recomand cu drag. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici au fost review-urile online bune și am venit pentru că un implant mai vechi a început să se miște. Apreciez faptul că totul se face în aceeași clinică. Procedurile de care am beneficiat sunt: adiție de os și înlocuirea implantului și îndreptarea dinților cu un aparat dentar. Acum, după tratamente totul este în regulă și mă simt minunat. Recomand cu încredere clinicile!”

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești pentru a-mi rezolva problemele dentare cu care m-am confruntat toată viața. Aici am avut marea surpriză să descopăr o echipă de specialiști cu care să pot discuta orice problemă și cu ajutorul cărora am găsit cea mai bună soluție la problemele mele. Este o plăcere să fii tratat în această clinică și pot spune că zâmbetul meu îl datorez acestor oameni minunați, în special doamnei Dr. Andreea Săndulescu”, Natalia Savoiu.

,,Mulțumesc echipei Dr. Leahu pentru serviciile medicale oferite. Mulțumesc doamnei Dr. Andreea Vladu pentru implicare, seriozitate și dăruire. Cu stimă și respect pacienta voastră foarte mulțumită, Alina.”

,,Sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu de la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Sunt extrem de mulțumit de tratamentele dentare efectuate de o întreagă echipă. Voi recomanda cu încredere aceste clinici”, Ionuț Marin.

Prețuri tratamente la Clinica stomatologică Dr. Leahu Pitești:

Consultații

Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație medic specialist 200 lei
Consultație Dr. Leahu 250 lei
Radiografie panoramică 100 lei
Tomografie computerizata (CBCT) 270 lei

Profilaxie

Serviciu Preț
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei

Estetică dentară

Serviciu Preț
Fațetă Ceramică Premium 3000 lei

Obturații

Serviciu Preț
Obturație colet 190 lei
Obturatie 1 suprafata  310 lei
Obturatie 2 suprafate  410 lei
Obturatie 3 suprafate  450 lei

Tratament endodontic

Serviciu Pret
Tratament la microscop monoradicular 690 lei
Tratament la microscop molar 1050 lei
Retratament la microscop molar 1100 lei
Tratament necroză gangrenă 280 lei
Indepartare ac instrument din canal 480 lei

Tratament parodontal

Serviciu Preț
Decontaminare laser ambele arcade 830 lei
Chiuretaj parodontal în câmp inchis (+- laser)/dinte 220 lei
Biostimulare cu laser hemiarcada 280 lei

Chirurgie

Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic 245 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
Extractie mono/pluriradicular 330 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei

Pedodonție

Serviciu Preț
Consultatie astronaut( 5-9 ani, Consultatie+Radiografie+Periaj Profesional) 280 lei
Consultatie cadet( sub 5 ani, Consultatie +Educatie Periaj) 180 lei
Consultatie Comandant(Copii >10 ani, Consultatie +Radiografie+Detartraj si Periaj Profesional) 380 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Obturație 1 suprafață dinte permanent 370 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei

Protetică

Serviciu Preț
Coroană Zirconiu Monolitic 1750 lei
Coroană Zirconiu Monolitic Premium  2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe dinte 2500 lei
Coroană CEREC EMAX pe implant 3000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12.500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21.000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28.500 lei

Implantologie

Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Inno 3150 lei
Implant dentar Straumann BLX 4500 lei
Implant dentar Zigomatic 10800 lei

Ortodonție

Serviciu Preț
Aparat fix bracketi metalici arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi safir arcada 4800 lei
Aparat Invisalign 25500 lei
Aparat Spark Advanced( ambele arcade) 25200 lei

Dinți ficși în 24 de ore

Serviciu Preț
SKY fast&fixed pachet premium – 4 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
23000 lei
SKY fast&fixed pachet premium – 6 implanturi
(PRGF, Lucrare Provizorie, componente protetică înșurubată)
27000 lei
Sinus Lift Extern 3990 lei
Aditie osoasa mica (1-2 elemente) 2300 lei
Aditie osoasa mare (3-6 elemente) 3600 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Moderata 4000 lei
Spor Dificultate Distructie Osoasa Forma Severa 7000 lei
Lucrare fast&fixed(structura metal+dinti compozit+gingie artificiala) 12500 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti frezati zirconiu+gingie artificiala) 21000 lei
Lucrare fast&fixed(structura titan+dinti individuali ceramica+gingie artificiala) 28500 lei

Dr. Leahu Pitești, cabinet stomatologic pentru copii și adulți

 • Servicii medicale integrate;
 • Restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului „Dinți ficși în 24 de ore”;
 • Coroane și fațete dentare din ceramică realizate în doar 1 oră;
 • Tratamente complexe efectuate la microscop;
 • Depistarea suspiciunii de cancer oral în numai 2 minute;
 • Stomatologie laser;
 • Vindecare de 7 ori mai rapidă cu ajutorul tehnologiei PRGF Endoret;
 • Servicii de ortodonție;
 • Servicii de radiologie digitală;
 • Servicii stomatologice de urgență;
 • Stomatologie copii.
Dr. Ionut Leahu alaturi de pacienta sa in timpul unei consultatii stomatologice
Echipa Clinicii Dentare Dr. Leahu din Pitești este la curent cu ultimele noutăți din stomatologie

Tratament stomatologic pentru bolnavii de autism, schizofrenie sau epilepsie

Profesionalismul medicilor dentiști prezenți în această clinică stomatologică din Pitești, precum și în restul locațiilor Dr. Leahu, alături de permanenta orientare către nevoile și interesele pacienților, ne recomandă ca fiind o companie cunoscută din România în domeniul stomatologic. Împreună reușim să oferim zilnic pacienţilor noștri modalităţi de tratament complexe, nedureroase, la prețuri corecte.

Te așteptăm la Clinica Stomatologică Dr. Leahu Pitești, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, unde întreg personalul, de la medici și asistente până la recepționiste, este pregătit să îți răspundă la toate întrebările și să te ajute să iei decizii cu privire la sănătatea ta orală!

În plus, în clinica Dr. Leahu din Pitești pot beneficia de tratament stomatologic și bolnavii de autism, schizofrenie sau epilepsie. Tratamentul acestora se realizează în urma sedării. Întrucât comunicarea dintre medic și pacient este foarte importantă, medicii echipei Dr. Leahu din Pitești vor avea grijă ca pacienții să se simtă în largul lor în cabinetul stomatologic.

Medic stomatolog alaturi de un pacient in timpul unui tratament pedodontic
Cabinetele de stomatologie pentru copii au decoruri prietenoase pentru micii pacienți

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777